günaydın cnm. Biz iyiyiz sen nasılsın?
sakura boşver canım. boyle düşünüp düşünüp kendini işinden soğutma.
doğumdan sonra ne yapacaksınız kızlar işe devammı
muhtemel doğum tarihinin 2 ay öncesi cnm
kızlar ben bayan dr gidiyorum ama erkek dr daha anlayışlı ve daha çok ilgileniyormuşlar
allaha şükür iyiyiz canım işte evde raporun tadını çıkartıyorum ama çarşamba soın düşündükçe moralim bozuluyo valla:bbo: yani bende sizler gibi artık çalışmak istemiyorum
ewet canım dokrotuna göre değişiyor dediğin gibi çok ilgililerde var
kızlar ben bayan dr gidiyorum ama erkek dr daha anlayışlı ve daha çok ilgileniyormuşlar
Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ilk kıyafetini aldım.Fıstık yeşil bir badi çok tatlı ya. İnş. sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp cicilerini giydiririz. Kızlar sizde akıntı oluyr mu ? Ben bu sabah yeşilimsi sarımtırak bi akıntı gördüm. Kötü bişey mi ki acaba iltihaplanma filan mı ne dersiniz?
yani 9 temmuz çok az kalmış canım:lepi::CüvCüv:
canım senin temmuzun nezamanlarına geliyo acaba bizim haziraNIN SON HAFTALARINA FALANMI GELİYO:uhm:
eveeeeeetttt benimde aynı tarih canım nasipse hadi hayırlısı:sm_cool:
canım muhtemel doğumum eylül 28'e geliyor...
onun için temmuz olur diye düşündüm..
bi de son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü evde oturursam kaynana gezdirmek isteyecek...
hiiç karnım kocaman diye bakmaz valla yeter ki gezsin...
günde 3 kapı yapmazsa rahat edemiyor kadın laelaelaelaelae
iyisi mi hem çalışırım hem de bebişime istediğimi rahat rahat alrıım napiimm a.s
anladım canım tabiki doğum sonrasındada çalışmayı düşünüyosan bnecede çalışman daha iyi bu arada bursadamı oturuyosun canım
canım akıntı bendede oluyor hamileleikde gayet normal ama sen sarı diyosun bu iltihabın göstergesi ama yiede dr. danış derim bu arada bebişini kıyafetleri hayırlı olsun allah kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin canım bende dayanamadım havlusunu alt açma minderini 8li takımlar var tulum falan aldım dayanamadım işte ama başka bişey almıycam inş. dayanırsam 6. aydan sonra alıcam
valla bende aldım bırkaç parca. ama cınsıyet ogrenene kadar baska bişey almıycam. birde ben bebegım dogduktan sonra odasını yapıcam kızlar. beşik kurcas odama ama onun odası sımdıkı gibi boş kalacakkızlar bende cuma günü bişeyler aldım ama herkez alma iyi değil diyor ama onun varlığını bilip okadar güzel şeyleri gördükten sonra almamak mümkün değil bu arada bende sarı-yeşil-turuncu falan aldım. kızlar bende akıntı falan olmuyor ama renkli olduğu zaman dr arayıp sorsanız daha net bilgi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?