bu arada ben tekrar edet oldum yani sütüm korumuyo benim gibi olan varmı
KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, MORALİM SIFIR. RÜZGARIN HER İKİ YANAĞINDA DA KIRMIZI , KURU PULLANMIŞ ŞEKLİNDE KIZARTILAR VAR. KIZARTILAR GENELDE TÜM TÜM YANİ SİVİLCE ŞEKLİNDE DEĞİL... YARIN HEMEN DOKTORA GÖTÜRCEZ, İKİ GÜNDE OLUŞTU, MERSİN DE HAVA SICAKTI İSİLİK OLMUŞTU YANAKLARI, ANKARAYA GELDİĞİMİZ GÜN SABAHI Bİ BAKTIM SİVİLCELER GİTMİŞ, YANAKLAR KOMPLE KIRMIZI OLMUŞ.... ÇOK KAFAYA TAKTIM YA... ACABA EGZAMA FALAN MI... SİZ BU KONUDA BİŞEY BİLİYOMUSUNUZ.
akidem sanırım oğlun gecen ve gündüzü ayırt edemiyor, benim geceleri uyuyor, sadece emzirme ve alt değiştirme için kalkıyor. gece ışıkları açmıyoruz, sessizlik sağlıyoruz tekrar uyuyor. sen de dene istersen.
KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, MORALİM SIFIR. RÜZGARIN HER İKİ YANAĞINDA DA KIRMIZI , KURU PULLANMIŞ ŞEKLİNDE KIZARTILAR VAR. KIZARTILAR GENELDE TÜM TÜM YANİ SİVİLCE ŞEKLİNDE DEĞİL... YARIN HEMEN DOKTORA GÖTÜRCEZ, İKİ GÜNDE OLUŞTU, MERSİN DE HAVA SICAKTI İSİLİK OLMUŞTU YANAKLARI, ANKARAYA GELDİĞİMİZ GÜN SABAHI Bİ BAKTIM SİVİLCELER GİTMİŞ, YANAKLAR KOMPLE KIRMIZI OLMUŞ.... ÇOK KAFAYA TAKTIM YA... ACABA EGZAMA FALAN MI... SİZ BU KONUDA BİŞEY BİLİYOMUSUNUZ.
akidem sanırım oğlun gecen ve gündüzü ayırt edemiyor, benim geceleri uyuyor, sadece emzirme ve alt değiştirme için kalkıyor. gece ışıkları açmıyoruz, sessizlik sağlıyoruz tekrar uyuyor. sen de dene istersen.
çok sağolun kızlar.
pushing bende adet gördün 45 gun oldugu zamanoldum 50. gun bitti 6 gun sürdü yine
bende emzdirirken adet olunmuyor sanıyordum ama ben 10 eylülde doğum yaptım ve 3 kasımda tekrar adet oldum bende bi anormallik var sandım ama olabiliyormuş :)
canlarım ozaman ben tek değilmişim söylediğim herkez çok şaşırdı acaba bende mi yanlışlık var dedim kendi kendime :)))o zman bende adet oluyorum şuan öylemi..ama önceki adetlerime göre çok az..lekelenme tarzında.allah allah...normalmiki...en iyisi telefonla doktora sormak.hastaneyede gidemiyorumki yaw..heryer grip dolu.
canım gece ile gündüzü ayırt etmesini sağla uykusunu bölme geceleri ayrıca sessizlik ve loş işık olsun benim kzımın odasında gece lambası sadece yanıyo okadar birde gündüz hep ses olsun mesela tv hep açık olsun ben öle yapıyorum kızım gündüz en fazla 1 saat uyurken geceleri 2buçuk 3 saat rahat uyuyo sessizlkte kaydirigubbakcemile5Uykularınız nasıl hanımlar?Benim oğlum gece 12 de açıyor gözlerini 4de kadar kapatmıyor bide mızmılanıyor devamlı emmek istiyor e süt kalmıyor göğüslerde mecbur mama veriyorum..Bitti mi hayır devamlı pat pat sallanmak istiyor yoksa ağlıyor. En sonun da uykum kaçtı kalktım...Bütün gece uyumadım e gündüz onunla ilgileniyorum .Bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde....
canım korkma benimde kızımda ilk günlerde çok oldu dr söledim olur geçer ciltleri çok hassas ya ondan sen merak etme inşallah düzelir canımkaydirigubbakcemile5KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, MORALİM SIFIR. RÜZGARIN HER İKİ YANAĞINDA DA KIRMIZI , KURU PULLANMIŞ ŞEKLİNDE KIZARTILAR VAR. KIZARTILAR GENELDE TÜM TÜM YANİ SİVİLCE ŞEKLİNDE DEĞİL... YARIN HEMEN DOKTORA GÖTÜRCEZ, İKİ GÜNDE OLUŞTU, MERSİN DE HAVA SICAKTI İSİLİK OLMUŞTU YANAKLARI, ANKARAYA GELDİĞİMİZ GÜN SABAHI Bİ BAKTIM SİVİLCELER GİTMİŞ, YANAKLAR KOMPLE KIRMIZI OLMUŞ.... ÇOK KAFAYA TAKTIM YA... ACABA EGZAMA FALAN MI... SİZ BU KONUDA BİŞEY BİLİYOMUSUNUZ.
nbr canım ??meryemcim gülaycım sidocum geçmiş olsun tekrar.şimdiii göndereceğim resimlerle moral bulun biraaaz.
maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:
gülaycım aynı problem benim kızımdada var. malesef egzema olmuş yavrum kortizonlu kremlerle geçti egzeması ama tekrarlar dedi doktor. yüzünde olması beni çok üzdü resmen bunalıma girdim. inşallah rüzgarınkiler egzema değildir canım.. çok çok geçmiş olsun...
kızlar atopik dermatit miş, yani egzama, yüzde başlıyormuş, bebekler de görülüyormuş.... irsi bi hastalık, ailesinde astım, saman nezlesi, egzama olanlar da çıkıyormuş, aynı gruptanmış hepsi. doktor şimdilik sebamedin nemlendiricisini kullanlım, sana krem veririrm hemen geçirir ama tekrarlar dedi. oyüzden krem vermedi. 1 yaşına kadar sürekli nemlendirerek bunu kontrol altında tutacaz dedi. banyodan sonra yanakları hemen kurulanıp nemlendirirlecekmiş... hemen yıkadık sebamedin baby face ini aldım sürüdüm, ama kabarık kabuk lanmış sertlik şeklinde kırmızı birde, iki günde oldu, bebeğimin yüzü ne kadar güzeldi, şimdi bakmaya bile dayanamıyorum, resmen psikolojim bozuldu, bugün arkadaşımızın düğünü vardı ona bile gitmicem.... offf Allahımmmm
lütfen dua edin bize, başka yerlerine sıçramasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?