2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum toton açık kalmış hayatım :)

evet doktor sonuçlarımı yazıyım, bebek 2054 gram olmuş, haftasıyla uyumlu, 33 hafta 2 günlük çıktı dün, herşey yolunda, normal doğum pozisyonu almış, kalbi tekrar incelendi kalp doktoru tarafında hiçbir sorun yok... en güzel haber de kisti 1 cm'den hafif büyükmüş, bu küçüklükteki kistlerin tıbben bir önemi yokmuş.... ohhhhh be nasıl rahatladım anlatamam ya....

günaydın kızlar
Ebru cuğum ne güzel sen bari doğum ile iligi şeyler görüyorsun ben ıran'a biri ile röportaj yapmaya gitmişim falan görüyorum kendimi ne alaka yani hadi ıran'a kazıya gitsem anlıcam mesleğimle alakalı diye sabah uyanınca dedim hatta bebeğimi falan görseydim bu ne alaka diye sanırım asıl benim toto açıkta kalmış kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel annişlerrrr.... güzel bir gün olsun hepimize...
ebrucum rüyan süpermiş tatlım yaaaa... ben de rüyamda açıkbüfe kahvaltı gördüm. ay tabağımı peynirle doldurdum meyveler neler neler ama yiyemeden uyandım
bu arada buluşma işini bu hafta yaparsak benim baya tehlikeye giriyor. ramazandan önceki son haftasonu ve benim eksiklerimi tamamlamam lazım zira sonraki hafta babanem ve eşim oruçlu olacağından kimseyi peşimde sürükleyemicem haftaya ertelersek büyük olasılıkla gelebilirim. o zamana kadar kaçımız doğurmuş oluruz ki???? :)

Ebrucum senin çocukluğuna inmek lazım kuzum , ya da toton açıkta kalmış :roflol::roflol:

valla totomun tum gece acikta oldugu bir gercek kizlar

cok sevindim canim hadi gozun aydin. hersey yolundaymis ne guzel. bende haftaya persembe gorcem insallah bizimkinin de herseyi iyidir.

gözün aydın canım çok şükür... maşallah kuzuma benim kocaman olmuş

valla kacimiz dogurmus oluruz bilmem ama insallah ben dogurmam, ben de henuz hazir deilim. oglumun odasi son aldiklarimizi da koyunca ardiye gibi oldu resmen duzenlemem lazim herseyi yaaa

gülaycım gözün aydın tatlım. kızına kocaman kocaman maşallah. bak sorunları yendik teker teker allaha şükürler olsun canım.
deniz ya sen arkeoloji mezunu musun? üniversitede ben de arkeoloji kulübü ile bir sürü yer gezmiştim sonra kültür gezilerine katılmıştım baya merak sarmıştım sonra aksadı yarım kaldı... kaynım da arkeoloji mezunu gerçi şuan polis memurluğu yapıyor ama :)

iyidir ebrucum maşallah, kızlar bu arada benimkinin kafası çok büyük, neredeyse 2 hafta ilerden gidiyo, eeee ben koca kafalı, babası koca kafalı... başka sonuç beklenmez heralde. ebrucum sen en son kafa ölçümünü hatırlıyomusun tatlım.

hatirliyorum canim, benim 33+0 da 9 cm idi kafa olcusu. fl kemigi ise 7.1
doktora sordum nasil kafasinin capi bacak kemiginden uzun oluyor diye, o da bunlar koca kafali oluyorlar o yuzden dedi. ama bize kafasi olmasi gerekenden buyuk dememisti canim

asıl alanım klasik filoloji canım yunanca ve latince ama eskiçağ tarihi ve arkeoloji eğitimide aldım maalesef ülkemizde sosyal alanlara gerekn önem verilmiyor çoğu arkeolog sanat tarihçisi arkadaşlarımız alakasız işlerde çalışıyor...ama çok güzel bir alandır bebeğin biraz büyüsün birlikte tekrar gezersiniz...gerçi ben biraz erken başladım geçende de dediğim gibi bebeğime eskiçağ tarihi okuyorum, Mitolojik hikayeler okuyorum sanırım benim deli olduğumu düşünüyor laelaelaelaelae

valla kacimiz dogurmus oluruz bilmem ama insallah ben dogurmam, ben de henuz hazir deilim. oglumun odasi son aldiklarimizi da koyunca ardiye gibi oldu resmen duzenlemem lazim herseyi yaaa

ya benim de bir sürü eksiğim var. bebeğin şampuanı yağı falan yok. şekerleri geçtim kapı süsü bari halledeyim diyorum. nevresim takımı vs yok benim geceliklerim donlarım vs yok ooof of eksik çok ebrum bu haftasonu halletmezsem oğlanın bezlerinden bağlayıp çıkcam hastaneden artık :)

ablaları kızımla biz size teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için. evet baharcım yendik sıkıntıları Allah'ın izniyle....

yok canım bana da kafası olması gerekenden büyük demedi ama şimdi ölçümleri var ya ultrason kağıdında kaç haftalık olduğunu gösteriyor tek tek ölçümlerin, benimkinin de kafası 8.65 ölçümü ve karşısında 34 hafta 6 günlüğe tekabül ettiği yazıyor. ultrason kağıdın da yazıyor yani....

koca kafalılar ya :)

eğer maddi olarak güvencem olsaydı ya arkeoloji okurdum ya da modern dans. inşallah oğluşumla daha çoook yer gezeriz canım. kızına kundağı eski yunanlıların bağladığı gibi tek kollu bağlamıyasın bu delilikle :)))

Ay canım sen dün doktora gidecektin değil mi , ay ne güzel haberler bunlar ... Çok sevindim , şu benim sıpam da dönerse içim o kadar rahatlayacak ki

kızlar bende rüyamda bocek yumurtaları falan gördüm gece bır uyandım her tarafımı kaşımaktan tırnak izi yapmışım ozelıkle karnımı çok kaşımışım. çok uzuldum kalkıp vucudumu yıkayıp tekrar yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…