2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen benim gibi düşünüyorsun sen de, hem kararsızsın, hem de herkesin bunyesinin farklı oldugunu dusunuyorsun. bakalım nasıl dogurucaz? ne zaman belli olacak senin?
canım benim oğlanın kafası büyük ve iri bebek olacak gibi görünüyor dedi doktorum. eğer böyle devam ederse normal doğum yaptırmıcak gibi bana. zamanla belli olacak yani.ben şuan akışına bıraktım. allah hepimize en hayırlısını yaşatsın.

butun dr ların soyledıgı ortak şey sadece şu. normal anneye rahatlık. sezeryan bebege rahatlık. ben bılıyorsunuz dr um dese meryem tamam normal yaparız hemen seve seve yaparım. çünkü gönlümde yatan bu. bununda sebeplerı var. ben yoğun adet sancıları ceken ınsanım. hamıle kalmak bıle bunu azaltırmıs ama normal dogum olması daha da etkılermıs. ıkıncısı normal olursa belkı (kendı umudum) az kapalı olan tüpüm acılırda ıkıncı kuzumu normal yolla hamıle kalırım.

dogum hakkında fazla uzatmayalım arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun
ben gece rüyamda gördüm tansiyonum fırlamış sezeryana alıyolardı acil....kimin nasıl dogurcagı belli olmaz kısmet bu işler....

valla nasıl olursa olsun artık benim derdim sağlıklı olsun kucağıma alayım nasıl olsa ne kadar acı çekersek çekelim ki inşallah çekmeyiz hepsini unutacağız meleklerimizi gördüğümüzde yeterki onlar sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
bu arada yeğenimden tüyo aldım 5 tane hediyeleri varmış baby shower için utandıracaklar mı nedir pazarteis gelen hediyelerin resimlerini eklerim

dilekcim kurunun yanında yaş da yanmasın tatlım, emsalin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bizler de buarada arada yanmayalım canım....

kötü niyetli değilim canım burda dediğim gibi hepimiz birbirimiz dualar ediyoruz
iyi niyetler temenni ediyoruz yeri geldiğinde dr. kontollerine gittiğimizde
ailelerimiz bile arayıp kızım ne yaptın nasıl geçti diye aramak aklına gelmezken
bizler dr.a giden arkadaşımızı merakla bekledik arkasından dualar ettik
ama ne demek istedigini anlamadım doğrusu kim kimin yanında niye yanıyor ??
üstelik sende demişsin başlarda atıp tuttuk ama sona yaklaştık diye tırsıyorum diye
tüm bu konuşmalar başında söylenenler için yapıldı üstelik sen didikledin
yoksa burda ben kendi adıma kimsenin mutluluğuna gölge düşürmek istemem
tuba hepimizin ışığı oldu canım

hepimizin hakkımızda hayırlı olan en rahat edecegımız sekılde olsun ınsallah. rahat huzurlu doğumlar ve saglıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize

dilekcim kurunun yanında yaş da yanmasın tatlım, emsalin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bizler de buarada arada yanmayalım canım....

Elbette yanmasın tatlım hepimiz burda kutsal bir amaç için toplanmışız rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah kimseyi evladıyla sınamasın. Kırmayalım birbirimizi bu son günlerimizde herkesin bünyesi farklı elbette...Hem neyi kime ispat etmeye çalışıyoruz kiii ???? Çoğumuzun ilk doğumu olacak ve hepimiz aynı heyecan ve korkuyu yaşıyoruz ve doğum şeklimiz ne olursa olsun bunun avantajlarını ve dezavantajlarını kendimiz yaşayarak öğreneceğiz... Umarım herkes kendi tercihinden memnun kalır birbirimiz için bugüne kadar hep iyi şeyleri diledik burdan bundan sonra da değişmez canımcım...

ben ahşap harfler buldum kızlar, kapı süsü için, boyanmamış... ama onun yerine daha farklı bişey aldım, sanırım bu akşam boyar bitiririm kapı süsünü, yarın da resimlerini eklerim.....

ya ben niye normal hamileler gibi doğurduğumu bebeğimi kucağıma aldığımı görmüyorum da rüyamda açık büfe kahvaltı görüyorum????

haklısın canım her dogumun zorluguvar.... rabbim hepimizi iyi olanıyla karsılastırsınnn dua edelim :Saruboceq:

aminnn canım inşallahh Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu versin

canımm hoşgeldin naber nasılsın

tabiki bizle birliktesin hayatım
söylediklerim seninkinden farklı değil söylenenlere dikkat etmek
kıyas yapmamak olumsuz etkilememek
başından beri neyi anlatmaya çalıştıysam şimdide onu anlatıyorum
Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahh
şekli şemali önemli değil önemli olan yavrularımızı eli yağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza alabilmek

bahar sabah ki verdiğin ölçümse kafa değrleri bende de 85,95 mm yazıyor...ama doktor bana kafa durumuyla ilgili bişe demediii:uhm: bende yarın bi soruyum bakalım....

Selam kızlar. Nabersiniz. Dün giremedim. bugünde anca geldim.ınş. herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. Sadece tuğbanın resmini aradım deli gibi. Çok şekerler ya

neyse emsalcim haklısın sadece daha dikkatli yazalım demekle senin bu kadar tepki vereceğini düşünmezdim...
demek istediğim altta yazdıkların beni etkiliyor canım:

"sadece normal meraklısı değilim ve o stresi asla çekemem
o anın zevkini dediğin gibi ıkınmakla bağırmakla heba edemem"

umarım daha açık olmuştur şimdi.

neyse kızlar bu konuda artık yorum yapmıcam, kim ne isterse yazsın, ama ben yine de herkes dilediği doğum şekliyle mutlu olur inşallah diyorum.....

ya ben niye normal hamileler gibi doğurduğumu bebeğimi kucağıma aldığımı görmüyorum da rüyamda açık büfe kahvaltı görüyorum????

senin uyurken toton kapalı galıba baharcım üsütünü aç bak neler görürsün bizim açıkta kalıyo kesın böleee hergün saçma sapan şeyler görüyoz yaw bebegimde bi istikrarlı olsa anlıcam hep farklı bi yüz görüyorum ama hepside birbirinden tatlıopuyorumnanaktan

baharcım ruyalar bilinçaltıdır:)
biliyos herhalde meryemcim :)))) işte doğurmak falan yer etmesi lazım bilinçaltımda ama bende var bir anormallik sanki 3 sene daha taşıcam bebeği :))
bahar sabah ki verdiğin ölçümse kafa değrleri bende de 85,95 mm yazıyor...ama doktor bana kafa durumuyla ilgili bişe demediii:uhm: bende yarın bi soruyum bakalım....
canım evet kafa ölçümü. bana iri bebek kafası da maşallah büyük dedi.

baharcım seninkinin kafa ölçümü neydi, ya gülcan seninki de büyükdü dimi, bu dönem hepimizinki koca kafalı sanırım. benimki de 2 hafta ilerden gidiyo kafası... he he ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…