2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nabersiniz ya ben artık kendimi çok bitkin hissediyorum dayak yemiş gibiyim

slm kızlar bis geldik gecmişi okuyup dün doktordaydık nst ye bağlandık tekrar kalp atışlarımız düzene girmiş dedi doktor 120 ile 160 arası olması gerekiyormuş kalp atışlarının arada bir olması çıkıp inmesi normalmiş .bizi boş yere strese sokuyor doktorumuz cok sık cağrıyor haftada 1 kere gidiyorduk kordon bagından dolayı şimdi haftada 2 kere cagırmaya basladı sizdede varmı bu kadar sık giden. cuma 3.kere girecem şimdi nst ye

hepınız ıyısınızdır ıons
tubanın bebısı olmus ne gusel o da kavustu mınıgıne.
sıra bızlerdedelikafadulden

teşekkür ederim canım daha iyisi sizlere olsun

Emel doğumgünü kutlu olsun canım

tesekkur ederim denizcim :)

slm emel hoşgeldinn gittinmi doktora...
kızlar tubanın bebeğini bulamadım ben acıbadem kadıköy sitesinde bulanvarmıı....

merhaba canım evet gittik geldik doktorumuza.....bi terslik yok canım hersey yolunda nst de iki kasılma cıktı oda problem degil dedi...bol bol dinlen haftaya gel dedi :)

Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni fırsat bulabildim girmek için bu sabah berbat bir şekilde kalktım yataktan öyle bir su sesi ki anlatamam sanki şelale akıyor öyle ses geliyor aceleyle banyoya koştum klozetin kenarlarında bulunan musluklardan biri patlamış tüm banyo havuz olmuş hemen aceleyle eşimi aradım evin suyu nerden kesiliyor diye oda beni o kadar panik içinde görünce doğuruyorum sanıp korkmuş.Neyse tesisatçı işi anca bitirdi çok şükür düzeldi...
Bu arada Emelcim doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..
Yasemincim sizi de tebrik eder, bebeğinizle birlikte nice sağlıklı , mutlu evlilik yıldönümleri geçirmenizi dilerim. Bu sene bizde aynı şekilde anne baba modundaydık her sene restauranta yemeğe giderdik ama bu sene evimizde yedik akşam yemeğimizi:)

canım ben her hafta gidiyorum zaten senin haftanda bu çok normal her hafta nst yapılması lazım kalbini ferah tut bence

kız bende heyecanlı heyecanlı okuyorum su sesi deyince suyun geldi sandım delikafadulden:teytey:

hem pembe hem de ela ayni anda sitede , cok super dogrusu
nasilsiniz kizlar biz iyiyiz sizde bir yaramazlik yok di mi?
ela dogum icin tarih almistin degil mi sen?
saol kuzu.bız de ıyıyız allaha sukur.valla sızı ozluyorum kacak kacak gırıorum annemden:)
evet bızım gunumuz bellı 19 agustos 12:00 :))

dılekcım hosgeldın.hepımızın sıtede oldugu gunlerı oslemısım.

ay canım yaaaaaa allahtan tum evi su basmamıs :1shok: sadece banyoyla kurtulmussun aksılık iste

...sagol canım guzel dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…