2009 Eylül Anneleri

ececim hoşgeldin canım nerelerdesin sen yahu? nasılsın?

meraba canım ya sorma benim 2 yaşındaki oğlum pc ye kimseyi oturtmuyor o uyurkende yemek falan bi türlü giremedim özledim sizi yarın kreşe başlatıyom valla minicik bebişi bile dövüyo evde terör estiriyo bu seferde kreşte domuz gribi falan olurmu diye korkuyom sabahtan akşama kadar bizi dövüyo kerata bebişi kaçırıp duruyoz valla fenalardayımmmmmmmmmmmakannehir

ayy kıslar ben daha 8 haftalık hamileyimmm sizler gibi bnde kucagıma aldıgım günleri görürüm işallahh cok heyecanlanıyorumm kucagıma aldıgım günü aklıma getirince:)

ayy kıslar ben daha 8 haftalık hamileyimmm sizler gibi bnde kucagıma aldıgım günleri görürüm işallahh cok heyecanlanıyorumm kucagıma aldıgım günü aklıma getirince:)

Allah o tadı yaşatsın sanada canım...ama benim gibi keşke bir kaç ay daha karnımda kalsaydı deme de D

selamlar doğum sonrası kontrole gittinizmi nasıl oluyor ultrasonlamı bakıyorlar ben sezeryanla doğum yaptım

canım allah kolaylık versin valla zor. çocukların huyları değişiyor böyle durumlarda biliyorum. tedbirini almışlardır eminim canım sen de eve gelince bi güzel yıkarsın oğluşunu gerçi hergün yıkamak baya zor olur ama...
canım önünde uzun bir yol var keyfini sür. bolbol uyu, gez. ama kendini de koru gripten falan. allah kucağına aldığını görmeyi nasip etsin anlatılmaz bir duygu bu...
teşekkür ederiz teyzesi..ateş şimdilik yok saat sabah 9 da olmuştu aşıyı..ama aşırı vızırdıyo uyuyamıor geçecek inş..:sinifsinif:
canım benim oğlum da ateşlenmedi ama vızıkladı dediğin gibi. hiç bu kadar ağlamamıştı yavrum ağladı durdu korktu tabi.işin kötüsü zatürre aşısı kalmamış bu cuma vuracaklar onu bi daha korkcak yavrum.
selamlar doğum sonrası kontrole gittinizmi nasıl oluyor ultrasonlamı bakıyorlar ben sezeryanla doğum yaptım
ben de sezeryan oldum. smear testi için doku aldı doktorum.vajinal ultrasonla bakmak istedi kabul etmedim normal ultrasonla dikişlerime baktı o kadar.

bende smear için örnek verdim ve vajinal ultrasona girdim maalesef (

baharcıkk inşallah o aşıyıda kolay atlatır..sen carpol yada fitil verdin mi?

bende smear için örnek verdim ve vajinal ultrasona girdim maalesef (

baharcıkk inşallah o aşıyıda kolay atlatır..sen carpol yada fitil verdin mi?

vajinal ultrason için doktorum çok ısrar etti ama yok dedim. zaten daha da zorlasa kaçacaktım :)
calpol verdim ben de canım. hem uykusunu düzenledi hem de ateşi çıkmadı şükür.

vajinal ultrason için doktorum çok ısrar etti ama yok dedim. zaten daha da zorlasa kaçacaktım :)
calpol verdim ben de canım. hem uykusunu düzenledi hem de ateşi çıkmadı şükür.

edit:carpol yazmışım calpol DDD

inşallah diğer aşıyı oldugunda da ver annesi sanki faydası oldu bende saatini bekliyorum yeniden yarım ölçek vercem bakalım :))

edit:carpol yazmışım calpol DDD

inşallah diğer aşıyı oldugunda da ver annesi sanki faydası oldu bende saatini bekliyorum yeniden yarım ölçek vercem bakalım :))

inşallah çıkmasın ateşi canım bebişinin. ateşlenmeden vermek gerekiyormuş zaten 1 gün versek yeterli oluyor canım.

selam kızlar
ne zamandır giremiyorum
cumartesi günü kızımı dr.a goturduk. aşılarını oldu, sadece verem aşısı kaldı onu da bu hafta yaptırıcaz.
aşıdan 4 saat sonra paranox fitil ver 1 tane dedi dr.umuz. gece huysuzluk yaparsa 1 tane daha ver dedi ama gerek kalmadı.çok şükür bu aşıları da atlattık.
maşallah bebişim 1.200 gr almış bu ay. 5300 gr olmuşuz :)) bu da kuzumun son hali..

maşallah canım kuzuna. geçmiş olsun sen de atlatmışsın. sırayla level atlıyoruz gözümüz aydın :) kuzunun saçlarının da maşallahı var yahu lepiska olmuşlar tütütütü maşallah.

dilekcim bak beni unutuyorsun (
oyle bir organize olunsa super olurdu, dusunmesi bile heyecanlandırıyor vallahi :))
haber vermeyi unutmayın emi :)

maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:

hepinize maşallah harikasınız. anneler ve oğulları :)

maşallah canım kuzuna. geçmiş olsun sen de atlatmışsın. sırayla level atlıyoruz gözümüz aydın :) kuzunun saçlarının da maşallahı var yahu lepiska olmuşlar tütütütü maşallah.

sagol baharcım gözümüz aydın bunu da atlattık. sırada rota var..

saçlarımızın da maşallahı var teyzesi arada toka takıyorum çok komik oluyo :))

Selam kıslarrrrrr.. Herkes iyimi? Kızımdan vakit bulup giremiyorum doğru düzgün foruma ya hepinizi özledim valla. ışe başlayınca artık bol bol yazarım. Size sorum olacak..

1: Sütümü sağmaya başlayacağım. Derin dondurucuda saklamak için. Siz kaç ml. sağıp poşetlere yada kaplara dolduruyorsunuz?

2: Neden herkesin ticker ı aynı? Ticker eylemimi başlattınız? Öyleyse söyleeyin bende aynısından yapayım :)))

dilekcim bak beni unutuyorsun (
oyle bir organize olunsa super olurdu, dusunmesi bile heyecanlandırıyor vallahi :))
haber vermeyi unutmayın emi :)

Tabiki haber veririz canım seninde katılmak isteyebileceğini düşünmemiştik ama çok daha güzel olur bebek ciyaklamaları birbirine karışır artık:)))

Canım ben 100ml şeklinde koyuyorum. İlk gün için geceden 4-5 tane indircem dolaba onlar çözünecek sabaha kadar . Sabahta artık ısıtır ısırıtr verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…