2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim yemek oldu yemekten sonra uğrarım gene inşallah hadi görüşürüz...

sağol canım sanırım sende mide bulantısı olmuyor inş böyle devam eder ayrıca pushıngin de dediğiği gibi midede bir rahatsızlık oldumu bide hamilelik olunca mide daha bir hassas oluyor galiba
bende yok canım bende hiç bişey yok görmesem hamile olduğuma inanmıycam yaniumarım sizde biran önce atlatırsınız

kızlar cinsiyet birazda erkek genine bağlıymış öle duydum benim eşimin geni komple erkek:roflol: bende ondan erkekdir benimki diye düşünüyorum allah bilir tabiki

eğer erkek genindeyse o zaman kesin erkek 3 eltimdede 3 tane oğlan var ben boşuna cinsiyet için dr gitmiyim delikafadulden

eğer erkek genindeyse o zaman kesin erkek 3 eltimdede 3 tane oğlan var ben boşuna cinsiyet için dr gitmiyim delikafadulden

canım yok ama onların koca tarafı nasıl onlarda erkekdir belki benim eşimin 4 kız kardeşi 6 erkek kardeşi var 6 erkek kardeşininde çocukları erkek sadece 2 tanesinde kız var okadar:1shok::1shok:

şöleki eşim 4 erkek bi kız kardeşler benimde sadece en büuük eltimde ikiz kızları var onun dışında sülalede kız yok :) eğer benim kız olursa çevrede çok erkek var :) eşim ikiz yiğenlerim çoçuğumuz kız olursa çok kıskanırlar diyo bende inşallah kıskanmazlar diye dua ediyorum :)

Selam kızlar,
12. haftayı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak bir haberim var; bulantılarım geri geldikafamçokkarıştıİki gündür, bir anda bir öğürme geliyor, olduğum yere çıkaracak gibi oluyorum:1no2:Yani hiç belli olmyor anlaşılan. Her an bitip her an yeniden başlayabiliyor bu bulantılar.

Neyse, iyi habere geleyim, ikili sonuçlarımı aldım. Herşey gayet iyi çıktı. Kağıdın heryerinde "düşük risk" yazıyor çok şükürhihoyyytDarısı sizlerin başına canlarım:CüvCüv:

canım benim yaa çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla atlattın darısı bizlerin başına artıka.s.

iyi aksamlar kızlar.yaw sızı ıkı dakıka bos bırakmaya gelmıo ne cok konusmussunuz yıne.kafamçokkarıştı oku oku anca bıttı.yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.bır arkadas rahımıne batar gırdıgını solemıs benımde aoluo arada.vajınamdan bıcak gırıo gıbı oluo.doktora soledım.olur gecıosa sorun yok dedı.:sm_confused: dılek ıkılı yaptrmıs.hyrlı haberler alır ınsallah.ben de bugun doktordaydım.kontrole gttım.allaha bın sukur hersey yolundaymış. ama ensesını bıle olcemedı doktor.bı donmedı velet yaa.doktor bı denedı donmedı.klava: 1 saat sonra gene ugrastı ınat etttı donduremedık.neyse doktor onemlı olan 3lu dedı.bılmıom artık.ya bı de bulantılar hat safhada devam edıo.heyy yarabbım ne zaman gececk yaww.:çok üzgünüm:

senin adına çok sevindim canım darısı başımıza :) bu arada çok güzel mişssin senden doğan da bi afet olur herhalde :)

napalım parmaklarımız durmuyo şekerim ya bişi dicem cem yılmazı varmısın yokmusunda izledinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…