herkese slm kıslar nasılsınız?
ya ben bugün teste gidicektim ama randevuyu iptal etmek zorunda kaldık şimdi pzt beklicem 2 haftayı zor geçirdim 2 gün daha beklicem artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burko arkadaşım sonuçların ii olmasına çok sevindim canım darısı başımıza
fusillet o baş ağrıları bende de oluyo iki gündür evde hep yattım canım yaa geçer inşallah:teselli::teselli:
evet tatlım sormaaa...sen nasılsın nasıl bebişin???ya siz hissediyomusunuz bebişi..ben sanki kelebek gibi 1-2 kez hissettim şimdi yakalamıyorum ve üzülüyorum??
evet canım migren bendede var benimde çok zonkluyo resmen adım atamıyorum ilaçta alamıyos allah yardımcımız olsun yaa :teselli:
herkese selam ve sevgiler.. nasılsınız kızlar... cinsiyetler belli olmaya başlamış.. pushing erkek yazmış.. hayırlısı olsun ne diyeyim... kızlar arkadaşım 11 haftalık erkek dedi doktor.. çok belliymiş onunkisi... bakalım bizimkiler ne olacak belki haftaya perşembe ben de öğrenirim doppler e ve 2li teste gireceğim.. inşallah sorun çıkmaz... burko; 2li test kanla mı yapılıyor bir de sonuçları ne zaman öğreniyorsun ben çatlarım ??
O tickerı yaptığın sayfanın en altında time, yanında da count date yazıyor. Oradaki takvimden, doğum yapacağın tarihi seçmen gerekiyor
Bu arada canım senin 11+5 olman gerekiyor sanırım
ya ben en son 7 şubatta gittim dr 10+5 olmuşun dedi ben yanlış mı hesapladım ki ya benim kafam çok karıştı çok önde gidiyo benim niyeyse-tatlicadiarzu-
Ultrasona göre öyle görünmüştür. Ama son adet tarihine göre 11+5 çıkıyor. Takılma o kadar. Bebişin büyüyor ya, o önemli
Ultrason değerleri de kullanılıyor canım. Ense kalılığı, burun kemiği de önemli ikili testte. Onun dışında kan veriyorsun, 1 hafta kadar sürüyor sonucun çıkması
merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
hamdolsun tatlım sen nasılsın bebiş nasıl?????
merhaba arkadaslar sonucları alan vede cınsıyetı ogrenen arkadaslarıma hayırlı olsun. hepımız temız sonuclarla cıkarız ıkıle testlerden. ya arkadaslar kacıncı haftalarda ogrenılıyor cınsıyetler
merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
pushing buarada canım herkez senin cinsiyet belli oldu sanıyo delikafadulden
selam kızlar bende ikili test sonucumu salı öğleden sonra alıcam
burko cum belki bilirsin cinsiyeti ikili testte çıkacak mı belli bir kan değeri gibi bişey varmış 50 den yukarı 50 den aşağı falan var mı buuu
bu arada beni listeye aldın mı şekerim alırım demiştin
sat 02 aralık 08 muhtemel d tarihi 08 eylül 09
fena değiliz canım:)) hormonlar yüksek.. grip başta derken sabretmeye çalışıyoruz.. şu 3 ayımız bir bitsin rahatlayacağız inşallah...havalar da çok sıkıcı şükürler olsun bereketli yağıyor adanada ama içim sıkılıyor hep karanlık hep karanlık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?