yapayım ben hemen..
iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn
kıyamam ben sana gülcancım yaaa.neden yağızın gaz sancısımı var neden uyumuyor???
ya biri banada tııcker yapabilirmiii siteye giremiyom
iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn
canım benim çok geçmiş olsun bizimkisi ilk başta sivilce gibiydi doktor hormonlrdan dedi. sonra bi anda tüm sivilceler yayılıp yara gibi oldular sonrada kurudular ama kırmızılık vardı.. dayanamayıp hastanye götürdük egzama dediler çok üzüldüm oyüzden seni çok iyi anlıyorum.. bide tekrarlar dediler kahrolduk.. şimdilik kortizonlu krem iyi geldi geçti hepsi pamuk gibi oldu suratı ayrıca hep nemlendirici kullanmaya devam edicez..işin ilginç yanı bizede ırsi dediler ama bizde bu tür hastalıkların hiç biri yok..sütte içmiyorum alerjik olabilirmiş çünkü, süt ve süt ürünleri yasak malesef banada...umarım bebeklerimiz bir an önce iyileşir Allahım hepsini korusun...
Sağol canım. Benim oğlandada ıkınma oluyor ama kakasını yapacağı zaman oda normaldir heralde ıkınmadan nasıl çıkarsınki. Kaka yapmadığı zamanki ıkınma endişe verici olsa gerek değil mi??
Ay canım inşallah yaaa, bebek bebek olmuyor bu sivilceler,benimde sinirlerim bozulyoo
canım ilk istabulu anneler buluşmasında bende vardım ve benim kızım aralarındaydı bu sefer ben adanadayım diye katılamadım, yoksa 4 yakışıklı prensın yanında benim kızımda olacaktı
geçmiş olsun canım benim kızımda da aynısı oldu telefonda dr. Hormonlardandır dedi. Dayanamayıp götürdüğümüzde atopik alerjik bi cildi var genetik olabilir tekrarlayablir katı yemeklere geçince (süt yumurta) tekrarlayablir dedi.
Kortizonlu ilaç verdi 4 gün kullan dedi ilk kullanmamda etki etti sürmedim bidaha şimdi sabah akşam nemlendiriyoruz inş. Tekrarlamaz bu arada nemlendirici olarak 2 doktorda mustella yı önerdi gerçekten memnun kaldık eczacı bile sebamed herkes biliyor die ii sanıyorlar ama bu daha etkil dedi bilginiz olsun..
geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim kızlar, umarım atlatırız bu durumu da.... canım çok sıkkın iki gündür, umarım kalıcı bir hastalık bırakmaz astım gibi.
canım benimkiyle aynı şekilde başlamış, ben de ilk isilik sandım, 10 güne yakın sürdü sivilceler, sonra kuruyup birleştiler, kuru bir tabaka oldular, kızardılar.....
ben de sütü kestim, günde 1 litre içiyordum neredeyse... dün sebamedin baby faceini sürdüm çok sık nemli kalsın diye, bayağı faydası oldu, kızarıklar gitti, ama ciltte hala izleri var belli, hafif kahvemsi izler... inşallah geçer tatlım bebişlerimizin rahatsızlığı....
doktor her gün yıka dedi, ama yıkayamam hergün, çok soğuk çünkü ankara, ama yüzünü yıkıcam hergün sebamedin banyo köpüğüyle.... dünden beri yaptıklarım %80 geçirdi neredeyse.
doktor bize ilk olareak kortizonlu kremi vermekten kaçındı, şimdilik nemlendirici dedi, yan etkisinden dolayı sanırım....
sana doktor başka tavsiyelerde bulundu mu. birde yünlü kıyafet giydirmiyorum iki gündür, tetikleyebilir diye...
canım benim annem saman nezlesi, mutlaka sen de ve eşin de olmasa bile büyükler de bu gibi rahatsızlık vardır senin ailende de. çünkü genetikmiş...
nemlendirici krem olarak ne kullanıyorsun canım........
dilekcimm dogum tarihimiz 14092009
herkese selam...aşı olduk bugün dr calpol verdi prospektüste yarım ölçek 1 defa yazıyor ama eczacı günde 3 defa tam ölcek yazmış...sizler nasıl kullandınız?
slm kızlar...ya bugun canım sıkkın...grip olcak gibiyim...arada bi hapşırıyorum...az azda olsa burnum akıyo...bebegime bulaştırırım diye çok korkuyorum napcam ben yaaa..dışarıda çıktıgım yokki evede geln giden yok nerden bulaşıyo bu grip bana yaaaa....sadece babamız işe gidip geliyo oda saglam allaha şükür...yoksa domuz giribimi oluyom ben yaaa:
slm kızlar...ya bugun canım sıkkın...grip olcak gibiyim...arada bi hapşırıyorum...az azda olsa burnum akıyo...bebegime bulaştırırım diye çok korkuyorum napcam ben yaaa..dışarıda çıktıgım yokki evede geln giden yok nerden bulaşıyo bu grip bana yaaaa....sadece babamız işe gidip geliyo oda saglam allaha şükür...yoksa domuz giribimi oluyom ben yaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?