2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bencede son aylar ünv. hastanelerine gitmek cok daha mantık.hayırlısı inşallah

petibör cüm arkaşım olmadığın için msj gelmemiş galiba sana arkadaşlık teklif ettim sen de kabul et bana tekrar yaz olur mu canım :)

aynen canım dilekte ondan şikayet ediyodu sen dede varmış demekki bazı hamişlerde oluyo neyse inş bir an önce geçer 12 haftad bitti ne zaman geçiçek acaba

Evet canım o sarısuzedelerden de biri benim:))) Ama benimki çok inatçı hergün çıkmıyor birikiyor birikiyor haftada bir toptan çıkıyor...kaydirigubbakcemile3

cvanım yaptım birden 11 kadar gruplar var 11 . grup çok şanslı insanların grubu şansı belirleyen aynı zamanda dgm tarihidir yani doğacağı zamanı bilnmediğimz için şimdilik şansı hakkında bişi demiyorum :) ama senin bebiş 4 grup eylül ayında doğanlara dahil özellikleri kısaca şöle =öne çıkan özellikleri fedakar -zeki - neşeli :) hayat dolu neşeli insalardır . herkezle iyi geçinirrler başkaları için yaptıkları fedakarlıktan zevk alırlar büyük hayalleri ve idealleri vardır bu yüzden erken yaşta hayata atılılar ve hayallerini gerçeklerştirmek isterler ancak ne gariptirki bir an önce gerçekleştirmek istediklerini hayellerini , sabirsızlıklarını ve zamansız hareketlerini olumsuz sonuçları nedeniyle ertelemek ve ileriki zamanlara bırakmak zamanda kalırlar işte tek zaafları budur zamanlama hataları onları olumsuz sonuçlara sürükleyeilir hırslı insanlardır bakış açılarından dolayı bazen iklem yaşayabilirler duyguları ve mantıkları arasında gelir giderler bazen iç savaşa da sebeb olur bu durum sanatın herhangi bi dalında başarılı olabilirler kalabalık ortamlardan eğlenmekten eğlendirmekten keyif alırlar kalabalıkları kendilerine hayran bırakırlar samimi duyguları iyi niyetleri yüzünden belli olur iş hayatlarında genellikle başarılı olurlar başladıkları işi mutlaka bitirişrler evlenecekleri zanman aceleci ve sabırsıuz olmamaları onlar için en doğru davranıuş biçimi olucaktır sevgilerinden ve duygularınsan kesinlikle emin olmalıdırlardoğru kişiyi bulmuşsa evlendikleri kişi nin çok şanslı olduğunu söyleyebilriz uzun oldu ama umarım hoşuna gitmiştir canım güzel bir kareketeri var canım isim yakışıyo ona yani :)

Evet canım o sarısuzedelerden de biri benim:))) Ama benimki çok inatçı hergün çıkmıyor birikiyor birikiyor haftada bir toptan çıkıyor...kaydirigubbakcemile3

kötüymüş canım benimki hersabh yatktan kalkar kalkmaz geliyo ondan sonra bira rahatlıyorum :) ee nasılsın canım hamiş lik durumların nasıl ?

Canımmm acayip sevindim senin adına. Gözünüzaydın... Darısı çrş günü benim başıma inşallah. Dediğin gibi bulantı durumu hiç belli olmuyor ben artık 16. haftayı bekliyorum.
Umarım o zaman biter.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz iyi haberlet alırız. Senin adına da çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...Allah hep böyle devam ettirsin inşallah canım....

Elbette erkek geninde bebeğin cinsiyetine erkeğin kromozomu karar veriyor.

diyorum ya yandık ozaman zaten cinsiyeti erkeğin belirkleiğini biliyorumda genlerle alakalı olduğunu bilmiyodum :)delikafadulden benim ki erkek kızlar benimkini yazın cinsiyeti belli oldu bi oğlum oluyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allah analı babalı büyütsün güzelim... hihoyyyt
Önemli olan sağlıklı olması

allah razı olsun canım.cok ugrasmıssın.ben kacıom.kendınıze ıyı bakın.allaha emanet olun insallah.

Neyse kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler , tatlı rüyalar. İnşallah bebişlerimizi görürüz rüyalarımızda.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Görüşmek üzere .

güle güle kızlar :) iyi akşamlar kendinize iii bakın benim eşim geç gelicekmiş ben burdayım :) gelen arkadaşlar burdayım ben :)

sağol canım bencede son aylar ünv. hastanelerine gitmek cok daha mantık.hayırlısı inşallah

Canım herkesin kararı farklı farklı. Benim 2. gebeliğimin düşükle sonuçlanmasında fakültenin de hataları oldu. Oranın personeli olmama rağmen şimdi doğumevinden bir dokor seçtim ve oraya gidiyorum. Allah beni bir daha fakültedeki doktorların ve asistanların eline düşürmesin...

canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza

günaydın anişler nasılsınız? melekler nasıl? çalışan arkadşlara kolay gelsin evde uyuyanlara iyi uykular keşke bende uyuyabilseydimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…