2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım. 2 gün daha bekliceksin artık. Benim daha 2 haftam var ben napayım. Çok merak ediyorum bebişimi.

evet tatlım sormaaa...sen nasılsın nasıl bebişin???ya siz hissediyomusunuz bebişi..ben sanki kelebek gibi 1-2 kez hissettim şimdi yakalamıyorum ve üzülüyorum??

İyiyiz cnm şükür. Ağrılar dışında bir problemimiz yok. Bebeği şimdi hissetmen mümkün değil cnm. O hissettiğin ya damardır yada bağırsaklarındır

herkese selam ve sevgiler.. nasılsınız kızlar... cinsiyetler belli olmaya başlamış.. pushing erkek yazmış.. hayırlısı olsun ne diyeyim... kızlar arkadaşım 11 haftalık erkek dedi doktor.. çok belliymiş onunkisi... bakalım bizimkiler ne olacak belki haftaya perşembe ben de öğrenirim doppler e ve 2li teste gireceğim.. inşallah sorun çıkmaz... burko; 2li test kanla mı yapılıyor bir de sonuçları ne zaman öğreniyorsun ben çatlarım ??

Ultrason değerleri de kullanılıyor canım. Ense kalılığı, burun kemiği de önemli ikili testte. Onun dışında kan veriyorsun, 1 hafta kadar sürüyor sonucun çıkması

O tickerı yaptığın sayfanın en altında time, yanında da count date yazıyor. Oradaki takvimden, doğum yapacağın tarihi seçmen gerekiyor

Bu arada canım senin 11+5 olman gerekiyor sanırım

ya ben en son 7 şubatta gittim dr 10+5 olmuşun dedi ben yanlış mı hesapladım ki ya benim kafam çok karıştı çok önde gidiyo benim niyeyse-tatlicadiarzu-

ya ben en son 7 şubatta gittim dr 10+5 olmuşun dedi ben yanlış mı hesapladım ki ya benim kafam çok karıştı çok önde gidiyo benim niyeyse-tatlicadiarzu-

Ultrasona göre öyle görünmüştür. Ama son adet tarihine göre 11+5 çıkıyor. Takılma o kadar. Bebişin büyüyor ya, o önemli

merhaba arkadaslar sonucları alan vede cınsıyetı ogrenen arkadaslarıma hayırlı olsun. hepımız temız sonuclarla cıkarız ıkıle testlerden. ya arkadaslar kacıncı haftalarda ogrenılıyor cınsıyetler

Ultrason değerleri de kullanılıyor canım. Ense kalılığı, burun kemiği de önemli ikili testte. Onun dışında kan veriyorsun, 1 hafta kadar sürüyor sonucun çıkması

sağol canım; bekleriz artık ne yapalım:) sabretmeyi öğrenecez gebeliğimizde... senin bebeğinin sorunsuz olmasına sevindim... allah bir ömür sağlık versin...:)

Cinsiyet öğrenen yok canım henüz. pushing ailesinde çok erkek çocuk olmasından dolayı erkek diye tahmin etti o kadar. En erken 12 küsürlerde öğrenilebiliyor

selam kızlar bende ikili test sonucumu salı öğleden sonra alıcam
burko cum belki bilirsin cinsiyeti ikili testte çıkacak mı belli bir kan değeri gibi bişey varmış 50 den yukarı 50 den aşağı falan var mı buuu
bu arada beni listeye aldın mı şekerim alırım demiştin
sat 02 aralık 08 muhtemel d tarihi 08 eylül 09

merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl

fena değiliz canım:)) hormonlar yüksek.. grip başta derken sabretmeye çalışıyoruz.. şu 3 ayımız bir bitsin rahatlayacağız inşallah...havalar da çok sıkıcı şükürler olsun bereketli yağıyor adanada ama içim sıkılıyor hep karanlık hep karanlık....

anii senin bebiş benim doğum günümde olucekkkk ne güzelll

ewet canım karanlık hava insanın içinide sıkıyo benide çok etkiler burda hava şuan açık ama çok soğuk dikkat et canım grip salgın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…