2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin hep bekleriz istediğin zaman gel muhabete dahil ol :) ne hisettiğmize gelince şahsen ben bugun biraz depresyon takılıyorum hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak :) delikafaduldendelikafaduldenmide bulantımız geçmedi sizin ne zaman geçtiydi? tecrübelerinizi doöktüründe dinleyelim

yaparım tatlım ayıp ettin yaa ben evde değilim ya çalıştığımdan bugün evdeyim aslında yatmam lazım ama ...40 yılda bir evde kalınca ay o iş vardı aybu iş vardı duramıyom

selam hatunlar
fussilet ve pushing aynısını bende yaşıyorum, anlayışı azaldı sanki kocamın
belim çok aşırı ağırıyor geceleri, abartıyorsun diyor bana
evi süpürürken hem belimden hemde kalçamdan sebep komaya giriyorum nerdeyse
izin gününde sen süpürürmüsün diyorum, " sen çok iyisin yaparsın, ben yapamam" diyor
mide bulantılarından sebep mutfağa giremiyorum, yemek kokuları öldürüyor beni
kocam gidip sebze alıp getiriyor bana pişir diye, kayınvaldem alt katımda " git ananda ye " diyor, yok
bana eziyet olcak yaa, gitmiyor, hoş anasıda çağırmıyor "gel oğlum gelin pişiremiyor, rahatsız etme" de demiyor
canım çok sıkılıyor valla, hiçbir yardımını görmediğim kayınvaldem erkek tornu olursa adını Süleyman koycakmış
neymiş çocuğun adını büyükler koyarmış, çıldırıyorum resmen

işte böyle canlarım, savaşıp duruyoruz hepimiz birşeylerle
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı doğurmayı nasip etsin
zor işmiş bu hamilelik vesselam

aman yapma kalsın ya kendini yorma dinlen boşver biliyorum o huy bende de var ama canımdan kıymetli mi yapmıyorum işte hiç bi iş oturucam akşama kadar eşime gıcığım yapmıcam banane :)))

takma kafana tatlım ya bunların hepsini toptan atackasın insanı fıtık ederler :) bel ağrısı problemi bendede var süpürgem de kazulet bişey sapı uzamıyo bozuldu iki büklüm süpürüyorum evi zaten eşime bişi yap dediğim zaman ben anlama diyor zevzek sanayi ne olucak hiç tahammülüm bugun ona allah tan normalde evde olurdu am bugun yok napıcaz biz bu eşleri eltileri kaynanaları ?senağlamasenağlama isim konusunda yüzlerine gelip bişide diyemezssin hakkaten kötü bi durum takfa kafana bitanem süleyman güzel bi isim sen de ikinci bi isim daha koyarsın olur bu arada kızlar benim islerim nasıl sormuştum ama fikirleriniz merak ediyorum kız olursa gökşen erken olursa celal delikafaduldendelikafadulden

ah canlarım ahh.ben de cok muzdarıbım bazı konularda.ben de az once bır avaz agladım agladım acıldım bıraz.ya evı b..k goturuo resmen kendım yapamıorum gucum yok bı kadın tutayım desem burda nerden bulayım eve temızlıge gelecek kadını.bulantılarım sıon hız devam edıo.yemek yapamıorum kokulardan içim kurudu kuru seyler yemekten.anam desen 26 saat uzakta.cınsel hayat desen madem herseyı anlatıoruz o da su an rafa kalktı dense yerıdır.yanı benım ısteksızlıgım yuzunden.mıllet yemege aserır bense temız havaya aserıorum resmen soyle gusel parklarda gezıp dolasıp yuruyus yapıp temız hava almayı ozledım.burda mıllet tezek yakıo kapı pencereyı bıle acamıorum ev havalansın dıe leş gıbı kokuo.işte boyle hersey ustume ustume geldı sankı oturdum agladım bende sabah.yalnız deılsınız dostlarım

aman yapma kalsın ya kendini yorma dinlen boşver biliyorum o huy bende de var ama canımdan kıymetli mi yapmıyorum işte hiç bi iş oturucam akşama kadar eşime gıcığım yapmıcam banane :)))

ay ben senin sinirini yerim yerimmmm..çok tatlısın keşke aynı ilde otursaydık panyak güzel olurdu.erkeklere karşı birlik olup onları mahvederdikdelikafaduldendelikafadulden

Canım benim kıyamam ben sana yaa.. Senin eşin de kusura bakma ama biraz anormal. Zaten şu ara en hassas dönemimizdeyiz, en çok ta onlardan destek bekliyoruz. Bence sen onunla oturup ciddi ciddi bu sıkıntını kendisine anlat. Kendine biraz çekidüzen versin. Seni böyle üzüp durmasın...klava:

kıyamam ben sana yaaa ay o koku sorunu bendede var buzdolabında sanki ölü bi leş saklıyorum gibi kokuyo ay sinirlerim bozul msj hep okuyom hem gülüyom gülme krizine girin tavsiye edrim arkadaşlar..bende şimdi üst kata çıkçam uyuz bi komşum var ne pişiriyosa ay çok kötü kokuyoo..sıkçam boğazını rahatlarım belki ne dersiniz hamiş olmam suçumu hafifletirmi ???:roflol::roflol::roflol:

evet yanlız değiliz petibor, tez zamnada geçe rbunlar inşallah

pushing yok anam yaa ben Süleyman takmak istemiyorum
kadın o ismi sevdiğinden değil gıcıklığına istiyor sanki
kayınvaldemin kayınpederinin adıymış, bende oğullarına taksaydın bu ismi, benimi buldun dedim
lafımı esirgemiyorum valla, çünkü oda esirgemiyor malesef
eşimde anasının ağzına çok bakıyor, ne dese onu yapacak yanii
bu sebeple isim konusunda kavga etmesek iyidir
cefasını ben çekeyim, ismi onlar koysun, ohhh yok öyle yağma valla

neyse eltiş çağırdı beni, ineyim accık, dedikodu yapcez galiba :))))))))

eşim az once dıo kı gel bıraz cıkalım dolasalım.allam ya nereye dolasacam kı burda ıkı tane sokak var zaten tabırı caızse carsı dedıklerı o da 5 dk surmez.hem nefes alamıorum dısarda kokudanç.ayrıca adımımı attıgım yerde çamurla karısık kara saplanıorum resmen yurumek azap burda.ffffffff

dilekçim hoşgeldin sen nasılsın biz komple uçtuk bugün:roflol::roflol:

sen iyi ol bari tatlım??

ay fussılet haklı gulun guldkce sınırden gulesi gelıo ınsanın.cocukta sabahtan berı kafayı yedı içimde bı avaz avaz agla yarım saat sonra gül allah gul.heyy yarabbım akıl fıkır ver bıze

ay ben senin sinirini yerim yerimmmm..çok tatlısın keşke aynı ilde otursaydık panyak güzel olurdu.erkeklere karşı birlik olup onları mahvederdikdelikafaduldendelikafadulden
valla gı birlik olup dövelim onları bi oklavayla klava:klava: gerçekten çok istrerdim zaten şu an en büyük sıkıntım kişisel olarak bana kazık atmayan bi arkadaş arıyorum ilan veriyorum burdan malesef bi arkadaşım dediğim insan eltilerime yaranmak adına bana kazık attı sonuçta başarılı oldu :) okul arkadaşalrım çok uzakta annem ben sana arkadaş olurum diyo ama ne kadar arkadaş olur onuda bilirsiniz :)
delikafaduldendelikafadulden valla ilaç gibisiniz siz olmasanız ben napardım bilmiyorum :) iyiki varsınız ŞenizŞeniza.s.a.s. eşimle konuşuyorum ama hiç anlayışlı değil ki tamam bazı isteklerinde haklı ama yetişemem ki inan ev konusunda çok hassas evim 300 m2 den fazla bi odayı temizlemem 2saatimi alyo normal bi ev süpüreyim siliyim derseniz 5 saatten önce işiniz bitmez o da en asgari süre yani napalım idare edicez Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ya eltin aranızın ii olması güzel ama kayınvaliden hakket saçmalamış yani yani taaaaa kayın pederinin ismi ne alaka anlamadım yaniii.biz bulduk izim kız adını ben buldum sümeyye.oğlan olursa babsası buldu halil ibrahim olucak nasipse..başka da isim aramam içimize sindi çok şükür sizde öyle yapın bence

pushing canım benim mide bulantım hiç olmamıştı desemdelikafadulden ama ilk 3 aya yakın hep yatarak geçti hamileliğim tehlike olduğu için

kızz pushıng o ne beee 300 m2 şato da filan oturuyon galıbaaaaa::)).bnm ev stüdyo evlerden 80 m2 kutu gibi kira nasılsa bizim deel

dilekçim hoşgeldin sen nasılsın biz komple uçtuk bugün:roflol::roflol:

sen iyi ol bari tatlım??

Ben iyiyim tatlım, benim bu şekilde sorunlarım yok ama sizler adına çok üzüldüm gerçekten. Bence hiçbir zaman tepkinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Bu dönemde biz haksız olsak bile bazı konularda, eşler anlayış göstermeli ,alttan almalı. Allah hepinize kolaylık versin inş. en kısa sürede problemleriniz çözülür.

ne diyim kardeş hakkını yedrirme ozaman ne güzel eltiyle dedikodu yapıyonuz vay be bu zamanda böle bişi varmı peh be biz değil dedikodu iki laf konuşamıyoruz arkamı kazmak için açığımı arıyor olunca konuşmuyorum bile :)

şekerim senin durumunda epey kötüymüş ya derin derin nefes al sahil kenarındaymıssın gibi konsantre ol aklına güzel şeyler getir :)
valla sen komşuyu boğazla ben kocayı bence bizi idare ederler hamilelikten deleirdik numarası yaparız çünkü bu ülkede deli olana ceza yok bende deli yim romayıda ben yaktım zaten :)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…