2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızz kordon kanı bankasıda neyin nesi
anam cahal kaldık, neler varmış bi anlatın bilek
anlatayım şekerim bu bebeğin doğar doğmazkordonundan alınan kök hücrelerin saklanması için var olan bi banka şöleki ilerde allah korusun çoçuğunun yada senin bile başına bi iş gelse organ kopması kanser vb bir sürü hastalığı bu alınan kök hücrelerle tedavi edebiliyorlar yalnız bunun için her yıl bankaya belli bi ücret vermen gerekio işte bu kadar canım :)

pushing buarada canım herkez senin cinsiyet belli oldu sanıyo delikafadulden

ya sorma allah söyletti galiba :) arkadaşlar benimki daha belli değil çoçuk ların cinsiyetlerin eşit şansta olduklarını bende biliyorum hatta kız bebişler daha dirençli onuda biliyorum çok belgesel izledim bu konuda bizmle bi alakası yok mevlam neyi kısmet ederse ama şu bi gerçekki yüce mevlam her iki meyveden de tattırsın inşallah delikafaduldendelikafadulden

canım güzel haberlerini b ekliyoruz inşallah herşey gönlüne göre olur :) dualarımız seninle delikafadulden
ewet canım karanlık hava insanın içinide sıkıyo benide çok etkiler burda hava şuan açık ama çok soğuk dikkat et canım grip salgın bide
havadan mı bilmiyorum ama sabah müthiş bir baş ağrısı ile uyandım hala ağrıyo aç karnına duş almak da iyice sersemletti beni hava zira buz gibi karnımağrıyo ayrıca çok sinirliyim valla dokunsalr ağlarım heeeee:çok üzgünüm:klava:klava:senağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoook

pushıng tatlım nasılsın görüşmeyeli??? senin 2 li test olmadı dimi daha
olmadı tatlım daha önümüzdeki salı değil daha sonraki salı gideceğiz inşallah seninkide 3 marttı galiba aşağı yukarı aynı zamanlarda yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı canım eeee nasıl giido hamişlik galiba seninde başın ağrıyo

al bende de o kadar çalışmak çok zor geliyoo artık yaşlanıyorum sanırım yaaa..babam yanlız kalıyo köyde.en son ben evlendim ailede o na bile gidemiyorum ziyarete45 dk yola çıkamıyorum içim dışıma çıkıyoo...bu akşam gitcektim ama başım öyle ağrıyo ki kendimi aciz hissetmeye başladım artık
senağlama

6 mart a gün verdi bnm dr um cnm .evet başım çok ağrıyo 2 gündür bugün işe gitmedim...kalan 5 ayı nasıl geçircem bilmiyorum.çok zor geliyoo.ağırlaştı vücudum sanki

insanı sözde destek olması gereken eşi köstek olunca insan daha da sinirleniyo sabah sabha bulantılarım la boğuşuyorum bana ekmek kızartırmısın diyo oda yetmezmiş gibi çamaşırını yıkamdım diye laf sokuyo zaten bilgisayarım bozul artık sık sık giremem kızlar buna da çok sinirlendim benim dizüstü çoktü malesef işi bitti bu eşimin bilgisayarın ama oda hep işe götürüyo bundan sonra bilgisayrtım olmazsa daha çok iş yaparmışım kafayı yedircekler bana ya valla çok sinirliyim sinirlndikçe vucuduma ağrılar giriyo ağlıyorum şu an hiç anlayışlı değil benim öküz kocam çok afedersiniz ama gerçekten öküz boşasam mı napsam senağlamasenağlamasenağlama

slm kızlar cinsiyeti belli olan varmı ya..daha çok erken degilmi?
canım daha öğrenen yok benimki sadece ntahmindi :) evet daah erken sayılır gerçi ben şimdi öğrenebilirim doppler ultrasona gireceğim çünkü hayırlısı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda babası gibi çektirmesinde gerisi mühim değil delikafadulden

6 mart a gün verdi bnm dr um cnm .evet başım çok ağrıyo 2 gündür bugün işe gitmedim...kalan 5 ayı nasıl geçircem bilmiyorum.çok zor geliyoo.ağırlaştı vücudum sanki

neden böle olduk biz havalardan sanki halbuki 3 ayımız bitti ne zaman canlanıcaz yaa bulantılar devem ediyo

kızlar neden benim dogum çizelgem artık görünmüyorr.....
sivaslı benikide görünmüyor bu aralar herlşey beni sinirlendiriyo herşey üstüme geliyo dışarı çıkıp gezmek istiyorum maklesegf oda olmuyo bu arada ben artık hamileyim diye bi başlık açmıştım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde geçen senin bi sorunu gördüm ben klomenle hamile kalmıştım sen niye bu kadar erken den sana tedavi uyguklamışlardı diye sormussun benim isteğimdi şöleki benim dr gitme sebebim herhangi bi problem varsa 2 yıl yada 1 yıl boşuna beklemiyim hemde yaşım genç olduğu için rahmim hazırmı onu öğrenmek için gittim sağolsun rahemtli dr çok ii ilgilendi ne bende ne eşimde bi pronlem yoktu bana kolmen vermeyı teklif etti bende kabul ettim kullandım o ay hamile kaldım sonuç ta hap yumurta olgunlaştıtıcısıydı zaten eğer o ay hamile kalmasaydım ertesi ay çatlatma iğnesi vuruşacaktım bende kendi kendime olmazsa nasıl olsa bi sağlık problemimiz yok iğneyede gerke yok deyip kendi haline bırakıcaktım ama nasip o ay hamile kaldım anlatabildimmi canım :)

ayy pushıng ne bilem üst üste geliyoo.benimde aslında eşimle bi sorunum var.ya cinsel hayatımız pek yok haliyle yani bi riskim yok benm aslında dr umda bişi demiyoo.e normal olarak eşim istiyo.ben ruhsal olarak hamileliğimin başından beri istemiyorum bebişe zarar vercez diye...eşim baskı yapmıyo ama ne zmn söylese o gece rüyama giriyo ve onun adına çok üzlüyorum hakkım yok aslında ama mide bulantısından ben bişi hissedip yaklaşamıyom kiiisenağlamasenağlamasenağlama... çok gerginim ee karnımda büyümedi şöyle hamileliğim daha inandırıcı olsunsenağlamasenağlama

canım dur ya neyin var senin güzelim sakinleş biraz sen götür bi bilgisayarcıya yaparlar canım benim eşinde gerçekten ayıp etmiş yaniklava:zaten iyi olsan tüm işleri yaparsın boşver güzelim takma kafana duymaa yoksa olmaz be güzelim[/QUOTE]
canım bilgisayarın ahı gitmiş vahı kalmış onunla uğraşamam kendime yeni alsam diyorum hangi bütçeyle yine kocanın eline bakıcam ah bi işim olsaydı ben bu adam tamah edermiydim masa üstü bilgisayar toplatıyım bari benim eşim bilgisayar mühendisi yapılacak bişi olsa yapar malesef olmuyo tamirciye götürmeme de izinvermedi ya varya bazen darlıyorum sizde olmazsanız ben naparım
Çok üzgünüm çoook:1no2:benneyaptımki

benim eşimde senin kafadan o yaklaşmıyor :) tam tersi yani aman canım eşine anlayış göster sende bu konuda biraz da olsa çabala belki isteğin artar biliyorum hamile kadınların çoğunda olan bişi ama sonuçta bebişlerimz çok emniyetli bi yerde hem unutma ilişki doğumu kolaylaştırırdelikafaduldendelikafadulden kendini ne zaman iyi hissediyosan ozaman ona müsade et :)

denerim ama zor gibi geliyoo bana

ne yemeği fusiletçim bana da yaparmısın :) biraz karnım acıktıydı midem bulanmaya başladı hemen ağzımı galeta attım bide tarçın ve karanfilli çay içtim kendime geldim ben bebişimi iyi besleyemdiğimi düşünüyorum ne yapıyım kızlar bu aralar çok depresifim mozijuki olsaydı hormanlar atağa geçmiş derdi :)

slm arkadaşlar arada topiğinize bakıyorum yakınlarım var eylülde doğum yapacak neler hissediyosunuz diye göz atıyorum bende temmuz annesiyim fussilet bende hamişken senin gibi sorunlar yaşamıştım eşimle seni çok iyi anlıyorum canım hepinize hayırlı doğumlar diliyorumkaydirigubbakcemile5

amin cnm inş.ya aslında sorun değil ama eşimi çok seviyorum o yüzden ben sorun yapıom ne yapcen bu günlerde geççek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…