2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar topıgımız uzun zamandır olmadıgı kadar yogun harelde geçmişe bakmadım valla sizleri kaçırmayım diyeee umarım herşey yolundadır

İyiyiz canım benim siz nasılsınız? Aslında bitti sayılır kimi ihtiyaçlarımız var alınacak ve temizlik işi kaldı... Sen ne yaptın tamamladın mı?

çok şükür çok iyiyiz canım
benimde bi iki ufak alınacaklarım var önemsiz ufak ayrıntılar sadece :)))
temizlik benimde duruyor ayın 25 i gibi yaptırmayı düşünüyorum
seninle o gün konuştuktan sonra kalan tüm battaniyelerimizi yıkadık
hiç bişey olmadı hiç birine yıkanacak yada ütülecek hiç bişeyimiz kalmadı
kızımızı bekliyoruz işte hayırlısı ile
canım msn kapalı gelsene :))))

ne alınacağım güzelim
o senin bu bizim tercihimiz
iyi güzel hoş demişsin kimse kimseyi etkilemesin konuçmalara dikket edilsin diye ama bu güne kadar kimse sezeryandan bahsederken iç açıcı şeyler söylemedi
sezeryanın bir doğum şekli olmadıgı söylenirken kimse doğum değilde ne demedi
evet haklısın yorumları yapıldı
oysa sezeryanda normalde yapan içinde bir melek taşıyor aynı sevinci paylaşyor
aynı sancıyı aynı annelik güdüsünü yaşanıyor
hep zorluklarından bahsedildi yaa neyse
kçtü yorumlar yapılmamsı kosunda sana öylesine katılıyorum ki
15 gün önce eltimin yaptıgı doğumu dilek ve gamze dışında kimseye anlatmadım
normal doğum yaptı ne onun ne bebeğin başına gelenleri gelip burda yazmadım bile
bizler burda hepimiz birbirimiz için seviniyor üzülüyoruz birimizin üzüntüsü hepimizi üzüyor sevinci hepimizi sevindiriyor çünkü

aynen fatoşçummm

Tatlım haklısın anne kendini nasıl en iyi şekilde hissedecekse ve nasıl mutlu olacaksa o doğum şeklini tercih etmeli ben başından böyle düşünüyorum ama burda başından beri sezeryan çok kötülendi bazı arkadaşlarımız tarafından ve kötülemeler emsal , tuba ve ben gibi sezeryan düşünenleri az da olsa etkiledi, oda o nedenle öyle yazmıştır herhangi birini etkilemek gibi bir amacının oluğunu sanmıyorum.. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah....

bencede dogum sekillerini kotulemeyelim, sonucta hepimiz az cok ne sekilde dogum yapmak istedigimize karar verdik bende normal istiyorum ama sonucta bunlarin hepsi kismet, hic birimizin nasil doguracaginin garantisi yok.
allah hepimizin yardimcisi olsun, insallah ne sekilde olursa olsun hepimiz cok guzel dogumlar yasariz. normal isteyenler bir avazda dogurur, sezeryan olanlar da hic agri sizi cekmezler.

cingenecim valla benimde her taraflarim agriyor. hepimiz ayni durumdayiz yani canim merak etme.
ben hala bir agdaya gidemedim su an en buyuk korkum hazirlksiz yakalanmak P

denizcim tabiki tatlım, herkesin kendi terciği, başlarda atıp tuttuk ama artık son günlerimiz.... ben acayip etkileniyorum... tubacım maşallah hem normal isteyenlere hem de sezeryan isteyenlere çok güzel bir örnek bence.... 5 cm açılması olmuş ve tercih etseydi doktorunda dediği gibi çok kolay doğururdu ama o en güzelini yaptı ve tercih ettiğini yaşadı, sezeryan sonrası ağrıda çekmedi... her iki yöntemi isteyener içinde güzel bir örnek, sancı çekerken ki fotoları ve sezeryan sonrası fotoları aslında bu işi gözümüzde çok da korkutmamamız gerektiğinin en güze kanıtı........

bir de annem pişmiş börek de atıyodu buzluğa, ama pişmemiş daha iyi olsa gerek... ebn denemöedim her ikisini de.

ya ben dün gittim ağda yaptırdım. sıcaktan fenalık geçirecegimi ve cok canım acıyacagını dusundum ama nasıl olduysa çok cabuk ve hiç acısız bitti :lepi:
ama biraz alerji gbi oldu ben de bephantene merhem sürdüm acaba sorun olurmu ki? hiç oyle olmamıştı..

tabiki herkezin kendi tercihi bende aksini söylemedim canım
bak şimdi işte anlatmak istedigim bu birileri kötü bir şekilde doğum yaptı diye
herkez o doğum şekli ile aynı acıyı çekecek yada zorlugu yaşayacak diye bir kaide yok
benimde eltim normal doğum yaptı ilk bebeği değildi 15 gün oldu
ama ne şekilde doğurduğunu anlatmam mümkün değil

kızlar tubanın yaptığı doğumun 2 boyutu var. kızcağızın 5 cm açılması olmuş ve hiç sancısı olmamış bu demek ki sancıdan o kadar da korkmamak gerekiyormuş. sezeryan olmuş pat diye ayağa kalkmış ki sezeryandan da öle korkmamak gerekiyormuş. çevremizden hepsi ile ilgili iyi ya da kötğ şeyler duymuşuzdur. şuan kesinlikle kararsız biri olarak şunu söyleyebilirim ki anlatılan kötü ya da iyi hiçbirinden etkilenmiyorum. çünkü herkesin bünyesi farklı. allah hepimizi farklı yaratmış ve hangisini tecrübe edersek edelim farklı sonuç verecektir.

dilekcim kurunun yanında yaş da yanmasın tatlım, emsalin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bizler de buarada arada yanmayalım canım....

aslında bende normal doğum yapmak isterdim, niyeyse hiç korkumda yok fakat gelgörki sezeryan olmak zorundayım
malum kalçam sorun çıkarabilir
bazen bizim istememize bile kalmıyor, şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde oluyor doğum
Allah hayırlı olanı nasip etsin

yok canim yaa sorun olmaz bence
gecen gun brnimde camasir yanlarini kesmisti bepanten surdum o gun gecti hemen

benim alt taraflarda sistigi icin agdadan biraz korkuyorum aslinda ama yaptircaz tabi el mahkum

haklısın canım her dogumun zorluguvar.... rabbim hepimizi iyi olanıyla karsılastırsınnn dua edelim :Saruboceq:

canım aynen benim gibi düşünüyorsun sen de, hem kararsızsın, hem de herkesin bunyesinin farklı oldugunu dusunuyorsun. bakalım nasıl dogurucaz? ne zaman belli olacak senin?

hepimizin adetleri bnasıl farklılık gösteriyorsa hamılelıklerı doğumları farklılık gösteriyor. ben sabah wc cıktıgımda kız bana epıdural sezeryanı anlata anlata bıtıremedı soyle ıyı boyle guzel. evrımı bılıyorsunuz. onun belkı 1 sene sonra tekrar aynı yerın kesılmesının etkısıde olabılır. bi daha olsam tam uyurum dıyor. ama mıyom amelıyatı oldugunda kız çok rahattı. yanı kımse şu iyi bu kötü demesin gercekten herkes yasaması gerekenı yasıyor

tubacım resimlerini gördüm tatlım sanada bebegıne de 41 kere maşallah ne güzel bi bebek bu ya süt kokulu prenses o
seni gördükçe inan dogurasım gelıyor çok pozitifsin güler yüzlüsün enerjin süper valla hayran kaldım ben kendımın dogumdan sonra bukadar enerjık olcagımı sanmıyorum ama annelik böle bişey galıbaa

emsalcim uzatmak istemiyorum aslında, ama ben de sizle birlikteyim, düşüncelerimiz aynı yani, haklısın sezeryanı kötüleyenler oldu, ama burada bizler etkileniyoruz canım... bazen yazdıklarımız diğer doğum şeklini tercih edenleri etkiliyor malesef.... o yüzden tercihlerimizi yazarken daha dikkatli cümlelerle yazabilirsek birbirimize güç veririrz demek istediğim bu tatlım.

bahar aynı şeyleri yazmışız tatlım , tuba her iki yöntem açısından müthiş bir örnek........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…