Oooo istanbullular yine mi buluşuyorsunuz , ay ne güzel keşke bende gelebilseydim sizlerle buluşmaya(
siz hepiniz karsıda mı oturuyorsunu kızlar yaa
canımcım walla çok istiyorum gelmeyi ama babaneme de sen evde otur ben iki fink atıp gelcem demek te ayıp olcak gibi geliyor ne bileyim. bakalım ayarlamaya çalışcam canımcım.baharcim ortaya sen attin simdi cayamazsin. cumartesi derseniz cumartesiye ayarlayalim
bu arada dün doktordaydım kızlar doktor iri bi bebek dedi 2800 kilosugününde doğarsa 4kilo doğar dedi ama gününden önce gelirse 3,500falan doğar dedi normal doğum istiyorum ama günüde gelceğinide düşünmüyorum içime birazdaha erken gelir gibime geliyo artık haftada bir gidiyoruzx doktora 20sinden sonrada bekliycez dedi çok az kaldı ya çok heyecanlanıyorum
bu arada dün doktordaydım kızlar doktor iri bi bebek dedi 2800 kilosugününde doğarsa 4kilo doğar dedi ama gününden önce gelirse 3,500falan doğar dedi normal doğum istiyorum ama günüde gelceğinide düşünmüyorum içime birazdaha erken gelir gibime geliyo artık haftada bir gidiyoruzx doktora 20sinden sonrada bekliycez dedi çok az kaldı ya çok heyecanlanıyorum
canımcım walla çok istiyorum gelmeyi ama babaneme de sen evde otur ben iki fink atıp gelcem demek te ayıp olcak gibi geliyor ne bileyim. bakalım ayarlamaya çalışcam canımcım.
maşallah canımcm kocaman olmuş bebiş. hiçbirimiz günümüzü bekleyeceğimizi zannetmiyoruz yaaa. patır patır doğurmaya başladık ondan olabilir hayatım.
evet aslında sabah olduğunda sorun olmaz gibi. bi karara varalım ben ayarlamaya çalışayım canımcım.aslinda baharcim sabah kahvalti olayina girip erken bulusunca gunun buyuk kismi gitmemis oluyor. ama tabi sende haklisin babannecin o kadar yol gelmis yalniz birakmak istemezsen anlariz canimcim
benim eltim normal tarihinden 10 gün falan sonra doğurdu artık suni sancı bile kar etmedi sezeryana aldılar. onu düşününce çok beklerim gibi geliyor burda okuyunca hemen gelivercek gibi... ama tam tarihinden 1-2 hafta önce gelmesini tercih ederim ramazan da doğmuş olsun benim gibi :)ewet doğru sölüyosun canım bide çevremdede görüyorum kimi 36, haftaada kimi 38. haftada falan doğuruyo zamanında gelen görmedim henüz
evet aslında sabah olduğunda sorun olmaz gibi. bi karara varalım ben ayarlamaya çalışayım canımcım.
benim eltim normal tarihinden 10 gün falan sonra doğurdu artık suni sancı bile kar etmedi sezeryana aldılar. onu düşününce çok beklerim gibi geliyor burda okuyunca hemen gelivercek gibi... ama tam tarihinden 1-2 hafta önce gelmesini tercih ederim ramazan da doğmuş olsun benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?