ececim hoşgeldin canım nerelerdesin sen yahu? nasılsın?
creative geçmiş olsun canım inşallah ateşciğiniz falan olmaz canım.
ayy kıslar ben daha 8 haftalık hamileyimmm sizler gibi bnde kucagıma aldıgım günleri görürüm işallahh cok heyecanlanıyorumm kucagıma aldıgım günü aklıma getirince:)
canım allah kolaylık versin valla zor. çocukların huyları değişiyor böyle durumlarda biliyorum. tedbirini almışlardır eminim canım sen de eve gelince bi güzel yıkarsın oğluşunu gerçi hergün yıkamak baya zor olur ama...meraba canım ya sorma benim 2 yaşındaki oğlum pc ye kimseyi oturtmuyor o uyurkende yemek falan bi türlü giremedim özledim sizi yarın kreşe başlatıyom valla minicik bebişi bile dövüyo evde terör estiriyo bu seferde kreşte domuz gribi falan olurmu diye korkuyom sabahtan akşama kadar bizi dövüyo kerata bebişi kaçırıp duruyoz valla fenalardayımmmmmmmmmmmakannehir
canım önünde uzun bir yol var keyfini sür. bolbol uyu, gez. ama kendini de koru gripten falan. allah kucağına aldığını görmeyi nasip etsin anlatılmaz bir duygu bu...ayy kıslar ben daha 8 haftalık hamileyimmm sizler gibi bnde kucagıma aldıgım günleri görürüm işallahh cok heyecanlanıyorumm kucagıma aldıgım günü aklıma getirince:)
canım benim oğlum da ateşlenmedi ama vızıkladı dediğin gibi. hiç bu kadar ağlamamıştı yavrum ağladı durdu korktu tabi.işin kötüsü zatürre aşısı kalmamış bu cuma vuracaklar onu bi daha korkcak yavrum.teşekkür ederiz teyzesi..ateş şimdilik yok saat sabah 9 da olmuştu aşıyı..ama aşırı vızırdıyo uyuyamıor geçecek inş..:sinifsinif:
ben de sezeryan oldum. smear testi için doku aldı doktorum.vajinal ultrasonla bakmak istedi kabul etmedim normal ultrasonla dikişlerime baktı o kadar.selamlar doğum sonrası kontrole gittinizmi nasıl oluyor ultrasonlamı bakıyorlar ben sezeryanla doğum yaptım
bende smear için örnek verdim ve vajinal ultrasona girdim maalesef(
baharcıkk inşallah o aşıyıda kolay atlatır..sen carpol yada fitil verdin mi?
vajinal ultrason için doktorum çok ısrar etti ama yok dedim. zaten daha da zorlasa kaçacaktım :)
calpol verdim ben de canım. hem uykusunu düzenledi hem de ateşi çıkmadı şükür.
edit:carpol yazmışım calpolDDD
inşallah diğer aşıyı oldugunda da ver annesi sanki faydası oldu bende saatini bekliyorum yeniden yarım ölçek vercem bakalım :))
smear için örnek vermek şartmı yoksa başka bişi içinmi aldılar
selam kızlar
ne zamandır giremiyorum
cumartesi günü kızımı dr.a goturduk. aşılarını oldu, sadece verem aşısı kaldı onu da bu hafta yaptırıcaz.
aşıdan 4 saat sonra paranox fitil ver 1 tane dedi dr.umuz. gece huysuzluk yaparsa 1 tane daha ver dedi ama gerek kalmadı.çok şükür bu aşıları da atlattık.
maşallah bebişim 1.200 gr almış bu ay. 5300 gr olmuşuz :))bu da kuzumun son hali..
Tülaycım facebbok'a da yazdım bilmiyorum okudun mu ama Ayfercim İzmire geldiğinde görüşelim diyoruz ayfer,emsal,gamze falan eğer haftasonu olursa ve bende tabi eşimide ikna edebilirsem beni İzmire getirmesi için buluşmayı çok istiyorum sende gel süper olur valla.
maşallah hepsineee.ayaktayken soldan sağa baharcıkk ali efe,ecem87 alperen,ayfersmu erdal efe,huysuz80 ali.yatarken bebekler soldan sağa ali efe bahar,erdal efe ayfer,ali ebru,alperen emine :lepi:
maşallah canım kuzuna. geçmiş olsun sen de atlatmışsın. sırayla level atlıyoruz gözümüz aydın :) kuzunun saçlarının da maşallahı var yahu lepiska olmuşlar tütütütü maşallah.
dilekcim bak beni unutuyorsun(
oyle bir organize olunsa super olurdu, dusunmesi bile heyecanlandırıyor vallahi :))
haber vermeyi unutmayın emi :)
Selam kıslarrrrrr.. Herkes iyimi? Kızımdan vakit bulup giremiyorum doğru düzgün foruma ya hepinizi özledim valla. İşe başlayınca artık bol bol yazarım. Size sorum olacak..
1: Sütümü sağmaya başlayacağım. Derin dondurucuda saklamak için. Siz kaç ml. sağıp poşetlere yada kaplara dolduruyorsunuz?
2: Neden herkesin ticker ı aynı? Ticker eylemimi başlattınız? Öyleyse söyleeyin bende aynısından yapayım :)))
Tubacıım maşallah canım kızına saçlarına bayıldım. allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?