2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fussiletcim bulduğun kız ismi çok anlamlı İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden.

Olur mu canım , tabiki destek olucaz burda birbirimize. Sorunlarımıza hep birlikte çözümler arıcaz. Seni anlıyorum ama eğer anlatmana rağmen anlamıyorsa küs sende. Kendi kendine kalınca belki hatasını anlar gelir özür diler , tekrar aynı şekilde davranmaz. Tabi canım Allah korusun evliliğine zararda vermek istemem bunlar benim uyguladım methodlar, ben biraz inatçıyımdır da... Eşim hep alttamn alsın isterim ama tabi senin ne kadar işine yarar bilemem... Çok sıkma canını, üzme bakayım içindeki oğlumuzu kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
pushing canım benim mide bulantım hiç olmamıştı desemdelikafadulden ama ilk 3 aya yakın hep yatarak geçti hamileliğim tehlike olduğu için
vay be kısmete bak abla dedik tecrübe dedik sende mide bulantısı çekmemissin neyse tehliken geçti galiba senin adına çok sevindim sen yine bize uğra ablalık yap :) allah tamamına erdirsin güzel ve sağlıklı bi hamilelk geçirisin inşallah a.s.:1hug:Şeniz
kızz pushıng o ne beee 300 m2 şato da filan oturuyon galıbaaaaa::)).bnm ev stüdyo evlerden 80 m2 kutu gibi kira nasılsa bizim deel
iki dairenin birleşim ve teras kat koskoca bide teras var işin yoksa temizlik yap hiç boş kalmassın yani
zamanında dua ettim geniş bi evim olsun diye oldu şimdi de daralsın diye dua ediyorum delikafaduldendelikafadulden
haklısın dilekçim inşallah bir an önce çözülür bizim eşler kızlar alınmayın biraz kazulet doalyısyla iş bize düşüyo delikafadulden

ah ah bi küsebilsem küsemiyorum dayanamıyorum yapım da yok küs kalamıyorum yüzünü bi göreyim keretanın içim eriyo valla çok kötü bi huy ama naparsın can çıkar huy çıkmaz :)delikafaduldendelikafadulden oğlumu üzmek istemem ama bi gün oda acı gerçekle karşılaşıca babasını işe yaramaz olduğunu yani-tatlicadiarzu-delikafadulden

canım senınkı bence bi hızmetcı tutmalı o eve.anacım zaten kuş kadarsın nası altından kalkıon helal olsun valla becerıklı kadın

eşim diyo istiyosan rus bi hizmetçi getireyim diyo delikafaduldendelikafadulden aman napıyım ayda bi kere çağırayım dedim hamileliğimi ilk öğrendiğimde daha çağıramadım :) ama yakında çağıracağım inşallah

Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:

kör olmayasıcalar.benım de gozum korktu hamıleleıkte boyle ısteksızım dıe dedım adam takarmıs boynuzu.ay allah korusun ama burda kımle yapacak ınekle kecıyle mı aldatacak sırnaşık şey.aman içlerınde olmasın bulurlar dımı.ay allahım sen koru :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) bize alış bi gün mutlu neşeli bi gün gergin kızgınin insanlık hali işte napıcaksın :)

kızlar sız de oylemısınız ya.ok bakımsızlastım ben.kasları desen recep ivedık gıbı oldu:S enerjı ne zaman gerı gelıomusss??

pushing canım kaç yaşındasın acep belki kardeşlik yaparım nan-tatlicadiarzu-
valla ablallık yapıcağın yaştayım çünkü topiğin en küçüğü benim 19 yaşındayım 2 yıllık ta evliyim abilerim ablalarım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ilahi gülmekten öldürdün beni sen beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün
bizimki takar burda bir sürü kız var okumuş güzel bakımlı olgun işyerinde özellikle eski kız arkadaşlar filan bol yani sen şanslıymıssın şekerim inekten de bişi çıkmaz delikafaduldendelikafadulden

canım enerji 14. haftadan sonra yani 2. trimester diye bahsedilen 2. 3 aylık dönemde geri geliyomuş... sıkalım dişimizi az kaldı... çoğumuz eminim recep modundayızdır... canımın tatlılığından kendime kıyıp bişey yapamaz oldum :)))))

kızlar sız de oylemısınız ya.ok bakımsızlastım ben.kasları desen recep ivedık gıbı oldu:S enerjı ne zaman gerı gelıomusss??
ben kaşlarımı bıraktım zaten şekil vericem diye evlilik yıldönümünde aldırıcam :) kendi kendime larkı döylüyorum kaşlarını dağıtırsın ........ diye tüylerim geç uzuyo alamıyorum ağda ya gitmem lazım zaten bi kuaföre girsem akşama kadar çıkamam saçlarım kesilicek beklito herkez kestirme diyo napsam ki-tatlicadiarzu-:bbo:

evet tatlım sormaaa...sen nasılsın nasıl bebişin???ya siz hissediyomusunuz bebişi..ben sanki kelebek gibi 1-2 kez hissettim şimdi yakalamıyorum ve üzülüyorum??

Bende bazen hissediyorum. Geenelde sırt üstü yatarken ve yanlızken hissedebiliyorum.

daha bır bucuk hafta var yanı.ha gayret az kalmıs.benım gıbılerın oldugunu bılmek gusel.yoksa baya baya depresyona doru ılerlıodum haa:enbuyukkk:

ben ikinci tremester girdim sayılmıyomu 12+2 oldum recep benim yanımda manken sayılır kısa bir espri
" evcil hayvan aranıyor hayavanım ama evcil değil " recep ivedikten bir alıntıdır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…