anladım canım memnunum canım ama ne kadar olursa olsun zor oluyo genç evlenmekmemnunum canım ya sen? bu arada eşim 84 ondan öyle yazıyo:jeyyar:
Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:
kör olmayasıcalar.benım de gozum korktu hamıleleıkte boyle ısteksızım dıe dedım adam takarmıs boynuzu.ay allah korusun ama burda kımle yapacak ınekle kecıyle mı aldatacak sırnaşık şey.aman içlerınde olmasın bulurlar dımı.ay allahım sen koru :Saruboceq:
kızlar sız de oylemısınız ya.ok bakımsızlastım ben.kasları desen recep ivedık gıbı oldu:S enerjı ne zaman gerı gelıomusss??
ben kaşlarımı bıraktım zaten şekil vericem diye evlilik yıldönümünde aldırıcam :) kendi kendime larkı döylüyorum kaşlarını dağıtırsın ........ diye tüylerim geç uzuyo alamıyorum ağda ya gitmem lazım zaten bi kuaföre girsem akşama kadar çıkamam saçlarım kesilicek beklito herkez kestirme diyo napsam ki-tatlicadiarzu-:bbo:
ya kızlar ii hafta sonları, benim kasıklarımda şiddetli ağrı var sabahtan beri... hiç böle ağrınızoldu mu 9+2 yim bugün. ağrı sağ kasığımda... ne bu sizce
burko canım 2li testi yaptırmışsın, maşallah
sonucunda güzel çıkmış galiba, iyi elhamdülillah
hep böyle sağlıklı olur inşallah
darısı bizlere ( bu arada kafiyeli oldudelikafadulden )
mrb hanımlar iii haftasonları
nasılsınız bakalım benım bulantılar geç başladı öööö öööö bıktım valla.
burcucum canım senın kaçıncı haftada yaptırdın 2 li testi
nette otomatık hesaplayıcılarda benım 26subattan ıtıbaren suan 10 hafta haftaya 11 e giriyorum
siz geç mi yaptırdınız
ona göre bende izmire gelecegim test için
tıckerimı yaptım :) aferin bana :)
11+5tim sata göre ama ultrasonda 12+1 çıktım canım. 11 ya da en iyisi 12+ olan haftaymış
bende tam dicektim yapsana pek hoş oldu canım içine ne doğuyo cinsiyetiyle ilgili CADIARZU gerçi alakası hiç yok ama neleri daha çok yemeği tercih ediyon
tıckerimı yaptım :) aferin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?