2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem bu arada , şekerlerin çok hoş olmuş benimkilerde seninkilere benziyor ama lavanta alıcam bir miktarda lavanta ile yapıcam ....
Sağol canım. Ben hepsini lavanta ile yaptım. Ayrıca çikolata ikram ederim diye düşündüm.

Canımbenim alınması gereken bir myomum var ve rahim ağzını kapatıyor ı yüzden kesin sezeryan.
Doktorunu duymuştum canım. Birde Şifada iki tane bayan doktor var. İyiki onlar değilmiş. Çünkü ben hiç memnun kalmamıştım.

Dilekçim 25 benim tamda sezeryan tarihim. Cuma kontrol var değişmezse tabiii.Canım ben Çınarlıda Beyaz Lale den almıştım ama Kemeraltında da bulabilirsin. Lokumcuların olduğu yerlere yakın ambalaj süs satan yerler var, görmüştüm. Yada bebek şekeri satanlara da sorabilirsin belki. Kapı süsü ve sepetlerde var orada.

Canım bakarsın ikimiz aynı gün oluruz sen tam kç haftalık olacaksın 25 ağustosta? Sağol tatlım kemeraltına bakayım öyleyse bende bu söylediğin lokumcuların olduğu yer hanın orası di mi?

ben erol beyden çok memnunum hamileğimin başından beri ona gidiyorum
bir ara kızdım 1 ay başka bir dr.a gittim :))))
sonra baktım ki işinin ehli ve dikkatli bir dr. bırakamadım onu zaten son 23 gün nasıl başkasına güvenirim bilmiyorum muaynesi ve doğum ücreti biraz pahalı ama artık yapacak bişey yok

Canım bakarsın ikimiz aynı gün oluruz sen tam kç haftalık olacaksın 25 ağustosta? Sağol tatlım kemeraltına bakayım öyleyse bende bu söylediğin lokumcuların olduğu yer hanın orası di mi?

38+4 oluyorum canım.Kemeraltını çok tarif edemiyorum am"a lokumcular falan diye sorarsan tarif ederler sanırım.Orda Kemal Kutucu var şekerci. Taze oluyor ordan al dediler haberin olsun.

38+4 oluyorum canım.kemeraltını çok tarif edemiyorum am"a lokumcular falan diye sorarsan tarif ederler sanırım.orda kemal kutucu var şekerci. Taze oluyor ordan al dediler haberin olsun.

tamam canım sağol ama ben hani üstüne tutturduğun süslerden bahsediyorum.... Aynı şeyden bahsediyoruz di mi?

selam tekraaar... işleri toparladım eve geçtim azcık dinlenmem lazım yoksa bu nezle yatıracak beni herkes iyi görünüyor şükür :)

tamam canım sağol ama ben hani üstüne tutturduğun süslerden bahsediyorum.... Aynı şeyden bahsediyoruz di mi?

Evet canım o süslerden satan dükkanlar oralara yakındı. Birde ayriyetten şeker falan alacaksan diye yazdım diğerini.

offf ya sirketin interneti yavasladi acamiyorum siteyi bi turlu iki saat suruyor sayfalarin gelmesi. bi tadiylan muhabbet edemedik

baharcim peki o zaman bu hafta pazar gunu diye mi konusuyoruz? yine ayni yer mi?
meryemcim sen kadikoye gelebilecek misin?

canım pazar günü diye çıktı gerçi ctesi olsa bana daha çok uyacak gibi. babane de bizde ya ben tam söz veremiyorum

kadıköy bıraz zorlayacak ama denerız canım. zaten gelırsem esım bırakacak benı ben tek mumkun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…