2009 Eylül Anneleri

iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn

iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn

kıyamam ben sana gülcancım yaaa.neden yağızın gaz sancısımı var neden uyumuyor???

kıyamam ben sana gülcancım yaaa.neden yağızın gaz sancısımı var neden uyumuyor???

saol canım ya gaz sancısı sanıyoduk ama değil okadar ugraşmaya bıkere pırtlatmıyo mızmızlıgından yapıyo bi ağrısı yok yani gece oldugumu başlıyo gunduz iii işimiz var(((

ya biri banada tııcker yapabilirmiii siteye giremiyom

canım bende yapabilirim doğum tarihini ver.

ahh canım benim ya allah kolaylık versin fazla kahve içme kız sütü olumsuz yönde etkiliyor. yakında tersine döner bu durum inş. benim kızımda tam tersi gündüz uyumak bilmiyor uyursa milli piyangodan çıkmış gibi oluyor geceyse uyanmak bilmiyor bazen süt içsin diye resmen sarsıyoruz ama yok yani uyanmak asla yok:)

geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim kızlar, umarım atlatırız bu durumu da.... canım çok sıkkın iki gündür, umarım kalıcı bir hastalık bırakmaz astım gibi.

canım benimkiyle aynı şekilde başlamış, ben de ilk isilik sandım, 10 güne yakın sürdü sivilceler, sonra kuruyup birleştiler, kuru bir tabaka oldular, kızardılar.....

ben de sütü kestim, günde 1 litre içiyordum neredeyse... dün sebamedin baby faceini sürdüm çok sık nemli kalsın diye, bayağı faydası oldu, kızarıklar gitti, ama ciltte hala izleri var belli, hafif kahvemsi izler... inşallah geçer tatlım bebişlerimizin rahatsızlığı....

doktor her gün yıka dedi, ama yıkayamam hergün, çok soğuk çünkü ankara, ama yüzünü yıkıcam hergün sebamedin banyo köpüğüyle.... dünden beri yaptıklarım %80 geçirdi neredeyse.

doktor bize ilk olareak kortizonlu kremi vermekten kaçındı, şimdilik nemlendirici dedi, yan etkisinden dolayı sanırım....

sana doktor başka tavsiyelerde bulundu mu. birde yünlü kıyafet giydirmiyorum iki gündür, tetikleyebilir diye...

canım benim annem saman nezlesi, mutlaka sen de ve eşin de olmasa bile büyükler de bu gibi rahatsızlık vardır senin ailende de. çünkü genetikmiş...

nemlendirici krem olarak ne kullanıyorsun canım....

edacım benimkinin kakasında senin bahsettiğin şeylerden oluyor, doktorumuz üşütürse sümüksü olabilir demişti, endişelenme bence....

ne zaman dönceksin tatlım, ben iki hafta sonra mersine tekrar dönüyorum, bu sfeer adanayada uğrucam....

mustelanın hangi kremi canım.Stelatopia Emollient Cream’i mi kullanıyosun acaba.

evet kesinlikle aynı şekilde başlamış gülaycım. aslında burda doktorlar kolay kolay vermiyolar o tarz krem ve ilaçları ama kızımın yüzünü görünce hemen başlayalım dedi.hafif kortizonlu bi krem ve sürer sürmez pamuk gibi yaptı hiç bişey kalmadı cildinde allaha şükür. günde 2 kere kullanıyoduk şimdi geçti ve 1 defaya indirdik kullanımı. nemlendiricisini günde 3 kere sürüyorum sabah öğle akşam.. biz hergün yıkıyoruz burasıda İsveç ama napalım. kremin adı Mini derm ve içinde glicerol maddesi var. banyodan çıkar çıkmaz nemlendirmek gerekiyor canım buna dikkat et kurumasına izin verme cildin dedi doktorumuz..
valla tüm aileyi araştırdık ama hiç o tarz hastalık yok ama bilemiyorum tabi..
bizde yünlü şeyler giydirmiyoruz öptürmüyoruz bide herşeyin parfümsüz olanını kullanıyoruz. burdaki tüm bebek ürünleri öyle şampuanından vücut kremine kadar..deterjanlarda..
çabucak geçer inşallah bebeklerimiz iyileşir hemen vede bi daha tekrarlamaz. aslında beni en çok üzen tekrarlayacak olma ihtimali..geçmiş olsun tekrar canım benm...

herkese selam...aşı olduk bugün dr calpol verdi prospektüste yarım ölçek 1 defa yazıyor ama eczacı günde 3 defa tam ölcek yazmış...sizler nasıl kullandınız?

herkese selam...aşı olduk bugün dr calpol verdi prospektüste yarım ölçek 1 defa yazıyor ama eczacı günde 3 defa tam ölcek yazmış...sizler nasıl kullandınız?

canım 6 saatte 1 yarım ölçekten fazla verme bende aşıdan sonra 1 kez yarım ölçek verdimde gece ateşi yükseldi yani 6 saat geçince mutlaka yne ver.

slm kızlar...ya bugun canım sıkkın...grip olcak gibiyim...arada bi hapşırıyorum...az azda olsa burnum akıyo...bebegime bulaştırırım diye çok korkuyorum napcam ben yaaa..dışarıda çıktıgım yokki evede geln giden yok nerden bulaşıyo bu grip bana yaaaa....sadece babamız işe gidip geliyo oda saglam allaha şükür...yoksa domuz giribimi oluyom ben yaaa :

tövbe de kız ne gribi..psikolojimizi iyice bozdular..hastanede maskeler,biri hapşursa kaçar olduk..Allah a olsun emanetimiz sende biraz dikkat et beslenmene inşallah bişeycik olmaz..

meraba kızlar nasılsınız canım benim korkma üşütmüşsündür anne olunca hepimiz pimpirik olduk bulaşacağı varsa maskeyle dolaşsan bile bebeğe bulaşıyo zaten tecrübe konuşuyo ilk oğlumda nezleyim diye 1 hafta maskeli dolaşmışttım evde ama yinede bulaşmıştı onun için rahat ol allah korusun bişi olmaz inşallah

saolun kızlar aman yaa işte pimpiriklenip duruyoruz dediginiz gibi...allah korusun hepimiz ve yavrularımız allaha emanetiz...

sivaslı geçmiş olsun canım bolbol sıcak şeyler iç ıhlamur falan. bulaşmıcaksa bulaşmıyor ben iki defa grip atlattım şükür bulaşmadı oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…