2009 Eylül Anneleri

sokakta gordugnuz herkez grıp deyınce benımde sınırlerım bozuldu aglıycam nerdeyse sımdı
bıraz once grıplı bır musterım gectı burdan cunku oooofffff yaaaaaaa

kızzz ağlama aaa benim kocam geçen hafta gripti ben napam ya grip hastalığı zaten çok basit bi hastalık değildiki öncedende grip ten ölen çok vardı
dilekcim saol valla aşı hakkında bu kadar bilgi bilmiyodum şimdi iii ce okuyunca insan acaba diyo???

öle düşünme canım yaa artık nelerde kansorejen yokkı yaa biz doguda da rahttık beee burda da her c.tesi mesai yarında belkı çalışabılır (((

bezine kıyamıyordur yapmayakaydirigubbakcemile3çok degerli poklar bızım için
bizimkıde 2-3 kez yapardı şimdi günde bi kez yapıyo altında açınca rahatlıyo canım ondandır bizimde kesin çişte atış yapıyo açınca siper alıyoruz-tatlicadiarzu-

çok sağol dilekçim. abartıldıgı konusunda bende katılıyorum. zaten eşim domuz grıbı olacak dıye korkum yok. tek korkum oğluuma bulaşması. çünkü bebeklerde ne sonuclar doguracak bılınmıyor. kuzenın oğlu 16 yaşında atlattı çocuk. sadece bıtkı cayları ve dınlenme ıle. eşimde dunden berı en az 15 bardak içmiştir:) infuluenza a testini vermiş eşim 15 dk sonra sonucu alacagız.

griple soğukalgınlıgı bırbırıne çok yakın kızlar. dun dr bunu söyledi. eger gripsen vucudunda kırgınlık eklemlerde belirğin agrılar ve başagrıları oluyor. bırde ates tabi. eşimde bunlar yok ondan bıraz içim rahat gibi ama test sonucu bizi rahatlatacak inşallah

meryemcim güzel sonuçlar alırsınız inş. için rahat oolsun bizide haberdar et sonuçtan

kızlar haklısınız abartılıyo bencede bu domuz grıbı olayı.ama benım korkum bebeıslerımızın kucuk olması ve sonuclarının bılınememesı.yoksa bebısler olmasa korkmazdım bu kadar.bıde esım saglıkcı.hastalarla ıcıce hep.allaha emanet bebısler ınsallah....

mms gecmıs olsun...,,

kızlar ya bugun 2 ay olcak nerdeyse sezeryan olalı.ama hala durup durup kanamam oluyo.bazen kırmızı bazen kahverengı lekelenme seklınde.varmı sızdede boyle durumlar???

Kızlar benim sütüm azaldığında dondurdugum sütten vermek istedim, kızım kabul etmedi. tadına baktım acımış. sonra biraz pompayla çekip yeniden denedim onu da almıyor. bir tek memeden alıyor.
bu süt nasıl acıdı anlamış değilim, bilgisi olan var mı??

slm kızlar nasılsınız ??sizlei çok özledim ya :)) biz bugun dr gittik alalha çok şükür kzımın herşeyi çok iyi 5 cm daha uzamışız 5 kilo 150 gr olmuşuz sütün yetmiyo bu çoçuk aç diyenlere kapak gibi dr raporum var artık :))))) aşılarımızıda olduk yavrumun canı nasıl yandı bende ağladım o ağlarken ne var sanki bana vursalar aşıyıda sütümden ona geçse :))) bu arada kalbindeki üfürüm için hafataya dr gidicez inşallah iyileşmiştir dilekçim bu arada defnede de vajina kapalılığı vardı düzeldi inşallah nasılsınız şimdi ???

Canımcım çok geçmiş olsun sakın ateş düşürücü vermeyi atlama ben atlatımda ateşi yükseldi defnemin 2 gece uyumadan başında nöbet tuttuk. Bizde seni çok özledik tatlım ohh maşallah gökşenimize koca kız olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın. Boşver ağzı olan konuşuyor sen hiç kimsenin dediğini takma. Henüz bu konuda tekrar doktora gitmedik 6. ayının bitmesini bekliyoruz çünkü 6 aya kadar kendiliğinden açılabiliyormuş.
Sizde inşallah güzel haberlerle dönersiniz haftaya.

canım aynen bendede oldu...15 20 gündür bi damla bile kanamam yoktu tamamen bitmişti son ikigündür bazen koyu kahve bazen kırmzı lekelenmelerim oluyor..ara ara kanamalarım var yani.benim anlayamadıgım şimdi ben adetmi oluyorum acaba ameliyattan devam eden kanamamı:uhm: o halde neden 15 20 gündür kesilmişti...:uhm:bu durum canımı sıkıyo

dilekcim doktor nasıl muayene etti kızını..ya ben altını temzilerken bile korkarak temizliyorum valla.çok kıpır kıpır yavrum...

annem sağolsun akıl ettide verdim şurup şimdi iyi allaha çok şükür ama gece boyunca hep göğsümde yattı yavrum zaten çok korktuydu inşallah kapanır canım bizimde ağer bu ay kalbindeki delik kapamazsa 2 yaşına kadar beklicez sonra ameliyat dua ediyorum inşalla düzelir diye ee defne nasıl sen nasılsın

kızlar su içmeyi ihmal etmeyin bugun dr um söledi bol bol sıvı almalıymışız sütün artması için önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…