Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
dıyor canım
dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkçim ne hbr nasılsın?? dün gece güzel geçmiş çok sevindim her geceniz öyle güzel geçsin inş. canım
canım tickerını yaptığım bir kişi daha karşılaştı bu uyarıyla bilemiyorum canım ben hep bu şekilde yaptım 3-4 kişide hiç sorujn çıkmadı nedenini bilmiyorum maalesef deneyeyim tekrar
tulaycım ne kadar alınıyor bilgin varmı
cnm valla kurumdan bişi demediler zaten uyuz hepsi malum...bircan la görüştüm bugün onunda benim gibi ssk sı asgari ücret üzerinden ödeniyordu 1.800 tl almış bende o kadar alırım herhalde bilmiyom ki canım...
senin nezman doldumu 57 günün ??? aldınmı yoksa???
57. gunmu alınıyor? ben rapor dolunca alınıyor dıye bılıyordum. yaa bana surecı anlatsana
selam kizlar nasilsiniz su ticker olayi beni sinir etti yok format mormat diyip duruyor anlayan birisi el ata bilirmiiiiii.buarada annem gidiyorrrrrrrrrrrrr yarinnnnnnnnnnnn:a015::çok üzgünüm:senağlama
canım dogum tarihini söle yapayım hemencik:)
25.09.09 cvanim yaaaaaaaaaa sagolllllllllll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lafımı olur canımmm inş begenirsinnn
http://lb1f.lilypie.com/fZzvp2.png
kızlar herkese merhaba..
gerçi benden başka kazık yok şuan burda ya neyse.. ya bu kabızlık ve neticesindede hemoroit beni öldürecek ne uyku kaldı ne düzen wc bende fobi halini aldı napıcam bilmiyorum varmı bi tavsiyesi bişiyi olan ağlamaktan gözlerim çıktı mahvetti bu dert beni hem hamilelikte hem şimdi kahretsinki.... mafoldumben
maşallah canım sarı şekerim ne kadarda tatlıkızlaaaaaarrr günaydın ula nerdesiniiiizzz hiçbiriniz yoksunuz ayol sap gibi kaldım yalnız yaaav gece enson yazanda benim sabah ilk yazanda toplaşın bakem hadi :))))
totomun acısından ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı zaten 4 te yattım sabahta 6 da kalktığımdan beri gözlerim çıktı ağlamaktan ne zor bi dertmiş yaa.... ama anladımki benim en kısa zamanda operasyon geçirmem lazım hamileyken gittiğim dr.da öyle demişti bunun başka yolu yok eninde sonunda gelirsin bana demişti ki gidicem yani 4 ay ancak dayandım yok bunun başka çaresi....
eee nasılız bakalım bebişkolar nasıllar ayy günden güne büyüyolar hadi kızımın resmini ekliyim size teyzeleri maşallah çekin ama kuzuma.....
ahh varya aslında onunla arttı çektiğim bu sıkıntılar ama değerrr öyle değerkii bu tarifsiz duygu herşeye bütün sıkıntılara acılara bedelmiş anne olunca onu kucağıma alında ona iyi bakmak için hergün daha fazla çırpındıkça anlıyorum bu duygunun derinliğini.....
bugün canım kızım tam iki aylık oldu.. Allahım nice aylarını yaşlarını göstersin bebeklerimizin bize.. meleklerimiz öyle tatlı öyle güzelki onları hep iyi yerlerde sağlıklı güzellikler içinde mutlu huzurlu görelim inşaallahh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?