Canım ben 100ml şeklinde koyuyorum. İlk gün için geceden 4-5 tane indircem dolaba onlar çözünecek sabaha kadar . Sabahta artık ısıtır ısırıtr verirler.
tamam dilekcim sen halledersin aslında bu organizasyonu kaydirigubbakcemile5
kızlar ben de cicili bicili bir ticker istiyorummm
nereye gitti anlamadım. ondan bir ticker muhabbeti dönuyor.
kim yaparr.. defnem 09.09 dogumlu
slm geçmişi falan okuyamıyorum artık umarım ters durumlar yoktur fenalardayım
tubacım maşallah kızına o saçlar ne öle baglanmalık nerdeyse okdar saç dökülmez canım merak etme
ya ızmırli anneler buluşuyomu(((
tatlım senin ogluşda uykusuz bırakıyormuş umarım duzene girer bir an once, uykusuzluk çok zor geceleri.
doktorumuzun kızının saçıda boylemiş dokulmuş. umarım bizimki kalır..
selam kizlar nasilsiniz ya offfffffffffffffff gelen giden bebek ev is derken girmeye firsat bulamiyorum nasil gidiyor prens ve prenseslerle ugrasmak insallah hepsi sagliklidirlar ya bu tickerlara ne olmus boyle ama dilegimiz el atmisopuyorumnanaktan halleder hepimizinkiniiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi: mesajimi aldinmi dilekcimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam Demetcim. Biz iyiyiz kızımla şükür. Birgün yaramaz birgün uslu :))) Sen nasılsın? Oğluşun nasıl?
iyi olmaya caslisiyoruz canim ya gece uyku problemimiz var bende korkuyorum ilk gece olayindan anlarsinyaa:umursamaz:-tatlicadiarzu-nasil korunuyorsunuz buarada yaaaaaaa
ay şekercim teşekkür ederiz yaniii.senin yakınlarında yok ki anacım kklı hatun:)ama sende kilisin güzelliklerini yaşıyon oradaa.slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy resimlere bayıldımmmmmmmm cat diye catlıcaktım valaaaaaaaaaa harikasınızzz süpersinizzz buarada hangi ara bulustunuzz yaww? benim ogluss cok dengesizz 2 gundurr cok fena bir gaz sorunumuz olduu bugunde baygın giibi uyuyorrr emip geri yatıyorrr....buarada tıckerların degişmesinin özel bi sebebi varmı?
ayy canım yaa Allah muhafaza yani gereken tüm tedbirini al.kıızlaarrrrrr ya eşşimin dayısıı yantarafta oturuyorr dungece kıızıı rahatsıızlandıııı bize geldilerrrr ama kıız yoktu eşşimde arabayla doktora götürdüüüü kıızııda alııp daha ve biraz önce ögrendikk,,12 yasıında ve domuz giribiymişşşş hemde agıırr ve bizde bugun arabayla dıısarıı cııkııp gezdikk oglumuda pusetiylee arkaya otutturdukk ya bulasıırsa eşşim aşşıılıı ama ya ogluma gecersee... ya kıızamıı uzüleyim yoksa bulasıırmıı diyee düşşüneyimm sasıırdıımmm simdii camasıır suyuylaa puseti silicemm esyalarıı yııkııcamm ya dua edinde gecmesinn yaaaa
ya kahve çay içmiyorum ben.o yapar belki uykusuzluk be gülcancım.ama bizimkide belli olmuyor saat düzeni.yinede içme derim.iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn
hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla inşallah canım.ayy kıslar ben daha 8 haftalık hamileyimmm sizler gibi bnde kucagıma aldıgım günleri görürüm işallahh cok heyecanlanıyorumm kucagıma aldıgım günü aklıma getirince:)
benimki sezeryandan 60 gün sonra gel demişti gittim.smear aldı ayy nasılda uyuz oluyom o sokulan alete ama ay ay diye diye aldırdım acımıyor ama korku bendeki.bide vajinal ultrasonla baktı mecburen.onada ay ay dedim kadında tedirgin oldu.selamlar doğum sonrası kontrole gittinizmi nasıl oluyor ultrasonlamı bakıyorlar ben sezeryanla doğum yaptım
maşallah kızçenee çok şekeerrr.aşılar içinde geçmiş olsuuunnn.fitili ihmal etme ama bana yarım ver sabah akşam demişti doktor.şükür bişi olmadı fitil iyi geldi heralde.selam kızlar
ne zamandır giremiyorum
cumartesi günü kızımı dr.a goturduk. aşılarını oldu, sadece verem aşısı kaldı onu da bu hafta yaptırıcaz.
aşıdan 4 saat sonra paranox fitil ver 1 tane dedi dr.umuz. gece huysuzluk yaparsa 1 tane daha ver dedi ama gerek kalmadı.çok şükür bu aşıları da atlattık.
maşallah bebişim 1.200 gr almış bu ay. 5300 gr olmuşuz :))bu da kuzumun son hali..
ya yok güvenlikten dolayı sadece ticker factoryden yaplıyomuş.fırsat bulsam yapıcam becerebilirsem:)dileğe yüklenmeyelim hadi yap hadi yap diye kendi site kuracak bu gidişle:)Selam kıslarrrrrr.. Herkes iyimi? Kızımdan vakit bulup giremiyorum doğru düzgün foruma ya hepinizi özledim valla. İşe başlayınca artık bol bol yazarım. Size sorum olacak..
1: Sütümü sağmaya başlayacağım. Derin dondurucuda saklamak için. Siz kaç ml. sağıp poşetlere yada kaplara dolduruyorsunuz?
2: Neden herkesin ticker ı aynı? Ticker eylemimi başlattınız? Öyleyse söyleeyin bende aynısından yapayım :)))
ayy benide isterlermişte ona göre organize edeceklermiş canlarım benimmmmmmm.Bakalım canım Ayfer gelsin bir İstanbuldan yapalım.
http://tickers.tickerfactory.com/ez...9/n/Kucuk+prensesim+Defne/dt/8/k/1cd2/age.png
iyi olmaya caslisiyoruz canim ya gece uyku problemimiz var bende korkuyorum ilk gece olayindan anlarsinyaa:umursamaz:-tatlicadiarzu-nasil korunuyorsunuz buarada yaaaaaaa
Ahh bacım daha bizde o mertebeye ulaşamadık kaydirigubbakcemile3 korunma olayı beni korkutuyor valla nasıl olcek bilmiyorum akannehir
Ya ben yapamadım bu ticker ı bu sefer. Hata veriyor. Dilekcim benimkinede bir el atıverirmisin bacım. 31.08.09
eline saglık dilekcim a.s.
dilekçimm saol ugrasmıssınn ama kabul etmedii site bunuu neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?