canım çok güzel odan bayıldımm sağlıcakla büyüsün bebeğin....:ecrin_bebek:kuzunun odasıda tamam artık
a.s.a.s. canım doğum günün kutlu olsun.....nice yıllara....hayırlı haberlerle gel inşllhh...:1hug:ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
özlemcim bayıldımmm park yatağına .....sağlıcakla yatsın bebeşin...Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Şekerlerimizi yükleyememişim.
canım şifonyerini nerden aldınn harika yaa ....ne becerikli kadınsın sen öyle şekerler falan süper valla....Çok sağolun kızlar ya. Daha iyileri sizlerin olsun.
Baharcım emsalcim biz öğrenciyken çok maket yaptık belki ondan el yatkınlığı vardır.
Tülaycım bende oda yapamayanlardanım. Birde şifonyerim var demiştim onunda resimlerini ekliyorum. Şifonyeride tanıdığımız bir marangoza yaptırdık.Birde kızlar çekmecelerini böldürttüm ben çünkü bebişin eşyalaar mink minik. Dolabı olmuyacak diye de askılık koydurttum içine sonradan orayı göz olarak kullanacağım. Resimlerini yeni çektim onlarıda ekliyorum şimdi. Böylece gösterecek cicimizkalmadı teyzeleri.
tubacım çok güzel bilgiler teşekkürler canım.....SÜT AKIŞINI KOLAYLAŞTIRMANIN YOLLARI (MEME MASAJI)
hatice yosa bana komşumu geliyonn.... kocaelinin nersine taşınıcan canımm.. inan hiç pişman olmazsın ben 22 yıldır kocaelindeyimm...başka bir şehirde yaşayamam diyorumm....kaydirigubbakcemile3canım iş değişikliği sebebiyle kocaeliye gidiyoruz. O da benim doğumumda işe yeni başlamış olacak. O yüzden galiba tek kalacağım. Doğumda 1-2 ay annemde kaldıktan sonra ben de yanına gideceğim.
aynı sorunlar bendede var.. ellerim çok şişyor ve uyuşuyor.. calsiyum eksikliği dedi doktorumm birde gece wc ye kalkınca penguen gibi yürüyorummmdelikafaduldenKızlar bunu birtek bende olduğunu sanıyordum. Özellikle sabahları bardak bile tutamıyorum. Ellerimi kapatamıyorum ya. Bu sırf şişliktenmi yoksa bişey eksikliği falan mı var bizde.
!
maşallah yusufuna canımm.... aayyyy ne güzel günün bellii olmuşş darısı bize artık....yerimsenibenselam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
hoşgeldin eslemciimmmmm nasılsın
ooohh gözünüz aydın evet cnm hakket az kalmışşşş kavuşuyorsun oğluna ne güzel kaçıncı haftanda sezaryen olucan nasipse
hoşbulduk canıımmm
şimdi kahvaltımı yaptım, şükür
coştu bizim kız, bi güzelde hışkırık tuttu, büyüyo teyzesii
sen nasılsın? paşa iyimi?
38-4 te sezeryan olcam az kaldı rabbim hayoırlısıyla doğmasını nasip etsin sağlıkla alırız kucaklarımıza kuzularımızı inşaallah
candy normal bu. her vucut farklı odem yapıyor. merak etme. bol su tuket ve tuzdan uzak dur
Tuzu 2 aydır kestim canım ama şişlik oluyor yinede. Emsalcim ben Kent hastanesinde Prof Namık Demir'e gidiyorum. Doğum da orda olacak canım.Allah iyilik versin ebrum
candy ve tuba sizde izmirdesiniz dr.unuz kim hangi dr.a gidiyorsunuz
Hayırlısı canım benimde 25 Ağustos tarih eğer bu kontrolde değişmezseselam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
canım çok güzel odan bayıldımm sağlıcakla büyüsün bebeğin....:ecrin_bebek:
özlemcim bayıldımmm park yatağına .....sağlıcakla yatsın bebeşin...
canım şifonyerini nerden aldınn harika yaa ....ne becerikli kadınsın sen öyle şekerler falan süper valla....:1hug
aynı sorunlar bendede var.. ellerim çok şişyor ve uyuşuyor.. calsiyum eksikliği dedi doktorumm birde gece wc ye kalkınca penguen gibi yürüyorummmdelikafadulden
cnm geç değilmi ya sancıların tutarsa?
aslında o kadar uykum varki ama yana yatmaktan kolum ve kalçam uyuşuyo güzel daldığım uykumdan kolum acıyarak uyanıyorum sizde de oluyomu bu????
Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz , başka zaman olsa binbir beklenti duyardım ama bugün sanki ruhum alınmış gibi bir tuhafım , eşim seni balıkçıya götüreyim dedi bende olur uygun bir yere gidelim ama dedim :)) Hediye de almadım , ona da bana sakın hediye alma göğüs pompası alıcaz dedim , kendimi çok anne modunda gördüm ....
ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
hoşbulduk ebru nasılsın??
kızlar farkındamısınız geceler yaz gibi değil daha serin geciyor. Allah yardım edıyor bızede
günaydın annişler
odamızın resimlerini ekledim
2009 Eylül Bebek odaları - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
mevlüt şekerimiz ve sepetimiz de burada
Eki Görüntüle 21844
Eki Görüntüle 21845
Eki Görüntüle 21846
Eki Görüntüle 21847
evet artık dökülürüz yavaş yavaş ve asıl bomba ne biliyor musunuz_?
ben hala hastaneye karar veremedim, sanırı bursada özel bahar hastanesini tercih edicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya bi de bi sorunum var, hala beşik siparişi vermedik...
ben şu beşiği almak istiyorum ama internet üzerinden gördüm sadece, bu yüzden cesaret edemiyorum
☞ Stork Raylco İki Katlı Seyahat Yatağı, Oyun Parkı : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
burda da çeşit falan yok ki gidip model bakayım
ay ne yapıcam ben yaa daha beşik yok ortada dolap da hala sipariş verilecek kafamçokkarıştı
Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Şekerlerimizi yükleyememişim.
Çok sağolun kızlar ya. Daha iyileri sizlerin olsun.
Baharcım emsalcim biz öğrenciyken çok maket yaptık belki ondan el yatkınlığı vardır.
Tülaycım bende oda yapamayanlardanım. Birde şifonyerim var demiştim onunda resimlerini ekliyorum. Şifonyeride tanıdığımız bir marangoza yaptırdık.Birde kızlar çekmecelerini böldürttüm ben çünkü bebişin eşyalaar mink minik. Dolabı olmuyacak diye de askılık koydurttum içine sonradan orayı göz olarak kullanacağım. Resimlerini yeni çektim onlarıda ekliyorum şimdi. Böylece gösterecek cicimizkalmadı teyzeleri.
bildiğim kadarıyla yok canım
tuba bilgiler için teşekkürler canım
tuba saol canim sana puan vermeye calistim ama site yine sapitti :)
emsalcim bizde iyi sayiliriz. bildigin hamilelik sıkıntıları harici bisey yok allaha sukur.
betulcum biz bulusalim dedik ama sen gitmissin bile :)) neyse ayarlariz bi ara
Allah iyilik versin ebrum
candy ve tuba sizde izmirdesiniz dr.unuz kim hangi dr.a gidiyorsunuz
tubacım çok güzel bilgiler teşekkürler canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?