2009 Eylül Anneleri

arkadaşlar herkse slm,
AĞLAYAN VE SEBEBİ OLMAYAN AĞLAMALAR KOLİKMİŞ...bende dün sabah 5 e kadar dayandım bayılmışım sonunda ağlamaktan başka bişi yapmıyordu hatta emmedi bile en sonunda dr.umuzu aramak zorunda kaldım. dr.um kolik sancısı olduğunu ve arabanız varsa çıkın gezdirin arabayla uyuyana kadar dedi hakikatten arabayla gezdirmeye başlayınca arabada uyuyakaldı bizimki ama böle devam ederse her seferinde ne yaparız bilmem... allah kolaylık versin hepimize... galiba zor dönemleri atlatıyoz

dilekçim saol canım yaa çok iyisin ama inan ihtiyaç olmadığından değil eşimin "acaba bi arkadaşına bırakırmı oğlanı diye" bi seçenek aramasında çünkü alayınca panik oluyo kendileri ondan...neyse bakıcakmış yarın bakalım fikir değiştirmezse sabaha kadar
tuba cım napim canım hemişlikte çay iç içmedim canım istiyo yaaa içiyom

canım bence olabildiğince fazla sorumluluklar ver işine sen ne kadar fazla işi üstlenir üstünden tek başına kalkmaya çalışırsan o da o kadar pasif kalır ver çocuğu bırak ağlarsa ağlasın kucağında bir süre sonra susturmanın yolunu bulacaktır, altına mı yaptı canım şu an işim var bu seferlikte sen al de ne bileyim yaptırma banyoyu tek başına korkuyorum birgün zarar vericem diye de sana yardım etsin o da en az senin kadar sorumluluk alsın canım ben gitsem 2-3 gün dolapta yeterli sütüm olduğu müddetçe gözüm hiç arkada kalmaz çünkü eşimin en az benim kadar iyi bakacağına eminim.

selammm.. maşallah iyi kaynetmışsınız bugün.. oku oku bitiremedim..izmirli anneler toplanıyomuş ne güzel.. çatlatın beni burda yalnızım diyeee :sinifsinif:

gülcancım kahve içmeyi bırak acilen inanılmaz uykusuzluk yapıyormuş bebeklerde sen içtikçe o uykusuzluğunu arttıracaktır :)
saolun kızlar valla emzirken kahve içilmeyeceğini biliyodum zararlı diye ama bebekte uykusuzluk yapacagı hiç aklıma gelmedi valla :kedi:ama öle çok içmedim zaten saolun valla yoksa ben yine içerdim

ahhh canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum benım bebeğimde kolık oldu gibi şimdlik uyuyo bakalım inş. uyanmaz allah sabır versin sanada :gitme:

iyi geceler selamsız direk girdim inş. çabuk çıkmam

ayy herkesin tıckeri aynı bende yapayımmmmm bari iyi kötü idare edelim bunada şükür hiç yoktan ii dir

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Niye bende böyle bi açıklama çıktı ben yapamıyorum(((

selammm.. maşallah iyi kaynetmışsınız bugün.. oku oku bitiremedim..izmirli anneler toplanıyomuş ne güzel.. çatlatın beni burda yalnızım diyeee :sinifsinif:

Çingenecim ne demek senide bekleriz aydın-izmir arası çok uzak değil ki ona bakarsan burasıyla da arası 1.5 saat. Ayrıca bildiğim kadarıyla Aydın ve Tire arası mesafede yakın yani birgün Tireye de beklerim seni ve aileni.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Niye bende böyle bi açıklama çıktı ben yapamıyorum(((

Tatlım yanlış yeri yapıştırmışsın ondan böyle yazıyor sen ver tarihi ben yapayım sanada.

Ya benim bebeğim bayılıyor göğsüm de uyumaya e uyuyunca gazını çıkartamıyorum .Kıvranıp duruyor gaz birikiyor ama uyanamıyor.Siz göğsünüz de uyudumu ne yapıyorsunuz...

Günaydın kızlar,

ben daha yeni uyandım harika bir geceydi valla ilk kez toplam 7 saati geçkin uyudum gece 1de bir yattık 5:30da kalktım süt sağdım 6:15te kızı uyandırdım besledim 7de yatırdım 09:50de kendim kalktım şu an süt sağıyorum kızım hala uyuyor:):lepi:

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Herkes iyidir inş.

yalnız değilsin canım mertebe konusunda :kedi:

Sendemi brütüssssss kaydirigubbakcemile3

sağol canım yaa.. valla ben senden daha yakınmışım izmire burdan 1 saat çekiyo..Aydın - tire mesafesini bilmiyorum ama inşallah birgün gelemye çalışırım.. tabi senide beklerim..

kız nazar edecen kendi kendine minişi... ben ne zaman benim kzım çok güzel uyuyo desem dikiyo beni ayağa ama çok şükür benimkinin uykusuda çok güzel.. 4'te kalkıyo 8'de kalkıyo biraz oynuyoz sonra tekrar yatıyo..gün içinde de uyuyo bol bol.. aynı benn lülülülülülüsüt sağma derdi olmasa mis gibi uyku çekecem bende..

selam anneler. herkesin keyifler yerindedir inşallah.
dilek maşallah canım kuzuna ne güzel uyuyor.ali efe de gece uykusunu biliyor ama acıkınca basıyor feryadı uyanıyor :) deliksiz değil uykular bize...
özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda

tünaydınlar bu gece süper geçti yavrum uyudu nasıl dinlenmişim ihtiyacım varmış buna maşalla maşallah diyim
dilekcim senınde gecen güzel geçmiş maşallah defnesuya hiç üzmüyo seni biz bugece sizin kadar olmasakta 5 saat aralıksız uyumuşuz ben bile 5 saat boyunca hiç uyanmadım nasıl uyumuşum ölü hemen kalkttım gögüslerimi sagarken beyfendi uyandı zaten şükür ama dinlendim bi güzel tıckerı yaparsan sevinirim valla ben yapamadım banada kaplumbağ koyup küçük tosbagam yzarmısın 24-09-09

mrb baharcım ben çok iyiyim nasıl özlemişim uyumayı sen nasılsın adapte olabildinmi işe emzırmek için gidip gelmek zor oluyomu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…