2009 Eylül Anneleri

dışarı ama önermem gecen kazaya ugradık :)

Canım sen ertesi gün hapını neden kullanmadın ki benim başıma öyle birşey gelirse kullanırım 2-3 gün gerekirse sağdığım sütleri dökerim ne yapayım.

Evet canım ya maşallah kuzuma benimkinin uykusu açlığın yanında ağır basıyor 5dk önce mışıl mışıl uyuyan çocuğu kaldırıyorum altını alırken açlığının farkına varıyor basıyor çığlığı ve nasıl ellerini emiyor sütü ilk birkaç dakika soluksuz içiyor:)

Ohhh maşallah canım senin oğluşuna da aman nazar değmesin inş. Sen emzirmeyip sağıyor musun artık?

Bu arada kızlar bebeğinin dili beyaz olan var mı ya benimkinin beyaz kimi 1 aydan sonra pamukçuk olmaz artık süt içtiği için normal diyor kimi bu pamukçuk sil karbonatla diyor 1 hafta kadar sildiğimde de pek birşey yaramadı kafam çok karışık :uhm:

dilekcim çok tşk.ederim ellerine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben hem emziriyorum hem sagıyorum mamada veriyorum mama verdğim 2-3 saat açıkmıyo o arada sagıyorum bende gün içinde gecede mama veriyorum yatmadan çünkü sütüm çok azalıyo gün sonunda sabahta tekrar sagıyorum ölee idare ediyoz işte sabahları sütüm çok iyi geliyo maşallah hep öle olsa:))))

mrb baharcım ben çok iyiyim nasıl özlemişim uyumayı sen nasılsın adapte olabildinmi işe emzırmek için gidip gelmek zor oluyomu????

canım oğluşumu özlemek dışında zor olmuyor. hatta benim için iyi bile oldu sürekli oturmaktan dizlerim çok ağrır olmuştu. azcık boğazımı da tutabilirsem kısa zamanda kalan kiloları veririm gibi geliyor bakalım.

özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda

Nabersin Baharcım?

Zaten ben nasıl yapıldığınıda unuttum kaydirigubbakcemile3

Nabersin şekercim?? Maşallah oğluşuna

dilekcim ali efe o uykusuna saat 1030-1100 gibi dalıyo.saat 2-3 e kadar top atsan uyanmıyor. sonra sabaha kadar delik deşik uykular bizlerin oluyor tabi. hele o sabah uykusunun en güzel yerinde uyanıp bi daha yatmaması yokmu ooof of :)

veririz canım ya süt olsun diye yiyoz ben çok korkuyorum sütüm gitcek diye süt olsunda vercez bi şekılde

Nabersin Baharcım?

Zaten ben nasıl yapıldığınıda unuttum kaydirigubbakcemile3

Nabersin şekercim?? Maşallah oğluşuna

hakketen maşallah valla son zamanlarda çok üzüyodu beni gönlümü almak için uyudu galiba ben çok ii yim sizin keyifler nasıl üzüyomu ezgi hn.??

of kızlar yaa şu kilo konusunda o kadar dertliyim ki anlatamam yemin ediyorum bu konuya o kadar çok sıkılıyorum ki günümün çoğu buna sıkılmakla geçiyo yani tabii ki Allah başka dert vermesin ama. Ya yirmi kilo aldım hamileliğimde ki bi ay erken doğurduğum halde 60 la girdim doğuma bi gün sonra hastaneden çıkarken 52 kiloydum çok beğendim kendimi hah böyle kalayım dedim ama dün tartıldım 48 kilo olmuşum yemin ediyorum oturup ağlıycam sinirimden ki ağlamadığımda olmuyo değil..Ya neler yemiyorum hele bu ara bi dikişte yarım kilo boza içiyorum sütü de geçtim kilo yapsın diye ama yok yok yok böyle giderse yine eski kiloma dönmekten çok korkuyorum yaa yine pantolonlarım olmaya başladı olmasınlar istiyorum bi pantolonla bütün kışı geçireyim ama vermiyim kilo valla her gün dua ediyorum Allaha her gün biraz daha eriyorum ne göbek kaldı ne popo kaldı Hayatta hiçbişeyi kimseyi kıskanmadım ama inanın şu kilo alanları emzirirken bide veremeyenleri nasıl kıskanıyorum anlatamam heralde offf yaaa.yine başlıcak millet ne zayıfsın demeye diye stres oldum annemi kaynanamı her gördüğümde iyice zayıfladın yine demelerinden bıktım gerçekten depresyona giricem bu yüzden Allahım ya ne güzel almıştım üç tane daha doğursam belki biraz kalır. bütün bunları yazarken bi yanımda kurabiyeler bi yanımda çorba tıka basa tok olduğum halde hala yiyorum delirecem yaa.

veririz canım ya süt olsun diye yiyoz ben çok korkuyorum sütüm gitcek diye süt olsunda vercez bi şekılde
walla ben de ondan korkuyom gülcancım. bir de allahın hikmeti ağzım durmuyor ya. sürekli yiyesim var :) aman 6 ay sonra başlarız birlikte diyete dimi hayatım ne olcak sanki. 6 ay podyumlardan uzak kalıverelim :)
Sorma aynı uykusuzluk bendede var sabah 6.30 dan beri ayaktayım. Eminim çalışmaya başlayınca dahada yorucu oluyordur. Napalım sağlık olsun.
ya bünye alışıyor canım ya. sadece sevdiğim dizilerin hiç sonunu getiremez oldum. 1030 gibi ali efe uyuyunca benim de gözler kayıyor uyuyup kalıyorum koltukta

canım milletin demesiyle bunalıma mı gircen. o zaman ben öleyim. ben de senin gibi zayıftım şimdi her gören aaa ne çok kilon kalmış diyo. sonuçta kilo iyi birşey değilki canım keşke ben de hemen verebilsem. boşver takma onları ne güzel işte. bak ben hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum.

Herkese merhaba. oğlandan zaman bulup giremiyorum yaa şimdi bile tek elle beşik sallıyor tek elle de yazıyorum. bu çocuklar bizi maymun ediyorlar.

benim bebişte uyutmuyor maalesef...biricik kızım:)))44günlük oldu ve neredeyse 44 yıl birden yaşlandım...bu ara sütümde çok azaldı ne yapıcağımı bilemiyorum.rezene kimyon anason bulgur vs denedim azalmaya devam ediyor...yardım edicek tek eşim var oda tüm gün işte((benimle aynı durumda olan varmı?

Bebeğin uyudukça sende uyu. Uykuda süt üretimi artıyor.

canım allah sabır ve kolaylık versin. zamanla düzene girecektir uykusu. sen moralini yüksek tut ne olursa olsun. sütün eksilmesinin başlıca nedeni stres canım unutma.

eda_naz ben işe başladım. çok zor oluyor alışmak başlarda. hatta birisi soruyor ali efe nasıl diye ben başlıyorum ağlamaya falan. ama bak ikinci günümde biraz daha rahatım. gerçi ben 2 saatte bir eve gidiyorum ama. senin şartlar nasıl olcak?

Dilek sanırım topiktesin. Bişey soracağım sana. Kaç saatte bir besliyorsun kızını. Birde sanırım 4 aatte bir sağıyordun makinayla. GElinimiz makina gönderecek bana. ışe başlayınca kullanacağım ev yakın olduğu için emzirmeyece eve geleceğim öğlen saati. Mamasız idare edebilirmiyiz acaba??. Sen biberonla beslediğin için daha iyi anlarsın kaç cc mama verince kaç saat sonra tekrar besliyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…