2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canı bende Kent hastanesine gidiyorum. Doktorum Namık Bey. Senin doğum şeklin netleşti mi? Benim kesin sezeryan. Aynı zamanda hastanede olurmuyuzki dedim ama aramızda 2 hafta falan var.

38-4 te sezeryan olcam az kaldı rabbim hayoırlısıyla doğmasını nasip etsin sağlıkla alırız kucaklarımıza kuzularımızı inşaallah

allah kurtarsın hayırlısıyla canım. genelde 38 bitip 39 dan gün alınca yapılıyormuş. ben dr.a sormuştum.

slm kızlar herkes nasıl bakalım?

iyiyiz cnm hoşgeldin..

biz yemek yiyip gelicez kızlar..

Gülaycım ben külah içinde akide şekerleri dağıtmayı düşünüyodum , erdoğan düğmede külahlar vardı çok güzel ama bitmiş sadece kız için olanlar kalmış ... Bende diğer 2 yere baktım bööle malzemeler satan ama yoktu ((

Tubaok canım teşekkür ederim ,eeee eşim gidip yine saçma sapan bişey alacak o yüzden engelleyeyim dedim, artık hediyeleri çok saçma eskiden yüzük , kolye , parfüm alırdı şimdi saç düzleştirici , epilatör ya da ihtiyacım olan bişey alıp geliyor hiç değilse pompayı araya sokmuş oılurum .

Kızlar bende yemek yiyip uzanacağım biraz. Sürekli oturunca kasıklarım ağrıyor. görüşürüz...

Sağol canı bende Kent hastanesine gidiyorum. Doktorum Namık Bey. Senin doğum şeklin netleşti mi? Benim kesin sezeryan. Aynı zamanda hastanede olurmuyuzki dedim ama aramızda 2 hafta falan var.

evet yaa haftalar tutsaydı süper olurdu. sen mi sezeryan istedin?
benim belli degil. ilk baslarda normal diyordum, simdilerde yemiyo :))
haftaya kontrolum var. tam 35.haftamı doldurdugum gun.
sanırım dr.la konusuruz, belli olur nasıl olacagı. 3 hafta once gittim en son.
daha dogum pozisyonunu almamıstı, belki de hala almamıştır, hiç anlamıyorum cunku donup donmedigini.

tuba ve özlem teşekkür ederim canım bakayım kime gidiyorsunuz dedim izmirde olunca :))
bende Prof.Dr. Erol Tavmergen e gidiyorum şu ana kadar hiç hastaneye gitmedim
sürekli mauaynaneye gittim dr.um bornova şifada çalışıyor doğum bornova şifada olacak inşallahh

kızlar aykut oray tiyatrocu ölmüşş bizimkiler dizisindekideki katil....delikafadulden Allah rahmet eylesin....

site yine yavas yaaa iki saattir 3 sayfayi okuyamadim
yemek yedim geldim kizlar.

zeynep gozun aydin baya buyumus kuzun masallah. ne guzel dogumda artik cok yakin
biz daha gun sayacagiz insallah kuzucuk 40. haftayi gecirmez cunku bu halde ancak 5 ghafta daha dayanabilirim

rica ederim canım. ben duymuştum erol beyi. hem bornova şifada yeni hastane a.s

canım nice mutlu yıllara artık öle oluyor bizimde 31 temmuzdu bende öle söyledim kamera alacaktık oğlumuz için eşimde o güne denk getirmiş :)) hediyemiz bu oldu yani anne baba modundayız uzun zamandır opuyorumnanaktan

ємєℓ;8417201 .!.:
bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi

emelcim dogum günün kutlu olsun hayatım opuyorumnanaktan

hepsi çok güseller yaa bayıldım sepetinde çok şık

slm emel hoşgeldinn gittinmi doktora...
kızlar tubanın bebeğini bulamadım ben acıbadem kadıköy sitesinde bulanvarmıı....

afiyet olsun canım ALLAH yardımcımız olsun hepimizin valla bu sıcaklarda hamilelik perişan ediyor birde yan ağrısı sırt ağrısı derken canımız çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…