kız bende heyecanlı heyecanlı okuyorum su sesi deyince suyun geldi sandım delikafadulden:teytey:
saol kuzu.bız de ıyıyız allaha sukur.valla sızı ozluyorum kacak kacak gırıorum annemden:)
evet bızım gunumuz bellı 19 agustos 12:00 :))
dılekcım hosgeldın.hepımızın sıtede oldugu gunlerı oslemısım.
ємєℓ;8423984 .!.:sagol canım 33 olduk :teytey: . . . .sende hosgeldin nasılsın
canım çok sevindimm..kesinlikle boşuboşuna endişleleniyoruz.. yok canım bizim doktor çok rahat 15 günde bir gelebilirsin dedi ama ben geçen haftada 2 kere gittimm... artık sık gitmemiz lazım ama birde bizim durumumuz biraz daha özell...slm kızlar bis geldik gecmişi okuyup dün doktordaydık nst ye bağlandık tekrar kalp atışlarımız düzene girmiş dedi doktor 120 ile 160 arası olması gerekiyormuş kalp atışlarının arada bir olması çıkıp inmesi normalmiş .bizi boş yere strese sokuyor doktorumuz cok sık cağrıyor haftada 1 kere gidiyorduk kordon bagından dolayı şimdi haftada 2 kere cagırmaya basladı sizdede varmı bu kadar sık giden. cuma 3.kere girecem şimdi nst ye
canım senın adınada çok sevindimm... bolbol dinlen sende canım ohh annenlerde tam zamanında geliyor iyi oldu...ємєℓ;8423812 .!.:tesekkur ederim denizcim :)
merhaba canım evet gittik geldik doktorumuza.....bi terslik yok canım hersey yolunda nst de iki kasılma cıktı oda problem degil dedi...bol bol dinlen haftaya gel dedi :)
Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni fırsat bulabildim girmek için bu sabah berbat bir şekilde kalktım yataktan öyle bir su sesi ki anlatamam sanki şelale akıyor öyle ses geliyor aceleyle banyoya koştum klozetin kenarlarında bulunan musluklardan biri patlamış tüm banyo havuz olmuş hemen aceleyle eşimi aradım evin suyu nerden kesiliyor diye oda beni o kadar panik içinde görünce doğuruyorum sanıp korkmuş.Neyse tesisatçı işi anca bitirdi çok şükür düzeldi...
Bu arada Emelcim doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..
Yasemincim sizi de tebrik eder, bebeğinizle birlikte nice sağlıklı , mutlu evlilik yıldönümleri geçirmenizi dilerim. Bu sene bizde aynı şekilde anne baba modundaydık her sene restauranta yemeğe giderdik ama bu sene evimizde yedik akşam yemeğimizi:)
valla canım bir milyoncuda satılan termoslarda işe yarıyormuş çok lazım değil dediler ben almadım sen bilirsin başka birşeye ihtiyacın varsa onu al derim
ємєℓ;8423920 .!.:ay canım yaaaaaa allahtan tum evi su basmamıs :1shok: sadece banyoyla kurtulmussun aksılık iste
...sagol canım guzel dileklerin için :)
ela pembe dilek hoşgeldınız..
kızlar biz acıktık çıkıyoruz oğluşumlan ense yapcaz biras hadi sizi öptük kendinize cici bakın
canım çok sevindimm..kesinlikle boşuboşuna endişleleniyoruz.. yok canım bizim doktor çok rahat 15 günde bir gelebilirsin dedi ama ben geçen haftada 2 kere gittimm... artık sık gitmemiz lazım ama birde bizim durumumuz biraz daha özell...
canım senın adınada çok sevindimm... bolbol dinlen sende canım ohh annenlerde tam zamanında geliyor iyi oldu...
geçmiş olsun canım...iyyiki içeri taşmadı suu ucuz atlatmışsınn valla...bu yıl galiba kimse evlilik yıl dönümünü şaşalı kutlamadıı herkes evdeydii...laelaelaelaelae bizde evdeydik.....sositososito
iyyim cnm.seni sormalı ...bende eşimin uyanmasını bekliyorum nöbetten geldide...çıkıp biraz bebege bişiler bakmaya gidicez...daha beşigi bile hazır degil minnoşumun...bugun bakıp alalım diyorum sen aldınmı vandanmı aldın yada....hihoyyyt
sağol canım teşekkürler çok şükür ucuz atlattım...
ємєℓ;8424253 .!.:bizim eksiklerimiz bitti canım çok sukur . . .ama ben burdan almadım pek bisey........park yatak bakmıstım onceleri ama cok pahalı geldi yataksız 200 falandı . . .hoş da degillerdi.......internetten aldım yatagıyla birlikte 170 milyona......nevresim ve uyku setimi de internetten aldım....biberon krem kuvet falan.......gecen gece bi hastane cıkısı da alayım dedim inanırmısın 40 milyon......aldık mecbur . .ama annem bir takım almıstı 25 milyona.....
emelcim dogum gunun kutlu olsun.
dilekcimsanada gemiş olsun. gecen ona benzer bişeyde benim basıma geldi su durumda insan öyle sinir oluyoo ki anlatamam. seni anlıyabiliyorummm.........
pembecim hosgelmissin sende hersey yolundadır umarım:)
geçmiş olsun canım daha kötü olmamış çok şükür
canım ben her hafta gidiyorum zaten senin haftanda bu çok normal her hafta nst yapılması lazım kalbini ferah tut bence
aynen bende öyle sandım kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindimm..kesinlikle boşuboşuna endişleleniyoruz.. yok canım bizim doktor çok rahat 15 günde bir gelebilirsin dedi ama ben geçen haftada 2 kere gittimm... artık sık gitmemiz lazım ama birde bizim durumumuz biraz daha özell...
evet canım sırf o yüsden zaten ne derse ne zaman cağırırsa tıpış tıpış gidiyoruz
hb meryemım
hyrlı olsun senın e dılekcım saglıkla kavusasın bebene ıns
emel dogum gunun kutlu olsun canım
ela pembe dilek canlarım hoşgeldinizi
dileğim çok geçmiş olsun neyseki erken fark etmişsin ve tüm evi su basmamış
ela cım maşallahh çok az kalmış hayatım yaaaa ben heyecan yaptım senin yerine
doğum nerde olacak canım
bu arada emel doğum günü sabah kutlamıştım ama görmedin sanırım nice mutlu yıllara
Allah ım uzun ömürler versin ailenle birlikte inşallahh
hb meryemım
hyrlı olsun senın e dılekcım saglıkla kavusasın bebene ıns
emel dogum gunun kutlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?