2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar..ben geçen eylül annesiyim..herangibir sorunuz olursa sorabilirsiniz..allah cümlenize sağlıkla yavrularınızı kucağına almayı nasip etsin.sevgiler.

kızlarrr nezamandır giremedim herkes nasıl bakalım annecikler bebcikler herkesler iyimi :)) bebek gelmeden son işleri hallediyoruz tadilat dolap falan filan... bu arada misafirde ağırladık bu tadilatın pisliğin içinde... sizde nevar neyok.. maşallah doğum günleri filan belli olmuş.... bizde kısmetse normal olucak beklicez bakalım sabırla kızımın gelişini gerçi son gittiğimde bebiş biraz makat duruş gibi ama bu haftada çok durular böyle korkma demişti doktorcuuumm.. işallah kızım gereksiz bir sürpriz yapmaz normal yollardan gelirr.... :)

selam kızlar nabersınız

benım durumum perşembe belli olcak Cuma alabilirler

doğuran varmı hepinizi öptük
canım hadi Allah kurtarsınn sıra sende inşlhh..

maaşallah cansu bebeğine...ahh birde benim bebek kilo alsa.. ne rahat edicemmm...

canım hadi Allah kurtarsınn sıra sende inşlhh..

maaşallah cansu bebeğine...ahh birde benim bebek kilo alsa.. ne rahat edicemmm...

saol canım ama ben normal istediğim için çok kilolu olmasa iyi olur 3 kiloyla 3,500 arası ideal ondan takma canım kafana sağlıklı olduktan sonra doğsunlar kilo alırlar canım

günaydın kızlar.....hergün topiği açarken biri daha doğum yapmışmı diye geliyor içime...Çok heycanlanıyorum...

gunaydin guzel anneler,
ben uzerimdeki isleri devretmeye calisiyorum ara ara yazamayabilirim merak etmeyin sakin

evet yaaa bizimde totomuzda pireler ucusmasina az kaldi, tek korkum izine ayrilir ayrilmaz dogurmak. biraz evde dinleneyim islerimi halledeyim evi toparlayayim istiyorum insallah vaktimiz olur.

bu arada gece yine dogurdugumu gordum ama cok sıkıntılıydı. boole hastane odasinin tavani felan rutubetten dokulmus cok kotuymus. diyorum anne buraya mi bunca para verdik diye. soora oda dolu surekli birileri giriyor cikiyor akrabalar coluk cocuk gelmisler televizyonun sesi son ses acik oyun havasi caliyor ben kucagimda oglumla basetmeye calisiyorum odadaki insanlarla. ay diyorum ped bile koyamadim altima kan revan olcak her yer. soora babamla kavga ediyorum ne kadar anlayissizsiniz baba bu ne gurultu felan diye. soora onlar bana bagirip icki icmeye basliyorlar kafamçokkarıştı

bu ruyada tek guzel sey oglumdu nasil guzeldi anlatamam :)))

günaydın kızlar.....hergün topiği açarken biri daha doğum yapmışmı diye geliyor içime...Çok heycanlanıyorum...

Ben de aynı şekilde açıyorum ne yalan söyleyeyim ama daha beklesinler ya erken daha , akşam eşimle konuşuyoruz siyoruz şaka maka en erken 1 ay sonra yanımızda olacak çok tuhaf ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…