kızlar selam
ben bu gün kızlarımı ultrasonda gördüm ayrıntılı ultrason için başka bir semte götürdüler beni. yattığımdan beri ilk defa dışarı çıktım. dışarı çooook güzeldi.
kızlarım da iyi. suları da. benim serviks de iyi. maşallah. selam eder gözlerinizden öperiz :)
denizcim 7 ile çarpıyorduk, meryem hengi gün ölçümlerin di o değerler, ben de yazıyım.
kızlar selam
ben bu gün kızlarımı ultrasonda gördüm ayrıntılı ultrason için başka bir semte götürdüler beni. yattığımdan beri ilk defa dışarı çıktım. dışarı çooook güzeldi.
kızlarım da iyi. suları da. benim serviks de iyi. maşallah. selam eder gözlerinizden öperiz :)
kızlar selam
hayılrı olsun canım Allah tüm işsizlereyardım etsinkızlarrr çok mutluyum kaydirigubbakcemile2 kardeşim iş arıyordu nerseyse 1 yıl oldu işsizdi.
bugun bir işe alındı, pazartesi başlayacak. hayırlısı olsun inş. bu yuzden de evlenemiyorlardı nişanlısıyla.
şimdi hayırlısıyla herşeyi yoluna sokacaklar. sizinle paylaşmak istedim :teytey:
denizcim 7 ile çarpıyorduk, meryem hengi gün ölçümlerin di o değerler, ben de yazıyım.
7 ile denizcim
kızlarrr çok mutluyum kaydirigubbakcemile2 kardeşim iş arıyordu nerseyse 1 yıl oldu işsizdi.
bugun bir işe alındı, pazartesi başlayacak. hayırlısı olsun inş. bu yuzden de evlenemiyorlardı nişanlısıyla.
şimdi hayırlısıyla herşeyi yoluna sokacaklar. sizinle paylaşmak istedim :teytey:
benim meryemcim 33+2 iken bpd 8,65 ac, 28,1 fl 6.30 ... senin kız benimkinden boylu olacak... ayyy neler konuşuyoruz ya, çok komiğiz valla....
yaaa hepiniz bebegimin kafasi buyuk dediniz hic birinizinki benim ki kadar deil yaaa bizim kafamiz 33+0 da 9 cm di. napcam ben :1shok:
pembecim hoşgeldin canım...
gülcan ya benim kafa da kocaman, babasının ki benimkinin 1,5 katı neredeyse..... benim kız da koca falı olcak... sizin en azından erkek, benim kız koca kafalı olursa kesin evde kalır he he :)
ya evet aynen mahkum gibiyim. hatta nazım hikmetin bir şiiri vardır. herkese söyledim giderken. ilk satırları.
Bugün ilk defa güneşe çıkardılar beni.
Ve ben ömrümde ilk defa güneşin benden bu kadar uzak
gökyüzünün bu kadar mavi
bu kadar geniş olduğuna şaşarak
kımıldanmadan durdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?