ultlar cım bazen ağız üztü yattığımda sanki bişiler hissediyorum gibi ama tam olarak hissediyorum denemez bazen eşime bak seninki oynadı deyip onunla dalga geçiyorum bu aralar yavrumu hep konuşturuyorum babasıyla örnek :) baba cım niye annemle ve bizle ilgilenmiyosun ben seni duyuyorum ama sen benimle hiç konuşmuyosun filan diyorum çok hoşuma gidiyo :)
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
dün görümcemin günüydü ona gittim ondan önce temizlik yaptım sana samimi olarak söylüyorum sadece yatak odamı temizlemek 2 saatimi aldı mutfağın dolaplarını filan buzdolabını sildim eşim biarz titizde :) bugunde hep burdayım ama pek kızlar müsait değil :) sen napıyosun bebiş nasıl seni üzüyomu annesi :)
canım ben sat a göre 12+1 oldum ama ultrasona göre 3 gün geriden geliyorum :) önümüzdeki salı değil ondan sonraki salı gideceğim eşimle inşallah valla ben zayıfım ama anlamıyotum :)ilerde daha sağlıklı hissederiz yavrularımız merak etme :)canım zyıf insanların hareketleri hissetmesi daha anlaşılır olur heralde insan kilolu olunca yağ tabakasından hissetmek biraz zor olur gibi geliyor bana malum bende kilo gani napim sağlık olsun bu arada sen nekadarlık oldun canım ben 9 martta ikili test için gidecağim
güle güle canım kendine ii bakkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
canım bu ilgisiz baba tiplemesi bendede mevcut eşim okadar rahatki sanki hamile değilmişim gibi çok gıcık oluyorum bu duruma cefasını biz çekiyoruz onlarda sefasını
canım ben sat a göre 12+1 oldum ama ultrasona göre 3 gün geriden geliyorum :) önümüzdeki salı değil ondan sonraki salı gideceğim eşimle inşallah valla ben zayıfım ama anlamıyotum :)ilerde daha sağlıklı hissederiz yavrularımız merak etme :)
güle güle canım kendine ii bak
sorma ya dalga geçiyorum sanki 10 . çoçuğu :) bazen de diyorum bebişle kendim konuşuyorum yanındayken yavrum ben sana başka baba alıcam diyorum seninle ilgilenicek sana oyuncaklar alıcak diyorum gülüyo sadece eşim sonrada o doğsun biz onunla kız tavlamaya gidicez diyo :)
niye annesi erkek düşünüyosun bende ona bakarsam erkek diyorum çünkü hiç bir belirti kız demiyo ama görenlerin çoğu kız diyo beni rüyasında görenlerde kız diyo bakalım hayırlsı :) b elki gittiğimde öğrenirim çünkü doppleer ultrasona gireceğim :) benimkinide en son gördüğümde maşallah kıpır kıpır dı delikafaduldenyok be gülüm hiç üzmüyo annesini maşallah hiç bi sorun yaşamadım şuana kadar 10+6 yek doktora gittim bebeğimide gördün maşşalah eli kolu göbişi herşeyi çok ney belliydi ama uyuyadu galba hareket falan yoktu doktor baş popo mesafesini falan ölçtü çok tatlıydı teyzesi birde bana erkek gibi geliyor artıkdelikafadulden
bende kız istiyorum :) ama erkek diye davranıyoruz :) canım eşim erkek olursa erkek tavlamaya götürürüm diyor kız olursa da sinemaya yurt dışına gideriz diyor :) tabi annesini evde bırakarak :)galiba eşin erkek hissediyor sen ne hissediyorsun canım beni herkes rüyasında kız bebek doğururken görmüş bende onlardan etkilendim ve kız hissediyorum bakalım hayırlısı
ayyy bu babaların rahatlığı beni öldürüyor..yani haksızlık yapamam eşim ilgileniyor benimle..ama çocuğun bütün telif hakkı onda sanki..daha şimdiden ismi, takımı belli..hatta eşim hafta sonları ava gider kız da olsa erkekte olsa ava götürürüm diyor..yani ben sadece taşıyorum çocuğu..tüm hakları babada saklı..
ayyy bu babaların rahatlığı beni öldürüyor..yani haksızlık yapamam eşim ilgileniyor benimle..ama çocuğun bütün telif hakkı onda sanki..daha şimdiden ismi, takımı belli..hatta eşim hafta sonları ava gider kız da olsa erkekte olsa ava götürürüm diyor..yani ben sadece taşıyorum çocuğu..tüm hakları babada saklı..
aynen ultlar cım ya :) ne yapalım bizde burda halederiz sorunları sen beim bebişe baba olursun ben sanin bebişine delikafadulden delikafulden
malesef canım çektilermi takın da diyemitorum :) bizde 4 elti aynı binadayız napalım artık idare edicezxtama canım buarada biz 3 elti bir binada oturuyoruz ve interneti beraber kullanıyoruz senin fişi çektilermi bende giramiyorum canım sendede bu durum var galiba bak ortak bir noktamız daha çıktısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?