canım geçmiş olsun sabah aç karnına bi kaç tane kuru kayısı yeyip ılık su iç faydasını görürsün inşallah bende bu işe yarıyo:kedi:
maşallah canım sarı şekerim ne kadarda tatlı
denedim canım diyetisyenim söyledi ama benim biraz ilerlemiş durumda banamısın demiyo öldürüyo bu durum beni galiba teslim olucam gidip opr. geçiricem yok bunun başka yolu ne yazıkki...
teşekkür ederiz teysesii hepsine maşallah işallahh.....sarı şekerim diye seviyorum bende kızım çapar biraz ayıp sölemesi :)))
çok teşekkür ederim akidecim kusura bakma adını bilmiyorum akide diyim yada sen adını söle öğreniyim :))
kemerle kasıklarından güzelce bağlıyorum ve bebeğim çok rahat ediyor.. nasıl bağladığım ordada görünüyo zaten.. doktorumuz 40 ını geçtikten sonra rahatça kullanabilirsiniz dedi...evdede ona oturtuyorum dışarıdada arabasına takıyorum ana kucağını ve hiç sorun yaşamıyor ağlayıp zırlamıyor uyuyup uyanıyor ayrıca emince yedikleri geri gitniyor ve kusmamış oluyor buda reflü olmasını engelleyen ciddi bir ayrıntı.. eğer varsa anakucağın alıştırmayı dene derim bence korkacak bişiy yok vee gerçekten çok rahat valla heryere yanımda pusetiyle taşıyorum edve işlerimide rahatça yapıyorum onun sayesinde.. yatınca kızıyo ağlıyo çünkü sıpam... :)
tatlım benim ablamda aynı sorundan muzdaripti hatta normal doğumda makatı yırtılmıştı tuvalet sorunu vardı bekunis diye bi ilaç var muhteşem bişi onu kullanıyodu emzirirkende bi zararı yok bitkisel hatta faydası varmış bebiş çok rahat kakasını yapıyodu benim ablamın mesleği doktor yani bu ilacın bi zararı yok demişti bi dene istersen ameliyattan iyidir
Çok makbule geçer aslında pusete koyablsem.Sanki sizin pusetiniz daha düz gibi geldi benim pusetim çok çukur geliyor bana.İçine örtü falan koyuyor musun?
Bu arada ismim şengül ben sizleri takip ediyorum pek katıllmasamda.
Bu arada neden hemoroidini bekletiyorsun gidip aldırsanya.
Çok makbule geçer aslında pusete koyablsem.Sanki sizin pusetiniz daha düz gibi geldi benim pusetim çok çukur geliyor bana.İçine örtü falan koyuyor musun?
Bu arada ismim şengül ben sizleri takip ediyorum pek katıllmasamda.
Bu arada neden hemoroidini bekletiyorsun gidip aldırsanya.
gamzecim için rahat kullan ablam sürekli kullanıyodu emzirirken yeğenim şimdi büyüdü anasınıfına gidiyo çokta zeki hiçbi sağlık sorunuda yok bi zararı olsa ablam kullanmazdı zaten dediğim gibi doktor çünkü ablamın kankiside çocuk doktoru oda zararı yok bitkisel demişti zaten yazık sana ya
selam kizlar
gamzecim bende kabizlik sorunu yasiyorum dogumdan beri
o kadar su iciyorum niye gecmedi anlamadim benimde anam agliyor tuvalette cogu zaman ama allahtan hemoroid yok valla sana cok gecmis olsun insallah o ilacla agrilarin gecer
bizde yine bebisle savastigimiz bir geceyi atlattik sukur tabi kim galip belli deil
o alayim diye miziklandikca ben de inat edip tekrar uyusun diye almiyorum yatagtindan sadece a kaklip emzigini veriyorum agzina
sukur kjendi kendine uykuya dalmayi ogrendi ugrasiyo ugrasiyo sonunda pes edip uyuyo sipa
ama uyku saatleri cok ters yaaaa aksam erkenden uyuyup uykusunu aliyor sabahta erkenden kalkmak istiyor
gamzecim guzel kizina masallah ne kadar tatli olmus
hakkaten gunden gune nasilda farkediyorlar deilmi
valla bizim sipada sigmiyor artik kiyafetlerine
canım bende gündüz anakucağına koyuyorum çok rahat ediyo dr lar öneriyo gamze nin dediği gibi kusmayı ve reflüyüde önlüyo zaten anne karnında da iki büklüm duruyolardı bizim kucağımızdada öyle duruyolar ama gece beşiğinde yatırıyorum
Selam kızlarrr. Yağmurlu bir Antalya gününden hepinize merhabalar. :)))))opuyorumnanaktan
Allahım hastalara olan arkadaşlarıma bebelerimize acil şifalar, uykusuz bebelere uykular, Tuğbacığıma bol kilolar :) benim gibi göbeği kalanlara düz karınlar , Hepimize bol bol sütlerrrrrrrr nasip et yarabbimmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Gamzecim maşallah Su Belize. Buarada 2. resimi görünce kızımı görmüş gibi oldum şayet aynı ceketten bizdede var :) çok yakışıyor bebeklerimize.
Buarada araba pusetine doğduğundan beri oturtuyorum kızımı. Bizde reflü vardı onun sayesinde geçti diyebilirim. Hem güvenli olduğu için ona oturtup işimi gücümü rahat yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?