2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Reklama girmesin diyte ???? işareti koydum

Kordon Kanı Bankacılığı

Nasıl Alınıyor?

Yapılan işlemin bebeğinizle ve onun doğum anıyla hiçbir ilgisi yoktur. Doğumdan sonra, göbek kordonunun bağlanmasını takiben, bebekten ayrılan göbek kordonuna özel bir kordon kanı toplama kiti bağlanır ve istenilen kan saniyeler içerisinde alınmış olur. ????? olarak, kordon kanındaki zengin kök hücre içeriğinin ani ısı değişikliklerinden etkilenmemesi ve en başarılı şekilde toplanabilmesi için özel olarak seçilmiş uluslararası standartlara sahip kitlerle işlem yapıyoruz. Toplam 1-2 dakika sürede alınan kan, hemen ardından özel koşullarda merkezimize getirilerek yıllar boyu güvenle saklanacak şekilde işleme konuyor.

canım doğumdan ziyade verilen o kanı almak için kitlerle diyolar ya işte onu doğumdan önce veriyolar doğumun ne zaman olucağı belli olmadığı için ben böle biliyorum doktorun o kanı alıyo :CüvCüv:

canım ben de haftaya gideceğim belki karşılaşırız:)) ferattan doppler (4 boyutlu) iste seninkinin cinsiyeti görünür artık.. dopplerde 11 haftalıkken bile görünüyormuş... ayy çok heyeceanlıyım haftaya belki ben de öğrenirim cinsiyetini..kızımız mı olacak oğlumuz mu olacak... hadi hayırlısı bakalım.. valla bir öğrenim herşeyini hemen alacam odasını bile yapacam:)) o zaman gelmesi için gün sayarım her halde...:teytey:

bende şuan bişi okumuyorum bebekle ilgili diğer kitaplardan okuyorum ama kitapta yazan bilgiler genel olarak nette de var die almıyorum kitap sizce alsammı ?

canım ben 4 gözle seni duyuyyorum anne yi bekliyorum sipariş verdimdi gelmedi araştırıyorum bende bir yandan ne okuyabilirim diye

Aslında aradığımız her şeyi internette bulabiliyoruz ama ne bileyim kitap daha kanlı canlı geliyor bana , ilerleyen haftalarda arkadaşım bir cd verecek daha doğrusu bana kimse bir şey aldırtmıyor toplama kampı gibi ondan bundan topluyoruz :)) hatta allah kısmet ederse odamıza koyacağımız beşik bile hazır , arkadaşlarımın pantolonlarını aldım , başka bir arkadaşım ablasının kitaplarını vercek eğer ben beğenirsem tavsiye ederim :)

Kızlar bizde yarın dr gidicez çok heyecanlıyım neler dicek 13 haftalık olduk acaba belli olur mu?
size mutlu gülücüklü hafta sonları diliyorum

iyi akşamlar bende çıkıyorum ayrıca sana katılıyorum zeytingözlü kitap okumak daha farklı herkese iyi haftasonları...

burko canım test sonuçlarını aldınmı ? ağustos annelerine baktım ama denk gelnmedim sonuçlarını bildiğim kadarıyla bugun alıcaktın ?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ancak geçmişi okuyabildim aranızda bebişinin haraketlerini hisseden varmı benim bir arkadaşım daha iki buçuk aylıkken hissediyordu merak ettim doğrusu

dün görümcemin günüydü ona gittim ondan önce temizlik yaptım sana samimi olarak söylüyorum sadece yatak odamı temizlemek 2 saatimi aldı mutfağın dolaplarını filan buzdolabını sildim eşim biarz titizde :) bugunde hep burdayım ama pek kızlar müsait değil :) sen napıyosun bebiş nasıl seni üzüyomu annesi :)

ultlar cım bazen ağız üztü yattığımda sanki bişiler hissediyorum gibi ama tam olarak hissediyorum denemez bazen eşime bak seninki oynadı deyip onunla dalga geçiyorum bu aralar yavrumu hep konuşturuyorum babasıyla örnek :) baba cım niye annemle ve bizle ilgilenmiyosun ben seni duyuyorum ama sen benimle hiç konuşmuyosun filan diyorum çok hoşuma gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…