parol yada minoset agrı kesici içebilirsin bunları içmende herhangi bir sakınca yok.
bence dolgu vs yapılmasında çokta sakınca olmaz...benim arkadasım gebeyken dişini çektirmişti ilk 3 aydan sonra herşey yapılabilir demişti doktor...diş çeklirkende aynı lokal anestezik kullanılıyo dolgudada aynısı kullanılıyo...
kıızlaarrrrrr ya eşşimin dayısıı yantarafta oturuyorr dungece kıızıı rahatsıızlandıııı bize geldilerrrr ama kıız yoktu eşşimde arabayla doktora götürdüüüü kıızııda alııp daha ve biraz önce ögrendikk,,12 yasıında ve domuz giribiymişşşş hemde agıırr ve bizde bugun arabayla dıısarıı cııkııp gezdikk oglumuda pusetiylee arkaya otutturdukk ya bulasıırsa eşşim aşşıılıı ama ya ogluma gecersee... ya kıızamıı uzüleyim yoksa bulasıırmıı diyee düşşüneyimm sasıırdıımmm simdii camasıır suyuylaa puseti silicemm esyalarıı yııkııcamm ya dua edinde gecmesinn yaaaa
Teşekkür ederim canım. Eline sağlık.
ahhh canım ya dikkatli olsana...çok geçmiş olsun ...bişi olmaz Allah ın izniyle...bu arada bu gece bnm oğlumdada gaz sancısı neden oldu anlamadım ne güzel bitmiştiii...devam etmez inş...
kıızlaarrrrrr ya eşşimin dayısıı yantarafta oturuyorr dungece kıızıı rahatsıızlandıııı bize geldilerrrr ama kıız yoktu eşşimde arabayla doktora götürdüüüü kıızııda alııp daha ve biraz önce ögrendikk,,12 yasıında ve domuz giribiymişşşş hemde agıırr ve bizde bugun arabayla dıısarıı cııkııp gezdikk oglumuda pusetiylee arkaya otutturdukk ya bulasıırsa eşşim aşşıılıı ama ya ogluma gecersee... ya kıızamıı uzüleyim yoksa bulasıırmıı diyee düşşüneyimm sasıırdıımmm simdii camasıır suyuylaa puseti silicemm esyalarıı yııkııcamm ya dua edinde gecmesinn yaaaa
fatoşcum allah korusun aklına kötü şeyler getirme ama sen yinede dediğin gibi temizliğini yap mutlaka inş birşey olmamıştır canımcım.
ay çok sevinirim dilekçim uff bizde bi yere gitmiyoski eşim dükkanı bırakamıyo kardeşi askere gidicek ufffffffffffTubacım şok ettin valla beni hatırlıyor musun msn'den konuşmuştuk bunu çok şükür ki bir sonraki mesajını okuyunca rahatladım yoksa çok zor olurdu senin için ikiz gibi büyürlerdi artık Doğa ile:))
Edacım öncelikle çok geçmiş olsun evladına. Oğlun çok tatlı kırkbir kere maşallah.Göz rengine gelince 8. veya 9. ayda netleşir diye biliyorum.Ama inş sizinki böyle kalır.
Tülaycım çok isterim valla Manisayada gelmek birgün Bursaya giderken uğrarız belkim:))
Ayfercim spiral için eğer kırkın çıktıysa adeti beklemek gerekiyor diye biliyorum bende.
Nhltlg çok geçmiş olsun dolgu için sorun olmaz diye düşünüorum ama inş öyledir.
he valla ondan sanırım fatoşçum...ama topikteki çoğu bebe aynı zamanlarda aynı şeyleri yapıyo nedensetülaycıımmm dogumgunleri aynıı yaa bugunlerde bişşiiler oluyoo galibakaydirigubbakcemile3
ahanda bende tickerlandım.. kızımı görmek daha güzel oluyodu ama neyse artık bunlada idare ederiz
gulu gulu kullan canımcımmmm kızının ismi çok tatlı bu arada badeeeeeeeeeeeee...söylemesi çok güzellll
ya biri banada tııcker yapabilirmiii siteye giremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?