2009 Eylül Anneleri

canım geçmiş olsun sabah aç karnına bi kaç tane kuru kayısı yeyip ılık su iç faydasını görürsün inşallah bende bu işe yarıyo:kedi:

denedim canım diyetisyenim söyledi ama benim biraz ilerlemiş durumda banamısın demiyo öldürüyo bu durum beni galiba teslim olucam gidip opr. geçiricem yok bunun başka yolu ne yazıkki...

maşallah canım sarı şekerim ne kadarda tatlı

teşekkür ederiz teysesii hepsine maşallah işallahh.....sarı şekerim diye seviyorum bende kızım çapar biraz ayıp sölemesi :)))

yaa ben bu ticker factory nin tickerlerini hiç sevmedim yaa zurna gibi tipe bak yaaaa oofff kıllandım abi sabah sabah.. evde canı sıkılan eşyaların yerlerini değiştirir ya bende topiğin formatına takığım şuan!!!!! çabuk birileri gelsin ortam kalabalıklaşsın yoksa çok fena olcaaaakkkkkkkkkk :)))))))))))

Maşşallah kızına agualotus .Baya uzun gibi.
Bişey sorucam pusete nasıl oturttun .Ben oturtmaya çekiniyorum daha.

çok teşekkür ederim akidecim kusura bakma adını bilmiyorum akide diyim yada sen adını söle öğreniyim :))
kemerle kasıklarından güzelce bağlıyorum ve bebeğim çok rahat ediyor.. nasıl bağladığım ordada görünüyo zaten.. doktorumuz 40 ını geçtikten sonra rahatça kullanabilirsiniz dedi...evdede ona oturtuyorum dışarıdada arabasına takıyorum ana kucağını ve hiç sorun yaşamıyor ağlayıp zırlamıyor uyuyup uyanıyor ayrıca emince yedikleri geri gitniyor ve kusmamış oluyor buda reflü olmasını engelleyen ciddi bir ayrıntı.. eğer varsa anakucağın alıştırmayı dene derim bence korkacak bişiy yok vee gerçekten çok rahat valla heryere yanımda pusetiyle taşıyorum edve işlerimide rahatça yapıyorum onun sayesinde.. yatınca kızıyo ağlıyo çünkü sıpam... :)

tatlım benim ablamda aynı sorundan muzdaripti hatta normal doğumda makatı yırtılmıştı tuvalet sorunu vardı bekunis diye bi ilaç var muhteşem bişi onu kullanıyodu emzirirkende bi zararı yok bitkisel hatta faydası varmış bebiş çok rahat kakasını yapıyodu benim ablamın mesleği doktor yani bu ilacın bi zararı yok demişti bi dene istersen ameliyattan iyidir

Çok makbule geçer aslında pusete koyablsem.Sanki sizin pusetiniz daha düz gibi geldi benim pusetim çok çukur geliyor bana.İçine örtü falan koyuyor musun?
Bu arada ismim şengül ben sizleri takip ediyorum pek katıllmasamda.
Bu arada neden hemoroidini bekletiyorsun gidip aldırsanya.

hadi yaa offfff yani ablanı okadar iyi anlıyorumkii :))
hani yazmıştım ya hamileyken gittim doktora diye oda bana bun ilacı önerdi hiçbir zararı yok kullan enazından operasyon geçireceksen bile uzatmaları oyna bakalım bebek doğsun bi alış kendine gel öyle düşünelim dedi.. sonra bbek doğana kadar aldım bekunisi ama çok rahat ettim sayesinde.. fakat bizim ilk gittiğimiz gerizekalı çocuk dr. kes ilacı ama çok sıkışırsan arada al bebeğe iyi gelmez dedi.. kestim ve zaten kötü durumdaydım iyice kötü hale geldim.... şimdi arada alıyorum ama düzenli alıcam yine sen eğer ablam doktor ve alıyo diyosan vallaha şimdiki çocuk dr.umuz alma dese bile alıcam dayanılmaz bir acı yani yaşayanlar bilir... çocuk doktoru öncelikle bebeği düşünüyo ama ben bu durumda bebeğime bakamıyorum inan üst kata eşim çıkardı sabah bebeği onu alacak halim bile yoktu süründüm resmen merdivenleri çıkana kadar.... ama devam edicem bekunise çekilmiyo bu dert.. zaten sinameki hapı ve zararsız bişiy rahatça kullan demişti dr ve kullanıcamda olmuyo böle off... gerçekten çok sağol canım yaa valla çok iyi oldu bunu sölemen enazından gönlüm rahat içecem hapı bebeğime zarar veriyormuyum korkum olmıcak... a.s.

canım benimki chicco for me ana kucağı kendinden bi destek pedi var o yüzden bişiy koymama gerek kalmıyo ama sana çok çukur gliyosa popoyu değilde sırtı ince bi yastıkla desteklemeyi deneyebilirsin....
aldırıcam bu arada bu gidişle hemoroidimi.. çevrende aldıran filan varmı nasıl geçmiş opr. zormu kolaymı yada senin başından geçtimi???

gamzecim için rahat kullan ablam sürekli kullanıyodu emzirirken yeğenim şimdi büyüdü anasınıfına gidiyo çokta zeki hiçbi sağlık sorunuda yok bi zararı olsa ablam kullanmazdı zaten dediğim gibi doktor çünkü ablamın kankiside çocuk doktoru oda zararı yok bitkisel demişti zaten yazık sana ya

canım bende gündüz anakucağına koyuyorum çok rahat ediyo dr lar öneriyo gamze nin dediği gibi kusmayı ve reflüyüde önlüyo zaten anne karnında da iki büklüm duruyolardı bizim kucağımızdada öyle duruyolar ama gece beşiğinde yatırıyorum

selam kizlar
gamzecim bende kabizlik sorunu yasiyorum dogumdan beri
o kadar su iciyorum niye gecmedi anlamadim benimde anam agliyor tuvalette cogu zaman ama allahtan hemoroid yok valla sana cok gecmis olsun insallah o ilacla agrilarin gecer

bizde yine bebisle savastigimiz bir geceyi atlattik sukur tabi kim galip belli deil
o alayim diye miziklandikca ben de inat edip tekrar uyusun diye almiyorum yatagtindan sadece a kaklip emzigini veriyorum agzina
sukur kjendi kendine uykuya dalmayi ogrendi ugrasiyo ugrasiyo sonunda pes edip uyuyo sipa
ama uyku saatleri cok ters yaaaa aksam erkenden uyuyup uykusunu aliyor sabahta erkenden kalkmak istiyor

canım çok teşekkür ederim ya vallaha içim çok rahatladı Allah düşmanıma vermesin böle derdi be......

gamzecim guzel kizina masallah ne kadar tatli olmus
hakkaten gunden gune nasilda farkediyorlar deilmi
valla bizim sipada sigmiyor artik kiyafetlerine

günaydın ebrucum çokk teşekkür ederiz evet büyüdük serpildik abla olma yolunda hızla ilerliyoruz ahh zamannn öyle hızlı akıyokiii...
valla sende kabız kalmamaya çalış öyle öyle çıktı o illet hemoroid bende işte... sonrada geçmiyo hayatı felç oluyo insanın aman dikkat et güzelim ya...4 litre su içiyorum günde ama banamısın demiyo işallah spora başlayınca etki eder düzene girer ihtiyaçlarımda kurutlutum biraz bu dertten öf...
alişe dönence filan denesen daha fazla kendi kendine kalabilip sonrada uyumazmı acaba belki ilgisini çeker ses ışık filan???
bizim puset arkadaşı var oyuncaklı çıngıraklı ve müzikli.. onun müciğini açıyorum bikaç kez çalıyo beliz hemen uyuyo kalıyo beşiğinde.... çokta iğrenç bi müzik yani dıttırı dıttırı kafa ütülüyo ama ışığı falanı filanı derken uyuyo benimki hayyret :)))

ben biraz uzanayım bari kızlar yaa oturamıyom totomun üstüne offfff... öptüm hepinizi yazarım yine....

gamzem geçmiş olsun tatlım ya. Su Belizimize de maşallah tütütütü...
ebrucum ali efe de fena kucağa alıştı. pusette bilem durmuyor uyanıkken illa kucak istiyo. şımarık şımarık bi ağlayışı var ısırcam zor tutuyom kendimi.
ben de sabaha karşı sütümü sağdım.ali efe emdi uyudu baktım hala süt var sağayım dedim.lansinohun manuel pompasını aldım.aaaa baktım akıyor süt içine.50 cc çıktı.hemen dolaba koydum.babanem az önce sıcak suda benmari usulü ılıtmış içirmiş pek hoşuma gitti. gerçi ben emzirmekten kolay kolay vazgeçemicem sanırım çok hoşuma gidiyor apayrı bir paylaşım gibi geliyor bana ya.

Doğru söylüyorsun da hani diyorlar ya 6.aya kadar oturtulmaz diye.Bide çok çukur olması terddütte bırakmıştı beni.Bende oturtucam artık madem refllü kusmayı önlüyor..

kızlar merhaba,
ben pek giremiyorum siteye bazende okumakla yetiniyorum, 4 gündür oğlum hasta.,burnu akıyor arada öksürüyor ateşini kontrol ediyorum hep.Ama bugün biraz daha sakin geçiriyoruz, anaokuluna giden kızım durmadan kardeşini öpe öpe hasta etti, yapma etme dedikçe içerleniyor bize. dokunmayın kardeşime diyor, ayının yavrusunu sevmesi gibi seviyor çocuğu ya.
kızlar çok dikkat edin, bebekleri öptürmemeye gayret edin biz cadı ablasına sözümüzü geçiremedik.
gamzecim geçmiş olsun, benim arkadaşım bir operasyon geçirdi çok zor demişti o zamanlar, ama aldırdığında bile dikkat etmen gerek yoksa tekrarlanabilirmiş.

Selam kızlarrr. Yağmurlu bir Antalya gününden hepinize merhabalar. :)))))opuyorumnanaktan

Allahım hastalara olan arkadaşlarıma bebelerimize acil şifalar, uykusuz bebelere uykular, Tuğbacığıma bol kilolar :) benim gibi göbeği kalanlara düz karınlar , Hepimize bol bol sütlerrrrrrrr nasip et yarabbimmmmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gamzecim maşallah Su Belize. Buarada 2. resimi görünce kızımı görmüş gibi oldum şayet aynı ceketten bizdede var :) çok yakışıyor bebeklerimize. Buarada geçmiş olsun cnm. O illetten bendede var. ameliyatsız çözüm bulursan banada habeer ver :))

Buarada araba pusetine doğduğundan beri oturtuyorum kızımı. Bizde reflü vardı onun sayesinde geçti diyebilirim. Hem güvenli olduğu için ona oturtup işimi gücümü rahat yapıyorum.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrr
aç bi günaydın diyorum daha kahv.yapamadım paşam beline kadar sıçmış onu yıkadım ben yıakndım ancaaaaa
gamzem geçmiş olsun yaa kıyamam ben senin totona..emziriyoruz ya ondanda biz kabızız sanırım bende öleyim çünkü...kızımızada maaşallah artık benzemiyo oğluma beliz bir kız edasına bürünmüş yaawww maaşallah ona
özge cim duana amiiinnn diyorum öncelikle. burasıda yağmurlu hemde geceden beri yağıyooo Allah ım afatsız versin bereketini inş. ezgi naz nasıl???az kaldı he iş başına???

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada canım reflü dedigniz şeyde bebeginiz sürekli kusuyomu...benim kızım emdikten sonra vede mama yedikten hemen sonra çogunu geri kusuyo acaba reflümüki:uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…