2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar selamlar giremiyom ne zamandır ya.ha bebeğin eksiği ha evin tadilatı anam ağladı cidden annem yazık atar oldu yatağa kendini.dün doktorda sancıların var farketmiyor musun demez mi nstde.ya dedim gazım var sanıyom kayısı yiyorum bende.her an dikkat et artık çantan hazır olsun dedi ama 24 ağustosa tarih verdi sezeryan için.buluşmaya beni affedin bu seferlik yürümekte zorluk çekiyom.pc başında fazla oturamıyom.ay Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ya.

oyy kızlarr hepınıze gunler verılıyor valla benı heyecan basıyor. ayfercım sneınde zaten baya az kalmıs. Allah sağlıkla kurtarsın senıde canım

oyy kızlarr hepınıze gunler verılıyor valla benı heyecan basıyor. ayfercım sneınde zaten baya az kalmıs. Allah sağlıkla kurtarsın senıde canım

canım hem dediğin gibi az kaldı hemde bebek önden gidiyor.Allah hayır etsin hepimizinkini.ama pelvislerim ağrı,çarpıntı o biçim,yürümekte oturup kalkmakta ahh uhh diye diye öyle zorlanıyorum ki anlatamam.şişkolukta olunca üstüne dahada ağırlaştım.bebekte kafasını iyice yerleştirmiş kanala öyle dedi doktor ondan ağrım artıyormuş.

canım artık son zamanlar içimizdekiler kocaman. baksana 3 kılodan bahsedılıyor artık. benımkı tabı daha kucuk ama:)

ayfercim buarada sen hangi doktora gidiyosun yanılmıyosam bi ara 2 mizde tahir beye gidiyoduk ama ben şimdi umut hastanesinde gülsüm hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan

saol canım benim sağlıklı olsunda o bana yeter ama toplamda 22 kilo aldım şuana kadar zayıf olsa üzülürdüm vallahi aldığım kiloya değsin demidelikafadulden
valla sorma bende 25 oldum toplamda kilo olarak oha bi durumdayım:bbo:
canım artık son zamanlar içimizdekiler kocaman. baksana 3 kılodan bahsedılıyor artık. benımkı tabı daha kucuk ama:)

evet canım ya 2950 grdı dün doktorda.e suyu falan ağırlaştılar tabi.

ayfercim buarada sen hangi doktora gidiyosun yanılmıyosam bi ara 2 mizde tahir beye gidiyoduk ama ben şimdi umut hastanesinde gülsüm hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan

canım evet tahir beydi süper bi doktordu ama medipolün yeni doğan ünitesi daha iyi diye oraya geçtim bahar hna gidiyorum ta ne zamandır.umut hastaneside iyi ama dediğin gibi gülsüm hanımı duymadım henüz.delta medipol dragos şifa falan duydumdu doktorlarını.memnunsan iyi maşallah.

seninde şaka maka az kalmış flowercım yaa.ayy heyecan yapıyom hepimiz içiiin.

senin kuzunada maşallah canım 3 kilo olmuş 3,500doğar senin tosunda ewet canım bende artık her hafta gidiyorum 20sinden sonra bekliycez bide kız çocukları erken doğar diyolarya bakalım artık hayırlısı bende çok heyecanlanıyorum artık biran önce doğsa diyorum

dilekcim sen nasılsın kızımız nasıllar keyifleri yerindedir kuzumuzun inş.

İyiyim tatlım bende evde yatıyorum tüm gün bugün bir halsizlik var üstümde hiçbir şey yapasım yok sen neler yapıyorsun senin bebişte ii di mi?

Ohh Ayfercim ne güzel tam günün belli olmuş doktor niçin 31 ağustostan 24 ağustosa aldı sezeryan tarihinizi? Bebişin 1 hafta önden gidiyor diye mi? gözünaydın canımcım hepimizin hk. hayırlısı olun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…