2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kuzunun odasıda tamam artık
canım çok güzel odan bayıldımm sağlıcakla büyüsün bebeğin....:ecrin_bebek:

ємєℓ;8417201 .!.:
bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
a.s.a.s. canım doğum günün kutlu olsun.....nice yıllara....hayırlı haberlerle gel inşllhh...:1hug:
Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.
özlemcim bayıldımmm park yatağına .....sağlıcakla yatsın bebeşin...
Şekerlerimizi yükleyememişim.

canım şifonyerini nerden aldınn harika yaa ....ne becerikli kadınsın sen öyle şekerler falan süper valla....:1hug:
SÜT AKIŞINI KOLAYLAŞTIRMANIN YOLLARI (MEME MASAJI)
tubacım çok güzel bilgiler teşekkürler canım.....

canım iş değişikliği sebebiyle kocaeliye gidiyoruz. O da benim doğumumda işe yeni başlamış olacak. O yüzden galiba tek kalacağım. Doğumda 1-2 ay annemde kaldıktan sonra ben de yanına gideceğim.
hatice yosa bana komşumu geliyonn.... kocaelinin nersine taşınıcan canımm.. inan hiç pişman olmazsın ben 22 yıldır kocaelindeyimm...başka bir şehirde yaşayamam diyorumm....kaydirigubbakcemile3
Kızlar bunu birtek bende olduğunu sanıyordum. Özellikle sabahları bardak bile tutamıyorum. Ellerimi kapatamıyorum ya. Bu sırf şişliktenmi yoksa bişey eksikliği falan mı var bizde.
!
aynı sorunlar bendede var.. ellerim çok şişyor ve uyuşuyor.. calsiyum eksikliği dedi doktorumm birde gece wc ye kalkınca penguen gibi yürüyorummmdelikafadulden
selam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
maşallah yusufuna canımm.... aayyyy ne güzel günün bellii olmuşş darısı bize artık....yerimseniben

maşallahh zeynep çok az kalmış ne güzel yaaa
Allah ım inşallahh sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin

ooohh gözünüz aydın evet cnm hakket az kalmışşşş kavuşuyorsun oğluna ne güzel kaçıncı haftanda sezaryen olucan nasipse

38-4 te sezeryan olcam az kaldı rabbim hayoırlısıyla doğmasını nasip etsin sağlıkla alırız kucaklarımıza kuzularımızı inşaallah

candy normal bu. her vucut farklı odem yapıyor. merak etme. bol su tuket ve tuzdan uzak dur

Allah iyilik versin ebrum
candy ve tuba sizde izmirdesiniz dr.unuz kim hangi dr.a gidiyorsunuz
Tuzu 2 aydır kestim canım ama şişlik oluyor yinede. Emsalcim ben Kent hastanesinde Prof Namık Demir'e gidiyorum. Doğum da orda olacak canım.
selam kızlar şimdi hastaneden geldik nst yapıldı sonuçlarım çıktı şeker falan yok yusufum 3100 gr teyzeleri 24 ağustosta da sezeryan oluyoruz sabahleyin çok az zamanımız kalmış valla :))
Hayırlısı canım benimde 25 Ağustos tarih eğer bu kontrolde değişmezse

Çok sağol canım. Şifonyeri hazır almadım ben çizdim marangoza yaptırdım. İç mimar değilim ama yinede alakamız oluyor böyle mobilya işleriyle falan.Bende de kalsiyum eksikliğinden desem sütü günde 3 bardağa çıkardım aradada bir kase yoğut yiyorum yeter gibi geliyor bana ama....

emel doğum günün kutlu olsun, hayırlı sağlıklı nice yıllara yavruların ve sevdiklerinle
belli olmaz bakarsın sürpriz yapar bebişin sana

cnm geç değilmi ya sancıların tutarsa?

yok canım geç değil zaten 38 yada 39 da alıyorlar hatta 31 ağustostuda ben dedim 24 olurmu diye allahtan demişim hoca bi baktı biz sana zaten yanlış zamanda vermişiz dedi
sancılar tutarsada gideriz şeker napalım hayırlısı

bir arkadaşım daha doğum yaptı işyerinden normal olcam diye tutturdu 42 haftalıkken sezeryan olmuş. kızlar bugün anlatıyorda bebeğin hali kalmamış :)) derisi suda kalmaktan büzülmüş yazık ya o kadar bekle sıkıntı çek sonra yine sezeryan ol

kızlar bu arada ödeminiz varsa tuzu tamamen kesmeyin bebeğin beslenmesini bozuyor tamamen tuzsuz yemek azda olsa tuz almanız gerekiyor :))

deniz odanızı gördüm canım çok şeker olmuş, sağlıcakla gelip yatsın inşallah

bu arada ben çıkıyorum , tuhafiyeye uğricam, kızımın odasına perde örücez eltimle
bitince resimleri eklerim, abimin evine arkadaşının karısı örmüş, gözüm kaldı, bende kızımın odasına yapayım diyorum
bakalım güzel olur inşallah

yasemincim sana yazdım ama okuyamamıssındır sen. mevlidde şeker mi dağıtcaksın, ben lokum dağıtacam, lokum kutuları alacam kare şeklinde tek lokumluk, kartondan, erdoğan düğmede var, sonra onların üzerine silikonla kurdela yapıştırcam....

aslında o kadar uykum varki ama yana yatmaktan kolum ve kalçam uyuşuyo güzel daldığım uykumdan kolum acıyarak uyanıyorum sizde de oluyomu bu????

canım aynen benim de kalçam ve kolum uyuşuyor. sık sık pozisyon değiştiriyorum ve zor oluyor. az kaldı sabredicez artıkın :sinifsinif:

canım benim nice nice mutlu senelere eşin ve oğlunla..
ben de aynı senin gibiyim, herşeyde aklıma bebeğe alınacaklar geliyor, kısmaya çalışıyorum. ee anne olmak kolay degil zemuszemus

ємєℓ;8417201 .!.:
bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi

canım iyi ki dogdun, nice senelere..yeni yaşın sana çok güzellikler getirsin, başta bebeğini.. a.s.

hoşbulduk ebru nasılsın??
kızlar farkındamısınız geceler yaz gibi değil daha serin geciyor. Allah yardım edıyor bızede

canım ben de 2 gecedir ilk kez klimasız yatıyorum hem de izmir de! kaydirigubbakcemile5 . gerçi arada sıcaklıyorum ama yine de eskisi gibi degil havalar. valla allah yardım ediyor.

canım hepsi birbirinden güzel, maşallah güzel günlerde kullanın canım. zemuszemus

canım bu beşik bence de güzel ama sanırım vazgeçtin.
int.den alışveriş yapmak riskli tabi ki ama mesela ben sanal kart oluşturup o şekilde yapıyorum ki kart bilgileri çalınsa da asla sorun olmuyor. o şekilde yapabilirsin. ben devamlı yapıyorum..

Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Şekerlerimizi yükleyememişim.

canım hepsi çok güzel. vallahi eline saglık. kapı susunun hazırlardan hiç farkı yok, süper:lepi:

çok ciciymiş ve kullanışlıymış şifonyeriniz sositososito güle güle kullanın canım.

bildiğim kadarıyla yok canım

tuba bilgiler için teşekkürler canım

rica ederim hayatım

ama olmaz ki bu site neden boyle yapıyo klava::lepi:

Allah iyilik versin ebrum
candy ve tuba sizde izmirdesiniz dr.unuz kim hangi dr.a gidiyorsunuz

canım kusura bakma yeni cvp yazabildim. ben kent hast.ne gidiyorum çiğlide. dr.um da Tunç bey. ben memnunum aynı dr.a giden ve kent de dogum yapan tum arkadaslarım cok memnun.

tubacım çok güzel bilgiler teşekkürler canım.....

rica ederim hayatım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…