eda_naz ben işe başladım. çok zor oluyor alışmak başlarda. hatta birisi soruyor ali efe nasıl diye ben başlıyorum ağlamaya falan. ama bak ikinci günümde biraz daha rahatım. gerçi ben 2 saatte bir eve gidiyorum ama. senin şartlar nasıl olcak?
canım allah sabır ve kolaylık versin. zamanla düzene girecektir uykusu. sen moralini yüksek tut ne olursa olsun. sütün eksilmesinin başlıca nedeni stres canım unutma.
Tesekkür ederim ama stres olmadan günüm gecmiyorki eşim aksamları pek yardımcı olmuyor tum gun tek mücadele ediyorum işin en kötü tarafı aile esrafıda çok uzakta...süt ypabilicek kısa sürede etkin bir yiyecek içicek biliyomusunuz?
eh sen de benim gibi şanslılardansın o zaman canım. çok soğuklarda biraz zorlanırız gidip gelirken ama değer evlatlarımıza ne olcak. benim babanem bakıyor canım. sütünü sağıp saklarsan mamasız idare edilir canım. ben o anki duruma göre hareket etcem canım. olursa 4 aylıkken azar azar başlayabilirim de ek gıdaya bilmiyorum şimdilik. sen ne yapacaksın?El kadar bebeleri bırakmak zor ama onların geleceği için bizim çalışmamız da şart. Kim bakıyor oğluna? Bneim kayınvalidem gelecek bakmak için. Sabah 08:30 da çıkacağım evden 12:00 gibi geleceğim 02:00 gibi çıkıp 05:00 gibi döneceğim. Aralardada eve sütümden bırakabilirsem mama vermeden atlatabiliriz sanırım.
Bu arada ek besinlere 4. ayda başlayacakmısın sen çalıştığın için yoksa 6. ayımı bekleyeceksin??
canım ben günde 3 defa falan rezene ve kimyon tohumlarını karıştırıp içiyorum. hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor. tahin helvası yiyorum bir de mutlaka üzüm hoşafı iç bak bende çok işe yaradı. benim de eşim pek yardımcı olmaz canım genelde erkekler agucuk yapıp bırakıyorlar malesef.Tesekkür ederim ama stres olmadan günüm gecmiyorki eşim aksamları pek yardımcı olmuyor tum gun tek mücadele ediyorum işin en kötü tarafı aile esrafıda çok uzakta...süt ypabilicek kısa sürede etkin bir yiyecek içicek biliyomusunuz?
meraba kızlar nasılsınız baharcım işe başlamışsın allah yardımcı olsun canım yoruluyosundur emzirmeye git gel
benim bebişte uyutmuyor maalesef...biricik kızım:)))44günlük oldu ve neredeyse 44 yıl birden yaşlandım...bu ara sütümde çok azaldı ne yapıcağımı bilemiyorum.rezene kimyon anason bulgur vs denedim azalmaya devam ediyor...yardım edicek tek eşim var oda tüm gün işte((benimle aynı durumda olan varmı?
of kızlar yaa şu kilo konusunda o kadar dertliyim ki anlatamam yemin ediyorum bu konuya o kadar çok sıkılıyorum ki günümün çoğu buna sıkılmakla geçiyo yani tabii ki Allah başka dert vermesin ama. Ya yirmi kilo aldım hamileliğimde ki bi ay erken doğurduğum halde 60 la girdim doğuma bi gün sonra hastaneden çıkarken 52 kiloydum çok beğendim kendimi hah böyle kalayım dedim ama dün tartıldım 48 kilo olmuşum yemin ediyorum oturup ağlıycam sinirimden ki ağlamadığımda olmuyo değil..Ya neler yemiyorum hele bu ara bi dikişte yarım kilo boza içiyorum sütü de geçtim kilo yapsın diye ama yok yok yok böyle giderse yine eski kiloma dönmekten çok korkuyorum yaa yine pantolonlarım olmaya başladı olmasınlar istiyorum bi pantolonla bütün kışı geçireyim ama vermiyim kilo valla her gün dua ediyorum Allaha her gün biraz daha eriyorum ne göbek kaldı ne popo kaldıHayatta hiçbişeyi kimseyi kıskanmadım ama inanın şu kilo alanları emzirirken bide veremeyenleri nasıl kıskanıyorum anlatamam heralde offf yaaa.yine başlıcak millet ne zayıfsın demeye diye stres oldum annemi kaynanamı her gördüğümde iyice zayıfladın yine demelerinden bıktım gerçekten depresyona giricem bu yüzden Allahım ya ne güzel almıştım üç tane daha doğursam belki biraz kalır. bütün bunları yazarken bi yanımda kurabiyeler bi yanımda çorba tıka basa tok olduğum halde hala yiyorum delirecem yaa.
eh sen de benim gibi şanslılardansın o zaman canım. çok soğuklarda biraz zorlanırız gidip gelirken ama değer evlatlarımıza ne olcak. benim babanem bakıyor canım. sütünü sağıp saklarsan mamasız idare edilir canım. ben o anki duruma göre hareket etcem canım. olursa 4 aylıkken azar azar başlayabilirim de ek gıdaya bilmiyorum şimdilik. sen ne yapacaksın?
canım ben günde 3 defa falan rezene ve kimyon tohumlarını karıştırıp içiyorum. hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor. tahin helvası yiyorum bir de mutlaka üzüm hoşafı iç bak bende çok işe yaradı. benim de eşim pek yardımcı olmaz canım genelde erkekler agucuk yapıp bırakıyorlar malesef.
saol canım allah yardım ediyor. yok kız yorulmuyom otur otur hamlamışım bacaklarım açılıyor git gel iyi oldu... sen nasılsın?
eh sen de benim gibi şanslılardansın o zaman canım. çok soğuklarda biraz zorlanırız gidip gelirken ama değer evlatlarımıza ne olcak. benim babanem bakıyor canım. sütünü sağıp saklarsan mamasız idare edilir canım. ben o anki duruma göre hareket etcem canım. olursa 4 aylıkken azar azar başlayabilirim de ek gıdaya bilmiyorum şimdilik. sen ne yapacaksın?
canım ben günde 3 defa falan rezene ve kimyon tohumlarını karıştırıp içiyorum. hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor. tahin helvası yiyorum bir de mutlaka üzüm hoşafı iç bak bende çok işe yaradı. benim de eşim pek yardımcı olmaz canım genelde erkekler agucuk yapıp bırakıyorlar malesef.
saol canım allah yardım ediyor. yok kız yorulmuyom otur otur hamlamışım bacaklarım açılıyor git gel iyi oldu... sen nasılsın?
ah canım sende benim durumumdasın bende gurbetteyim kımsem yok tek başıma idare ediyorum saolsun eşimde yardımcı olur şuan onun işleride çok yogun ve akşam gelince bide ders çalışıyo ocakta sınava var bişeyde diyemiyorum bende kafayı yemek üzereyim ama bugun iii yim benımde öle dogru dürüst sütüm yok canını hiç sıkma daha gider sütün, süt yapan bişeyde yok ben herşeyi denedim maalesef en iii uyku yapıyo onuda nasıl yapabılırsekbenim bebişte uyutmuyor maalesef...biricik kızım:)))44günlük oldu ve neredeyse 44 yıl birden yaşlandım...bu ara sütümde çok azaldı ne yapıcağımı bilemiyorum.rezene kimyon anason bulgur vs denedim azalmaya devam ediyor...yardım edicek tek eşim var oda tüm gün işte((benimle aynı durumda olan varmı?
gülcancım en son sen kamıştın doğurmayan ondan sonrada ben giremedim bebiş nasıl normalmi doğurdun bebiş nasıl
Bebeklerin takvimleri ilerlemiyor sanırım. Sizinde öylemi?
Ben kaçayım oğlan uyurken yemeğimi halledeyim. Dün eşim yaptı bugünde onun başına ekşimesin yemek işi:))
Size iyi muhabbetler. Görüşmek üzeree
bebeğimin resmini göndermek istiyorum ama beceremiyorum bilen biri bana anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?