bizde aşımızı yaptırdık...çok şükür geceyi rahat geçirdik..ateşimiz 36.9 u geçmedi..aşıdan sonra karnını doyurdu..ve ateş düşürücü şuruptan içti..şurubu ateşi çıkmadan vermek gerekirmiş ki ateşi çok çıkmasın diye kızlar aklınızda bulunsun..Sabahta şurup içtik...sanırım artık dahada yükselmez..
kazasız belasız atlatmışınız ne güzel canımbizde aşımızı yaptırdık...çok şükür geceyi rahat geçirdik..ateşimiz 36.9 u geçmedi..aşıdan sonra karnını doyurdu..ve ateş düşürücü şuruptan içti..şurubu ateşi çıkmadan vermek gerekirmiş ki ateşi çok çıkmasın diye kızlar aklınızda bulunsun..Sabahta şurup içtik...sanırım artık dahada yükselmez..
tamam canım çıkan miktarda defneye yetiyo ozaman ek mamada vermeğine göre benım300 -400 civari çıkıyo günde 3 defada 90ml lik mama veriyorum bebişlerimizin kiloları ort.aynı oldugu için duyacakları ihtiyaç aynıdır diye sordum canımCanım ben dışarda olsam bile yaz pc başında olamadığım için durumumu o şekilde bırakıyorum sen yaz ben görünce hemen cvp yazarım zaten. Canım ben ortalama hergün 4 saatte bir sağıyorum ortalama toplam 120-130 ml çıkıyor toplam 6 kez sağmış olsam yine 720ml falan çıkıyor toplam diyebilirim.
Canım çok geçmiş olsun biz şurup vermemekle hata ettik illa ateşinin yükselmesini bekledik . Ateşini neresinden ölçüyorsun( makat , koltukaltı , kulak ? ) ben bugün hep yarım saatte bir koltukaltından ölçtüm 6 saatte birde şurup verdim en çok 36,8 çıktı şimdiye kadar 4-5 kez. Acaba bu normal bir ateş mi yani böyle olması normal mi ? Ve bu şurupları acaba daha ne kadar süre daha vermeye devam edicez senin bu konuda bilgin var mı?
kazasız belasız atlatmışınız ne güzel canım
teşekkürler canım sğl..
tamam canım çıkan miktarda defneye yetiyo ozaman ek mamada vermeğine göre benım300 -400 civari çıkıyo günde 3 defada 90ml lik mama veriyorum bebişlerimizin kiloları ort.aynı oldugu için duyacakları ihtiyaç aynıdır diye sordum canım
Canım çok geçmiş olsun biz şurup vermemekle hata ettik illa ateşinin yükselmesini bekledik . Ateşini neresinden ölçüyorsun( makat , koltukaltı , kulak ? ) ben bugün hep yarım saatte bir koltukaltından ölçtüm 6 saatte birde şurup verdim en çok 36,8 çıktı şimdiye kadar 4-5 kez. Acaba bu normal bir ateş mi yani böyle olması normal mi ? Ve bu şurupları acaba daha ne kadar süre daha vermeye devam edicez senin bu konuda bilgin var mı?
tamam canım çıkan miktarda defneye yetiyo ozaman ek mamada vermeğine göre benım300 -400 civari çıkıyo günde 3 defada 90ml lik mama veriyorum bebişlerimizin kiloları ort.aynı oldugu için duyacakları ihtiyaç aynıdır diye sordum canım
Nasıl her 1 kilosu için 100ml yani 5 kilo ise 500ml sütmü içircez ya kafam karıştı benim..canım bende sütümü sağıp veriyorum eskiden 200 ml zor çıkardı sık sık sağıyorum şimdi 600 ml'i geçmeye başladı çok şükür.. daha doktordan yeni geldim doktorumuz sütün yeter mama verme dedi..bebeğin her kilosu için 100 ml süt yeter dedi..
Nasıl her 1 kilosu için 100ml yani 5 kilo ise 500ml sütmü içircez ya kafam karıştı benim..
mozicim işe başladım sayılır haftada 3 gün geç gidip erken dönüyorum sen?
ah canım benim yaaa olsun bölesi de ii nasılsa 2 saatte bir gidip besleyebılceksın yavrunu o da hem yerını yadırgamazkızlar evimize geldik biz. ve karar verdik ki ofiste bebek olmuyor. sabah emzirip çıkcam sonra 2şer saat arayla gelip emzircem artık. ali efe yerini yadırgıyor kızlar ya. evden başka heryerde huysuzlanıyor.
gülcancım ali efe de uykusunda gülüyordu hatta kıkırdıyordu çocuk resmen:) şimdilerde konuşunca kıkırdıyor bayılıyoruz ona. senin oğlanın da daha zamanı var hayatım. yoksa senin gibi neşeli hatundan neşeli oğlan olur be yaw :)
dilekcim tuba msne de girmiyor demek alla allaaaaa. unuttu mu bizi acep?
eminecim sen de aşı furyasını atlatmışsın hadi geçmiş olsun. bizim de yarın sabah aşımız. abovvvv babası tutsun ben dışarda durcam bayılırım falan :)
canım bende sütümü sağıp veriyorum eskiden 200 ml zor çıkardı sık sık sağıyorum şimdi 600 ml'i geçmeye başladı çok şükür.. daha doktordan yeni geldim doktorumuz sütün yeter mama verme dedi..bebeğin her kilosu için 100 ml süt yeter dedi..
selam millet
fatoşçum oğluşun çok tatlı yaa maaşallahhh
özge cim bizde aşıları sizin gibi sorunsuz atlatırız inş.
baharcım ilk gün bitti hayırlısı olsun canım böle böle alışşan bak sen bile şaşıracaksın
canım bende koltuk altından ölçüyorum bana 37,5 gecerse ateşi var 38 geçerse ve 15 dakika arayla ölçtüğündede düşmezse hastaneye götür demişlerdi..bu normal ateş canım..bizimkide doğduğundan beri hep böyle ateşi 36 ile 36.9 arası gidip geliyor...İlacıda ilk defa verdim...oda tedbir amaçlı aşıdan sonra ateşi çıkmasın diye...şimdi ölçtüm 36.2 çıktı...
riskli geceyi atlattık dilekcim.. şu bi kaç günde ateşini takip edelim...eğer yüksek çıkarsa o zaman şurubu verelim yeter...
ben sağlık ocağından gelir gelmez vermeye başladım şuruba6 saatte bir üç kere verdim bugünde hiç vermedim.. aslında amacım ateşi çıkmasını engellemek değil de ağrısını hafifletmektikıyamadım üç yerden delinince.. 36.8 çok normal bir ateş benim kızın ateşi 37,4 ü .. daha önce sormuştum doktorum 38 üstündeki ateşler tehlikeli demişti.. defne gayet iyi yani üzülme..
ya benim anlayamadığım bir şey var nasıl dört saatte bir sağıyorsun bebişin acıkmıyor mu?Benim ki devamlı memede...
canım bende sütümü sağıp veriyorum eskiden 200 ml zor çıkardı sık sık sağıyorum şimdi 600 ml'i geçmeye başladı çok şükür.. daha doktordan yeni geldim doktorumuz sütün yeter mama verme dedi..bebeğin her kilosu için 100 ml süt yeter dedi..
tülay biz face de yokuz bize video yok mu yane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?