2009 Eylül Anneleri

Evet tatlım ya ne günlerdi kalp atışları, ikili test, üçlü test muhabbetleri:)) amin canım nerde isteyen varsa versin rabbim.

selam kizlar nasilsiniz
benim canim skkin biraz
2 gundur sutum azaldi
niye bilmiyorum tekrardan artar mi acaba yaaa cok korkuyorum tamamen kesilirse diyeeeee

Canım bazen azalabiliyor benimde her zaman aynı çıkmıyor ama hiç moralimi bozmuyorum benim sütüm var ve bu geçici bir durum diye düşünüyorum sonra yeniden eski verimine kavuşuyor göğüslerim. sende sakın moralini bozma geçici bir süreç olarak düşün bunu.

maşallah canım çok ta güzel çıkıyormuş sen yinede elinden geldiğince stokla canım sütün bolken.

Canım benim kızımda düzenini kendi oturttu çok uzun zamandır geceleri 4-5 saat uyuyor. Maalesef ne yapabileceğini bilmiyorum allah sabır versin.

Canım yaa allah korusun meleklerimizi. O meleğe de bir an önce acil şifalar , anne babasına da sabır ve dayanma gücü versin inş. Çok dikkat etmek lazım hakikaten ben çok dikkat ediyorumda işe başlayınca annem ve kayınvalidem ben gibi dikkat etmeyecekler bu duruma deli oluyorum klava: geçen annem almış battanyesini altına sermiş üzerinde altını değiştirmiş daha sonra ayağında uyudu bana diyorki ver o battaniyeyi üstüne örtelim bende saçmalama anne dedim... Offfff ya çok işim var benim bunlarla allaha emanet artık kuzum ellerinde.

canım allah kolaylık versin hakikaten çok zor bir durum bari annene veya kayınvalidene hbr ver yardıma gelsinler.

canım allah kolaylık versin hakikaten çok zor bir durum bari annene veya kayınvalidene hbr ver yardıma gelsinler.

canım kayınvalıde bandırmaya evine gitti. yarın eşim işe gidecek. perş. cuma bende sabahtan anneme giderim. yarın biraz evimi toparlayayım..

canım kayınvalıde bandırmaya evine gitti. yarın eşim işe gidecek. perş. cuma bende sabahtan anneme giderim. yarın biraz evimi toparlayayım..

Anladım canm neyse sıkılma yarım kalan tek işler olsun evlerimiz artık çok uzun süre eskisi gibi olamayacak bende her şeye yetişmeye çalışıyorum herşey düzenli olsun istiyorum ama acayip yoruluyorum bırak kalsın işler kendini ii hissedince yine yaparsın.

ya meryemcim sanırım bende eşin gibi soguk algınlıgı oldum...korkuyorum grip olcam die eşindeki belirtiler ne cnm..

ya meryemcim sanırım bende eşin gibi soguk algınlıgı oldum...korkuyorum grip olcam die eşindeki belirtiler ne cnm..

burnunda yanma ıle basladı canım. şimdi burnu akıyor ve boğazlarında ağrı var. vucut kırkgınlıgın ve atesin yoksa korkma canım. geçmiş olsun

slm kızlar uyku düzenleri hakkında konuşmussunuz :)) benim kzım geceleri 2 saate bir kalkıp emiyo malesef yalnız 11 de yatırıyorum 2 de kalkıyo ondan sonra 2 saatte bir ayaktayız taki 7 ye kadar ondan sonrada uyumuyo doğru düzgün 15 dk 20 dk en fazla yarım saat gündüz böyleyiz ( ayağımda sürekli sallarsam uyuyo napıcam bilmiyoeum hele bazen gecenin tam ortasında uyanıo uyumuyo gözler açıkbeşiği saatlerce sallıyorum uyuması için (

burnunda yanma ıle basladı canım. şimdi burnu akıyor ve boğazlarında ağrı var. vucut kırkgınlıgın ve atesin yoksa korkma canım. geçmiş olsun

ay aynen bendede böle başladı dün burnum ve genzim yanmaya başladı...bugunde bogazım agrıyo biraz...ıhlamurla fılan biraz geçiyo bogazımın sertligi az az da burnum akıyo...kız domuz girbi olmiyim bendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar sezeryanla doğum yapanlar göbekleriniz ne alemde benim çok az bi göbeğim kaldı gitmesi için ne yapabilirm ??

yok yok merak etme eşim testlerini yaptırdı çıkmadı:) her tütlü meyva cayını içiyor eşim. sende iç canım sık sık. bırde tuzlu su ile gargara yap. Allah şifa versin

canım bendede var hafif göbek ama o balkon durumu hala var göbeğimde:sinifsinif:

canım mekik çeksek işe yararmı bide sezeryanda göbek kalıyo diyolar ben eski göbeğimi istiyorum sadece 4 kilom kaldı ama göbek kötü duruyo bide selülilerim acaip oldu napıcam 20 yaşındayım ama vucudum berbat (( ağlamak istiyorum yüzme ye gitmek i,stiyorum ama kapalı bayanlar için güzel bi kompleks yok koskoca istanbul da :gitme::gitme:

ah canım yaaaa o kadar değildir bence sen büyütüyorsun hem düzelecek daha çok yeni doğumumuz canım benim...benim de 4 kilom var eski halime dönmem içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…