Bende bazen hissediyorum. Geenelde sırt üstü yatarken ve yanlızken hissedebiliyorum.
aslında hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ya... şu ilk aşama bi bitse... ki ben bulantı vs yaşamadım sadce çok şiddetli ağrılarım vardı şimdi azaldı ama hala yatıyorum mecburen.. ve 14 hafta bitene kadar yatıcam mecburennnn.... sağolsun eşim çok yardımcı annemde yanıma geldi... dışardan baksan boy pos yernde ama 5 gramlık bebeyi tutmak için 40 takla atıyorum valla :))))) yinede burda okuduklarımdan yalnız olmadığıkmı bilmek ve deneyimleri okumak beni dahada rahatlatıyor.. :))) :enbuyukkk:
::1shok: gercekten hıssedebılıomusun yaa.canım o gaz gecısı olmasın yawCADIARZU daha erken dııl mı?:CüvCüv: agustos annelerı 15. haftada baslamıslar hıssetmeye
valla ben 5 kılo zayıfladım hamıle kaldıktan sonra bulantılardan.hala da aynıyım.alamadım dahakızlar benm göbiş çıktı artık gerçi dışarıda hiç kimse anlamıyo ama dar şeyler giyersem ben anlayabiliyorum :) bide galiba kilo naldım tartım bu aralar 50 ila 51 arasında gelip gidiyo :) sizlerde durum nasıl ?
ya cok heyecan verıcı bısıy olsa gerek.bıraz daha acıklasana nasıl oldugunu edaCanım benim 3. gebeliğim. Gazı bağarsak haketlerini ayıt edebiliyorrum. Bu çk fakl taif dilemez bişeey. 15-16. haftalardaki tamamen farbee alma içinde birr balığın yüzmssi gibi luyor. Bu sacd hafiff bir kuş kanad çmas gibi saniyelin anlık oluyor.
valla ben 5 kılo zayıfladım hamıle kaldıktan sonra bulantılardan.hala da aynıyım.alamadım daha
ya cok heyecan verıcı bısıy olsa gerek.bıraz daha acıklasana nasıl oldugunu edayaa ben de ıstıorumm hıssetmek:dilcikar:
uzuluodum aslında zayıfladım bebek beslenemıo dıe ama doktor bır hafta onden gıdıo masallah dıyınce rahatladımhaklısın edacım napalım onları hödüklüğüyle kabullnicez eminim ki onunla hiç ilgilenmicek sadece sevicek ama idare ediceğizhareketler hissedilebilir bence ama ben hissetmiyorum malesef daha :) petibör cüm 5 kilo çok be güzelim ben 1 2 kilo verdim ama geriye toparladımannem sayesinde :) merak etme alırsın canım :)
ay hadi ınsallah zayıfım bn ama hissizim galıba :bbo: sımdı bulntılarla burdayım dıo bebişlerımız sonra bı tepik atıcak annne dıck ben burdayım.ŞenizCanım genelde sabah bağarsak hareketleri tamamlanıp biriken gazların çıktıntan sonra hissedebilirsin. Akşamları hiseetmek imkansız çünkü bütün gün midemiz gaz birriktiriyor burdanda bağarsaklara. Sırt üstü yattığın zamanla alğılaman daha rahat olur. bir kelebeğin kanat çırpması gibi. Senin daha rahat hissetmene az kalmış. Onları hissedince gebe olduğunuza inanacaksınız. Gerçekten 3 ayda çektiğimiz tüm sıkıntıları 4 5 ve 6. aylarda unutacağız. Biraz sabır ve koçişlere de oh olsun onlar bu haretleri daha sonra alğılayacaklar. Üstelik bizim gibi de değil. Onlarada ceza olsunn..
bencede canım hiiiiç üzülmene gerke yok bebişin sağlıklıymış bak :) aynen anaların hakkı ödenmez valla gittim annemde kaldım bir hafta eşimlede ilgilenmedim oh olsun ona :)Çok üzgünüm çoookfisfisfis
uzuluodum aslında zayıfladım bebek beslenemıo dıe ama doktor bır hafta onden gıdıo masallah dıyınce rahatladımah anaların hakkı odenır mı ya.bk gelmıs doyurmus bkmıs kızcagızına.kıyamamıs.kurbn olurum
ay hadi ınsallah zayıfım bn ama hissizim galıba :bbo: sımdı bulntılarla burdayım dıo bebişlerımız sonra bı tepik atıcak annne dıck ben burdayım.Şenizha bı de kızlar balık gıbı kayıyomus oglanlar tekmelıomus dımı
ya kızlar ii hafta sonları, benim kasıklarımda şiddetli ağrı var sabahtan beri... hiç böle ağrınızoldu mu 9+2 yim bugün. ağrı sağ kasığımda... ne bu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?