maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:
canımm korkma geçeeer.bebişlerde genelde aynı şeyler oluyor demek ki.inşallah ayy geçti kızlar dicennn.kızlar atopik dermatit miş, yani egzama, yüzde başlıyormuş, bebekler de görülüyormuş.... irsi bi hastalık, ailesinde astım, saman nezlesi, egzama olanlar da çıkıyormuş, aynı gruptanmış hepsi. doktor şimdilik sebamedin nemlendiricisini kullanlım, sana krem veririrm hemen geçirir ama tekrarlar dedi. oyüzden krem vermedi. 1 yaşına kadar sürekli nemlendirerek bunu kontrol altında tutacaz dedi. banyodan sonra yanakları hemen kurulanıp nemlendirirlecekmiş... hemen yıkadık sebamedin baby face ini aldım sürüdüm, ama kabarık kabuk lanmış sertlik şeklinde kırmızı birde, iki günde oldu, bebeğimin yüzü ne kadar güzeldi, şimdi bakmaya bile dayanamıyorum, resmen psikolojim bozuldu, bugün arkadaşımızın düğünü vardı ona bile gitmicem.... offf Allahımmmm
lütfen dua edin bize, başka yerlerine sıçramasın....
canım sağolasınn.baharın dediği gibi emine organize etti kısa zamanda toplaştık.sağolsun iyi oldu çok güzel geçti.maşallah kızlar ya hepinize, bebeklerinize, hepsi de koca birer abi, aralarına bir de bi kız bebiş alsaymışsınız süper olacakmış.... ne zaman buluştunuz, nerde buluştunuz, süper görünüyorsunuzz.
moralim biraz olsun iyi gibi oldu sizleri görünce, ama aklımdan çıkaramıyorum yine de
helal olsun hafıza süper maşallah:)evet eminedeydiks:)Ayfercim hepiniz harikasınız yaa maşallah kırkbir kere çok kıskandım sizi :)) Çok tatlı görünüyorsunuz resimlerden tanıdığım kadarıyla eminenin evinde buluşmuşsunuz galiba:))
sağol canımm.hep beraberde buluşalım inşallah istanbuul.opuyorumnanaktan
canım çok güzel anlamlı bi buluşma olmuş allah nazarlardan saklasın hepinizi tüh tüh maşallah opuyorumnanaktana.s.
ani oldu ya öyle karar verdik emineden çıktı fikir sağolsun.kız nasıl tatlısınız hepiniz maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......ne ara buluştunuz yaww..........
teşküüürrr.aramızda olun inşallah bi dahakine.geçmiş olsun bu arada tekrar canım.ayfer hepiniz harikasınız yaaa
hello pembecim Allah sanada kolaylık versin.kızın nasıl oldu tetkik yaptıracaktın.hello
(amerikalıyım da)
kızlar dün emine de buluştuk. ben gidemicektim ama son anda 1 saatliğine de olsa aralarına katıldım. Ebru, Ayfer ve annesi, ben ve babanem gittik Emineciğime. saolsun bizi çok güzel ağırladı. bebişler hepsi birbirinden tatlıydı.Ali Efe beni emerken Ebru ablasına doğru pırtladı. Aliş annesinin katkılarıyla baya yüksek sesle pırtladı, Erdal Efe bize poposunu dönmüşken bir güzel garkladı, Alperen bebek arabasında bir güzel uyudu :) keşke daha uzun süre kalabilseydim yanlarında erken ayrılmak zorunda kaldım. bir dahaki buluşma bende olacak kızlar tarih belirleyelim şimdiden. İstanbuldan katılmak isteyen tüm arkadaşları bekliyorum. bu sefer apar topar toplandık bi dahakine daha kalabalık olalım.
teşekkür ederis efendiimmm.hepimize hepimizin bebişlerine maşallahhh.maşallah hem analara hem kuzulara...
İlk ticker benden gelsin lülülülülülü
teşekkür ederis efendiimmm.hepimize hepimizin bebişlerine maşallahhh.
kıs araştırmacı gazeteci anne hemen yaptın dimi tickerını:)
maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:
kızlar atopik dermatit miş, yani egzama, yüzde başlıyormuş, bebekler de görülüyormuş.... irsi bi hastalık, ailesinde astım, saman nezlesi, egzama olanlar da çıkıyormuş, aynı gruptanmış hepsi. doktor şimdilik sebamedin nemlendiricisini kullanlım, sana krem veririrm hemen geçirir ama tekrarlar dedi. oyüzden krem vermedi. 1 yaşına kadar sürekli nemlendirerek bunu kontrol altında tutacaz dedi. banyodan sonra yanakları hemen kurulanıp nemlendirirlecekmiş... hemen yıkadık sebamedin baby face ini aldım sürüdüm, ama kabarık kabuk lanmış sertlik şeklinde kırmızı birde, iki günde oldu, bebeğimin yüzü ne kadar güzeldi, şimdi bakmaya bile dayanamıyorum, resmen psikolojim bozuldu, bugün arkadaşımızın düğünü vardı ona bile gitmicem.... offf Allahımmmm
lütfen dua edin bize, başka yerlerine sıçramasın....
evet ikinci tickerde benden....
egzama malesef canım, doktor da bana aynısını söyledi, şimdi bi krem veririm iki güne geçer ama ilk önce nemlendirmeyle sebamedle işe başlayalım dedi. eğer geçmezse ve ilelerse kanından alerji testi yapılacak. inek sütüne karşı alerjisi de olabilir dedi. şuan tümden inek sütün kestim, günde yarım kilo bir kilo arası inek sütü içiyordum, bakalım bi etkisi olacak mı.
senin kızda da ilk önce kuruluk şeklinde başlayıp sonra kızarıp yayıl dı mı. seninki nasıl başladı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?