2009 Eylül Anneleri

kız nasıl tatlısınız hepiniz maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......ne ara buluştunuz yaww..........

kızlar dün emine de buluştuk. ben gidemicektim ama son anda 1 saatliğine de olsa aralarına katıldım. Ebru, Ayfer ve annesi, ben ve babanem gittik Emineciğime. saolsun bizi çok güzel ağırladı. bebişler hepsi birbirinden tatlıydı.Ali Efe beni emerken Ebru ablasına doğru pırtladı. Aliş annesinin katkılarıyla baya yüksek sesle pırtladı, Erdal Efe bize poposunu dönmüşken bir güzel garkladı, Alperen bebek arabasında bir güzel uyudu :) keşke daha uzun süre kalabilseydim yanlarında erken ayrılmak zorunda kaldım. bir dahaki buluşma bende olacak kızlar tarih belirleyelim şimdiden. ıstanbuldan katılmak isteyen tüm arkadaşları bekliyorum. bu sefer apar topar toplandık bi dahakine daha kalabalık olalım.

kızlar tickerler yeniden açılmış..ama tekrar yapmamız gerek...sadece bir siteye izin vermişler oda tickerfactory.com

canımm korkma geçeeer.bebişlerde genelde aynı şeyler oluyor demek ki.inşallah ayy geçti kızlar dicennn.
canım sağolasınn.baharın dediği gibi emine organize etti kısa zamanda toplaştık.sağolsun iyi oldu çok güzel geçti.
Ayfercim hepiniz harikasınız yaa maşallah kırkbir kere çok kıskandım sizi :)) Çok tatlı görünüyorsunuz resimlerden tanıdığım kadarıyla eminenin evinde buluşmuşsunuz galiba:))
helal olsun hafıza süper maşallah:)evet eminedeydiks:)
opuyorumnanaktan

canım çok güzel anlamlı bi buluşma olmuş allah nazarlardan saklasın hepinizi tüh tüh maşallah opuyorumnanaktana.s.
sağol canımm.hep beraberde buluşalım inşallah istanbuul.
kız nasıl tatlısınız hepiniz maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......ne ara buluştunuz yaww..........
ani oldu ya öyle karar verdik emineden çıktı fikir sağolsun.
ayfer hepiniz harikasınız yaaa
teşküüürrr.aramızda olun inşallah bi dahakine.geçmiş olsun bu arada tekrar canım.
hello
(amerikalıyım da)
hello pembecim Allah sanada kolaylık versin.kızın nasıl oldu tetkik yaptıracaktın.

valla baharcım ne güzel özetlemişin valla günü:)o kadar bebişle olacak oydu:)melodiler birbirine karıştı gaark zaart pıırtt cıırt:)ama sanada helal olsun kambersiz düğüne için razı gelmedi fırsat bulup geldiiin.ebrucum sağolsun güzel hediyeler almış bebişlerimize.tekrar teşekkür ederiz canım çok güzel düşünmüşün.eminecim ellerine kollarına sağlık evini açtın bize.eşinde sağolsun kapıda bize tarif vererek karşıladı bizi.teşekkürler herşey için.

selammmmm

ben geldiiimmm herkes iidir inş. bende şu ticker olayına bi el atıyım bariiiikaydirigubbakcemile3

maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:

Ayyyyy süpersiniz beyler bayanlar :lepi: Keşke bende yanınızda olsaydım yaaaaaaaa

Geçmiş olsun Gülaycım. İnş. en kısa zamanda geçer o Rüzgarın yüzündekiler.

Tülaycım facebbok'a da yazdım bilmiyorum okudun mu ama Ayfercim ızmire geldiğinde görüşelim diyoruz ayfer,emsal,gamze falan eğer haftasonu olursa ve bende tabi eşimide ikna edebilirsem beni ızmire getirmesi için buluşmayı çok istiyorum sende gel süper olur valla.

canım benim çok geçmiş olsun bizimkisi ilk başta sivilce gibiydi doktor hormonlrdan dedi. sonra bi anda tüm sivilceler yayılıp yara gibi oldular sonrada kurudular ama kırmızılık vardı.. dayanamayıp hastanye götürdük egzama dediler çok üzüldüm oyüzden seni çok iyi anlıyorum.. bide tekrarlar dediler kahrolduk.. şimdilik kortizonlu krem iyi geldi geçti hepsi pamuk gibi oldu suratı ayrıca hep nemlendirici kullanmaya devam edicez..işin ilginç yanı bizede ırsi dediler ama bizde bu tür hastalıkların hiç biri yok..sütte içmiyorum alerjik olabilirmiş çünkü, süt ve süt ürünleri yasak malesef banada...umarım bebeklerimiz bir an önce iyileşir Allahım hepsini korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…