2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bahar komık ama ben bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum:) bişey oluyo hopp atlıyorum:) sonra gobegımı gorunce vazgecıyorum:) galıba bende 3 sene tutucam bunu:)

Selam kızlar. Nabersiniz. Dün giremedim. bugünde anca geldim.İnş. herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. Sadece tuğbanın resmini aradım deli gibi. Çok şekerler ya

hoşgeldın özgem nasılsın bacım çilegimiz nasıl üzüyomu seni annesi???

yok anacım bebiş görmüyorum totom da hep açık üstüme pike bilem örtmüyorum. fazla gamsızlık ne olcak onu düşünüyorum :)

baharcım seninkinin kafa ölçümü neydi, ya gülcan seninki de büyükdü dimi, bu dönem hepimizinki koca kafalı sanırım. benimki de 2 hafta ilerden gidiyo kafası... he he ....

yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:
canlar benim 31+2 de 8,54 cm idi.
bahar komık ama ben bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum:) bişey oluyo hopp atlıyorum:) sonra gobegımı gorunce vazgecıyorum:) galıba bende 3 sene tutucam bunu:)
yok benim göbek o kadar sivreldi ki anacım unutmama imkan olmuyor sadece sanki doğurmama aylar varmış gibiyim hala.

yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:

koca kafalılar grubuna hoşgeldınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yalnız degılsın ebrucum benımde 32+4 te 89 mm çıkmıştı doguma kadar 9.5 cm oluyomuş işteee:bbo:

kızlar selam
ben bu gün kızlarımı ultrasonda gördüm ayrıntılı ultrason için başka bir semte götürdüler beni. yattığımdan beri ilk defa dışarı çıktım. dışarı çooook güzeldi.

kızlarım da iyi. suları da. benim serviks de iyi. maşallah. selam eder gözlerinizden öperiz :)

baharcım seninkinin kafa ölçümü neydi, ya gülcan seninki de büyükdü dimi, bu dönem hepimizinki koca kafalı sanırım. benimki de 2 hafta ilerden gidiyo kafası... he he ....

yaw anasının kafa büyük babasının kafa büyük yumruk kadar bı kafa beklıyom işin açıgı benımde oldum olası kafa hep büyük

haklısın canım hemde çok haklısın

canım hakkında hayırlısı olsun erkekin gelsinde hayırlısı ile inşallahh

amanınnn hayatım birileri dahamı doğuracak yoksa :)))))))

hepimizin hakkımızda hayırlı olan en rahat edecegımız sekılde olsun ınsallah. rahat huzurlu doğumlar ve saglıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize

aminnnnnn

bazen anlatamıyorsun kendini yada anlamak istemiyorlar canım boşver

ya ben niye normal hamileler gibi doğurduğumu bebeğimi kucağıma aldığımı görmüyorum da rüyamda açık büfe kahvaltı görüyorum????

aç gözlüsün benim gibi ondan belki :)))

Selam kızlar. Nabersiniz. Dün giremedim. bugünde anca geldim.İnş. herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. Sadece tuğbanın resmini aradım deli gibi. Çok şekerler ya

hoşgeldin canımcım naber

güzelim bu güne kadar herkez nasıl fikrini söylediyse bende söyledim
sen niye alındın anlamadım ben hala
yine söylüyorum ben kendi adıma
o stresi çekemem o anı acıyla heba edememmmmm
bu benim düşüncem ve benim fikrim
bende aynı söylüyor ve aminn diyorum aksini söylemedim
kimseye aman normal yapında demedim kimseyi hiç bir şey için etkilemedim de

kızlarrr çok mutluyum kaydirigubbakcemile2 kardeşim iş arıyordu nerseyse 1 yıl oldu işsizdi.
bugun bir işe alındı, pazartesi başlayacak. hayırlısı olsun inş. bu yuzden de evlenemiyorlardı nişanlısıyla.
şimdi hayırlısıyla herşeyi yoluna sokacaklar. sizinle paylaşmak istedim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…