dışarı ama önermem gecen kazaya ugradık :)
selam anneler. herkesin keyifler yerindedir inşallah.
dilek maşallah canım kuzuna ne güzel uyuyor.ali efe de gece uykusunu biliyor ama acıkınca basıyor feryadı uyanıyor :) deliksiz değil uykular bize...
özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda
tünaydınlar bu gece süper geçti yavrum uyudu nasıl dinlenmişim ihtiyacım varmış buna maşalla maşallah diyim
dilekcim senınde gecen güzel geçmiş maşallah defnesuya hiç üzmüyo seni biz bugece sizin kadar olmasakta 5 saat aralıksız uyumuşuz ben bile 5 saat boyunca hiç uyanmadım nasıl uyumuşum ölü hemen kalkttım gögüslerimi sagarken beyfendi uyandı zaten şükür ama dinlendim bi güzel tıckerı yaparsan sevinirim valla ben yapamadım banada kaplumbağ koyup küçük tosbagam yzarmısın 24-09-09
mrb baharcım ben çok iyiyim nasıl özlemişim uyumayı sen nasılsın adapte olabildinmi işe emzırmek için gidip gelmek zor oluyomu????
özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda
tünaydınlar bu gece süper geçti yavrum uyudu nasıl dinlenmişim ihtiyacım varmış buna maşalla maşallah diyim
dilekcim senınde gecen güzel geçmiş maşallah defnesuya hiç üzmüyo seni biz bugece sizin kadar olmasakta 5 saat aralıksız uyumuşuz ben bile 5 saat boyunca hiç uyanmadım nasıl uyumuşum ölü hemen kalkttım gögüslerimi sagarken beyfendi uyandı zaten şükür ama dinlendim bi güzel tıckerı yaparsan sevinirim valla ben yapamadım banada kaplumbağ koyup küçük tosbagam yzarmısın 24-09-09
iyiyim özgecim ya hafif uykusuzluk var ama napam alışıyoz... walla ben de unuttum gibi... asker arkadaşı gibi olduk zaten :)...Nabersin Baharcım?
Zaten ben nasıl yapıldığınıda unuttum kaydirigubbakcemile3
Nabersin şekercim?? Maşallah oğluşuna
canım oğluşumu özlemek dışında zor olmuyor. hatta benim için iyi bile oldu sürekli oturmaktan dizlerim çok ağrır olmuştu. azcık boğazımı da tutabilirsem kısa zamanda kalan kiloları veririm gibi geliyor bakalım.
iyiyim özgecim ya hafif uykusuzluk var ama napam alışıyoz... walla ben de unuttum gibi... asker arkadaşı gibi olduk zaten :)...
Nabersin Baharcım?
Zaten ben nasıl yapıldığınıda unuttum kaydirigubbakcemile3
Nabersin şekercim?? Maşallah oğluşuna
walla ben de ondan korkuyom gülcancım. bir de allahın hikmeti ağzım durmuyor ya. sürekli yiyesim var :) aman 6 ay sonra başlarız birlikte diyete dimi hayatım ne olcak sanki. 6 ay podyumlardan uzak kalıverelim :)veririz canım ya süt olsun diye yiyoz ben çok korkuyorum sütüm gitcek diye süt olsunda vercez bi şekılde
ya bünye alışıyor canım ya. sadece sevdiğim dizilerin hiç sonunu getiremez oldum. 1030 gibi ali efe uyuyunca benim de gözler kayıyor uyuyup kalıyorum koltuktaSorma aynı uykusuzluk bendede var sabah 6.30 dan beri ayaktayım. Eminim çalışmaya başlayınca dahada yorucu oluyordur. Napalım sağlık olsun.
of kızlar yaa şu kilo konusunda o kadar dertliyim ki anlatamam yemin ediyorum bu konuya o kadar çok sıkılıyorum ki günümün çoğu buna sıkılmakla geçiyo yani tabii ki Allah başka dert vermesin ama. Ya yirmi kilo aldım hamileliğimde ki bi ay erken doğurduğum halde 60 la girdim doğuma bi gün sonra hastaneden çıkarken 52 kiloydum çok beğendim kendimi hah böyle kalayım dedim ama dün tartıldım 48 kilo olmuşum yemin ediyorum oturup ağlıycam sinirimden ki ağlamadığımda olmuyo değil..Ya neler yemiyorum hele bu ara bi dikişte yarım kilo boza içiyorum sütü de geçtim kilo yapsın diye ama yok yok yok böyle giderse yine eski kiloma dönmekten çok korkuyorum yaa yine pantolonlarım olmaya başladı olmasınlar istiyorum bi pantolonla bütün kışı geçireyim ama vermiyim kilo valla her gün dua ediyorum Allaha her gün biraz daha eriyorum ne göbek kaldı ne popo kaldıHayatta hiçbişeyi kimseyi kıskanmadım ama inanın şu kilo alanları emzirirken bide veremeyenleri nasıl kıskanıyorum anlatamam heralde offf yaaa.yine başlıcak millet ne zayıfsın demeye diye stres oldum annemi kaynanamı her gördüğümde iyice zayıfladın yine demelerinden bıktım gerçekten depresyona giricem bu yüzden Allahım ya ne güzel almıştım üç tane daha doğursam belki biraz kalır. bütün bunları yazarken bi yanımda kurabiyeler bi yanımda çorba tıka basa tok olduğum halde hala yiyorum delirecem yaa.
ee anacım yapıverin bi organizasyon gaari:)
canım ablam ihsaniyedeydi.uludağ ünide okudu görüklede yaf.ama şimdi balata taşındılar siteler falan var bilirsin.bursada sakurada var ama girmedi ne zamandır.bu arada spirali adet olunca dedi benimki ama du bakam sorarım.
Ay canım inşallah yaaa, bebek bebek olmuyor bu sivilceler,benimde sinirlerim bozulyoo
ayy dedim niyan kim ama tanıdımmss betülcüm aynen sende olmalıydın ama olsun bi dahakine inşallahhh.yerin boştu yaniii.
parol içebiliyorsun ama kesme derecesi ayrı tabi.Allah yardımcın olsun yaa.
Sakura inegölde oturuyor. Bende görmedim ne zamandır. İhsaniye yakın bize ama balattın tam olarak nerde olduğunu hatırlayamadım.
geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim kızlar, umarım atlatırız bu durumu da.... canım çok sıkkın iki gündür, umarım kalıcı bir hastalık bırakmaz astım gibi.
canım benimkiyle aynı şekilde başlamış, ben de ilk isilik sandım, 10 güne yakın sürdü sivilceler, sonra kuruyup birleştiler, kuru bir tabaka oldular, kızardılar.....
ben de sütü kestim, günde 1 litre içiyordum neredeyse... dün sebamedin baby faceini sürdüm çok sık nemli kalsın diye, bayağı faydası oldu, kızarıklar gitti, ama ciltte hala izleri var belli, hafif kahvemsi izler... inşallah geçer tatlım bebişlerimizin rahatsızlığı....
doktor her gün yıka dedi, ama yıkayamam hergün, çok soğuk çünkü ankara, ama yüzünü yıkıcam hergün sebamedin banyo köpüğüyle.... dünden beri yaptıklarım %80 geçirdi neredeyse.
doktor bize ilk olareak kortizonlu kremi vermekten kaçındı, şimdilik nemlendirici dedi, yan etkisinden dolayı sanırım....
sana doktor başka tavsiyelerde bulundu mu. birde yünlü kıyafet giydirmiyorum iki gündür, tetikleyebilir diye...
canım benim annem saman nezlesi, mutlaka sen de ve eşin de olmasa bile büyükler de bu gibi rahatsızlık vardır senin ailende de. çünkü genetikmiş...
nemlendirici krem olarak ne kullanıyorsun canım....
edacım benimkinin kakasında senin bahsettiğin şeylerden oluyor, doktorumuz üşütürse sümüksü olabilir demişti, endişelenme bence....
ne zaman dönceksin tatlım, ben iki hafta sonra mersine tekrar dönüyorum, bu sfeer adanayada uğrucam....
Bebişin için fazla endişe etme canım benim arkadaşın oğlundada oldu az bir süre krem kullandılar geçti. bir dahada sorunu olmadıo.
Maşallah nazar değmesin
iyi aksamlar kızlaaar.... nasılsınız*?
ladybird ıyıkı hamıs degılmıssın...dogacık daha emsın annesını sonra ınsallah.
dılek ya kızın gunde 400 500 ml emıyomu gercekten benım mınık oglum memede sadece 5 dk kalıyo o kadar yanı 300 ml bıle bulmuyo hıc ıctıgı sut(,ama kılo alımı normal dedı doktorumuz..
ya kızlar bıde bızım oglan aksamları krıze gırmıs gıbı sebepsız aglıyo...endıselenıyoruz cok.napsak susmuyo garıbım ...varmı aranızda boyle durumlar?
Benim oğlumdada oluyordu hep aynı saatlerde 1 ay kadar sürdü sonra geçti.
canımmsınn dilekcim o senin güzelliğin arkadaşım.. Bak iyi niyetli arkadaşım halil ibrahimede bakacakmış ya kızlar valla insanları anlamıyorum biliyo musunuz cidden ben millete hep derdim bana bırakabilirsin çocuğunu diye şimdide yani benim olmasına rağmen biri bıraksa rahat rahat bakarım nedir yani ölür müyüm.. Ama millet gerçekten tuhaf eltimler nasıl korkuyo sanki veba mikrobu bırakcam evlerine sanki hiç bakmamışlar ay ağlarsa naparım diyolar salak oturur sende ağlarsın bu kadar mı beyinsiz olur bi insan ya 18 yaşında eşimin yeğeni var hatta 17 o bile bütün gün baktı bikere hemde öyle güzel bakıyo ki kaynanama dedim geçen hamilelik test iyapmaya gitcem kızılaya sokmıyım çocuğu mikrop kapmasın yarım saat bak dedim ağlarsa ben naparım ya beş tane büyütmüşsün hala ne yapacağını anlayamadın mı.. ki yani doğa nasıl rahat bi bebek bırakıyosun üç saat sonra gel bıraktığın yerde yatıyo hala.. Aman kızdım bende ne kimseye bırakırım nede sevmeye götürüyorum artık. Sevmeye getir derler bakmaya gelince bi saat bakmazlar.
sido eğer kilo alımı iyiyse takılma gramaja hayatım benimki ilk doğduğunda minicik olmasına rağmen 800 içiyodu bunu içerken 2.5 kilo ancak vardı doktora sordum aradaki farkı kapamaya çalışıyo dedi ve o ay o kadar içmesine rağmen altı üstü 800 gr aldı sonra azaldı içmesi ki dilekle bizim bebekler aynı ayar dediği gibi işte 650-700 falan içiyo ama bi kilo aldı en son ay. bakalım yarın yada öbür gün üç ayımızın kontrolüne gidicez inşallah bu ay ne aldı bilmiyorum.
Bende geçen markete gideyim dedim kaynanam çabuk gel ağlar sa ne yaparım diyor yaa hayret bişey. El kadar bebekten korkuyorlar.
İşe gitmek zor olacak bende 2 aralıkta başlayacağım ama ne yapalım ona göre bir düzen kurarız artık.Sorma aynı uykusuzluk bendede var sabah 6.30 dan beri ayaktayım. Eminim çalışmaya başlayınca dahada yorucu oluyordur. Napalım sağlık olsun.
benim bebişte uyutmuyor maalesef...biricik kızım:)))44günlük oldu ve neredeyse 44 yıl birden yaşlandım...bu ara sütümde çok azaldı ne yapıcağımı bilemiyorum.rezene kimyon anason bulgur vs denedim azalmaya devam ediyor...yardım edicek tek eşim var oda tüm gün işte((benimle aynı durumda olan varmı?
benim bebişte uyutmuyor maalesef...biricik kızım:)))44günlük oldu ve neredeyse 44 yıl birden yaşlandım...bu ara sütümde çok azaldı ne yapıcağımı bilemiyorum.rezene kimyon anason bulgur vs denedim azalmaya devam ediyor...yardım edicek tek eşim var oda tüm gün işte((benimle aynı durumda olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?