Sağol canım. Ben hepsini lavanta ile yaptım. Ayrıca çikolata ikram ederim diye düşündüm.Özlem bu arada , şekerlerin çok hoş olmuş benimkilerde seninkilere benziyor ama lavanta alıcam bir miktarda lavanta ile yapıcam ....
Canımbenim alınması gereken bir myomum var ve rahim ağzını kapatıyor ı yüzden kesin sezeryan.evet yaa haftalar tutsaydı süper olurdu. sen mi sezeryan istedin?
benim belli degil. ilk baslarda normal diyordum, simdilerde yemiyo :))
haftaya kontrolum var. tam 35.haftamı doldurdugum gun.
sanırım dr.la konusuruz, belli olur nasıl olacagı. 3 hafta once gittim en son.
daha dogum pozisyonunu almamıstı, belki de hala almamıştır, hiç anlamıyorum cunku donup donmedigini.
Doktorunu duymuştum canım. Birde Şifada iki tane bayan doktor var. İyiki onlar değilmiş. Çünkü ben hiç memnun kalmamıştım.tuba ve özlem teşekkür ederim canım bakayım kime gidiyorsunuz dedim izmirde olunca :))
bende Prof.Dr. Erol Tavmergen e gidiyorum şu ana kadar hiç hastaneye gitmedim
sürekli mauaynaneye gittim dr.um bornova şifada çalışıyor doğum bornova şifada olacak inşallahh
Aynen canım bende az önce baktım ve bir hoş oldum ama benim ticker na kadar doğru tam bilmiiyorum maalesef neyse çok bişey kalmadı artık..Eşim zaten artık sabırsızlandıkça sabırsızlanıyor her gece işte 25 ağustosta alalım onu diyor bende dr. tamam derse benim için sorun yok diyorum. Birde dün akşam karnıma eğilmiş kızla konuşuyor kızım dr. almasa bile sen 25 oldu mu ay gel olur mu diyor gülmekten öldümsırnaşık şey
Özlemcim şekerlerine baktımda çok beğendim canım haftasonu izmire geliyorum benimde o tarz şeyler bakmam gerekiyor tam olarak nerden aldın canım süslerini? Ellerine sağlık rabbim ii günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallah..
Dilekçim 25 benim tamda sezeryan tarihim. Cuma kontrol var değişmezse tabiii.Canım ben Çınarlıda Beyaz Lale den almıştım ama Kemeraltında da bulabilirsin. Lokumcuların olduğu yerlere yakın ambalaj süs satan yerler var, görmüştüm. Yada bebek şekeri satanlara da sorabilirsin belki. Kapı süsü ve sepetlerde var orada.
Sağol canım. Ben hepsini lavanta ile yaptım. Ayrıca çikolata ikram ederim diye düşündüm.
Canımbenim alınması gereken bir myomum var ve rahim ağzını kapatıyor ı yüzden kesin sezeryan.
Doktorunu duymuştum canım. Birde Şifada iki tane bayan doktor var. İyiki onlar değilmiş. Çünkü ben hiç memnun kalmamıştım.
Dilekçim 25 benim tamda sezeryan tarihim. Cuma kontrol var değişmezse tabiii.Canım ben Çınarlıda Beyaz Lale den almıştım ama Kemeraltında da bulabilirsin. Lokumcuların olduğu yerlere yakın ambalaj süs satan yerler var, görmüştüm. Yada bebek şekeri satanlara da sorabilirsin belki. Kapı süsü ve sepetlerde var orada.
Canım bakarsın ikimiz aynı gün oluruz sen tam kç haftalık olacaksın 25 ağustosta? Sağol tatlım kemeraltına bakayım öyleyse bende bu söylediğin lokumcuların olduğu yer hanın orası di mi?
38+4 oluyorum canım.kemeraltını çok tarif edemiyorum am"a lokumcular falan diye sorarsan tarif ederler sanırım.orda kemal kutucu var şekerci. Taze oluyor ordan al dediler haberin olsun.
Canım bakarsın ikimiz aynı gün oluruz sen tam kç haftalık olacaksın 25 ağustosta? Sağol tatlım kemeraltına bakayım öyleyse bende bu söylediğin lokumcuların olduğu yer hanın orası di mi?
tamam canım sağol ama ben hani üstüne tutturduğun süslerden bahsediyorum.... Aynı şeyden bahsediyoruz di mi?
biraz işim vardı dehşet uykum geldi
Bahar cığım dinlen canım
oyyy dinlencem canım dinlencem evi babanem toparlamış saolsun ama azcık temizlik lazım bakalım elim değse onları yapsam diyorum mafoldumben
sen dinlen toparlan yaparsın canım şimdi yaparsan güçsüz olursun gribin ilerler
Evet canım o süslerden satan dükkanlar oralara yakındı. Birde ayriyetten şeker falan alacaksan diye yazdım diğerini.
offf ya sirketin interneti yavasladi acamiyorum siteyi bi turlu iki saat suruyor sayfalarin gelmesi. bi tadiylan muhabbet edemedik
baharcim peki o zaman bu hafta pazar gunu diye mi konusuyoruz? yine ayni yer mi?
meryemcim sen kadikoye gelebilecek misin?
offf ya sirketin interneti yavasladi acamiyorum siteyi bi turlu iki saat suruyor sayfalarin gelmesi. bi tadiylan muhabbet edemedik
baharcim peki o zaman bu hafta pazar gunu diye mi konusuyoruz? yine ayni yer mi?
meryemcim sen kadikoye gelebilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?