dilekçim saol canım yaa çok iyisin ama inan ihtiyaç olmadığından değil eşimin "acaba bi arkadaşına bırakırmı oğlanı diye" bi seçenek aramasında çünkü alayınca panik oluyo kendileri ondan...neyse bakıcakmış yarın bakalım fikir değiştirmezse sabaha kadar
tuba cım napim canım hemişlikte çay iç içmedim canım istiyo yaaa içiyom
ahh canım benim ya allah kolaylık versin fazla kahve içme kız sütü olumsuz yönde etkiliyor. yakında tersine döner bu durum inş. benim kızımda tam tersi gündüz uyumak bilmiyor uyursa milli piyangodan çıkmış gibi oluyor geceyse uyanmak bilmiyor bazen süt içsin diye resmen sarsıyoruz ama yok yani uyanmak asla yok:)
saolun kızlar valla emzirken kahve içilmeyeceğini biliyodum zararlı diye ama bebekte uykusuzluk yapacagı hiç aklıma gelmedi valla :kedi:ama öle çok içmedim zaten saolun valla yoksa ben yine içerdimgülcancım kahve içmeyi bırak acilen inanılmaz uykusuzluk yapıyormuş bebeklerde sen içtikçe o uykusuzluğunu arttıracaktır :)
arkadaşlar herkse slm,
AĞLAYAN VE SEBEBİ OLMAYAN AĞLAMALAR KOLİKMİŞ...bende dün sabah 5 e kadar dayandım bayılmışım sonunda ağlamaktan başka bişi yapmıyordu hatta emmedi bile en sonunda dr.umuzu aramak zorunda kaldım. dr.um kolik sancısı olduğunu ve arabanız varsa çıkın gezdirin arabayla uyuyana kadar dedi hakikatten arabayla gezdirmeye başlayınca arabada uyuyakaldı bizimki ama böle devam ederse her seferinde ne yaparız bilmem... allah kolaylık versin hepimize... galiba zor dönemleri atlatıyoz
selammm.. maşallah iyi kaynetmışsınız bugün.. oku oku bitiremedim..izmirli anneler toplanıyomuş ne güzel.. çatlatın beni burda yalnızım diyeee :sinifsinif:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Niye bende böyle bi açıklama çıktı ben yapamıyorum(((
yalnız değilsin canım mertebe konusunda :kedi:
Ttlım kusura bakma geç kaldım tam yaparken Defne berbat şekilde ağlamaya başladı mecburen bıraktım güle güle kullan.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10723;121/st/20090831/n/Ezgi+Naz/dt/7/k/2a59/age.png
QUOTE]
Çok teşekkür ederim Dilekcim opuyorumnanaktan
şeker kızım karşınızda
Maşallah cnm kjızına çok şeker
Çingenecim ne demek senide bekleriz aydın-izmir arası çok uzak değil ki ona bakarsan burasıyla da arası 1.5 saat. Ayrıca bildiğim kadarıyla Aydın ve Tire arası mesafede yakın yani birgün Tireye de beklerim seni ve aileni.
Tatlım yanlış yeri yapıştırmışsın ondan böyle yazıyor sen ver tarihi ben yapayım sanada.
Günaydın kızlar,
ben daha yeni uyandım harika bir geceydi valla ilk kez toplam 7 saati geçkin uyudum gece 1de bir yattık 5:30da kalktım süt sağdım 6:15te kızı uyandırdım besledim 7de yatırdım 09:50de kendim kalktım şu an süt sağıyorum kızım hala uyuyor:):lepi:
kızlar aşağıdaki linke tıklayıp yardımcı olurmusunuz....
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/327672-hangi-yontemle-korunuyorsunuz.html
ben oolmıyım bence malum kelin ilacı olsa durumu :)
haklısın da canım şu an hangi yöntem kullanıyorsun...:kedi:
dışarı ama önermem gecen kazaya ugradık :)
selam anneler. herkesin keyifler yerindedir inşallah.
dilek maşallah canım kuzuna ne güzel uyuyor.ali efe de gece uykusunu biliyor ama acıkınca basıyor feryadı uyanıyor :) deliksiz değil uykular bize...
özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?