arkadaşlar selamlar giremiyom ne zamandır ya.ha bebeğin eksiği ha evin tadilatı anam ağladı cidden annem yazık atar oldu yatağa kendini.dün doktorda sancıların var farketmiyor musun demez mi nstde.ya dedim gazım var sanıyom kayısı yiyorum bende.her an dikkat et artık çantan hazır olsun dedi ama 24 ağustosa tarih verdi sezeryan için.buluşmaya beni affedin bu seferlik yürümekte zorluk çekiyom.pc başında fazla oturamıyom.ay Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ya.
oyy kızlarr hepınıze gunler verılıyor valla benı heyecan basıyor. ayfercım sneınde zaten baya az kalmıs. Allah sağlıkla kurtarsın senıde canım
canım hem dediğin gibi az kaldı hemde bebek önden gidiyor.Allah hayır etsin hepimizinkini.ama pelvislerim ağrı,çarpıntı o biçim,yürümekte oturup kalkmakta ahh uhh diye diye öyle zorlanıyorum ki anlatamam.şişkolukta olunca üstüne dahada ağırlaştım.bebekte kafasını iyice yerleştirmiş kanala öyle dedi doktor ondan ağrım artıyormuş.
flowercım maşallah bebişkona.fısır fısır seversiniz inşallah tombiş tombiş ayy ne güseel.
valla sorma bende 25 oldum toplamda kilo olarak oha bi durumdayım:bbo:saol canım benim sağlıklı olsunda o bana yeter ama toplamda 22 kilo aldım şuana kadar zayıf olsa üzülürdüm vallahi aldığım kiloya değsin demidelikafadulden
canım artık son zamanlar içimizdekiler kocaman. baksana 3 kılodan bahsedılıyor artık. benımkı tabı daha kucuk ama:)
ayfercim buarada sen hangi doktora gidiyosun yanılmıyosam bi ara 2 mizde tahir beye gidiyoduk ama ben şimdi umut hastanesinde gülsüm hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan
seninde şaka maka az kalmış flowercım yaa.ayy heyecan yapıyom hepimiz içiiin.
dilekcim sen nasılsın kızımız nasıllar keyifleri yerindedir kuzumuzun inş.
arkadaşlar selamlar giremiyom ne zamandır ya.ha bebeğin eksiği ha evin tadilatı anam ağladı cidden annem yazık atar oldu yatağa kendini.dün doktorda sancıların var farketmiyor musun demez mi nstde.ya dedim gazım var sanıyom kayısı yiyorum bende.her an dikkat et artık çantan hazır olsun dedi ama 24 ağustosa tarih verdi sezeryan için.buluşmaya beni affedin bu seferlik yürümekte zorluk çekiyom.pc başında fazla oturamıyom.ay Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ya.
İyiyim tatlım bende evde yatıyorum tüm gün bugün bir halsizlik var üstümde hiçbir şey yapasım yok sen neler yapıyorsun senin bebişte ii di mi?
evet canım allaha şükür iyi bi yaramazlık yok havalarda insanı çok bunaltıyo canım halsizlik ondan olabilir dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?