2009 Eylül Anneleri

[

parol yada minoset agrı kesici içebilirsin bunları içmende herhangi bir sakınca yok.

[[

parol içebiliyorsun ama kesme derecesi ayrı tabi.Allah yardımcın olsun yaa.[/QUOTE]

SAOLUN KIZLAR BU GECEYı ATLATIRIMDA SONRASI NE OLCAK NETTE TEDAVı YÖNT. BULAMADIM HıÇ DOLGU KANAL VS OLUYORMU EMZıRıKEN ?

bence dolgu vs yapılmasında çokta sakınca olmaz...benim arkadasım gebeyken dişini çektirmişti ilk 3 aydan sonra herşey yapılabilir demişti doktor...diş çeklirkende aynı lokal anestezik kullanılıyo dolgudada aynısı kullanılıyo...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy resimlere bayıldımmmmmmmm cat diye catlıcaktım valaaaaaaaaaa harikasınızzz süpersinizzz buarada hangi ara bulustunuzz yaww? benim ogluss cok dengesizz 2 gundurr cok fena bir gaz sorunumuz olduu bugunde baygın giibi uyuyorrr emip geri yatıyorrr....buarada tıckerların degişmesinin özel bi sebebi varmı?

grip olduğumda dr. Ilaç vermedi şimdi buna hiç vermez heralde uff bu geceyi bi atlatayım yarın konuşrum artık

kıızlaarrrrrr ya eşşimin dayısıı yantarafta oturuyorr dungece kıızıı rahatsıızlandıııı bize geldilerrrr ama kıız yoktu eşşimde arabayla doktora götürdüüüü kıızııda alııp daha ve biraz önce ögrendikk,,12 yasıında ve domuz giribiymişşşş hemde agıırr ve bizde bugun arabayla dıısarıı cııkııp gezdikk oglumuda pusetiylee arkaya otutturdukk ya bulasıırsa eşşim aşşıılıı ama ya ogluma gecersee... ya kıızamıı uzüleyim yoksa bulasıırmıı diyee düşşüneyimm sasıırdıımmm simdii camasıır suyuylaa puseti silicemm esyalarıı yııkııcamm ya dua edinde gecmesinn yaaaa

ahhh canım ya dikkatli olsana...çok geçmiş olsun ...bişi olmaz Allah ın izniyle...bu arada bu gece bnm oğlumdada gaz sancısı neden oldu anlamadım ne güzel bitmiştiii...devam etmez inş...

Tubacım şok ettin valla beni hatırlıyor musun msn'den konuşmuştuk bunu çok şükür ki bir sonraki mesajını okuyunca rahatladım yoksa çok zor olurdu senin için ikiz gibi büyürlerdi artık Doğa ile:))
Edacım öncelikle çok geçmiş olsun evladına. Oğlun çok tatlı kırkbir kere maşallah.Göz rengine gelince 8. veya 9. ayda netleşir diye biliyorum.Ama inş sizinki böyle kalır.
Tülaycım çok isterim valla Manisayada gelmek birgün Bursaya giderken uğrarız belkim:))
Ayfercim spiral için eğer kırkın çıktıysa adeti beklemek gerekiyor diye biliyorum bende.
Nhltlg çok geçmiş olsun dolgu için sorun olmaz diye düşünüorum ama inş öyledir.

ahhh canım ya dikkatli olsana...çok geçmiş olsun ...bişi olmaz Allah ın izniyle...bu arada bu gece bnm oğlumdada gaz sancısı neden oldu anlamadım ne güzel bitmiştiii...devam etmez inş...

tülaycıımmm dogumgunleri aynıı yaa bugunlerde bişşiiler oluyoo galibakaydirigubbakcemile3

Tubacım şok ettin valla beni delikafadulden hatırlıyor musun msn'den konuşmuştuk bunu çok şükür ki bir sonraki mesajını okuyunca rahatladım yoksa çok zor olurdu senin için ikiz gibi büyürlerdi artık Doğa ile:)) :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Edacım öncelikle çok geçmiş olsun evladına. Oğlun çok tatlı kırkbir kere maşallah.Göz rengine gelince 8. veya 9. ayda netleşir diye biliyorum.Ama inş sizinki böyle kalır.
Tülaycım çok isterim valla Manisayada gelmek birgün Bursaya giderken uğrarız belkim:))
Ayfercim spiral için eğer kırkın çıktıysa adeti beklemek gerekiyor diye biliyorum bende.
Nhltlg çok geçmiş olsun dolgu için sorun olmaz diye düşünüorum ama inş öyledir.

fatoşcum allah korusun aklına kötü şeyler getirme ama sen yinede dediğin gibi temizliğini yap mutlaka inş birşey olmamıştır canımcım.

fatoşcum allah korusun aklına kötü şeyler getirme ama sen yinede dediğin gibi temizliğini yap mutlaka inş birşey olmamıştır canımcım.

inşşallahhhhhhhh canıımmm allahıımm korusun onu.... yarıında arabayıı yııkamaya veririz içdıışşşşşş her bindigimde aklııma gelmesindenseebutun kııyafetlerini makinaya attıım simddiii yarıında evi temizlerim artıık

ay çok sevinirim dilekçim uff bizde bi yere gitmiyoski eşim dükkanı bırakamıyo kardeşi askere gidicek ufffffffffff
tülaycıımmm dogumgunleri aynıı yaa bugunlerde bişşiiler oluyoo galibakaydirigubbakcemile3
he valla ondan sanırım fatoşçum...ama topikteki çoğu bebe aynı zamanlarda aynı şeyleri yapıyo nedense

çok geçmiş olsun canım..bizim meleklerimiz güçlü kuvvetlidir hiçbirşey olmaz üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…