Sağol canım. İnşallah hepimiz her zaman güzel haberler alırız. Bulantılar geçti demeyeceğim bundan sonra işte. Hiç belli olmuyormuş demek ki. Ben İlgi tıp merkezinde Saime Yetiş'e gidiyorum. Çok sıcakkanlı, anlayışlı, sevimli bir bayan. Ama doğum için son aylarda 9Eylüle devam ederim diyorum. Hayırlısı
petibör cüm arkaşım olmadığın için msj gelmemiş galiba sana arkadaşlık teklif ettim sen de kabul et bana tekrar yaz olur mu canım :)
aynen canım dilekte ondan şikayet ediyodu sen dede varmış demekki bazı hamişlerde oluyo neyse inş bir an önce geçer 12 haftad bitti ne zaman geçiçek acaba
Evet canım o sarısuzedelerden de biri benim:))) Ama benimki çok inatçı hergün çıkmıyor birikiyor birikiyor haftada bir toptan çıkıyor...kaydirigubbakcemile3
eğer erkek genindeyse o zaman kesin erkek 3 eltimdede 3 tane oğlan var ben boşuna cinsiyet için dr gitmiyim delikafadulden
Selam kızlar,
12. haftayı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak bir haberim var; bulantılarım geri geldikafamçokkarıştıİki gündür, bir anda bir öğürme geliyor, olduğum yere çıkaracak gibi oluyorum:1no2:Yani hiç belli olmyor anlaşılan. Her an bitip her an yeniden başlayabiliyor bu bulantılar.
Neyse, iyi habere geleyim, ikili sonuçlarımı aldım. Herşey gayet iyi çıktı. Kağıdın heryerinde "düşük risk" yazıyor çok şükürhihoyyytDarısı sizlerin başına canlarım:CüvCüv:
iyi aksamlar kızlar.yaw sızı ıkı dakıka bos bırakmaya gelmıo ne cok konusmussunuz yıne.kafamçokkarıştı oku oku anca bıttı.yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.bır arkadas rahımıne batar gırdıgını solemıs benımde aoluo arada.vajınamdan bıcak gırıo gıbı oluo.doktora soledım.olur gecıosa sorun yok dedı.:sm_confused: dılek ıkılı yaptrmıs.hyrlı haberler alır ınsallah.ben de bugun doktordaydım.kontrole gttım.allaha bın sukur hersey yolundaymış.ama ensesını bıle olcemedı doktor.bı donmedı velet yaa.doktor bı denedı donmedı. klava: 1 saat sonra gene ugrastı ınat etttı donduremedık.neyse doktor onemlı olan 3lu dedı.bılmıom artık.ya bı de bulantılar hat safhada devam edıo.heyy yarabbım ne zaman gececk yaww.:çok üzgünüm:
Elbette erkek geninde bebeğin cinsiyetine erkeğin kromozomu karar veriyor.
kötüymüş canım benimki hersabh yatktan kalkar kalkmaz geliyo ondan sonra bira rahatlıyorum :) ee nasılsın canım hamiş lik durumların nasıl ?
diyorum ya yandık ozaman zaten cinsiyeti erkeğin belirkleiğini biliyorumda genlerle alakalı olduğunu bilmiyodum :)delikafadulden benim ki erkek kızlar benimkini yazın cinsiyeti belli oldu bi oğlum oluyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cvanım yaptım birden 11 kadar gruplar var 11 . grup çok şanslı insanların grubu şansı belirleyen aynı zamanda dgm tarihidir yani doğacağı zamanı bilnmediğimz için şimdilik şansı hakkında bişi demiyorum :) ama senin bebiş 4 grup eylül ayında doğanlara dahil özellikleri kısaca şöle =öne çıkan özellikleri fedakar -zeki - neşeli :) hayat dolu neşeli insalardır . herkezle iyi geçinirrler başkaları için yaptıkları fedakarlıktan zevk alırlar büyük hayalleri ve idealleri vardır bu yüzden erken yaşta hayata atılılar ve hayallerini gerçeklerştirmek isterler ancak ne gariptirki bir an önce gerçekleştirmek istediklerini hayellerini , sabirsızlıklarını ve zamansız hareketlerini olumsuz sonuçları nedeniyle ertelemek ve ileriki zamanlara bırakmak zamanda kalırlar işte tek zaafları budur zamanlama hataları onları olumsuz sonuçlara sürükleyeilir hırslı insanlardır bakış açılarından dolayı bazen iklem yaşayabilirler duyguları ve mantıkları arasında gelir giderler bazen iç savaşa da sebeb olur bu durum sanatın herhangi bi dalında başarılı olabilirler kalabalık ortamlardan eğlenmekten eğlendirmekten keyif alırlar kalabalıkları kendilerine hayran bırakırlar samimi duyguları iyi niyetleri yüzünden belli olur iş hayatlarında genellikle başarılı olurlar başladıkları işi mutlaka bitirişrler evlenecekleri zanman aceleci ve sabırsıuz olmamaları onlar için en doğru davranıuş biçimi olucaktır sevgilerinden ve duygularınsan kesinlikle emin olmalıdırlardoğru kişiyi bulmuşsa evlendikleri kişi nin çok şanslı olduğunu söyleyebilriz uzun oldu ama umarım hoşuna gitmiştir canım güzel bir kareketeri var canım isim yakışıyo ona yani :)
kızlar kordon kanı bakası hakkındA ne düşünüyosun merak eden yokmu ??????????????
sağol canım bencede son aylar ünv. hastanelerine gitmek cok daha mantık.hayırlısı inşallah
Selam kızlar,
12. haftayı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak bir haberim var; bulantılarım geri geldikafamçokkarıştıİki gündür, bir anda bir öğürme geliyor, olduğum yere çıkaracak gibi oluyorum:1no2:Yani hiç belli olmyor anlaşılan. Her an bitip her an yeniden başlayabiliyor bu bulantılar.
Neyse, iyi habere geleyim, ikili sonuçlarımı aldım. Herşey gayet iyi çıktı. Kağıdın heryerinde "düşük risk" yazıyor çok şükürhihoyyytDarısı sizlerin başına canlarım:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?