2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım guzel hamişler ben kacıom bırascık kociş trıp atıo bılg basından kalkmıomusum dıe.azcık gonlunu alıyim agzını kapatıp gelıyımŞeniz

Arkadaşlar merhaba bayağı stresli bi gün galiba ama ben de katıldım aranıza eylül annesi olarak:lepi:

Hoşgeldin canım. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Gülüm sakinleş biraz bak burada hava günlük güneşlik, biraz serin ama olsun. Gel misafirim ol kaç gün istersen

kızlar sız de oylemısınız ya.ok bakımsızlastım ben.kasları desen recep ivedık gıbı oldu:S enerjı ne zaman gerı gelıomusss??

Kaş mı? Alınıyo mu onlar-tatlicadiarzu-

Benim de kestirmem lazım ama o kuaför koltuğunda bekleme fikri bile bana afaganların basmasına neden oluyor:1shok:

ya kızlar ii hafta sonları, benim kasıklarımda şiddetli ağrı var sabahtan beri... hiç böle ağrınızoldu mu 9+2 yim bugün. ağrı sağ kasığımda... ne bu sizce

Dayanılamayacak kadar şiddetli değilse, lekelenmen de yoksa korkma canım. Bebiş kendine yer açıyor

ben geldim, eltiyle muhabbet ettik accık
benim kociş gece 12 de gelcek, sırtım belim oturmaktan ağırıyor yaa
havada kötü, karanlık ev yağmurlu, iyi olaydı çıkıp az hava alırdım

kaşları saldım çayıra , almıyorum artık
bıyıklarımı alınca acayip acıyo canım, hamilelikten galiba, önceden olmazdı
saçlarımıda doğuma 1 ay kala kestirmeyi düşünüyorum, doğumdan sonra uzun saçla uğraşamicam

burko canım 2li testi yaptırmışsın, maşallah
sonucunda güzel çıkmış galiba, iyi elhamdülillah
hep böyle sağlıklı olur inşallah
darısı bizlere ( bu arada kafiyeli oldudelikafadulden )

bende öle düşünüyorum eslemcim saçlarım şu an çok uzun :) benim kocada yok geç gelir herhalde dünde geç gelmişti off ya

burko canım 2li testi yaptırmışsın, maşallah
sonucunda güzel çıkmış galiba, iyi elhamdülillah
hep böyle sağlıklı olur inşallah
darısı bizlere ( bu arada kafiyeli oldudelikafadulden )

Sağol canım darısı başınıza inşallah (Bak bir satır da ben ekledim kafiyeye:jeyyar:)

kızlar dışardan bişiler ısmarladım yemek yapamdım şimdide midem çok kötü bulanıyo allahım bir an önce geçse su bulantılar

mrb hanımlar iii haftasonları
nasılsınız bakalım benım bulantılar geç başladı öööö öööö bıktım valla.
burcucum canım senın kaçıncı haftada yaptırdın 2 li testi
nette otomatık hesaplayıcılarda benım 26subattan ıtıbaren suan 10 hafta haftaya 11 e giriyorum
siz geç mi yaptırdınız
ona göre bende izmire gelecegim test için

11+5tim sata göre ama ultrasonda 12+1 çıktım canım. 11 ya da en iyisi 12+ olan haftaymış

bende tam dicektim yapsana pek hoş oldu canım içine ne doğuyo cinsiyetiyle ilgili CADIARZU gerçi alakası hiç yok ama neleri daha çok yemeği tercih ediyon

canım benim içime erkek gibi geliyo ama her gören kız diyo kız annesi gibi duruyomusum hatta bi teyze hamile kalamdan önce bana hamile kalıcaksın ve kızn olucak demişti ama dediğim gibi benim içime erkek doğuyo eli ayapı düzgün olsunda gerisi mühim değil :) seninki belli olmuştur herhalde cinsiyeti ne ? bu arada genelde ekşi şeyler canım istiyo tatlı hiiiiiiiiç istemiyo ekşi ekşi mesela sölemesi ayıp geçen kumpire taktım :) ama onun dışında ekşi yiyorum hatta bi ara limonu ağzıma sıkıp sıkıp içiodum bulantılarımada ii geliyodu ? bide şekerim kaç çoçuk düşünüyosun burda en çok çuçuğu ben istiyorum nasipse 3 diye düşünüyorum :) başnbakan dedi diye değil ben istediğm için delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…