2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8443058 .!.:
sagol canım iyiyim bende cok sukur . . . .canım sanırım herkes oyle hissediyordur...vakit yaklastı ya ondan...endise etme ...bu arada esin geldi mi canım ankara ya gitmisti

geldi canım cokk sukurr..... ama hep yogun malesefffff..... su sıralar iice kafama takılmaya basladıı sancılandıgımda yada nebileyim dogum anında yanımda olabilecekmi diye düşünüyorummmmm mafoldumben mafoldumben

emelcim iyi olmanıza çok sevindim
dileğim canımıniçi sen nasılsın nasıl gidiyor
bittimi artık işler tatlım kızımızın herşeyi tamam demi

İyiyiz canım benim siz nasılsınız? Aslında bitti sayılır kimi ihtiyaçlarımız var alınacak ve temizlik işi kaldı... Sen ne yaptın tamamladın mı?

niye olmasın kı canım sehir dısına falan mı gider yoksa ....
kızlar bugün bende çok ağrı var ya.. belimde malum yerimde .. sizde de var mı?

canım yaaa sorma bende bir kaç gundur sırt agrısı var gece uyutmadı ınan beni o derece yanı acaba cereyanda mı kaldım diyorum kendi kendime . . . .

tubacım adaşım :lepi: sana da kızına da bayıldım. hele yatak odana..sanki gerçek degil, fotomontaj gibi.. maşallah vallahi. ben de normal mi? sezeryan mı? yapsam diyordum..ama senden aldıgım cesaretle sezeryana donebilirim. bir arkadasım var senin gibi yeni dogum yaptı, 10 kere dogursam yine sezeryan olurum diyor :lepi: herkesin allah gonlune gore versin

Son düzenleme:
ayyyy tubanın büyüsüne kapıldım valla, maşallah tuba tatlım... ne güzel istediğin sezeryanmış ve bunu en mutlu şekilde yaşamışsın tebrik ederim....

inşallah herkes dilediği şekilde doğum yapar....

emsalcim alınma ama tatlım, biz malesef o anın büyüyüsünü ıkınmakla mahvetcez canım :)

evet burda ben çok etkileniyorum malesef bu yorumlardan, bence normal yada sezeryan herkesin kendi tercihi ama lütfen bu son anlar daha dikkatli yazalım arkadaşlar... ben tubaya çok sevindim, tuba uslubun çok tatlıydı canım, sezeryanı anlatırken en azından normali kötülemedin... bence herkes şuan panik içinde en azından ben öyleyim.... ama yazarken çok daha dikkatliyim... arkadaşlar alınmayın ama burada tüm gün birlikteyiz neredeyse rüyalarımda falan hep buradaki konuşmalar var... şu tercihlerimizi belirtirken daha dikkatli olsak.

aynen yaaa :))))))
birde ne diyorlardı yok külotunu bile kendin giyinemiyorsun diye
yok artık ne oluyor ya öldükmü anasını satayım diyordum :)))
helal olsun sanaki susturduk dedigin gibi hepsini :)))))))
darısı başımıza inşallahh

evet bazen sehir dısı, 3 gunde bir nöbetiiiiii amannnnnn öyle işteeeee..........

benim de tam asagı taraflarım agrımaya basladı simdi basınc var gibi . . .ben biraz cıkıp uzanayım kızlar karnımda sertlesio arada . . boyle sandalye tepeside yaramıyo bana . . .

selam millet
ooooo herkesler burda
tuba da gelmiş, resimler eklemiş, maşallah subhanallah
kızz sen sancı neyim çekmedin, resimlerden belli, maşallah valla
Allahım bizede öylesini versin, sancısız, ağrısız sağlıklı bir doğum

eeehhh bu yazılardan sonra ve verdiğin pozitif enerjiden sonra hepimiz toplu doğuma gideriz artık :teytey:

hepiniz hamaratlıklarınızdan bahsetmişsiniz kızlar. bugun kardeşim bende ve acayip hamarattır kendisi. diyorum acaba kurabiye, borek biseyler yapıp attırsam mı buzluga.. mesela pişmiş kurabiye-borek atıldıgını duydum, sizce dogru mu? yapan var mı?

Gülay cığım haklısın yöntemlerin hiç biri kötü değil bir yerde okudum anne neye kara verirse ısrar etsin diye çünkü gerçekten ne istediğin çok önemli...sen ne istersen en güzel yöntem odur

canım emsalcim herkesin kendi görüşüü bu ve bunye meselesi.ve birazda sans.(doktor acısından). benim ablamda sezeryanle dogum yaptı ve camasırını bile giyemedi? bunu yasayan insanlar var. rabbim herkese istedigi sekilde bi dogum nasip etsin. ve suda var adet sancısı gibi sancı cekip pıt diye doguranlar kaydirigubbakcemile3 saka deil 1. agızdan duydum böyle oldugunu?

canım pişmeden koymak lazım

evettttttttttttttttttttttttttttttt bendee ııkınmakkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 saka biyana normal dogum hakkımı sonuna kadar kullanacagım. tabiki en ufak bi aksilikte sezeryane asla karsı cıkmammmm.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…