2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım zyıf insanların hareketleri hissetmesi daha anlaşılır olur heralde insan kilolu olunca yağ tabakasından hissetmek biraz zor olur gibi geliyor bana malum bende kilo gani napim sağlık olsun bu arada sen nekadarlık oldun canım ben 9 martta ikili test için gidecağim

canım bu ilgisiz baba tiplemesi bendede mevcut eşim okadar rahatki sanki hamile değilmişim gibi çok gıcık oluyorum bu duruma cefasını biz çekiyoruz onlarda sefasını

yok be gülüm hiç üzmüyo annesini maşallah hiç bi sorun yaşamadım şuana kadar 10+6 yek doktora gittim bebeğimide gördün maşşalah eli kolu göbişi herşeyi çok ney belliydi ama uyuyadu galba hareket falan yoktu doktor baş popo mesafesini falan ölçtü çok tatlıydı teyzesi birde bana erkek gibi geliyor artıkdelikafadulden

canım ben sat a göre 12+1 oldum ama ultrasona göre 3 gün geriden geliyorum :) önümüzdeki salı değil ondan sonraki salı gideceğim eşimle inşallah valla ben zayıfım ama anlamıyotum :)ilerde daha sağlıklı hissederiz yavrularımız merak etme :)
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
güle güle canım kendine ii bak
canım bu ilgisiz baba tiplemesi bendede mevcut eşim okadar rahatki sanki hamile değilmişim gibi çok gıcık oluyorum bu duruma cefasını biz çekiyoruz onlarda sefasını

sorma ya dalga geçiyorum sanki 10 . çoçuğu :) bazen de diyorum bebişle kendim konuşuyorum yanındayken yavrum ben sana başka baba alıcam diyorum seninle ilgilenicek sana oyuncaklar alıcak diyorum gülüyo sadece eşim sonrada o doğsun biz onunla kız tavlamaya gidicez diyo :)

galiba eşin erkek hissediyor sen ne hissediyorsun canım beni herkes rüyasında kız bebek doğururken görmüş bende onlardan etkilendim ve kız hissediyorum bakalım hayırlısı

niye annesi erkek düşünüyosun bende ona bakarsam erkek diyorum çünkü hiç bir belirti kız demiyo ama görenlerin çoğu kız diyo beni rüyasında görenlerde kız diyo bakalım hayırlsı :) b elki gittiğimde öğrenirim çünkü doppleer ultrasona gireceğim :) benimkinide en son gördüğümde maşallah kıpır kıpır dı delikafadulden

ayyy bu babaların rahatlığı beni öldürüyor..yani haksızlık yapamam eşim ilgileniyor benimle..ama çocuğun bütün telif hakkı onda sanki..daha şimdiden ismi, takımı belli..hatta eşim hafta sonları ava gider kız da olsa erkekte olsa ava götürürüm diyor..yani ben sadece taşıyorum çocuğu..tüm hakları babada saklı..

galiba eşin erkek hissediyor sen ne hissediyorsun canım beni herkes rüyasında kız bebek doğururken görmüş bende onlardan etkilendim ve kız hissediyorum bakalım hayırlısı
bende kız istiyorum :) ama erkek diye davranıyoruz :) canım eşim erkek olursa erkek tavlamaya götürürüm diyor kız olursa da sinemaya yurt dışına gideriz diyor :) tabi annesini evde bırakarak :)

evet canım haklısın diyorum ya cefası bize sefası onlara ama allah kısmet ederse ismini ben koymayı düşünüyorum ona bırakmayacağımdelikafadulden

bence telif hakkını ,ste canım eşinden sonuçta o seninde bebişin babaların rahatlığı zaten ayrı bi durum zaten :) eşin seninle ilgileniyormuş en azından bizde o bile yok geç saatlere kadar çalışıo daha sonra eve gelip uyuyo

puhhing canım seninle aynı şeyleri paylaşıyoruz galiba benim eşimde geç saatler kadar çalışıyor malum geliyor ve uyuyor anladığım kadarıyla senide rüyalarda kız bebek doğururken görmüşler bakalım öğreneceğiz hayırlısıyla

ev bi otele döndü adam geliyo yatıyo sabah ta gidiyo bu adam yarın bir gün bu çoçuk benim derse ben onu ne yaparım sabah akşam ben ilgilenicem oda telif hakkı isticek orda dur derim yani :mymeka:

aynen ultlar cım ya :) ne yapalım bizde burda halederiz sorunları sen beim bebişe baba olursun ben sanin bebişine delikafadulden delikafulden

aynen ultlar cım ya :) ne yapalım bizde burda halederiz sorunları sen beim bebişe baba olursun ben sanin bebişine delikafadulden delikafulden

tama canım buarada biz 3 elti bir binada oturuyoruz ve interneti beraber kullanıyoruz senin fişi çektilermi bende giramiyorum canım sendede bu durum var galiba bak ortak bir noktamız daha çıktısenağlama

tama canım buarada biz 3 elti bir binada oturuyoruz ve interneti beraber kullanıyoruz senin fişi çektilermi bende giramiyorum canım sendede bu durum var galiba bak ortak bir noktamız daha çıktısenağlama
malesef canım çektilermi takın da diyemitorum :) bizde 4 elti aynı binadayız napalım artık idare edicezx

pushingcim rüyamda erkek gördüm herkezde erkek diyo hayırlısı olsun isim konusundadda eşim şimdiden isimleri ayarlamış bile bana sorma yokkkklava:

geçende biri sormuştu isim düşündünüzmü diye baktınm eşim kız olursa şu erkek olursa bu demeye başlamdım dedim bunlardan benim niye haberim yok çok kızdım ben koycam işteeklava:

ben 8+2 günlükken ultrasona girdiğimde ultrasonda 9+3 günlük gözüktü benimde şimdi sanırım 1 hafta önden gidiyor bebişim 2 gündür mide bulantılarım azaldı sizlerin mide bulantıları nezaman geçti kızlar 12 haftaya kadar sürüyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…