ela pembe dilek canlarım hoşgeldinizi
dileğim çok geçmiş olsun neyseki erken fark etmişsin ve tüm evi su basmamış
ela cım maşallahh çok az kalmış hayatım yaaaa ben heyecan yaptım senin yerine
doğum nerde olacak canım
bu arada emel doğum günü sabah kutlamıştım ama görmedin sanırım nice mutlu yıllara
Allah ım uzun ömürler versin ailenle birlikte inşallahh
off kızlar sızınde baya az kaldı. dilek ticker ını gorunce garip oldum 36+6
Aynen canım bende az önce baktım ve bir hoş oldum ama benim ticker na kadar doğru tam bilmiiyorum maalesef neyse çok bişey kalmadı artık..Eşim zaten artık sabırsızlandıkça sabırsızlanıyor her gece işte 25 ağustosta alalım onu diyor bende dr. tamam derse benim için sorun yok diyorum. Birde dün akşam karnıma eğilmiş kızla konuşuyor kızım dr. almasa bile sen 25 oldu mu ay gel olur mu diyor gülmekten öldümsırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:eşler çok sabırsız yaa:) benım esımde artık tama diyor. 16 agustosta ozel saglık sıgortam yenılenıyor. yenılenmeden gelırse dogumun bır kısmını bız verecegız. eşim diyorkı 16 sını bekle sonra gel oğlum:)
Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin bugün daha iisin di mi canım?
Aynen canım çok şükür basmadı o da allahtan işte :)))
ємєℓ;8424703 .!.:kusura bakma canım benim gormemisim tesekkur ederim guzel dileklerin için :)
Aynen canım bende az önce baktım ve bir hoş oldum ama benim ticker na kadar doğru tam bilmiiyorum maalesef neyse çok bişey kalmadı artık..Eşim zaten artık sabırsızlandıkça sabırsızlanıyor her gece işte 25 ağustosta alalım onu diyor bende dr. tamam derse benim için sorun yok diyorum. Birde dün akşam karnıma eğilmiş kızla konuşuyor kızım dr. almasa bile sen 25 oldu mu ay gel olur mu diyor gülmekten öldümsırnaşık şey
sağol canımm daha iyiyim bıu gün çok şükür ama dediğim gibi azcık iş yapmam yada ayakta kalmam beni mahfediyor işte ama halimize bin şükür
ne kusuru canım aşk olsun
kıyamam oda sabırsızlanıyor tabii ama vakti zamanında gelsin kızımız inşallah :))
kizlar bu site sadece bana mi giciklik yapiyor acilmiyor bir turlu sayfalar
elacim allah saglikla kolaylikla kurtarsin canim sende eymenimiz de 8 gun sonra birbirinize askla baglanacaksiniz ne guzel cok ozendim benim daha cok var((
dilekcim gecmis olsun ucuz atlatmissiniz ama sen anlatirken bende ilk olarak suyun geldi sandim odum patladi heeee
ne guzel yaaa artik vakitler iyice azaldi, hepimizi tatli bir telas heyecan sardi. bende sizin gibi gunu daha yakin olanlari gordukce iyice heyecanlaniyorum. allah hepimizin yardimcisi olun. saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
Dikkat et canımcım artık kendine yüzdük yüzdük sonuna geldik çok şükür bundan sonra az bir zaman daha dikkat ettik mi tamamdır. Evet yaa her gece onu düşünüyoruz aramızda olacağı günlerin hayalini kuruyoruz:))))
haklısın tatlımm az kaldı Allah ın izni ile
ne güzel demi hayali bile düşünsene en fazla 20 - 25 gün sonra gerçek olacak hayallerimiz
dün eşim soruyor şimdi herşey bittimi hiç bir eksiğimiz yok demi diye
yok dedim kızım bakkk herşey bitti seni bekliyoruz diye kızıyla konuşuyor :)))
selam kızlar nabersınız
i
benım durumum perşembe belli olcak Cuma alabilirler
doğuran varmı hepinizi öptük
Bende öyle eşimi mutlu heyecanlı gördükçe mutluluğum ve heyecanım resmen katlanıyor...
selam kızlar nabersınız
benım durumum perşembe belli olcak Cuma alabilirler
doğuran varmı hepinizi öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?