Selam kızlar. Nabersiniz. Dün giremedim. bugünde anca geldim.İnş. herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. Sadece tuğbanın resmini aradım deli gibi. Çok şekerler ya
yok anacım bebiş görmüyorum totom da hep açık üstüme pike bilem örtmüyorum. fazla gamsızlık ne olcak onu düşünüyorum :)senin uyurken toton kapalı galıba baharcım üsütünü aç bak neler görürsün bizim açıkta kalıyo kesın böleee hergün saçma sapan şeyler görüyoz yaw bebegimde bi istikrarlı olsa anlıcam hep farklı bi yüz görüyorum ama hepside birbirinden tatlıopuyorumnanaktan
baharcım seninkinin kafa ölçümü neydi, ya gülcan seninki de büyükdü dimi, bu dönem hepimizinki koca kafalı sanırım. benimki de 2 hafta ilerden gidiyo kafası... he he ....
canlar benim 31+2 de 8,54 cm idi.yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:
yok benim göbek o kadar sivreldi ki anacım unutmama imkan olmuyor sadece sanki doğurmama aylar varmış gibiyim hala.bahar komık ama ben bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum:) bişey oluyo hopp atlıyorum:) sonra gobegımı gorunce vazgecıyorum:) galıba bende 3 sene tutucam bunu:)
yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:
özge nasılsın canım?
hoşgeldın özgem nasılsın bacım çilegimiz nasıl üzüyomu seni annesi???
baharcım seninkinin kafa ölçümü neydi, ya gülcan seninki de büyükdü dimi, bu dönem hepimizinki koca kafalı sanırım. benimki de 2 hafta ilerden gidiyo kafası... he he ....
kızlar tubanın yaptığı doğumun 2 boyutu var. kızcağızın 5 cm açılması olmuş ve hiç sancısı olmamış bu demek ki sancıdan o kadar da korkmamak gerekiyormuş. sezeryan olmuş pat diye ayağa kalkmış ki sezeryandan da öle korkmamak gerekiyormuş. çevremizden hepsi ile ilgili iyi ya da kötğ şeyler duymuşuzdur. şuan kesinlikle kararsız biri olarak şunu söyleyebilirim ki anlatılan kötü ya da iyi hiçbirinden etkilenmiyorum. çünkü herkesin bünyesi farklı. allah hepimizi farklı yaratmış ve hangisini tecrübe edersek edelim farklı sonuç verecektir.
butun dr ların soyledıgı ortak şey sadece şu. normal anneye rahatlık. sezeryan bebege rahatlık. ben bılıyorsunuz dr um dese meryem tamam normal yaparız hemen seve seve yaparım. çünkü gönlümde yatan bu. bununda sebeplerı var. ben yoğun adet sancıları ceken ınsanım. hamıle kalmak bıle bunu azaltırmıs ama normal dogum olması daha da etkılermıs. ıkıncısı normal olursa belkı (kendı umudum) az kapalı olan tüpüm acılırda ıkıncı kuzumu normal yolla hamıle kalırım.
dogum hakkında fazla uzatmayalım arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun
ben gece rüyamda gördüm tansiyonum fırlamış sezeryana alıyolardı acil....kimin nasıl dogurcagı belli olmaz kısmet bu işler....
hepimizin hakkımızda hayırlı olan en rahat edecegımız sekılde olsun ınsallah. rahat huzurlu doğumlar ve saglıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize
Elbette yanmasın tatlım hepimiz burda kutsal bir amaç için toplanmışız rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah kimseyi evladıyla sınamasın. Kırmayalım birbirimizi bu son günlerimizde herkesin bünyesi farklı elbette...Hem neyi kime ispat etmeye çalışıyoruz kiii ???? Çoğumuzun ilk doğumu olacak ve hepimiz aynı heyecan ve korkuyu yaşıyoruz ve doğum şeklimiz ne olursa olsun bunun avantajlarını ve dezavantajlarını kendimiz yaşayarak öğreneceğiz... Umarım herkes kendi tercihinden memnun kalır birbirimiz için bugüne kadar hep iyi şeyleri diledik burdan bundan sonra da değişmez canımcım...
ya ben niye normal hamileler gibi doğurduğumu bebeğimi kucağıma aldığımı görmüyorum da rüyamda açık büfe kahvaltı görüyorum????
Selam kızlar. Nabersiniz. Dün giremedim. bugünde anca geldim.İnş. herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. Sadece tuğbanın resmini aradım deli gibi. Çok şekerler ya
neyse emsalcim haklısın sadece daha dikkatli yazalım demekle senin bu kadar tepki vereceğini düşünmezdim...
demek istediğim altta yazdıkların beni etkiliyor canım:
"sadece normal meraklısı değilim ve o stresi asla çekemem
o anın zevkini dediğin gibi ıkınmakla bağırmakla heba edemem"
umarım daha açık olmuştur şimdi.
neyse kızlar bu konuda artık yorum yapmıcam, kim ne isterse yazsın, ama ben yine de herkes dilediği doğum şekliyle mutlu olur inşallah diyorum.....
fl yi kaçla çarpıyorduk
fl yi kaçla çarpıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?