senin adına çok sevindim canım darısı başımıza :) bu arada çok güzel mişssin senden doğan da bi afet olur herhalde :)
napalım parmaklarımız durmuyo şekerim ya bişi dicem cem yılmazı varmısın yokmusunda izledinmi ?
napalım parmaklarımız durmuyo şekerim ya bişi dicem cem yılmazı varmısın yokmusunda izledinmi ?
ben kremi duymadım şekerim :) yalnız yarışamda bi ara fransızca bilen bi kızla konuşması vardı ya küçük aç diye pütübör petibör filan diyodu ya o geliyo senin de kullanıcı ismin petibör ya aklıma geldi kızmadın dimi :?
datlum demen çok hoşuma gitti sağolsun burhan :) öğrenmiş olsum anlamınıda ben aslında dil öğrenmeye meraklıyım ve kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum hala ama hep fransızca öğrenmek istemişimdir :) eee ne var ne yok ağrıların varmıştı galiba bende de var ben büyümeye yoruyorum ama geçen gün çok kötü bi ağrı saplandı çok kötüydü
ohhh kızlar muhabbet koyulaşmış..ya benim eşim erken geliyor anca yemek falan o şimdi içerde bjk maçına daldı..bende hemen size koştum..ayyy ya sanki böyle adet olucakmışım gibi bir his var içimde normalde dün adet günümdü normaldir herhalde..
isim konusunu hallettik sanırım iki isim koyucaz kısmetse..geçen gün alışveriş merkezinde çok tatlı 3 yaşlarında küçük bir kız gördüm ismi EZMİRA.. farsaça bir isimmiş..anlamı ''senin için ölürüm''çok hoşuma gitti benim ya..ama hep erkek gibi geliyor bana zaten eşimin taraf hep erkek...
Selam kızlar,
12. haftayı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak bir haberim var; bulantılarım geri geldikafamçokkarıştıİki gündür, bir anda bir öğürme geliyor, olduğum yere çıkaracak gibi oluyorum:1no2:Yani hiç belli olmyor anlaşılan. Her an bitip her an yeniden başlayabiliyor bu bulantılar.
Neyse, iyi habere geleyim, ikili sonuçlarımı aldım. Herşey gayet iyi çıktı. Kağıdın heryerinde "düşük risk" yazıyor çok şükürhihoyyytDarısı sizlerin başına canlarım:CüvCüv:
canım bizimde isimler hazır ama cinsiyet belli değil :) bizimki kız olursa gökşen kayınvalidemin ismi rahmetli erkek olursa celal kayınbabamın ismi oda rehmetli oldu o yüzden isim sıkıntısı yok ama ben bir an önce cinsiyetini öğrenip ona göre alış veriş yapmak istiyorumda annemde ona göre örgü örsün yeşil ve beyaz oldu çoçuğun herşeyi :):)ohhh kızlar muhabbet koyulaşmış..ya benim eşim erken geliyor anca yemek falan o şimdi içerde bjk maçına daldı..bende hemen size koştum..ayyy ya sanki böyle adet olucakmışım gibi bir his var içimde normalde dün adet günümdü normaldir herhalde..
isim konusunu hallettik sanırım iki isim koyucaz kısmetse..geçen gün alışveriş merkezinde çok tatlı 3 yaşlarında küçük bir kız gördüm ismi EZMİRA.. farsaça bir isimmiş..anlamı ''senin için ölürüm''çok hoşuma gitti benim ya..ama hep erkek gibi geliyor bana zaten eşimin taraf hep erkek...
ben okadar vesveseli değilim ya ama yinede korkuyo insan ne olursa olsun :)ama dediğin gibi kendimizi bol bol okuyalım :)ılk hamıleleık olunca ınsan bsey bılmedıgınden cok panık oluo dımı.yanı ben oleyım.kasık agrım dısında boyle alttan bıcak gırıo gıbı batıo arada o zaman cok tırsıorum.buyumeye baglıysa benım dusundugum bunlar buyuyunce o agrıların sıddetının ne olacagı:s doktora sordum normal dedı.onlara gore hersey normal zaten.ya da ben mı cok pımpırıklıyım.anlamadım gıttı.vesvesemı yenmek ıcın bol bbol okuorum artık napım.miikler allaha emanet.
canım bence güzel bi isim anlamıda güzel yalnız ben ismin burçların bizim karekterimize etkisi olduğunu düşünüyorum bunun için ismi koyerken isim analizi yapıyorum ismin getirdiği şansı hesaplıyorum ve çok mantıklı geliyo bana :)anlamı cok guzelmıs.ben de yenı duydum efza dıe bı ısım.farsca bollluk bereket dagıtan anlamındaymıs cok hosuma gtti.sızce??
mrb arkadaşalr öyle cok yazmışsınızki geçmişin hepsini okuyamadım.burko bulantılarına üzüldüm.bende 12.haftadan sonra azalır diye bekleyenlerdenim.ama bebişlerimiz için herseyi cekmeye deger.ikili test içinde gözün aydın canım cok sevindim.kaydirigubbakcemile2bu arada hangi doktora gidiyorsun izmirde.
canım bizimde isimler hazır ama cinsiyet belli değil :) bizimki kız olursa gökşen kayınvalidemin ismi rahmetli erkek olursa celal kayınbabamın ismi oda rehmetli oldu o yüzden isim sıkıntısı yok ama ben bir an önce cinsiyetini öğrenip ona göre alış veriş yapmak istiyorumda annemde ona göre örgü örsün yeşil ve beyaz oldu çoçuğun herşeyi :):)
ben okadar vesveseli değilim ya ama yinede korkuyo insan ne olursa olsun :)ama dediğin gibi kendimizi bol bol okuyalım :)
canım bence güzel bi isim anlamıda güzel yalnız ben ismin burçların bizim karekterimize etkisi olduğunu düşünüyorum bunun için ismi koyerken isim analizi yapıyorum ismin getirdiği şansı hesaplıyorum ve çok mantıklı geliyo bana :)
ismiyle yaşasın canım..allah onlar yattıkça bebeğine ömür versin inş.bizimde isimlerimiz kız olursa zeynep duru,erkek olursa ege doruk..bakalım artık hayırlısı..
yaparım canım hatta ismini genel olarak özelliklerinide yazasrım yalnız bana soydını da verebilirmsin çünkü saoydıla hesap yapılıyo vermek istemezsen anlarım :)ebcedle mı hesaplıosun canım.ben edebıyat ogretmenıyım.ebcedı ogrettıler ama unuttum rakamları hesaplarmısın bana su efza'yı?
yaparım canım hatta ismini genel olarak özelliklerinide yazasrım yalnız bana soydını da verebilirmsin çünkü saoydıla hesap yapılıyo vermek istemezsen anlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?