2009 Eylül Anneleri

çok sağolun kızlar.

pushing bende adet gördün 45 gun oldugu zamanoldum 50. gun bitti 6 gun sürdü yine

o zman bende adet oluyorum şuan öylemi..ama önceki adetlerime göre çok az..lekelenme tarzında.allah allah...normalmiki...en iyisi telefonla doktora sormak.hastaneyede gidemiyorumki yaw..heryer grip dolu.

kıslar ben 50gün logusa kanaması oldum birgün kesildi m5gn adet oldum bittim bugünnn adet kanı koyu kırmızı ve çok yogun çok gelir leke degildee

Uykularınız nasıl hanımlar?Benim oğlum gece 12 de açıyor gözlerini 4de kadar kapatmıyor bide mızmılanıyor devamlı emmek istiyor e süt kalmıyor göğüslerde mecbur mama veriyorum..Bitti mi hayır devamlı pat pat sallanmak istiyor yoksa ağlıyor. En sonun da uykum kaçtı kalktım...Bütün gece uyumadım e gündüz onunla ilgileniyorum .Bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde....

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, MORALıM SIFIR. RÜZGARIN HER ıKı YANAĞINDA DA KIRMIZI , KURU PULLANMIŞ ŞEKLıNDE KIZARTILAR VAR. KIZARTILAR GENELDE TÜM TÜM YANı SıVıLCE ŞEKLıNDE DEĞıL... YARIN HEMEN DOKTORA GÖTÜRCEZ, ıKı GÜNDE OLUŞTU, MERSıN DE HAVA SICAKTI ıSıLıK OLMUŞTU YANAKLARI, ANKARAYA GELDıĞıMıZ GÜN SABAHI Bı BAKTIM SıVıLCELER GıTMıŞ, YANAKLAR KOMPLE KIRMIZI OLMUŞ.... ÇOK KAFAYA TAKTIM YA... ACABA EGZAMA FALAN MI... SıZ BU KONUDA BıŞEY BıLıYOMUSUNUZ.

akidem sanırım oğlun gecen ve gündüzü ayırt edemiyor, benim geceleri uyuyor, sadece emzirme ve alt değiştirme için kalkıyor. gece ışıkları açmıyoruz, sessizlik sağlıyoruz tekrar uyuyor. sen de dene istersen.

Canım sakin ol.Çok çok travozol verir 1 günde geçiyor.Benim oğlumun boynu egzma olmuştu travazol hemen geçiriyor...Pul pul diyorsun bence biraz nemlendirici sür cildine.Oğlumun kaşları kulakları sanki kepek döküyordu üst üste banyo yaptırdım nemlendirici sürüdüm şimdi yok.

gülaycım aynı problem benim kızımdada var. malesef egzema olmuş yavrum kortizonlu kremlerle geçti egzeması ama tekrarlar dedi doktor. yüzünde olması beni çok üzdü resmen bunalıma girdim. inşallah rüzgarınkiler egzema değildir canım.. çok çok geçmiş olsun...

gülaycım çok geçmiş olsun tatlım ya. inş.kötü bişi yoktur hayatım. doktordan dönünce bize de haber ver olur mu canım. canını çok sıkma lütfen tatlım sütüne bişey olur allah korusun.

cnm benim kızımdada önce sivilceyle doldu yüzü sonra kurudu kıpkırkırmızı pul pul oldu...ben ara ara kendi sütümden sürüyorum iyi geliyor...dene istersen.doktor yapcak bişi yok geçer kendiliginden demişti bu arada.

Gülaycım çok geçmiş olsun ama sıkma canını bir yaşına kadar ciltlerinde bu tarz egzama olsun sivilce olsun o tarz şeylerin olması çok normalmiş bunu doktorda söyler zaten sana .Allah daha büyük sıkıntılar vermesin canım.

maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:

Eklentiler

• $IMG_5931.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_5933.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
kızlar atopik dermatit miş, yani egzama, yüzde başlıyormuş, bebekler de görülüyormuş.... irsi bi hastalık, ailesinde astım, saman nezlesi, egzama olanlar da çıkıyormuş, aynı gruptanmış hepsi. doktor şimdilik sebamedin nemlendiricisini kullanlım, sana krem veririrm hemen geçirir ama tekrarlar dedi. oyüzden krem vermedi. 1 yaşına kadar sürekli nemlendirerek bunu kontrol altında tutacaz dedi. banyodan sonra yanakları hemen kurulanıp nemlendirirlecekmiş... hemen yıkadık sebamedin baby face ini aldım sürüdüm, ama kabarık kabuk lanmış sertlik şeklinde kırmızı birde, iki günde oldu, bebeğimin yüzü ne kadar güzeldi, şimdi bakmaya bile dayanamıyorum, resmen psikolojim bozuldu, bugün arkadaşımızın düğünü vardı ona bile gitmicem.... offf Allahımmmm

lütfen dua edin bize, başka yerlerine sıçramasın....

çok sağolun kızlar.

pushing bende adet gördün 45 gun oldugu zamanoldum 50. gun bitti 6 gun sürdü yine

bende emzdirirken adet olunmuyor sanıyordum ama ben 10 eylülde doğum yaptım ve 3 kasımda tekrar adet oldum bende bi anormallik var sandım ama olabiliyormuş :)

o zman bende adet oluyorum şuan öylemi..ama önceki adetlerime göre çok az..lekelenme tarzında.allah allah...normalmiki...en iyisi telefonla doktora sormak.hastaneyede gidemiyorumki yaw..heryer grip dolu.
canlarım ozaman ben tek değilmişim söylediğim herkez çok şaşırdı acaba bende mi yanlışlık var dedim kendi kendime :)))
canım gece ile gündüzü ayırt etmesini sağla uykusunu bölme geceleri ayrıca sessizlik ve loş işık olsun benim kzımın odasında gece lambası sadece yanıyo okadar birde gündüz hep ses olsun mesela tv hep açık olsun ben öle yapıyorum kızım gündüz en fazla 1 saat uyurken geceleri 2buçuk 3 saat rahat uyuyo sessizlkte kaydirigubbakcemile5

canım korkma benimde kızımda ilk günlerde çok oldu dr söledim olur geçer ciltleri çok hassas ya ondan sen merak etme inşallah düzelir canımkaydirigubbakcemile5
meryemcim gülaycım sidocum geçmiş olsun tekrar.şimdiii göndereceğim resimlerle moral bulun biraaaz.
nbr canım ??

maşallah kızlar ya hepinize, bebeklerinize, hepsi de koca birer abi, aralarına bir de bi kız bebiş alsaymışsınız süper olacakmış.... ne zaman buluştunuz, nerde buluştunuz, süper görünüyorsunuzz.

moralim biraz olsun iyi gibi oldu sizleri görünce, ama aklımdan çıkaramıyorum yine de

opuyorumnanaktan
maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:

canım çok güzel anlamlı bi buluşma olmuş allah nazarlardan saklasın hepinizi tüh tüh maşallah opuyorumnanaktana.s.

egzama malesef canım, doktor da bana aynısını söyledi, şimdi bi krem veririm iki güne geçer ama ilk önce nemlendirmeyle sebamedle işe başlayalım dedi. eğer geçmezse ve ilelerse kanından alerji testi yapılacak. inek sütüne karşı alerjisi de olabilir dedi. şuan tümden inek sütün kestim, günde yarım kilo bir kilo arası inek sütü içiyordum, bakalım bi etkisi olacak mı.

senin kızda da ilk önce kuruluk şeklinde başlayıp sonra kızarıp yayıl dı mı. seninki nasıl başladı.....

Ayfercim hepiniz harikasınız yaa maşallah kırkbir kere çok kıskandım sizi :)) Çok tatlı görünüyorsunuz resimlerden tanıdığım kadarıyla eminenin evinde buluşmuşsunuz galiba:))

canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir bende de egzema oluyo stres li olduğum zamanlarda zira eşimdede var demekki kızmdada olma ihtimali var neyse allahım büyük bi rahatsızlık vermesin sen güzelce kremini sürersen inşallah bişi kalmaz üzülme bu kadar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…