2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bayan dr gidiyorum ama erkek dr daha anlayışlı ve daha çok ilgileniyormuşlar

kızlar ben bayan dr gidiyorum ama erkek dr daha anlayışlı ve daha çok ilgileniyormuşlar

canım ben erkek doktora gidiyorum okadar mükemmel ve dediğin gibi anlayışlı ilgiliki anlatamam ama ondan öncesinde bayanada gittim çok kez bukadar memnun kalmadım ve çok ilgilenmediler ama değişir sanırım doktoruna göre:ecrin_bebek:

bende bayan dr a gıdıyorum. gayet anlayışlı ilgili. ben sormadan sorularıma cevap alıyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ilk kıyafetini aldım.Fıstık yeşil bir badi çok tatlı ya. İnş. sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp cicilerini giydiririz. Kızlar sizde akıntı oluyr mu ? Ben bu sabah yeşilimsi sarımtırak bi akıntı gördüm. Kötü bişey mi ki acaba iltihaplanma filan mı ne dersiniz?

ewet canım dokrotuna göre değişiyor dediğin gibi çok ilgililerde var

haklısın canım. benım tup bebek oldugu için tup bebek merkezınede şu ara gıdıyorum. oradakı bayanda asla net konusmuyor. onun soyledıklerını kendı dr uma anlatıyorum o sağolsun netleştiriyor kafamı.
gecen gıttık rahımde bişey var dedı durdu ee dedım ne olabılır. yanı kanama olsa dusuyo dıycem. az gelısse mol gebelık dıycem ama bunlar yok dedı. kendı dr umda ikizlerden bırı giderken kanama olusturmustur oda progestoron kullandıgın için pıhtılastırmıstır merak etme dedı.

canım akıntı bendede oluyor hamileleikde gayet normal ama sen sarı diyosun bu iltihabın göstergesi ama yiede dr. danış derim bu arada bebişini kıyafetleri hayırlı olsun allah kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin canım bende dayanamadım havlusunu alt açma minderini 8li takımlar var tulum falan aldım dayanamadım işte ama başka bişey almıycam inş. dayanırsam 6. aydan sonra alıcam

canım senin temmuzun nezamanlarına geliyo acaba bizim haziraNIN SON HAFTALARINA FALANMI GELİYO:uhm:

canım muhtemel doğumum eylül 28'e geliyor...
onun için temmuz olur diye düşündüm..
bi de son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü evde oturursam kaynana gezdirmek isteyecek...
hiiç karnım kocaman diye bakmaz valla yeter ki gezsin...
günde 3 kapı yapmazsa rahat edemiyor kadın laelaelaelaelae
iyisi mi hem çalışırım hem de bebişime istediğimi rahat rahat alrıım napiimm a.s

anladım canım tabiki doğum sonrasındada çalışmayı düşünüyosan bnecede çalışman daha iyi bu arada bursadamı oturuyosun canım

anladım canım tabiki doğum sonrasındada çalışmayı düşünüyosan bnecede çalışman daha iyi bu arada bursadamı oturuyosun canım

ara vericem canım, bebişimi kendim büyütücem Allahn izniyle, çok çok zorda kalırsak çalışırım ama bi süre düşünmüyorum açıkçası..
bursa, inegölde oturuyorum

kızlar bende cuma günü bişeyler aldım ama herkez alma iyi değil diyor ama onun varlığını bilip okadar güzel şeyleri gördükten sonra almamak mümkün değil bu arada bende sarı-yeşil-turuncu falan aldım. kızlar bende akıntı falan olmuyor ama renkli olduğu zaman dr arayıp sorsanız daha net bilgi verir

valla bende aldım bırkaç parca. ama cınsıyet ogrenene kadar baska bişey almıycam. birde ben bebegım dogduktan sonra odasını yapıcam kızlar. beşik kurcas odama ama onun odası sımdıkı gibi boş kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…