2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim Burkocum. Darısı bizim başımıza artık Şeniz

Petiborcum seninki nazlı çıktı desene. İnşallah 3 lü testinin sonuçları iyi çıkar canım :Saruboceq:

ismiyle yaşasın canım..allah onlar yattıkça bebeğine ömür versin inş.bizimde isimlerimiz kız olursa zeynep duru,erkek olursa ege doruk..bakalım artık hayırlısı..

Aaaa erkek olursa ikimizinde isimleri aynı olcak Ecem. Bizde Doruk Ege düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3

günaydın anişler nasılsınız? melekler nasıl? çalışan arkadşlara kolay gelsin evde uyuyanlara iyi uykular keşke bende uyuyabilseydimmm

Günaydın Bircancım. Herkes iyidir umarım

günaydın güzel annişler
burko gözün aydın darısı başımıza inşallah...
nevestam canım nasılsın bugün...

Bildiğiniz gibi bebeğinizin ilk hücresi olan zigot, sperm ve yumurta hücresinin birleşmesi ile oluşur. Bu birleşmeyle oluşan zigotun kromozomlarının yarısı anne ,yarısı da baba kaynaklıdır. Yumurta hücrelerinin hepsinde 1 tane X kromozomu bulunur.Buna karşın sperm hücrelerinin yarısı X,yarısı da Y kromozomu taşır. Eğer yumurta hücresi X kromozomu taşıyan bir sperm le birleşirse bebek kız, Y kromozomu taşıyan bir spermle birleşirse erkek bebek oluşacaktır. Bir döllenmede özel durumlar dışında tek bir yumurta hücresine karşın,yarısı X yarısı Y kromozomu taşıyan milyonlarca sperm hücresi bulunduğundan kız veya erkek bebek olma şansı eşittir.

Evet aynen böyle oluyor. Aileyle alakalı değil bu durum. Tamamen tesadüf kaydirigubbakcemile3

sağol canım sanırım sende mide bulantısı olmuyor inş böyle devam eder ayrıca pushıngin de dediğiği gibi midede bir rahatsızlık oldumu bide hamilelik olunca mide daha bir hassas oluyor galiba

benim eşim geleceğimizi hazırlamak için yurtdışında çalışıyor.bende orada kalıyorum ama bi ayağım istanbulda hep.oradaki yiyeceklerden malum bazı etleri yemek mümkün değil ve öğğ oluyorum kokusundan bile o yüzden anneme gelene kadar neler çektim.annemde iyiyim çok şükür.3haftadır buradayım.eşyalarla beraber evde burada kapalı biz gelene kadar.ama anne bakımı başka yaa.:)

bu arada haklısın mevzuda kesinlikle.ama umarım pushingin dediği gibi fiyatlar düşmüştür ve dahada düşerde herkes yaptırabilir.yada devlet eli ile kolaylaştırılmalı.

bendede yanma var idi.lansor kullanırdım meğer hamileyken sakıncalıymış doktorum dedi.gaviscon yada rennie içiyorum çok mecbur kalınca gıdım gıdım.napalım zorluklar var ama geçicek inşallah.

ayyy maşallahhh çok sevindimm.hepimiz böyle güzel haberler veririz inşallahhh.bende bugün gidiyorum teste ay çok heyecanlıyım.en son 7 haftalıktı ultrasonda gördümdü.

bu arada valla bende 12.haftayı bekliyordum 3 aylık olunca enerjin yerine gelicek,bulantın kalmıcak dediler ya off.ama du bakalım belli olmaz herkeste yaa.şimdi annemdeyimde iyiyim maşallah şükür.Allah razı olsun annelerimizdeen Allah başımızdan eksik etmesin,rahmetli olan ana babalarımızında mekanı cennet olsun inşallah.

Ben buna bir biyolog gözüyle ufak bir ekleme yapayım izninle canım:

Teorik olarak kız-erkek şansının eşit olmasına karşın, pratikte bebeğin kız olma olasılığı hafifçe daha yüksektir. Bunun nedeni Y kromozomunun X kromozomuna nazaran biraz daha dirençsiz olmasıdır (Xin bir bacağını keserseniz Y olur, bu nedenle Y biraz daha cılız bir kromozomdur). Y kromozomları daha dirençsiz olduğundan, yumurtaya ulaşana kadar Y kromozomu taşıyan spermlerde, X kromozomu taşıyan spermlere nazaran daha çok kayıp olur. Bu durumda da yumurtaya ulaşan spermlerin çoğu X kromozomu taşıyanlardır. Zaten bu nedenle, özellikle babanın yaşı fazlaysa, kız çocuk doğumu istatistiki olarak erkek çocuk doğumundan çok daha fazladır

Son düzenleme:

Sağol canım. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız. Bu arada bebişin seni çoook şaşırtacak annesi, demedi deme:CüvCüv:

Bir hafta on gün kadar ben de kendimi çok enerjik hissettim gerçekten. Hala da ilk zamanlara göre çok iyiyim şükür de, şu birden geliveren öğürtiler korkutuyor işte. Neyse buna da şükür, bebişler iyi olsun da

Saol Burkocum çok iyi açıklamışsın

ay valla mı yaa inanki heyecandan bi hal ben.bu arada dilekakal boş dvd götürün demişti.acaba çekecekler mi?ay umarım yaa.

şu öğürtülerin geçer inşallah canım ya zor zooor bilirim.ama geçicek diye şartlanalım geçsin inşallah.

güzel haberlerini bekliyoruz...a.s.

Herkese günaydınlarrr
İlk tahlil sonucunu alan burko arkadaşımız sanırım öncümüzz. Hadi gözün aydın olsun canım.
Diğer arkadaşlarda sırayla yaptırırı. Ben de 2-3 mart gibi gideceğim ense kalınlığı ölçümü yapılacak normal değeer çıkarsa kan tahliline gerek görmüyorlar.
Benimde 3-4 gün bulantım kusmam olmadı sonra hiç geçmemiş gibi tekrarladı. Hiç iştahım yok. Tıka basa yemeği özledim(((

günaydın kızlar; ya günaydın diyorum eşimin zoruyla yeni uyandırıldım valla yatsam akşama kadar yatarım herhalde..çalışan kızlar vallahi hergün sizlere dua ediyorum allah yardımcınız olsun..ben evlenmeden önce özel bir hastanede çalışıyordum evime çok uzak olduğu için sabah altıda kalkıyordum bu halimle düşünemiyorum hastanede yatardım herhalde bütün gün..ama bazen keşke çalışsam diyorum bütün gün herhalde ultras. çıkmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…