Ebrucum senin çocukluğuna inmek lazım kuzum , ya da toton açıkta kalmış :roflol::roflol:
ebrucum toton açık kalmış hayatım :)
evet doktor sonuçlarımı yazıyım, bebek 2054 gram olmuş, haftasıyla uyumlu, 33 hafta 2 günlük çıktı dün, herşey yolunda, normal doğum pozisyonu almış, kalbi tekrar incelendi kalp doktoru tarafında hiçbir sorun yok... en güzel haber de kisti 1 cm'den hafif büyükmüş, bu küçüklükteki kistlerin tıbben bir önemi yokmuş.... ohhhhh be nasıl rahatladım anlatamam ya....
evet doktor sonuçlarımı yazıyım, bebek 2054 gram olmuş, haftasıyla uyumlu, 33 hafta 2 günlük çıktı dün, herşey yolunda, normal doğum pozisyonu almış, kalbi tekrar incelendi kalp doktoru tarafında hiçbir sorun yok... en güzel haber de kisti 1 cm'den hafif büyükmüş, bu küçüklükteki kistlerin tıbben bir önemi yokmuş.... ohhhhh be nasıl rahatladım anlatamam ya....
günaydın güzel annişlerrrr.... güzel bir gün olsun hepimize...
ebrucum rüyan süpermiş tatlım yaaaa... ben de rüyamda açıkbüfe kahvaltı gördüm. ay tabağımı peynirle doldurdum meyveler neler neler ama yiyemeden uyandım
bu arada buluşma işini bu hafta yaparsak benim baya tehlikeye giriyor. ramazandan önceki son haftasonu ve benim eksiklerimi tamamlamam lazım zira sonraki hafta babanem ve eşim oruçlu olacağından kimseyi peşimde sürükleyemicemhaftaya ertelersek büyük olasılıkla gelebilirim. o zamana kadar kaçımız doğurmuş oluruz ki???? :)
gülaycım gözün aydın tatlım. kızına kocaman kocaman maşallah. bak sorunları yendik teker teker allaha şükürler olsun canım.ebrucum toton açık kalmış hayatım :)
deniz ya sen arkeoloji mezunu musun? üniversitede ben de arkeoloji kulübü ile bir sürü yer gezmiştim sonra kültür gezilerine katılmıştım baya merak sarmıştım sonra aksadı yarım kaldı... kaynım da arkeoloji mezunu gerçi şuan polis memurluğu yapıyor ama :)günaydın kızlar
Ebru cuğum ne güzel sen bari doğum ile iligi şeyler görüyorsun ben İran'a biri ile röportaj yapmaya gitmişim falan görüyorum kendimi ne alaka yani hadi İran'a kazıya gitsem anlıcam mesleğimle alakalı diye sabah uyanınca dedim hatta bebeğimi falan görseydim bu ne alaka diye sanırım asıl benim toto açıkta kalmış kaydirigubbakcemile3
iyidir ebrucum maşallah, kızlar bu arada benimkinin kafası çok büyük, neredeyse 2 hafta ilerden gidiyo, eeee ben koca kafalı, babası koca kafalı... başka sonuç beklenmez heralde. ebrucum sen en son kafa ölçümünü hatırlıyomusun tatlım.
gülaycım gözün aydın tatlım. kızına kocaman kocaman maşallah. bak sorunları yendik teker teker allaha şükürler olsun canım.
deniz ya sen arkeoloji mezunu musun? üniversitede ben de arkeoloji kulübü ile bir sürü yer gezmiştim sonra kültür gezilerine katılmıştım baya merak sarmıştım sonra aksadı yarım kaldı... kaynım da arkeoloji mezunu gerçi şuan polis memurluğu yapıyor ama :)
valla kacimiz dogurmus oluruz bilmem ama insallah ben dogurmam, ben de henuz hazir deilim. oglumun odasi son aldiklarimizi da koyunca ardiye gibi oldu resmen duzenlemem lazim herseyi yaaa
eğer maddi olarak güvencem olsaydı ya arkeoloji okurdum ya da modern dans. inşallah oğluşumla daha çoook yer gezeriz canım. kızına kundağı eski yunanlıların bağladığı gibi tek kollu bağlamıyasın bu delilikle :)))asıl alanım klasik filoloji canım yunanca ve latince ama eskiçağ tarihi ve arkeoloji eğitimide aldım maalesef ülkemizde sosyal alanlara gerekn önem verilmiyor çoğu arkeolog sanat tarihçisi arkadaşlarımız alakasız işlerde çalışıyor...ama çok güzel bir alandır bebeğin biraz büyüsün birlikte tekrar gezersiniz...gerçi ben biraz erken başladım geçende de dediğim gibi bebeğime eskiçağ tarihi okuyorum, Mitolojik hikayeler okuyorum sanırım benim deli olduğumu düşünüyor laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?