İyiyim tatlım bende evde yatıyorum tüm gün bugün bir halsizlik var üstümde hiçbir şey yapasım yok sen neler yapıyorsun senin bebişte ii di mi?
evet canım allaha şükür iyi bi yaramazlık yok havalarda insanı çok bunaltıyo canım halsizlik ondan olabilir dikkat et kendine
evet canım muhtemelen havalardan sağol tatlım sende ii bak kendine...
canım hadi Allah kurtarsınn sıra sende inşlhh..selam kızlar nabersınız
benım durumum perşembe belli olcak Cuma alabilirler
doğuran varmı hepinizi öptük
maaşallah cansu bebeğine...ahh birde benim bebek kilo alsa.. ne rahat edicemmm...bu arada dün doktordaydım kızlar doktor iri bi bebek dedi 2800 kilosugününde doğarsa 4kilo doğar dedi ama gününden önce gelirse 3,500falan doğar dedi normal doğum istiyorum ama günüde gelceğinide düşünmüyorum içime birazdaha erken gelir gibime geliyo artık haftada bir gidiyoruzx doktora 20sinden sonrada bekliycez dedi çok az kaldı ya çok heyecanlanıyorum
canım hadi Allah kurtarsınn sıra sende inşlhh..
maaşallah cansu bebeğine...ahh birde benim bebek kilo alsa.. ne rahat edicemmm...
Günaydın hanımlar , bol neşeli , az işli bir gün olsun inşallah .....
Deniz sabah kuşalrtı biz olduk galiba seninle :)
günaydın kızlar.....hergün topiği açarken biri daha doğum yapmışmı diye geliyor içime...Çok heycanlanıyorum...
günaydın kızlar.....hergün topiği açarken biri daha doğum yapmışmı diye geliyor içime...Çok heycanlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?