2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kısslar günaydınlar bugün nasılsınız.benim 2 gündür baş ağrılarım var bugün işe

gitmedim.evdeyim ne yapim alışsınlar bensiz olmaya yataktan kalkamadım başım ağırlaşıyo sanki

ağrıyınca bnm.havalardan mı ne??? umraım sizde herşey yolunda dır...burko cum tebrikler bu arada

darısı başımıza

gerçekten miiii hadi hayırlısı sağ salim olsun inş.çok sevimdim bizim ne olucak bakalımCADIARZU

O ağrılar hamilelikten canım. Bebişi besleyebilmek için kan hacmimiz artıyor, bu da damarlarımıza baskı yapıyor. Bir süre bunları yaşamamız normalmiş anlayacağın. Test için de darısı başına hayatım

güzel haberlerini bekliyoruz...a.s.

ah canım ya inşallah.ama bir hafta sonra sonuçlar.yinede ense kalınlığı falan belli oluyormuş.dilekakal gitmişti oradan biliyorum.3 cm altı olmalı imiş.ama diğer yazılı sonuçlar bir hafta sonramış.maşallah burkonunki gibi bizimde hep risk düşük yada yok yazsa keşke.hadi inşallah.:Saruboceq:

tatlım bişi sorcam bide cinsiyet belli oluyomu 2 li testte.benim muhtemelen 13.haftanın sonu oluyo 6 martta gidicez nasipse öğrenirmyiz acep?????

İnşallah canım. Ama risk yok yazmasını bekleme çünkü mutlaka bir oran çıkıyor orada. 100 binde bir yazıyordu birinde olasılık, o da düşük risk diyorkaydirigubbakcemile2

tatlım bişi sorcam bide cinsiyet belli oluyomu 2 li testte.benim muhtemelen 13.haftanın sonu oluyo 6 martta gidicez nasipse öğrenirmyiz acep?????

bebeğin pozisyonuna bağlı. normalde cinsiyeti 12. haftadan itibaren belirgin oluyor (bakınız, benim tickersengözlerimebaksanab) ama bebiş uygun olmayan bir pozisyondaysa cinsiyetini belli etmiyor. Benimki kendisini çok göstermek istemedi mesela, hep kafası önde bacakları arkada gibi yatıyordu, e kafadan da cinsiyetini anlayamadık haliyle:roflol:

Beni bu topikte dilekakaldan başka dikkate alan yok ben gidip ağustos anneleri topiğine takılayım. Kalın sağlıcakla...

Sağol canım darısı başına. Ama ense kalınlığı tek başına yeterli değil demişti benim doktorum. Eskiden yeterli görülürmüşCADIARZU

Beni bu topikte dilekakaldan başka dikkate alan yok ben gidip ağustos anneleri topiğine takılayım. Kalın sağlıcakla...

aa eda cım olurmu öyle şey ben yeni açtım sayfalar ilerlemiş takip etmeye çalışmaktan olurmu bitanem bnm...ne soruyodun sen????
a.s.a.s.a.s.

bak sen yaramaz a yerim ben onuuuu
:ecrin_bebek:

herkese slm kıslar nasılsınız?
ya ben bugün teste gidicektim ama randevuyu iptal etmek zorunda kaldık şimdi pzt beklicem 2 haftayı zor geçirdim 2 gün daha beklicem artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burko arkadaşım sonuçların ii olmasına çok sevindim canım darısı başımıza
fusillet o baş ağrıları bende de oluyo iki gündür evde hep yattım canım yaa geçer inşallah:teselli::teselli:

ay inş.canım bnm migrenim de var daha da ağır geçiyoo böyle ensemdem biri aşağıya doğru iktiriyo sanki...Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Çok üzgünüm çoook

Niye iptal ettiniz ki canım? Sağlık problemi değildir inşallah. Kaç haftalıksın sen canım? Tickerın bozulmuş sankimirmirmirmir

Niye iptal ettiniz ki canım? Sağlık problemi değildir inşallah. Kaç haftalıksın sen canım? Tickerın bozulmuş sankimirmirmirmir

yok canım ya sağlık sorunu değil çok şükür ben d.bakırda hastaneye gidiyorum bugünde başbakan gelcekmiş yolları falan kapatıyolar diye iptal ettik
canım ben 12+5 haftalık oldum
bu arada o tickeri nasıl düzeltebilirim??

ay inş.canım bnm migrenim de var daha da ağır geçiyoo böyle ensemdem biri aşağıya doğru iktiriyo sanki...Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Çok üzgünüm çoook

evet canım migren bendede var benimde çok zonkluyo resmen adım atamıyorum ilaçta alamıyos allah yardımcımız olsun yaa :teselli:

O tickerı yaptığın sayfanın en altında time, yanında da count date yazıyor. Oradaki takvimden, doğum yapacağın tarihi seçmen gerekiyor

Bu arada canım senin 11+5 olman gerekiyor sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…