2009 Eylül Anneleri

ehehe dilekcim mahvolurdum valla dimi evet evet kesin mahvolurdum ama Allah veriyosa vardır bi nedeni çok şükür vermedi. dilek bursaya giderken ne demekya neden bursaya gidiyosunuz siz bakim? kim var.. ben bursalıyım valla öyle sık sık gidiyosanız denk getiririm annemde ağırlarım seni yada biyerlerde görüşürüz ne güzel olur :)

selam kızlar ben geldim :)

Hoşgeldin tatlım zaten ben tahmin ettim senin göçmen olduğunu eltim bursada oturuyor o da göçmen, şu an sanırım öyleydi ihsaniyede oturuyorlar yeni taşındılarda net bilmiyorum o nedenle geliyoruz ara sıra hatta 15 gün önce gelecektik korktuk hasta falan olur defne diye. hatta biz eşimle evlenmeden 8 ay bursada birlikte yaşadık evimiz altıparmakta zafer plazanın alt tarafındaydı. tabi canım orası öyle vardır bir nedeni ama insan kafayı yer herhalde ya:)) çok isterim ya bursaya geldiğimizde görüşmek annene zahmet vermek istemem ama buluşuruz bir yerde süper olur:)

ne hbr dilekçim defne su nasıl???? bnm oğlan garipleşti bu aralar keyfine ağlamalar başladı???
bide ne sorcam rapor paranı aldınmı ben yarın almayı düşünüyorum ama gidebilirsem

maaşallah canım o ne tatlılık öle boncuk gözlüüüü prenses

sağal canım gözleri bana benziyo benim gözlerimde büyüktür sölemesi ayıptırkaydirigubbakcemile2 nasısın canım keyfine ağlamalar bizdede var altı temiz karnı tok gazı yok sürekjli benimle oyna benimle konuş diyo odadan çıkasıya ağlamaya başlıyo artık iş yapamaz hale geldim şu an ayağımda sallıyorum bi yandan da buraya yazıyorum :hulya:

şeker kızım karşınızda

Güzelim benim yaa prenses bunlar prenses maşallah canım çok şeker.

ne hbr dilekçim defne su nasıl???? bnm oğlan garipleşti bu aralar keyfine ağlamalar başladı???
bide ne sorcam rapor paranı aldınmı ben yarın almayı düşünüyorum ama gidebilirsem

İyiyiz canım defneninde halil ibrahimden farkı yok karnı tok çünkü verdiğim sütü diliyle itiyor, altı temiz , kakası gazı yok ıkınarak ağlamıyor... ama yinede ağlıyor işte sıkıntısı ne bir anlasam derdine çare olucamda.
evet aldım ben canım 3 aylığımı, tek bir ayınki kaldı onuda 22 kasımda evraklarımı teslim edince alıcam

iii geceler herkese gece kuşları burda benım sıpa artık geceleri uyumuyor en erken 4 te uyuyoruz artık allah ne verdıyse 6yı buldugumuz oldu valla şimdide emziriyorum bende cayfe içiyorum uykum gelmesinnnnn

gülcancım kahve içmeyi bırak acilen inanılmaz uykusuzluk yapıyormuş bebeklerde sen içtikçe o uykusuzluğunu arttıracaktır :)

Ehehehe kız göçmen olduğuma nereden karar verdin hiç alakamız yok sapına kadar karadenizliyiz biz :) annem trabzon babam gümüşhaneli.. biraz çerkezlikte var babaanneden.. öyle işte şekerim.. yaa çok sevindim valla gideceğiniz zaman hber verin bana önceden gelirim inşallah süper yaaa rahatsızlık ne demek öyle ben bursada doğdum büyütüm setbaşında oturduk senelerce annem şimdi yeşile taşındı yeni.. ooo altıparmak sizin için çok şeyler ifade ediyor desene güzel anılar falan :)

maaşallah cnm sende çok güzelsin o zmn...aynı valla benim oğlanda bi halt yokken odadan çıkmama bile ağlıyo

oooo ne güzel iyi günlerde harca canım benim toplam 4 ayın alıcam ama oğlanı bırakacak kimsem yok eşim de ikilemli konuşuyo şöle net ben bakarım sen hallet demiyo sinirlerim bozuk tartıştık oturuyos öle ıspıs salonda offf yaaa ablamlar burda otursaydı keşke...böle yanlız olmak çok zor:::((((((((((

iyi aksamlar kızlaaar.... nasılsınız*?

ladybird ıyıkı hamıs degılmıssın...dogacık daha emsın annesını sonra ınsallah.

dılek ya kızın gunde 400 500 ml emıyomu gercekten benım mınık oglum memede sadece 5 dk kalıyo o kadar yanı 300 ml bıle bulmuyo hıc ıctıgı sut (,ama kılo alımı normal dedı doktorumuz..

ya kızlar bıde bızım oglan aksamları krıze gırmıs gıbı sebepsız aglıyo...endıselenıyoruz cok.napsak susmuyo garıbım ...varmı aranızda boyle durumlar?

Hadi ya sarışın renkli gözlüsün ya çok benzettim seni göçmenlere sende onlar gibi çok güzelsinde:) Tamam canım haber veririm mutlaka sende müsait olursan görüşürüz, harika olur. Evet yaa olmaz mı ne günlerdi var ya:)))

Tatlım benim yaaa oluyor işte bazen tartışmalar ne yapacaksın tadı tuzu, sizin paraya ihtiyacınız yok herhalde işte daha ne istiyorsun:))) Keşke bu taraflarda oturuyor olsaydında bize bırakırdın halil ibrahimi ben ikisinede bakardım:)

Canım benimkide aynı şekilde sebebsiz ağlayıp duruyor bazen:) Evet defne bazen rahat 650-700ml bile içiyor hatta çoğu zaman.

ben doğumdan beri inanılmaz çay ve günde enaz bir fincan t.kahvesi mutlaka içiyorum ve oğlumu uykusu normal ama...

İyi halt ediyon bide söylüyo kızım uykusuzluk yapmasada zararlı bebeğe tein kafein niye içiyon o kadar töbeeeeeeeee.. Ayrıca bu kadar gerekli bişi için bi günlük bakamıyo mu kocan yuh yani.. Ben alışverişe giderken bile bakıyo benimki valla hatta sıkıldım çıkıp gezcem diyorum bırakıyorum tabi bizimki biberondan besleniyo..

canımmsınn dilekcim o senin güzelliğin arkadaşım.. Bak iyi niyetli arkadaşım halil ibrahimede bakacakmış ya kızlar valla insanları anlamıyorum biliyo musunuz cidden ben millete hep derdim bana bırakabilirsin çocuğunu diye şimdide yani benim olmasına rağmen biri bıraksa rahat rahat bakarım nedir yani ölür müyüm.. Ama millet gerçekten tuhaf eltimler nasıl korkuyo sanki veba mikrobu bırakcam evlerine sanki hiç bakmamışlar ay ağlarsa naparım diyolar salak oturur sende ağlarsın bu kadar mı beyinsiz olur bi insan ya 18 yaşında eşimin yeğeni var hatta 17 o bile bütün gün baktı bikere hemde öyle güzel bakıyo ki kaynanama dedim geçen hamilelik test iyapmaya gitcem kızılaya sokmıyım çocuğu mikrop kapmasın yarım saat bak dedim ağlarsa ben naparım ya beş tane büyütmüşsün hala ne yapacağını anlayamadın mı.. ki yani doğa nasıl rahat bi bebek bırakıyosun üç saat sonra gel bıraktığın yerde yatıyo hala.. Aman kızdım bende ne kimseye bırakırım nede sevmeye götürüyorum artık. Sevmeye getir derler bakmaya gelince bi saat bakmazlar.

sido eğer kilo alımı iyiyse takılma gramaja hayatım benimki ilk doğduğunda minicik olmasına rağmen 800 içiyodu bunu içerken 2.5 kilo ancak vardı doktora sordum aradaki farkı kapamaya çalışıyo dedi ve o ay o kadar içmesine rağmen altı üstü 800 gr aldı sonra azaldı içmesi ki dilekle bizim bebekler aynı ayar dediği gibi işte 650-700 falan içiyo ama bi kilo aldı en son ay. bakalım yarın yada öbür gün üç ayımızın kontrolüne gidicez inşallah bu ay ne aldı bilmiyorum.

Ayy tubacım alemsin kız demek bizim bebekler aynı ayar :roflol:
Yuh dedim yani çevrendekilere kayınvaliden bile bunu yaparsa oooo iyiki çalışmıyormuşsun canımcım sen. Sağolsun ya annem ve kayınvalidem bu konuda çok yardımcılar annem zaten haftanın 3 günü gelip bakıyor zevkle ben çağırmama rağmen ama kayınvalideme desem gel bir gün ben dinlenicem bakıver o da koştura koştura gelir sağolsun. Sonuçta 20 gün sonra işe başlıcam onlar bakacak ama nasıl olacak bilmiyorum onlar bakarlar evet ama ben çok tereddütlüyüm asla benim gibi temiz bakmazlar. Ayy kızım hasta falan olmasa bari yaa. Bende sen gibiyimdir canım ne olcak ki yaaa zevkle bakarım ben bu meleklere. İşte herkes bizim gibi değil maalesef...
Valla öyle benim kocamda aynı misafirlerim gelir yada misafirliğe gideriz biz yan odada arkadaşla sohbet ederiz mesela eşlerimiz film izler ve defne babasındadır:)
Evet canım birde bizim avantajımız biberonla besleniyor olmaları...
İnşallah bu ay güzel kilo almıştır doğamız... Yarasın lıkır lıkır içtiği sütler kızımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…