eşin nerde olcek tatlım ...hoşgeldin bırakmasın seni yanlız doğum da yaaaaaklava:
hayırlı haberlerle gel cnm ....bakıyorum resimlere şimdiiii
betülcüm pazar günü uyar gibi tatlım bana da.
emsalllcim iyiyiz tatlım iki dakikada bir hapşırdığımı göz ardı edebilirsem tabi :) sen de bitiriyon işleri ne güzel yaaaa. ben de izne ayrılsam bitirsem iyi olacak walla.
meryem biz de demiştik bu defa meryem de buluşmaya gelir diye :) walla görüşelim yaaaaa
son ihtiyaç listem
sütyen
emzik
biberon
bir kaç paket ıslak mendil daha
göğüs pedi
süper bişiy kalmamış ama uyku tulumu bende almak istiyorum baktım yaz diye pek güzel bişiy bulamadım
denizcim sizin orda chakra magazasi var mi?
onda cok guzel uyku tulumlari varmis ve su an indirimdeymis
bende oradan bakicam
Canım o çekmece bölmeleri portatif yani sökülüp takılıyor. Eğer istersen sen de bir marangoza gidip çekmece iç ölçüsünü veripp istediğin kadar böldürürsün.Kullanmadığında da çıkarıp kenara koyarsın.haklı olabilirsin dün yemekye hiç ekmek falan yemedim sabah annem börek yapmıştı onu yedim sanırım bu tür şeyler tetikliyor sağol canım uyarın için
Özlem çok şekermiş çekmeceyi bölme fikirine bayıldım özellikle
emsalcım ıyıyız Allaha sukur. dun bende evı baya bır adam ettım:) daha çok ısım var ama ızne ayrıldıgım zamanı bekleyecegım mecburen.
ellerıne falan dıkkat et canım aman bol bol su tuket sonradan kalıcı olmasınlarç benım kardesın esı son zamanalrda bardak tutamıyordu. sukur onun kalıcı olmadı ama ablasında hala ödem var. en ufak yorgunlukta şişiyor kadın
Kızlar bunu birtek bende olduğunu sanıyordum. Özellikle sabahları bardak bile tutamıyorum. Ellerimi kapatamıyorum ya. Bu sırf şişliktenmi yoksa bişey eksikliği falan mı var bizde.senin işinde zor tabii hem ev hem iş aman bekle canım herşeyini izinde yap
yorme kendini ve oğlunu
amaaanııınnnn ne kötü bir durum yaaa ben dün öyle elimi kapatamıyordum yaa
nasıl ağrıyordu anlatamam sana kalıcı olmasımı Allahh ım korusun
zaten çok su içiyorum ben ama bundan sonra daha sık içerim o zaman :)))))
patlamazsam sudan tabiii :))
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.evet tülaycım profilimde albümlerimden bakabilirsin.
bu arada öğlen hem kadın doğum doktoruna hem de kalp doktoruna gidicem. inşallah herşey yolunda gider.
Hiç canını sıkma canım. Kocan dışında kendi ailen falan olacaktır yanında değil mi? Eğer bu bir zorunluluksa ne yapabilirsin ki ama eminim kocanın aklı hep sende olacak. Yavaştan başlarsın halledersin işlerini.Kızlar merhaba herkese nasılsınız bakalım.
Biz oğluşla iyiyiz tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyoruz bakalım. Odamız hastane çantamız hep hazır bir iki eskiğimiz kaldı onları da halledelim herşey bitecek inşallah. Sadece beşiğimizi alamadık odamıza da onu da alırız hayırlısıyla. Taşınma işi de çıktı ki bir de hiçbirşeye hevesim kalmadı halıları verdim yıkatmaya sadece badana da yapacaktık eve ama vazgeçtim taşınacağım diye poffff kuşun odasına halı falan da almadım gideceğimiz evi bilemediğim için. Bu arada doğumda babamız bizimle olamayacak belki birazda ondan bu heves kaçıklığı
Canım o çekmece bölmeleri portatif yani sökülüp takılıyor. Eğer istersen sen de bir marangoza gidip çekmece iç ölçüsünü veripp istediğin kadar böldürürsün.Kullanmadığında da çıkarıp kenara koyarsın.
Kızlar bunu birtek bende olduğunu sanıyordum. Özellikle sabahları bardak bile tutamıyorum. Ellerimi kapatamıyorum ya. Bu sırf şişliktenmi yoksa bişey eksikliği falan mı var bizde.
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.
Hiç canını sıkma canım. Kocan dışında kendi ailen falan olacaktır yanında değil mi? Eğer bu bir zorunluluksa ne yapabilirsin ki ama eminim kocanın aklı hep sende olacak. Yavaştan başlarsın halledersin işlerini.
Kızlar ben yemk yapmaya gidiyorum. Yoksa bu tembel anne yüzünden aç kalacak kuzucuk!!!!
selam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
selam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?