canım doğumdan ziyade verilen o kanı almak için kitlerle diyolar ya işte onu doğumdan önce veriyolar doğumun ne zaman olucağı belli olmadığı için ben böle biliyorum doktorun o kanı alıyo :CüvCüv:Kızlar Reklama girmesin diyte ???? işareti koydum
Kordon Kanı Bankacılığı
Nasıl Alınıyor?
Yapılan işlemin bebeğinizle ve onun doğum anıyla hiçbir ilgisi yoktur. Doğumdan sonra, göbek kordonunun bağlanmasını takiben, bebekten ayrılan göbek kordonuna özel bir kordon kanı toplama kiti bağlanır ve istenilen kan saniyeler içerisinde alınmış olur. ????? olarak, kordon kanındaki zengin kök hücre içeriğinin ani ısı değişikliklerinden etkilenmemesi ve en başarılı şekilde toplanabilmesi için özel olarak seçilmiş uluslararası standartlara sahip kitlerle işlem yapıyoruz. Toplam 1-2 dakika sürede alınan kan, hemen ardından özel koşullarda merkezimize getirilerek yıllar boyu güvenle saklanacak şekilde işleme konuyor.
valla cnm randevusuz gıtsende alıyorlar ama sabah gıt garantı olsun.ben ılk gıttıgımde randevusuz gıtmıstım randevunuz varmı dıe sormuslardı almak lazımmıs ama yınede randevuyla gelenlerden daha once gırdım buyuzden sevmıorum kalabalık olan yerleri evet cnm ferat beyın yerı fehıman ecz.ustundeyken cok daha iidi annemınde dr uydu.buarada ben 12 haftalıgım ama ultrasoundta 1hafta gerıde gozukuyodu inş duzelmıstır 13 olcam ınsallah haftaya :CüvCüv: haftaya gıdınce anlatırım sana :1hug:
Kızlar ,okuduğunuz kitaplar var mı ? tavsiye edebileceğiniz :)
canım ben 4 gözle seni duyuyyorum anne yi bekliyorum sipariş verdimdi gelmedi araştırıyorum bende bir yandan ne okuyabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?