2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözünaydıın cnm. Çok sevindim. Maşallah kızlara

canım benim ya değişiklik olmuştur senin için iyi olmanıza çok sevindik az kaldı inşallah tatlım

pembecim hoşgeldin canım...

gülcan ya benim kafa da kocaman, babasının ki benimkinin 1,5 katı neredeyse..... benim kız da koca falı olcak... sizin en azından erkek, benim kız koca kafalı olursa kesin evde kalır he he :)

hoşgeldın pembe

güzel haberler getirmişsin herşey güzel çıkmış gözün aydın....

hapishanedekı mahkumlar gibi oldun pembecım valla yanlış anlama allah sabır versin sana ama sonunda mükafatını alacaksın

hayılrı olsun canım Allah tüm işsizlereyardım etsin
denizcim 7 ile çarpıyorduk, meryem hengi gün ölçümlerin di o değerler, ben de yazıyım.

sağolun canlarım kızımın boyu tam haftasında çıktı sevindim maşallah prensesime

hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın tubacım

benim meryemcim 33+2 iken bpd 8,65 ac, 28,1 fl 6.30 ... seninki benimkinden boylu olacak... ayyy neler konuşuyoruz ya, çok komiğiz valla....

Son düzenleme:
ya evet aynen mahkum gibiyim. hatta nazım hikmetin bir şiiri vardır. herkese söyledim giderken. ilk satırları.
Bugün ilk defa güneşe çıkardılar beni.
Ve ben ömrümde ilk defa güneşin benden bu kadar uzak
gökyüzünün bu kadar mavi
bu kadar geniş olduğuna şaşarak
kımıldanmadan durdum.

pembecim canım çok sevindim güzel haberlerini alınca. herşey çok güzel olacak tatlım.
tubacım kardeşin için de çok sevindim hayırlısı olsun canım.

siz hesap kitap yapın ben romantizmin doruklarında gezeyim :)

bu arada odama bebiş geldi.
2700
kız
bembeyaz
pek güzel... :)

annemiz sezeryan oldu. kıvranıp durur garibim.

ay ne güzel canım benim, bembeyaz demek... benim bebiş esmer olacak sanırım... ben esmerim ya.... babasına benzer inşallah... sağlıklı olsun tabi en önce.....

pembecim güneşi görmüşsün keyfin yerinde tatlım, çok iyi gördüm seni....

emsal tatlım yok kımse dogurmaz ben kendımı gördüm....dogum olcagı gün ben sölerimkaydirigubbakcemile3 size

yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:

merak etme tatlım 32+4 te ki değer bende 85.95 mm yazıyor aramızda yarım cm bile yok:)
çatı muayenesi yapmadan bebeğin ebatlarına göre zaten normal yada sezeryan diyemem dedi..o yüzden takmıyorum kafama şimdilik bu ölçümleri sizde takmayın...

benim şu saatten sonra tek dediğim bebeğimi sağlıcakla kucağıma alıyımda nasıl gelmek istiyosa öyle gelsin.

bizde evdemi kaldık kız oda bulur bi koca kafalısırnaşık şeysırnaşık şey

bunun üstüne bir şey denmez artık muhteşem

tubaok canım çok sevindim kardeşinin durumuna, Allah işsiz olan herkese iş kapısı açsın, abim de üniversiteden sonra uzun süre işsiz kaldı, ne demek olduğunu ve kardeşinin psikolojisini çok iyi anlayabiliyorum.... inşallah işinde de memnun olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…