2009 Eylül Anneleri

Yaw kızlar benım kızım geceyı gÜndÜz yaptı galıba dÜn gÜndÜz uyudu gece 2 de bı kaltı sabah 6 ya kadar uyanıktık ( Şımdı gene yatıooo uyandıramıom arada kalkıp emıp yatıo

napcam ya

slm kızlarr herkes nasıll iidir inşallahh eskiden ii kötü girerdim siteye simdi gelen giden cocuk vakit bulamıyorumm yaaaaaaaaa

kızlr buarada moralimmm cok bozukk dogumdan sonra üzerime 10 kilo yapıstıı kaldııı hiç bir kıyafetimm olmuyooooo bacaklarımm selülit doldu yamafoldumben

ya aynı benim kızımı anlatıyon eminecim meemmle savaş veriyo resmen yaa.inşallah bigün dakikalarca mememde kalır..o günü iple çekiyom..bu saattten sonra olurmuki acep:uhm:

ben 4 ayımızı bi doldurayım ek gıdalara başlıcam havuç suyu elma suyu ile çünkü nekadar az mama verebilirsem o kadar iyi
aynen bende hele bi dolsun hemen vercem ek gıda...

beni,m kızda biberoncu oldu..mememde en fazla 5 dakkka dayanıyo...

benim kıda plastikçi cnm...çogumuz aynı problemi yaşıyoz demekkii...benim kızımında gözünden yaş gelmiyordu bende hep merak ediyordum acaba neden gelmiyor diye..taaki dayısı kızımın yanagına fotograf makinasını düşürene dekmafoldumbenmafoldumben kızım bi agladı canım yavrumun canı çok yanmış olcakki ilk kez o zmana gözünden yaş geldi.tabi bende agladım onla beraber...yani demek istedigim şu ki : seninki dedigin gibi randımansız ağlıyo ondandır..iyce bi aglasın gör ozmana nasıl akıyo yaşlar...mafoldumbenmafoldumben

benimkinden öyle çok gözleri yaşlı ağladığı olmadı bir iki kere.. aman gelmesin insan çok üzülüyo gözünde yaş görünce..

evet aynen yaş gelince bende aglıyorum onlamafoldumben

benim kızda dün gece 2 ye dek uyumadı sabahta babası işe giderken bi uyanıyo uykunun en tatlı yerinde dahada uyumuyor yaw napcez böle:bbo:

ya kızlar çok duygusal bişey düşünsenize başka bi topikte karnımızdaki bebekleri konuştuk duyduk aylarca ilk hareketleri rahatsızlıklarımız endişelerimiz hepimiz sağlıkla aldık çok şükür kucaklarımıza bebeklerimizi şimdi onların yaptıklarını konuşuyoruz Allah ım inşallah her isteyene yaşatsın bu duyguları :)

selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
fatoş çum aynen valla tıçımı kaşımaya vaktim yok benim 4 kg fazlam kaldı
ebru cum bugün banada sütüm azaldı oğlum dpymuyor gibi geldi yaaaa uuuff bende korkuyom bişi olmaz inş. düşünmeyelim böle şeyler canım yaaaa

selam kizlar nasilsiniz
benim canim skkin biraz
2 gundur sutum azaldi
niye bilmiyorum tekrardan artar mi acaba yaaa cok korkuyorum tamamen kesilirse diyeeeee

ebrucum acaba sanamı öyle geliyorr belki devamlı emdigi için birikmemiş olabilir....ayrıcaaa hemen sutummmmmm cokkkk dee ve buna inannn artmasında en önemliii faktorrr

2 saatte bir emiyor ama bugun 2 saatte dolmadi goguslerim farkettim o da sut istedigi gibi gelmeyince basliyor aglamaya
bi bakiyorum tek gogus emip doyuyor bi sonraki seferde ikisini birden emiyor doymuyor
yaaa cok korkuyorum insallah azalmaz iyice
o kadar cok su iciyorum ki sutum cok olsun diye
bi ara ne guzeldi sagdigimda tek gogusten 120 cc cikiyordu nolduysa su iki gunde oldu

YARDIMMMMM :)
Kızlar şükredin bebişlerinize bugün oğlum 56 günlük oldu ve hala en fazla uykusu 1 saat kalkıp emip yatıyor bu 45 dakka da oluyor 1 saatte ama emmesi 2-3 dakkayı geçmiyor. siz nasıl başardınız bu 4-5 saatte bir beslenmeyi bana da yardım edin bakiiimmm bende rahata ereyim gariiii :)

Bu arada süt azalması durumu anneme söledim o da zamanla bebeğe yetecek kadar bünyen sütü ayarlayacak dedi yani azalması normalmiş benimde sütlerim akıp taşıyodu ama şimdi eskisi gibi değil :)

Uyku konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim hadi bakalım anişler tavsiyelerinizi bekliyorum

valla benim oglan kendi duzenini kendi oturttu ben bisey yapmadim
bizimkisi de kotu aslinda aksam 7 gibi uyuyor ben o uyanmadan saat 10=11 arasi emziriyorum sonra karni doydugu icin 4 e kadar deliksiz uyuyor cogu gece
aciktigi icin uyaniyor tekrar emzirip yatiriyorum zar zor 1 saat daha uyuyor sonra uyanik
yani saat 5 5 bucuktan sonra uyumuyoruz pek
ne yaptiysam ilk akssam uykuya dalis saatini ileeri alamadim
gun icerisinde 3 4 saat uyutuyorum ona ragmen yine aksam en gec 7 de bayiliyor

ayfercim ordamisin gaz cayi ise yaradi mi merak ettim
onu bana oneren arkadas benden 1 hafta once dogum yapmidsti bebegini hastaneye kaldirmislar simdi
mikrop kapmis sonra kanla tum vucuda mikrop yayilmis hastanede de kan mi serum mu ne verirken bebegin damarlari patlamis yogun bakima almislar
ariyorum acmiyor telefonunu insallah iyilesir bebecik yaaaa cok uzuldum
doktor yaaa musluk suyunda emzigini ya da altini yikarken mikrop kapmistir ya da pis elle altini degistirirken kapmistir demis
aman dikkat kizlar yaaaa

ayyyy ebnim oğlumun gözünden yaş akıyo öle tatlı oluyo maviş gözlerinden denizi görüyom sankin tövbe tövbeee allah ağlatmasın inş. bebişlerimizi...tubacım namazdayken uyandı 1 kez bende yeni durmuştum resmen yüzü ıslanmış ağlarken kıyamadım sende bırak ağlasın arada heheee

Allah allaaah yok kesin çimdiklicem ben bu çocuğu bu gecehiç bi şekilde bi damla bile akmadı yaşlanmadı bile gözleri şimdiye kada rsonuçta aşı olduğunda oldukça yırttırdı ama hayır yaaa hayallah bak görüyo musun tıkanıklık mı var acep bi gidip çimdiriyim ben olmadı :

ya benimde bir göğsüm doluyo öteki normal tek onunla doymuyo yani varmı bu durumda olan onu nasıl artıracam bilmiyom

ilk başta sütler akıyodu kendiliğinden öle olurmuş ilk başlarda çok süt gelirmiş daha sonra normale dönermiş korkmayın bebek emdikçe süt gelir emzirin

ama şöle diyim her ağlamasında yaş gelmiyo gözünden ben de anlamadım..ama tıkalı olsa kızarma yapardı canım gözünde bence anca akar ya panik yapmaaaaa......

ilk başta sütler akıyodu kendiliğinden öle olurmuş ilk başlarda çok süt gelirmiş daha sonra normale dönermiş korkmayın bebek emdikçe süt gelir emzirin

evet canım haklısın bende ay olarak büyüyor oğlum die başladım 2 göğsümü emzirmeye ilerde yetmez emsin süt getirsin diye bakalım...inş. dahada artar...herkesin sütü bol olsun yaa inş.

kızlar yorgunluktan ölüyorum. eşim evde soğuik algınlıgı var diye işe gitmiyor. alituna huysuz. ev iş dolu. yıkanan çamaşırları bile yerleştiremedim. çocuk emiyor uyuyor eşimle ilgilenmeye calısıyorum sonra yemek yapmaya calış off off az önce duş aldımda biraz kendime geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…