valla gı birlik olup dövelim onları bi oklavaylaklava: klava: gerçekten çok istrerdim zaten şu an en büyük sıkıntım kişisel olarak bana kazık atmayan bi arkadaş arıyorum ilan veriyorum burdan malesef bi arkadaşım dediğim insan eltilerime yaranmak adına bana kazık attı sonuçta başarılı oldu :) okul arkadaşalrım çok uzakta annem ben sana arkadaş olurum diyo ama ne kadar arkadaş olur onuda bilirsiniz :)
delikafaduldendelikafadulden valla ilaç gibisiniz siz olmasanız ben napardım bilmiyorum :) iyiki varsınız ŞenizŞeniza.s.a.s. eşimle konuşuyorum ama hiç anlayışlı değil ki tamam bazı isteklerinde haklı ama yetişemem ki inan ev konusunda çok hassas evim 300 m2 den fazla bi odayı temizlemem 2saatimi alyo normal bi ev süpüreyim siliyim derseniz 5 saatten önce işiniz bitmez o da en asgari süre yani napalım idare edicez Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
vay be kısmete bak abla dedik tecrübe dedik sende mide bulantısı çekmemissin neyse tehliken geçti galiba senin adına çok sevindim sen yine bize uğra ablalık yap :) allah tamamına erdirsin güzel ve sağlıklı bi hamilelk geçirisin inşallah a.s.:1hug:Şenizpushing canım benim mide bulantım hiç olmamıştı desemdelikafadulden ama ilk 3 aya yakın hep yatarak geçti hamileliğim tehlike olduğu için
iki dairenin birleşim ve teras kat koskoca bide teras var işin yoksa temizlik yap hiç boş kalmassın yanikızz pushıng o ne beee 300 m2 şato da filan oturuyon galıbaaaaa::)).bnm ev stüdyo evlerden 80 m2 kutu gibi kira nasılsa bizim deel
haklısın dilekçim inşallah bir an önce çözülür bizim eşler kızlar alınmayın biraz kazulet doalyısyla iş bize düşüyo delikafaduldenBen iyiyim tatlım, benim bu şekilde sorunlarım yok ama sizler adına çok üzüldüm gerçekten. Bence hiçbir zaman tepkinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Bu dönemde biz haksız olsak bile bazı konularda, eşler anlayış göstermeli ,alttan almalı. Allah hepinize kolaylık versin inş. en kısa sürede problemleriniz çözülür.
Olur mu canım , tabiki destek olucaz burda birbirimize. Sorunlarımıza hep birlikte çözümler arıcaz. Seni anlıyorum ama eğer anlatmana rağmen anlamıyorsa küs sende. Kendi kendine kalınca belki hatasını anlar gelir özür diler , tekrar aynı şekilde davranmaz. Tabi canım Allah korusun evliliğine zararda vermek istemem bunlar benim uyguladım methodlar, ben biraz inatçıyımdır da... Eşim hep alttamn alsın isterim ama tabi senin ne kadar işine yarar bilemem... Çok sıkma canını, üzme bakayım içindeki oğlumuzu kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:
Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:
valla ablallık yapıcağın yaştayım çünkü topiğin en küçüğü benim 19 yaşındayım 2 yıllık ta evliyim abilerim ablalarım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenpushing canım kaç yaşındasın acep belki kardeşlik yaparım nan-tatlicadiarzu-
ilahi gülmekten öldürdün beni sen beni güldürdün ya allah ta seni güldürsünkör olmayasıcalar.benım de gozum korktu hamıleleıkte boyle ısteksızım dıe dedım adam takarmıs boynuzu.ay allah korusun ama burda kımle yapacak ınekle kecıyle mı aldatacak sırnaşık şey.aman içlerınde olmasın bulurlar dımı.ay allahım sen koru :Saruboceq:
ben kaşlarımı bıraktım zaten şekil vericem diye evlilik yıldönümünde aldırıcam :) kendi kendime larkı döylüyorum kaşlarını dağıtırsın ........ diye tüylerim geç uzuyo alamıyorum ağda ya gitmem lazım zaten bi kuaföre girsem akşama kadar çıkamam saçlarım kesilicek beklito herkez kestirme diyo napsam ki-tatlicadiarzu-:bbo:kızlar sız de oylemısınız ya.ok bakımsızlastım ben.kasları desen recep ivedık gıbı oldu:S enerjı ne zaman gerı gelıomusss??
evet tatlım sormaaa...sen nasılsın nasıl bebişin???ya siz hissediyomusunuz bebişi..ben sanki kelebek gibi 1-2 kez hissettim şimdi yakalamıyorum ve üzülüyorum??
canım enerji 14. haftadan sonra yani 2. trimester diye bahsedilen 2. 3 aylık dönemde geri geliyomuş... sıkalım dişimizi az kaldı... çoğumuz eminim recep modundayızdır... canımın tatlılığından kendime kıyıp bişey yapamaz oldum :)))))
melek 84 yazınca bende 84 lüsün sandım dı :) ama yine abla sayılırsın sende erken evlenmiş sayılrsın memnun musun kardeş erken evlenmekten ?ok canım bende 20,5:roflol: bende 2 yıllık evliyim yafrim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?