2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız bende heyecanlı heyecanlı okuyorum su sesi deyince suyun geldi sandım delikafadulden:teytey:

Eşimde öyle sanmış yazık kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin evet yaaa ne günlerdi tüm gün sohbet ederdik hep birlikte çok güzel günlerdi demek gününüz belli oldu , ne heyecanlı yaaaa saati bile belli şifada mı olacak? haftasonu olsaydı gelirdim mutlaka ziyarete. Ben karataşta yapıcam kendi doktorumla artık karar verdik bizde...

kızlar biz acıktık çıkıyoruz oğluşumlan ense yapcaz biras hadi sizi öptük kendinize cici bakın

ємєℓ;8423984 .!.:
sagol canım 33 olduk :teytey: . . . .sende hosgeldin nasılsın

iyyim cnm.seni sormalı ...bende eşimin uyanmasını bekliyorum nöbetten geldide...çıkıp biraz bebege bişiler bakmaya gidicez...daha beşigi bile hazır degil minnoşumun...bugun bakıp alalım diyorum sen aldınmı vandanmı aldın yada....hihoyyyt

canım çok sevindimm..kesinlikle boşuboşuna endişleleniyoruz.. yok canım bizim doktor çok rahat 15 günde bir gelebilirsin dedi ama ben geçen haftada 2 kere gittimm... artık sık gitmemiz lazım ama birde bizim durumumuz biraz daha özell...

ємєℓ;8423812 .!.:
tesekkur ederim denizcim :)
merhaba canım evet gittik geldik doktorumuza.....bi terslik yok canım hersey yolunda nst de iki kasılma cıktı oda problem degil dedi...bol bol dinlen haftaya gel dedi :)
canım senın adınada çok sevindimm... bolbol dinlen sende canım ohh annenlerde tam zamanında geliyor iyi oldu...

geçmiş olsun canım...iyyiki içeri taşmadı suu ucuz atlatmışsınn valla...bu yıl galiba kimse evlilik yıl dönümünü şaşalı kutlamadıı herkes evdeydii...laelaelaelaelae bizde evdeydik.....sositososito

valla canım bir milyoncuda satılan termoslarda işe yarıyormuş çok lazım değil dediler ben almadım sen bilirsin başka birşeye ihtiyacın varsa onu al derim

Canım o termoslar ne işe yarıyor?

ємєℓ;8423920 .!.:
ay canım yaaaaaa allahtan tum evi su basmamıs :1shok: sadece banyoyla kurtulmussun aksılık iste

...sagol canım guzel dileklerin için :)

Evet yaa bu halde nasıl temizlerdim?? Allahtan patlar patlamaz uyanmışım yoksa her yeri su basardı kesin.

ela pembe dilek hoşgeldınız..

Hoşbulduk şeker...

kızlar biz acıktık çıkıyoruz oğluşumlan ense yapcaz biras hadi sizi öptük kendinize cici bakın

Afiyet olsun canım sende ii bak kendine

sağol canım teşekkürler çok şükür ucuz atlattım...

bizim eksiklerimiz bitti canım çok sukur . . .ama ben burdan almadım pek bisey........park yatak bakmıstım onceleri ama cok pahalı geldi yataksız 200 falandı . . .hoş da degillerdi.......internetten aldım yatagıyla birlikte 170 milyona......nevresim ve uyku setimi de internetten aldım....biberon krem kuvet falan.......gecen gece bi hastane cıkısı da alayım dedim inanırmısın 40 milyon......aldık mecbur . .ama annem bir takım almıstı 25 milyona.....

biz evlilik yıl dönümümüzü güzel bi restaurantta yemek yiyerek geçirdik eve gelincede hediyelerimizi verdik birbirimize...canım kocacım iyiki varsın :):):)

emelcim dogum gunun kutlu olsun.
dilekcimsanada gemiş olsun. gecen ona benzer bişeyde benim basıma geldi su durumda insan öyle sinir oluyoo ki anlatamam. seni anlıyabiliyorummm.........
pembecim hosgelmissin sende hersey yolundadır umarım:)

ya ben internete pek güvenemiyorum açıkcası..şimdiye dekte hiç internetten alışveriş yapmadım...bakalım çıkıp düzgün bişiler bulabilcezmi.artık günler yaklaşıyo tamamlamak gerek herşeyi...ama dedigin gibi herşey ateş pahası burda...

hb meryemım
hyrlı olsun senın e dılekcım saglıkla kavusasın bebene ıns
emel dogum gunun kutlu olsun canım

geçmiş olsun canım daha kötü olmamış çok şükür

Teşekkür ederim kızlar doğrusu zaten temizlik yapılacak sadece günü biraz daha öne çekilirdi mecburen sağolsun annem ve kayınvalidem bana bırakmazlardı ama yinede kalkar kalkmaz evin tamamını su basmış görmek çok sinir bozucu olurdu...senağlama

ela pembe dilek canlarım hoşgeldinizi
dileğim çok geçmiş olsun neyseki erken fark etmişsin ve tüm evi su basmamış
ela cım maşallahh çok az kalmış hayatım yaaaa ben heyecan yaptım senin yerine
doğum nerde olacak canım
bu arada emel doğum günü sabah kutlamıştım ama görmedin sanırım nice mutlu yıllara
Allah ım uzun ömürler versin ailenle birlikte inşallahh

canım ben her hafta gidiyorum zaten senin haftanda bu çok normal her hafta nst yapılması lazım kalbini ferah tut bence

sağol canım ya tek ben bu kadar sık gidiyorum sanmıştım bi ara. nst yi bi kere yapılır diye biliyodum ondan stres yaptım kendime galiba

aynen bende öyle sandım kaydirigubbakcemile3

dileğin suyunun geldiğini sanan tek ben değilmişim demekkikaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin bugün daha iisin di mi canım?
Aynen canım çok şükür basmadı o da allahtan işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…