diyorum ya yandık ozaman zaten cinsiyeti erkeğin belirkleiğini biliyorumda genlerle alakalı olduğunu bilmiyodum :)delikafadulden benim ki erkek kızlar benimkini yazın cinsiyeti belli oldu bi oğlum oluyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
slm kısslar günaydınlar bugün nasılsınız.benim 2 gündür baş ağrılarım var bugün işe
gitmedim.evdeyim ne yapim alışsınlar bensiz olmaya yataktan kalkamadım başım ağırlaşıyo sanki
ağrıyınca bnm.havalardan mı ne??? umraım sizde herşey yolunda dır...burko cum tebrikler bu arada
darısı başımıza
güzel haberlerini bekliyoruz...a.s.
O ağrılar hamilelikten canım. Bebişi besleyebilmek için kan hacmimiz artıyor, bu da damarlarımıza baskı yapıyor. Bir süre bunları yaşamamız normalmiş anlayacağın. Test için de darısı başına hayatım
ah canım ya inşallah.ama bir hafta sonra sonuçlar.yinede ense kalınlığı falan belli oluyormuş.dilekakal gitmişti oradan biliyorum.3 cm altı olmalı imiş.ama diğer yazılı sonuçlar bir hafta sonramış.maşallah burkonunki gibi bizimde hep risk düşük yada yok yazsa keşke.hadi inşallah.:Saruboceq:
tatlım bişi sorcam bide cinsiyet belli oluyomu 2 li testte.benim muhtemelen 13.haftanın sonu oluyo 6 martta gidicez nasipse öğrenirmyiz acep?????
Herkese günaydınlarrr
İlk tahlil sonucunu alan burko arkadaşımız sanırım öncümüzz. Hadi gözün aydın olsun canım.
Diğer arkadaşlarda sırayla yaptırırı. Ben de 2-3 mart gibi gideceğim ense kalınlığı ölçümü yapılacak normal değeer çıkarsa kan tahliline gerek görmüyorlar.
Benimde 3-4 gün bulantım kusmam olmadı sonra hiç geçmemiş gibi tekrarladı. Hiç iştahım yok. Tıka basa yemeği özledim(((
Beni bu topikte dilekakaldan başka dikkate alan yok ben gidip ağustos anneleri topiğine takılayım. Kalın sağlıcakla...
bebeğin pozisyonuna bağlı. normalde cinsiyeti 12. haftadan itibaren belirgin oluyor (bakınız, benim tickersengözlerimebaksanab) ama bebiş uygun olmayan bir pozisyondaysa cinsiyetini belli etmiyor. Benimki kendisini çok göstermek istemedi mesela, hep kafası önde bacakları arkada gibi yatıyordu, e kafadan da cinsiyetini anlayamadık haliyle:roflol:
aa eda cım olurmu öyle şey ben yeni açtım sayfalar ilerlemiş takip etmeye çalışmaktan olurmu bitanem bnm...ne soruyodun sen????a.s.a.s.a.s.
herkese slm kıslar nasılsınız?
ya ben bugün teste gidicektim ama randevuyu iptal etmek zorunda kaldık şimdi pzt beklicem 2 haftayı zor geçirdim 2 gün daha beklicem artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burko arkadaşım sonuçların ii olmasına çok sevindim canım darısı başımıza
fusillet o baş ağrıları bende de oluyo iki gündür evde hep yattım canım yaa geçer inşallah:teselli::teselli:
Hormonlar yine iş başında anlaşılan sengözlerimebaksanab
herkese slm kıslar nasılsınız?
ya ben bugün teste gidicektim ama randevuyu iptal etmek zorunda kaldık şimdi pzt beklicem 2 haftayı zor geçirdim 2 gün daha beklicem artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burko arkadaşım sonuçların ii olmasına çok sevindim canım darısı başımıza
fusillet o baş ağrıları bende de oluyo iki gündür evde hep yattım canım yaa geçer inşallah:teselli::teselli:
Niye iptal ettiniz ki canım? Sağlık problemi değildir inşallah. Kaç haftalıksın sen canım? Tickerın bozulmuş sankimirmirmirmir
ay inş.canım bnm migrenim de var daha da ağır geçiyoo böyle ensemdem biri aşağıya doğru iktiriyo sanki...Allah yardımcımız olsun hepimizin.Çok üzgünüm çoook
yok canım ya sağlık sorunu değil çok şükür ben d.bakırda hastaneye gidiyorum bugünde başbakan gelcekmiş yolları falan kapatıyolar diye iptal ettik
canım ben 12+5 haftalık oldum
bu arada o tickeri nasıl düzeltebilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?