sokakta gordugnuz herkez grıp deyınce benımde sınırlerım bozuldu aglıycam nerdeyse sımdı
bıraz once grıplı bır musterım gectı burdan cunku oooofffff yaaaaaaa
öle düşünme canım yaa artık nelerde kansorejen yokkı yaa biz doguda da rahttık beee burda da her c.tesi mesai yarında belkı çalışabılırhaklısın canım da şu mamaların içinde bile kanserojen maddeler varmışya o haberi okuyunca dahada canım sıkıldı..bu arada benimde eşim bugun çalışıyor daha dogrusu her cumartesi çalışıyor.burda mesai 6 gün..pazar günüde nöbet yazmalarsa ne mutlu bize diyoruz..kafamçokkarıştı
ya kızlar bişi sorcam benim kızım günde bikez kakasını yapıyor.tamam bunu dün konuşmuştuk.bebekten bebege farkedermiş.ama benim kızımın illa bezini açıp beklemek gerekiyo saat 3 -4 arası yapıyo gündüz.şuan kaka bekliyoruz açtık :))) ..peki bu illa altını açıp beklememiz normalmi yoksa yapmıyor bezine kaka...
hayatım çok gecmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tammamen düzelecektir, dua ediyorum sizin için; moralini yüksek tut tabibenim arkadaşımın kızında aynı sorun vardı şuan 4. sınıfa gidiyor kapanmadığı için ufak bir operasyon yapılacakmış. Ma kızın hiçbir sıkıntısı yok. Doğduğundan beri kontrollerine gidiyor aksatmadan Allah şifa versin.[
arkadasinin kizinada gecmis olsun canim bana cok kucuk kapanabilir ve busekildede hayatini hic sikinti yasamadan surdurebilir dediler
çok şükür negatif çıktı sonuç...
geçmiş olsun :)
slm kızlar nasılsınız ??sizlei çok özledim ya :)) biz bugun dr gittik alalha çok şükür kzımın herşeyi çok iyi 5 cm daha uzamışız 5 kilo 150 gr olmuşuz sütün yetmiyo bu çoçuk aç diyenlere kapak gibi dr raporum var artık :))))) aşılarımızıda olduk yavrumun canı nasıl yandı bende ağladım o ağlarken ne var sanki bana vursalar aşıyıda sütümden ona geçse :))) bu arada kalbindeki üfürüm için hafataya dr gidicez inşallah iyileşmiştir dilekçim bu arada defnede de vajina kapalılığı vardı düzeldi inşallah nasılsınız şimdi ???
kızlar haklısınız abartılıyo bencede bu domuz grıbı olayı.ama benım korkum bebeıslerımızın kucuk olması ve sonuclarının bılınememesı.yoksa bebısler olmasa korkmazdım bu kadar.bıde esım saglıkcı.hastalarla ıcıce hep.allaha emanet bebısler ınsallah....
mms gecmıs olsun...,,
kızlar ya bugun 2 ay olcak nerdeyse sezeryan olalı.ama hala durup durup kanamam oluyo.bazen kırmızı bazen kahverengı lekelenme seklınde.varmı sızdede boyle durumlar???
Canımcım çok geçmiş olsun sakın ateş düşürücü vermeyi atlama ben atlatımda ateşi yükseldi defnemin 2 gece uyumadan başında nöbet tuttuk. Bizde seni çok özledik tatlım ohh maşallah gökşenimize koca kız olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın. Boşver ağzı olan konuşuyor sen hiç kimsenin dediğini takma. Henüz bu konuda tekrar doktora gitmedik 6. ayının bitmesini bekliyoruz çünkü 6 aya kadar kendiliğinden açılabiliyormuş.
Sizde inşallah güzel haberlerle dönersiniz haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?