canım hepsi çok güzel. vallahi eline saglık. kapı susunun hazırlardan hiç farkı yok, süper:lepi:
çok ciciymiş ve kullanışlıymış şifonyeriniz sositososito güle güle kullanın canım.
canım kusura bakma yeni cvp yazabildim. ben kent hast.ne gidiyorum çiğlide. dr.um da Tunç bey. ben memnunum aynı dr.a giden ve kent de dogum yapan tum arkadaslarım cok memnun.
rica ederim hayatım opuyorumnanaktan
38-4 te sezeryan olcam az kaldı rabbim hayoırlısıyla doğmasını nasip etsin sağlıkla alırız kucaklarımıza kuzularımızı inşaallah
slm kızlar herkes nasıl bakalım?
Sağol canı bende Kent hastanesine gidiyorum. Doktorum Namık Bey. Senin doğum şeklin netleşti mi? Benim kesin sezeryan. Aynı zamanda hastanede olurmuyuzki dedim ama aramızda 2 hafta falan var.
kızlar aykut oray tiyatrocu ölmüşş bizimkiler dizisindekideki katil....delikafadulden Allah rahmet eylesin....
tuba ve özlem teşekkür ederim canım bakayım kime gidiyorsunuz dedim izmirde olunca :))
bende Prof.Dr. Erol Tavmergen e gidiyorum şu ana kadar hiç hastaneye gitmedim
sürekli mauaynaneye gittim dr.um bornova şifada çalışıyor doğum bornova şifada olacak inşallahh
merhaba kızlar mızlar iyisiniz inşallah...
ben iyiyim ....
kızlar aykut oray tiyatrocu ölmüşş bizimkiler dizisindekideki katil....delikafadulden Allah rahmet eylesin....
Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz , başka zaman olsa binbir beklenti duyardım ama bugün sanki ruhum alınmış gibi bir tuhafım , eşim seni balıkçıya götüreyim dedi bende olur uygun bir yere gidelim ama dedim :)) Hediye de almadım , ona da bana sakın hediye alma göğüs pompası alıcaz dedim , kendimi çok anne modunda gördüm ....
ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
günaydın annişler
odamızın resimlerini ekledim
2009 Eylül Bebek odaları - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
mevlüt şekerimiz ve sepetimiz de burada
Eki Görüntüle 21844
Eki Görüntüle 21845
Eki Görüntüle 21846
Eki Görüntüle 21847
site yine yavas yaaa iki saattir 3 sayfayi okuyamadim
yemek yedim geldim kizlar.
zeynep gozun aydin baya buyumus kuzun masallah. ne guzel dogumda artik cok yakin
biz daha gun sayacagiz insallah kuzucuk 40. haftayi gecirmez cunku bu halde ancak 5 ghafta daha dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?