canım nice mutlu yıllara artık öle oluyor bizimde 31 temmuzdu bende öle söyledim kamera alacaktık oğlumuz için eşimde o güne denk getirmiş :)) hediyemiz bu oldu yani anne baba modundayız uzun zamandır opuyorumnanaktan
emelcim dogum günün kutlu olsun hayatım opuyorumnanaktan
hepsi çok güseller yaa bayıldım sepetinde çok şık
Emel doğumgünü kutlu olsun canım
canım nice mutlu yıllara artık öle oluyor bizimde 31 temmuzdu bende öle söyledim kamera alacaktık oğlumuz için eşimde o güne denk getirmiş :)) hediyemiz bu oldu yani anne baba modundayız uzun zamandır opuyorumnanaktan
emelcim dogum günün kutlu olsun hayatım opuyorumnanaktan
tesekkur ederim tatlım :)
hepsi çok güseller yaa bayıldım sepetinde çok şık
slm emel hoşgeldinn gittinmi doktora...
kızlar tubanın bebeğini bulamadım ben acıbadem kadıköy sitesinde bulanvarmıı....
slm kızlar bis geldik gecmişi okuyup dün doktordaydık nst ye bağlandık tekrar kalp atışlarımız düzene girmiş dedi doktor 120 ile 160 arası olması gerekiyormuş kalp atışlarının arada bir olması çıkıp inmesi normalmiş .bizi boş yere strese sokuyor doktorumuz cok sık cağrıyor haftada 1 kere gidiyorduk kordon bagından dolayı şimdi haftada 2 kere cagırmaya basladı sizdede varmı bu kadar sık giden. cuma 3.kere girecem şimdi nst ye
Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni fırsat bulabildim girmek için bu sabah berbat bir şekilde kalktım yataktan öyle bir su sesi ki anlatamam sanki şelale akıyor öyle ses geliyor aceleyle banyoya koştum klozetin kenarlarında bulunan musluklardan biri patlamış tüm banyo havuz olmuş hemen aceleyle eşimi aradım evin suyu nerden kesiliyor diye oda beni o kadar panik içinde görünce doğuruyorum sanıp korkmuş.Neyse tesisatçı işi anca bitirdi çok şükür düzeldi...
Bu arada Emelcim doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..
Yasemincim sizi de tebrik eder, bebeğinizle birlikte nice sağlıklı , mutlu evlilik yıldönümleri geçirmenizi dilerim. Bu sene bizde aynı şekilde anne baba modundaydık her sene restauranta yemeğe giderdik ama bu sene evimizde yedik akşam yemeğimizi:)
saol kuzu.bız de ıyıyız allaha sukur.valla sızı ozluyorum kacak kacak gırıorum annemden:)hem pembe hem de ela ayni anda sitede , cok super dogrusu
nasilsiniz kizlar biz iyiyiz sizde bir yaramazlik yok di mi?
ela dogum icin tarih almistin degil mi sen?
Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni fırsat bulabildim girmek için bu sabah berbat bir şekilde kalktım yataktan öyle bir su sesi ki anlatamam sanki şelale akıyor öyle ses geliyor aceleyle banyoya koştum klozetin kenarlarında bulunan musluklardan biri patlamış tüm banyo havuz olmuş hemen aceleyle eşimi aradım evin suyu nerden kesiliyor diye oda beni o kadar panik içinde görünce doğuruyorum sanıp korkmuş.Neyse tesisatçı işi anca bitirdi çok şükür düzeldi...
Bu arada Emelcim doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..
Yasemincim sizi de tebrik eder, bebeğinizle birlikte nice sağlıklı , mutlu evlilik yıldönümleri geçirmenizi dilerim. Bu sene bizde aynı şekilde anne baba modundaydık her sene restauranta yemeğe giderdik ama bu sene evimizde yedik akşam yemeğimizi:)
kız bende heyecanlı heyecanlı okuyorum su sesi deyince suyun geldi sandım delikafadulden:teytey:
E-Bebek | Beslenme | Termos&Matara | Chicco | Chicco Termik Mama Saklama Kabı 3'ü Bir Arada
bir akrabamız hediye olarak bunu almış sizce çok gerekli birşeymi değiştirme kartıda var ama karar veremedim değiştirsemmi diye sizce ne yapayım
emel dogum günün kutlu olsun kaç yasına girdin şeker :)
emelcim mutlu yıllar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?