flower cım yinede eşinle kavga etmede ikinizin hem fikir olduğu bi isim bulmaya çalışın bence :)
ultlar cım evet seninki bir hafta önden gidiyo bulantım hala devam ediyo benim sabhalrı özellikle en az bir kere çıkarıyorum malesef bazen sanki hiç geçmicekmiş gibi hissediyorm
safra dediğin şey midedeki sarı sumu oysa ben onu çıkarmadan adım bile etamıyorum
bende şuan bişi okumuyorum bebekle ilgili diğer kitaplardan okuyorum ama kitapta yazan bilgiler genel olarak nette de var die almıyorum kitap sizce alsammı ?
bencede canım ama tercih meselesi umarım hiç kimse hayatı boyunca kötü hastalıklarla karşılaşmaz sağlık çok önemli çünkü insanlar artık sağlıklı kalabilmek için 2 kat daha çaba sarfetmesi gerekiyo dolayısıyla bende yaptırıp tedbirimi almak istiyorum :) kitap konusunda da aynısı canım bende hep alıyım diyodum ama allah çok şükür artık herşey bir tık ötede :) bide kk var tabi herşyi burdan öğrendim be açııkçası delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhep heves ederdim aman kitap aliyim kuşe kağıda basılmış kalın mukavva kapaklı falan diye ama nette herşey var ya.bide doktorumdan mini kılavuzlar almıştım ileç firmalarının bastırdığı e bide forumumuz var daha noolsun.
bu arada kordon bankası ile ilgili yazdımdı ama kaynadı herhal:) Gül Gölge geçen TV de söyledi.oğlununkini göndermiş oraya.ilerde herhangi bişi çıkarsa diye .Tabi Allah mecbur bırakmasın ama bence yapılmalı.lüks değil arkadaşlaaar.böyle bir teknoloji varken neden olmasın.eskidende olsa idi keşke.
bu arada balıklama atladım konunuza ama sorry:)
geçmişler olsun,Allah şifalar versin ya
iyi olmana sevindim canım arada benimde akşam bulantılarım tutuyo bazen ölüyorum ağzımı hiç boş bırakmamam gerekiyo çokta yememem gerekio ama benim hiç iştahım yoknaber kızlar yemek pişerken bir bakayım dedim çok şükür bu akşam iyiyim
aman kızlar mide bulantısı eminim zordur allah yardımcınız olsun umaraım atlatırsınız biran önce
aman kızlar mide bulantısı eminim zordur allah yardımcınız olsun umaraım atlatırsınız biran önce
hep heves ederdim aman kitap aliyim kuşe kağıda basılmış kalın mukavva kapaklı falan diye ama nette herşey var ya.bide doktorumdan mini kılavuzlar almıştım ileç firmalarının bastırdığı e bide forumumuz var daha noolsun.
bu arada kordon bankası ile ilgili yazdımdı ama kaynadı herhal:) Gül Gölge geçen TV de söyledi.oğlununkini göndermiş oraya.ilerde herhangi bişi çıkarsa diye .Tabi Allah mecbur bırakmasın ama bence yapılmalı.lüks değil arkadaşlaaar.böyle bir teknoloji varken neden olmasın.eskidende olsa idi keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?