ya kızlar çok duygusal bişey düşünsenize başka bi topikte karnımızdaki bebekleri konuştuk duyduk aylarca ilk hareketleri rahatsızlıklarımız endişelerimiz hepimiz sağlıkla aldık çok şükür kucaklarımıza bebeklerimizi şimdi onların yaptıklarını konuşuyoruz Allah ım inşallah her isteyene yaşatsın bu duyguları :)
selam kizlar nasilsiniz
benim canim skkin biraz
2 gundur sutum azaldi
niye bilmiyorum tekrardan artar mi acaba yaaa cok korkuyorum tamamen kesilirse diyeeeee
2 saatte bir emiyor ama bugun 2 saatte dolmadi goguslerim farkettim o da sut istedigi gibi gelmeyince basliyor aglamaya
bi bakiyorum tek gogus emip doyuyor bi sonraki seferde ikisini birden emiyor doymuyor
yaaa cok korkuyorum insallah azalmaz iyice
o kadar cok su iciyorum ki sutum cok olsun diye
bi ara ne guzeldi sagdigimda tek gogusten 120 cc cikiyordu nolduysa su iki gunde oldu
YARDIMMMMM :)
Kızlar şükredin bebişlerinize bugün oğlum 56 günlük oldu ve hala en fazla uykusu 1 saat kalkıp emip yatıyor bu 45 dakka da oluyor 1 saatte ama emmesi 2-3 dakkayı geçmiyor. siz nasıl başardınız bu 4-5 saatte bir beslenmeyi bana da yardım edin bakiiimmm bende rahata ereyim gariiii :)
Bu arada süt azalması durumu anneme söledim o da zamanla bebeğe yetecek kadar bünyen sütü ayarlayacak dedi yani azalması normalmiş benimde sütlerim akıp taşıyodu ama şimdi eskisi gibi değil :)
Uyku konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim hadi bakalım anişler tavsiyelerinizi bekliyorum
ayfercim ordamisin gaz cayi ise yaradi mi merak ettim
onu bana oneren arkadas benden 1 hafta once dogum yapmidsti bebegini hastaneye kaldirmislar simdi
mikrop kapmis sonra kanla tum vucuda mikrop yayilmis hastanede de kan mi serum mu ne verirken bebegin damarlari patlamis yogun bakima almislar
ariyorum acmiyor telefonunu insallah iyilesir bebecik yaaaa cok uzuldum
doktor yaaa musluk suyunda emzigini ya da altini yikarken mikrop kapmistir ya da pis elle altini degistirirken kapmistir demis
aman dikkat kizlar yaaaa
kızlar yorgunluktan ölüyorum. eşim evde soğuik algınlıgı var diye işe gitmiyor. alituna huysuz. ev iş dolu. yıkanan çamaşırları bile yerleştiremedim. çocuk emiyor uyuyor eşimle ilgilenmeye calısıyorum sonra yemek yapmaya calış off off az önce duş aldımda biraz kendime geldim..
canım allah kolaylık versin hakikaten çok zor bir durum bari annene veya kayınvalidene hbr ver yardıma gelsinler.
canım kayınvalıde bandırmaya evine gitti. yarın eşim işe gidecek. perş. cuma bende sabahtan anneme giderim. yarın biraz evimi toparlayayım..
dilekcim banada ticker yaparmısın:) 09.09.09 doğumlu kuzum
ya meryemcim sanırım bende eşin gibi soguk algınlıgı oldum...korkuyorum grip olcam die eşindeki belirtiler ne cnm..
burnunda yanma ıle basladı canım. şimdi burnu akıyor ve boğazlarında ağrı var. vucut kırkgınlıgın ve atesin yoksa korkma canım. geçmiş olsun
ay aynen bendede böle başladı dün burnum ve genzim yanmaya başladı...bugunde bogazım agrıyo biraz...ıhlamurla fılan biraz geçiyo bogazımın sertligi az az da burnum akıyo...kız domuz girbi olmiyim bendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar sezeryanla doğum yapanlar göbekleriniz ne alemde benim çok az bi göbeğim kaldı gitmesi için ne yapabilirm ??
canım bendede var hafif göbek ama o balkon durumu hala var göbeğimde:sinifsinif:
hoşgeldin alitunam yazarsan sevinirim:)
canım mekik çeksek işe yararmı bide sezeryanda göbek kalıyo diyolar ben eski göbeğimi istiyorum sadece 4 kilom kaldı ama göbek kötü duruyo bide selülilerim acaip oldu napıcam 20 yaşındayım ama vucudum berbat(( ağlamak istiyorum yüzme ye gitmek i,stiyorum ama kapalı bayanlar için güzel bi kompleks yok koskoca istanbul da :gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?