2009 Eylül Anneleri

kızlar ben de kaldırmıyorum gece 10 ile 3-4 arası ne kadar uyursa karıma çünkü sonrasında en fazla iki saatte bir kalkıp emmek istiyor öyle alıştı sanırım

işte bundan bahsediyordum ben gece altınıda değiştirmiyorum artık gecenin gece olduğunu algılaması gerek çünkü.. Ben bütün gün bebeğim tv izliyorum kızlar d smartta süper şeyler anlatıyorlar yaaa. hayır tatlım ya sağmıyorum beş altı saat sağmamış oluyorum gün içinde nasıl olsa bol bol sağıyorum benimde bi rahat uykuya ihtiyacım var dimi ama :)

cnm toplam 5 ölçek derken birseferdemi 5 ölçek veriyosun yani 150 ml...öylemi ynlışmı anladım ben...:uhm:

evet cnm 150 ml...tek seferde...zaten daha az mamayla doyunca kalanını emmiyor...

dilekcim benim ki memeyi bırakmıştı 20 günlükken gögüslerim şişmişti..sonra slikon gögüs ucuyla arada veriyodum...oda canı isterse ancak emiyordu..bi yapışıncaada 40 dakika ayrılmıyodu..ve damla damla gelen sütte bitince yaygarayı basıyordu..ve bunun üzerine en az 3 ölçekte mama yiyodu...bende sütü sağıp vermeye başladım bu yzden..ama doymadığı için ağırlıklı mama ile besleniyordu...ama bi kaç gündür kendi kendine emmeye başlad ı ve işin en güzel tarafıda emdiği sütle doyuyor...o yüzden 24 saatte 3 defa emzirme dedim..bunada şükür..sütüm yavaş yavaş doyurmaya başladı galiba..aralarda da sağmayla ne çıkarsa artık veriyom

ı

Canım ısısını olabildiğince muhafaza etsin diye aldım termosu ama çok ta işe yaradığını sanmıyorum yine de kalan sütü bir sonraki öğününe kadar hep onun içine koyuyorum. Kız valla ben çok ciddiyim 48 kilo olduğum zamanlarda oldu aahhhh ne güzeldi o günler inan lisedeyken o dizden çoraplar olur ya onlar benim safinaz gibi bacaklarımda hiç durmuyordu aşağı düşüyordu ama ben kendimi o şekilde çok beğeniyordum ahh yine öyle olsam keşke. Milleti takma be tatlım şişman olsaydında eminim o konuda da birşeyler söyleyeceklerdir patavatsız insan mı yok dolu etrafta. Dediğin gibi salak insan böyle durumlarda sende mutlaka onun hoşuna gitmeyecek birşeyler söyle görünüşü ile ilgili bırak o sinir olsun bence çok güzelsin hatta mevlüt resimlerine bile bayıldım.

ben 4 ayımızı bi doldurayım ek gıdalara başlıcam havuç suyu elma suyu ile çünkü nekadar az mama verebilirsem o kadar iyi

Bende aynı şekilde canım bazen 6 saat bile sağmadığım oluyor inş kesilmez bu şekilde sütümüz işe başlayınca ne yapacğım hiç bilmiyorum artık en çok 3 ay daha bu şekilde uykusuz geçiririm ama 6. aydan sonra rahat 6-7 saat uyurum ek gıdaya geçince takmam o kadar süt kesilmesi durmunu.

Anladım canım inş hep böyle devam eder.

ohh ne güzel başlamış emmeye.. bende bugün bir umut hazır sütüm artmışken göğüs ucumu pompada çıkarıp denedim.. ortalığı yıktı benimkisi..gözünden yaş gelene kadar ağladı..sevemedi memelerimi sıpa... tabi işine geliyo anne koysun biberona o dalıkır lıkır içsin..

Ay aynı benim kızım meme düşmanı diyorum ben ona millet memeye hasret benimki plastiğe :) Gözünden yaş mı geldi. kızlar ya benim kızımın gözünden yaş gelmiyo???? hiç gelmedi ısrarla bekliyorum asla gelmedi varmı başka benim gibi olan ya. gerçi çokta ağladığı olmuyo yani en fazla bi eğğğğ yapıp susuyo ondan mı acaba randımansız ağladığı için mi eheheheh

Aynen dilekcim altı ay yetse iyi ondan sonra iki kere emsede olur günde ağız tiryakiliği

Aynen canım benim kızda hazıra konmayı seviyor zaten 15-20 güne kadarda işe başlayacağımiçin işimede geliyor bu durum.

Canım benim kızımında geliyor gözünden yaş dikkat et gözyaşı kanalları tıkalı olabilir.Mesela aşısında bile gözlerinin yanından aktı gözyaşları. İnsan onu böyle görüncede içi parçalanıyor. Demek çokta ağlamıyor ha canım benim yaa akıllı kızlarımız bizim ama İstersen sen bir doğayı çimdiriver bakalım ağlıcak mı :roflol:

benimkinden öyle çok gözleri yaşlı ağladığı olmadı bir iki kere.. aman gelmesin insan çok üzülüyo gözünde yaş görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…