2009 Eylül Anneleri

El kadar bebeleri bırakmak zor ama onların geleceği için bizim çalışmamız da şart. Kim bakıyor oğluna? Bneim kayınvalidem gelecek bakmak için. Sabah 08:30 da çıkacağım evden 12:00 gibi geleceğim 02:00 gibi çıkıp 05:00 gibi döneceğim. Aralardada eve sütümden bırakabilirsem mama vermeden atlatabiliriz sanırım.

Bu arada ek besinlere 4. ayda başlayacakmısın sen çalıştığın için yoksa 6. ayımı bekleyeceksin??

canım allah sabır ve kolaylık versin. zamanla düzene girecektir uykusu. sen moralini yüksek tut ne olursa olsun. sütün eksilmesinin başlıca nedeni stres canım unutma.

Tesekkür ederim ama stres olmadan günüm gecmiyorki eşim aksamları pek yardımcı olmuyor tum gun tek mücadele ediyorum işin en kötü tarafı aile esrafıda çok uzakta...süt ypabilicek kısa sürede etkin bir yiyecek içicek biliyomusunuz?

canım süt yapacak en iyi şey su uyku ve huzur diye biliyorum

uzun zamandır girmiyorum herkes neler yapıyor kızım çok gazlı doktor kolik dedi üç ay devam edermiş sizinkilerden ne haber

eh sen de benim gibi şanslılardansın o zaman canım. çok soğuklarda biraz zorlanırız gidip gelirken ama değer evlatlarımıza ne olcak. benim babanem bakıyor canım. sütünü sağıp saklarsan mamasız idare edilir canım. ben o anki duruma göre hareket etcem canım. olursa 4 aylıkken azar azar başlayabilirim de ek gıdaya bilmiyorum şimdilik. sen ne yapacaksın?
canım ben günde 3 defa falan rezene ve kimyon tohumlarını karıştırıp içiyorum. hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor. tahin helvası yiyorum bir de mutlaka üzüm hoşafı iç bak bende çok işe yaradı. benim de eşim pek yardımcı olmaz canım genelde erkekler agucuk yapıp bırakıyorlar malesef.
meraba kızlar nasılsınız baharcım işe başlamışsın allah yardımcı olsun canım yoruluyosundur emzirmeye git gel

saol canım allah yardım ediyor. yok kız yorulmuyom otur otur hamlamışım bacaklarım açılıyor git gel iyi oldu... sen nasılsın?

tatlım bende senin gibiyim...tek başıma bakıyorum...seninki eğer uyumuyorsa büyük ihtimal doymadığındandır..çünkü bizde öyleydik.ben mama takviyesine başladım ve rahat ettim..tesellim eskiden büyüklerimizin sütü olmayınca pirinç unu veriyolarmış çok şükür şimdi bol mineralli mamalar var...onlardan veriyoruz
gece eğer banyo yaptırırsam 12 de bir yatıyor sabah 6 da kalkıyor...yaptırmadığım zamanlarda 4-5 gibi kalkıyor..gündüzde uykumuz çok iyi...ama midesinde bir yemek kaşığı kadar bile boşluk kalsın...ne kendi uyur nede beni rahat bırakır...

gülcancım en son sen kamıştın doğurmayan ondan sonrada ben giremedim bebiş nasıl normalmi doğurdun bebiş nasıl

ayfer bahar ebru hepinize teşekkür ederim...teklifimi kırmayıp geldiğiniz için:) sayenizde oğlumla beraber çok güzel bir gün geçirdik....bu arada oğlum o gün ya sizinkileri kıskandı aralarında sütün faydalı olduğunu falan konuştular galiba acayip derece memeye düşkünlüğü arttı..ucum yoktu...öyle bir emiyor ki onu bile yavaş yavaş çıkartıyor artık....slikon gögüs ucuna falan gerek kalmadı anlayacağınız..ve işin en güzel yanı günde 3 öğün çok rahat emerek doymaya başladı...

cnm bende senin gibiyim 47 kiloyla hamile kalmıştım 66 ile doguma girdim...60 kilo çıktım dogumdan sonrada 5 kilo verdim...şimdi 55 kiloyum ne kilo almak nede ki,lo vermek istiyorum böylece kalsam ne güzel olur:içelim: hafif biraz göbegim var sanırım oda gidince fılan eski halimne dönerim diye düşünüyorum ama göbegim gitsin ben gene 55 kilo kalayım:Saruboceq:

bizim babamızın hakkını yemeyeyim arada bi gazını çıkarıyo biberonla besliyo dizinde uyutuyor agucuk fılan yapıyor ve hemen usanıp bana verip maça dalıyo...maç yoksa yorumları dinliyokafamçokkarıştı

Bende aralarda süt bırakamazsam başlarım pirinç unundan mamalar falan düşünüyorum. Benim olmadığım aralarda onlardan takviye olabilir biberonla beslenmesi yerine kaşıkla yer.

Bebeklerin takvimleri ilerlemiyor sanırım. Sizinde öylemi?
Ben kaçayım oğlan uyurken yemeğimi halledeyim. Dün eşim yaptı bugünde onun başına ekşimesin yemek işi:))
Size iyi muhabbetler. Görüşmek üzeree

ah canım sende benim durumumdasın bende gurbetteyim kımsem yok tek başıma idare ediyorum saolsun eşimde yardımcı olur şuan onun işleride çok yogun ve akşam gelince bide ders çalışıyo ocakta sınava var bişeyde diyemiyorum bende kafayı yemek üzereyim ama bugun iii yim benımde öle dogru dürüst sütüm yok canını hiç sıkma daha gider sütün, süt yapan bişeyde yok ben herşeyi denedim maalesef en iii uyku yapıyo onuda nasıl yapabılırsek
gülcancım en son sen kamıştın doğurmayan ondan sonrada ben giremedim bebiş nasıl normalmi doğurdun bebiş nasıl

oooo ooo sen girmeyeli baya olmuş dogurdum oglum abi oldu bile yok canım normal doguramadık kesip aldılar benim bebişim biraz uykusuz hiç anasına çekmemiş ama dün gecemiz süperdii uyudu paşam

bu tıckerlar haftalıkya ondan canım

canım benimde öyle geceleri uykusuz çok gazklı o yüzden giremiyorum ikinci sınıfa giden oğlumda var onun akşamları dersi falan derken yemek derken bayadır giremiyorum bulduğum boş vakitlerde uyuyorum benim kızım geceleri çok az uyuyor ben bu arada normal doğurdum 23 eylülde

zayıflamaktan şikayet edenler gelip bir güzel dövecem sizi.. 65 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim doğum çıktığımda 77 olmuşum.. 3100 gr kızım doğdu ona rağmen 100 gr hangi ara aldım hastanede bilmiyom.. şimdide 73 düştüm zar zor .. kilo yapcak hiçbirşey yemiyorum.. ekmeği kestim tatlıyı kestim.. yakında sporada başlıcam mecburen.. o yüzden hiç şikayet etmeyin bol bol çikolata yiyin bu aralar canım çok çekiyoda yiyemiyom bari siz yiyin :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…