canım benim oğlanın kafası büyük ve iri bebek olacak gibi görünüyor dedi doktorum. eğer böyle devam ederse normal doğum yaptırmıcak gibi bana. zamanla belli olacak yani.ben şuan akışına bıraktım. allah hepimize en hayırlısını yaşatsın.canım aynen benim gibi düşünüyorsun sen de, hem kararsızsın, hem de herkesin bunyesinin farklı oldugunu dusunuyorsun. bakalım nasıl dogurucaz? ne zaman belli olacak senin?
dilekcim kurunun yanında yaş da yanmasın tatlım, emsalin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bizler de buarada arada yanmayalım canım....
dilekcim kurunun yanında yaş da yanmasın tatlım, emsalin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama bizler de buarada arada yanmayalım canım....
emsalcim uzatmak istemiyorum aslında, ama ben de sizle birlikteyim, düşüncelerimiz aynı yani, haklısın sezeryanı kötüleyenler oldu, ama burada bizler etkileniyoruz canım... bazen yazdıklarımız diğer doğum şeklini tercih edenleri etkiliyor malesef.... o yüzden tercihlerimizi yazarken daha dikkatli cümlelerle yazabilirsek birbirimize güç veririrz demek istediğim bu tatlım.
bahar aynı şeyleri yazmışız tatlım , tuba her iki yöntem açısından müthiş bir örnek........
haklısın canım her dogumun zorluguvar.... rabbim hepimizi iyi olanıyla karsılastırsınnn dua edelim :Saruboceq:
tubacım resimlerini gördüm tatlım sanada bebegıne de 41 kere maşallah ne güzel bi bebek bu ya süt kokulu prenses o
seni gördükçe inan dogurasım gelıyor çok pozitifsin güler yüzlüsün enerjin süper valla hayran kaldım ben kendımın dogumdan sonra bukadar enerjık olcagımı sanmıyorum ama annelik böle bişey galıbaa
emsalcim uzatmak istemiyorum aslında, ama ben de sizle birlikteyim, düşüncelerimiz aynı yani, haklısın sezeryanı kötüleyenler oldu, ama burada bizler etkileniyoruz canım... bazen yazdıklarımız diğer doğum şeklini tercih edenleri etkiliyor malesef.... o yüzden tercihlerimizi yazarken daha dikkatli cümlelerle yazabilirsek birbirimize güç veririrz demek istediğim bu tatlım.
bahar aynı şeyleri yazmışız tatlım , tuba her iki yöntem açısından müthiş bir örnek........
canım benim oğlanın kafası büyük ve iri bebek olacak gibi görünüyor dedi doktorum. eğer böyle devam ederse normal doğum yaptırmıcak gibi bana. zamanla belli olacak yani.ben şuan akışına bıraktım. allah hepimize en hayırlısını yaşatsın.
ya ben niye normal hamileler gibi doğurduğumu bebeğimi kucağıma aldığımı görmüyorum da rüyamda açık büfe kahvaltı görüyorum????
biliyos herhalde meryemcim :)))) işte doğurmak falan yer etmesi lazım bilinçaltımda ama bende var bir anormallik sanki 3 sene daha taşıcam bebeği :))baharcım ruyalar bilinçaltıdır:)
canım evet kafa ölçümü. bana iri bebek kafası da maşallah büyük dedi.bahar sabah ki verdiğin ölçümse kafa değrleri bende de 85,95 mm yazıyor...ama doktor bana kafa durumuyla ilgili bişe demediii:uhm: bende yarın bi soruyum bakalım....
canımm hoşgeldin naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?