2009 Eylül Anneleri

şu her şeye karışanlara sinir oluyorum şunu şöyle yap bunu böyle yap size ne ya....
Akıl vermeye gelince hepsi zeka küpü..Bebek öyle veya böyle büyüyor demekki doğru yapıyorum büyüyor.

özgeeeeeee ne güzel dua etmişsin kıs. aminnnn diyorum can-ı gönülden.
fbozkurt arkadaşım çok geçmiş olsun yavruna. inşallah hemen atlatır canım.

Ezgi Naz hanımefendiler iyi cnm. Dün akşam beni deli etti uyumucam uyumucam diye direndi. En son kendime geldiğimde yatağın üstünde bayılmış haldeydim. Oda pusetinde uyumuş kalmış :) Sütümü sağıcaktım sözde onu bile yapamadım

Beslendikten sonra birazı ağzına geliyor cnm. Kusmadan daha farklı oluyor. Yüzünü falan buruşturuyor. Yani anlıyorsun boğazına takılıyor ve yakıyor orayı.

şu her şeye karışanlara sinir oluyorum şunu şöyle yap bunu böyle yap size ne ya....
Akıl vermeye gelince hepsi zeka küpü..Bebek öyle veya böyle büyüyor demekki doğru yapıyorum büyüyor.

Al bendende o kadar cnm ya. Tavsiye verirsin o ayrı ama iş ukalalığa gelince bende deliriyorum.laelaelaelaelae

özgeeeeeee ne güzel dua etmişsin kıs. aminnnn diyorum can-ı gönülden.
fbozkurt arkadaşım çok geçmiş olsun yavruna. inşallah hemen atlatır canım.

Saol cnmmmm. Nasılsın? Oğluşun nasıl? Gidip geliyonmu eve 2 saatte bir.? Evde süt stoğun varmı? Sen yokken çığlığı basarsa babaanne napıyor? Çok sorum dimi. ama aynıları başıma gelcekte o yüzden soruyorum :)

özge cim yaawww bu çocuklara aynı anda bişi oluyorr akşam ta halil ibrahim gece 3 te bi uyandı 8 e kadar uyumadı velet şimdi uyuyo fosur fosur

özge cim yaawww bu çocuklara aynı anda bişi oluyorr akşam ta halil ibrahim gece 3 te bi uyandı 8 e kadar uyumadı velet şimdi uyuyo fosur fosur

Onlarda havalardan etkileniyor sanırım cnm bende anlamadım valla. Napalım arada olacak böyle şeyler. Hasta falan olmasınlarda.

Birsürü giyecek ayırdım yine hep küçülmüşler. En çokta 2 kere giydiği tulumlara acıdım valla hepsi çok güzeldi. Ne çabuk büyüyorlar dimi?

evet cnm bende ayırdım olmayanları bazılarını içlik olarak giydiriyorum sağlıklı olsunlarda canım büyüyecek tabi bıcırıklar hehe ben çok aşırı mink kıyafet almamıştım gerçi yaaa

Gamzecim çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım wc'den çıktıktan sonra yarım saat bende oturamıyorum üstüne.çok zor hakikaten. Hatta benimki kanıyor bile yok böyle bir acı. Osmolok şurup kullandım birkaç gün ama sonra korktum sütten bebeğe geçer falan diye bıraktım. Ne yapacağımı bende bilmiyorum.

Fbozkurt canım geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşir meleğin.

dilek çim sanada geçmiş olsun canım yaaa....bebek varken rahatsızlık çok zor oluyo ben dün üşütmüşüm sırtım felan ağrıdı böle batar girdi hep bayağı zor oluyo ...eskisi gibi değiliz hasta olunca yatalım sorumsuzca...artık bebişler herşeyden önce geliyooo...ama olsun Allah yardım ediyo şükürler olsunki sağlıklı bebşlerimiz var

slmm ızlar nasılsınızz ... herkess te bi sorun var yaa saat gece 11 olsun istemiyorum 1 e kadar aglıyor huy haline getirdii tülaycım sizinde 14 unde asınız var dimii cumartesine geliyorr saglık ocakları kapalı oluyor pazertesi gitsek bi sorun olmaz heralde dimi?

özgecim sormuşsun biraz geç oldu cevabım ama eve gittim geldim:) 2 saatte bir gitmeye çalışıyorum ama zor oluyor haliyle. onun yerine lansinoh manuel pompa aldım bugün sağmaya başladım. stok yapamam çünkü sürekli emziriyorum. ama mesela az önce gittim sağ göğsümü emdi sıpam. doydu kalanını sağdım solu sağdım 60-70 cc çıktı. 4,30 gibi gitcem eve o zamana kadar acıkırsa babanem vercek o sütü.

Off kızlar ya canım çok sıkıldı firma 19 kasımda işe başlayacaksın dedi o şekilde hesaplamıştık. Ama SSK ya gittiğimde oradaki ilgili bayan 24 kasımda başlayacaksın yanlış hesaplanmış dedi. Şimdi firmayı arayıp söyledim personel dept. memur sen 19unda başla biz öyle hesapladık diyor bende arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biryanda şirket 19 kasım diyor bir yanda hakkım olan 4 gün boşuna gidecek. en iyisi bu 4 günü yıllık iznimden kessinler bende bayramdan sonra başlayayım diyorum.

tşk canımcım sanada çok geçmiş olsun..

sağol baharcım büyo sıpacım yaa bakmaya sevmeye doyamıyorum kuzuma.. Allahım her isteyene tattırsın..
geçmiş olsun dileğin içinde çok sağol canım... yamuldum resmen yamuldum yaa şifa ver yarabbim şifaaaaaaaa..... ((

kızlar merhaba,
gamzecim geçmiş olsun, benim arkadaşım bir operasyon geçirdi çok zor demişti o zamanlar, ama aldırdığında bile dikkat etmen gerek yoksa tekrarlanabilirmiş.

canımm çok teşekkür ederim sağol Allah kimseye vermesin diyelim ama ne yazıkki arkadaşlarımdan tek tek duyuyorum bu sorunu ama çare yarabbim bize yaaa... ((
bu arada çok geçmiş olsun kuzuna Allahım tez zamanda şifa versin... ikinci çocuğu arayı açmadan yapmak lazım demekki çok ayılıp kıskançlık inat vs yapamadan ikisini birden büyütmek lazım herhalde yoksa şimdiki canavarlarla başetmek mümkün değil.... :)))

vııyy özgem pek romantiksin vallehi billehiiiii yağmurlar yaşlar altından selamlar yolladın bize pek hoş oldu :))) duanada amiiiinnnnnn pek güzel söylemişsin hay ağzına sağlıkk.. :) ama varya sabahta burayı sel götürüyodu şimdide denize girsen girilir okadar güneş var ne manyak memleket bu bodrum yaaaaa...
ya bu arada demek bizim kızlar pişti oldu ama çok güzel napim dayanamadım aldım hattaaa beden yoktu 1 yaş aldım çüşş demeyin naapim renk renk görünce dayanamadım çok yakıştırıyorum belize renkli şeyleri :)))
canım o işin ameliyatsız bi çözümü varmış boll boll odunla güzellce ateşi yakıcan oturucan kıçın yanıcek kömür olcek sende bu illettende bidaha tuvalete girme kabusundanda kıçındanda toptan kurtulucan ben az kaldı dökücem benzini kendime haaaaa :))))))
ama inanın doğum sancısı çektim bunun 10.da 1 i canım yanmadı Allah şahidimdir...
medet ya rab (((((

ay teysesi kıza dönmeye başladı iyice benim tatlım tabii bunda benimde zorlamalarımın payı büyük yok taç takarım yok renkli şeyler giydiririm filann :)))hepsine maşallah kuzularımızın bu arada geçmiş olsun dileklerin için çokk teşekkürler canım arkadaşım.... off sizlerde olunca paylaşıyom accık rahatlıyorum.. yoksa oyalancak bişiyim yok mahvetti beni duman etti bu illet...

çok sağol canım yaa valla ne zor dert emzirirken bile hem ayakta hemde ağlaya ağlaya emziriyorum dünden beri yavrumda huzursuz oluyo oda ağlıyo kıyamıyorum hiç... bu sefer doyuramadımmı edemedimmi iyice sıyırıyorum kafayı... ((
bekunis diye bi hap alıyorum bitkiselmiş öle demişti dr. ama sonuçta ne şekilde olursa olsun tuvalete çıkmak çok acı verici.. ama yarım saat sıcak suya oturdum wc.den sonra çok rahatladım hem acı anlamında hem sonraki tuvalete girişimde sende bir dene istersen... sıcaklık ılık olmıcak totonu yakmıcak kadar sıcak olcak ama dr öle söledi sabah telefonda konuştuğumuzda... bu arada bekunis i kutu kutu pense.nin ablasıda kullanmış onunda biz gibi sorunu varmış ve oda dr.muş yakın arkadaşıda çocuk dr.muş çocuğada bişiy olmamış ben içiyorum vallaha yoksa:
kabızlık + hemoroid =ölüm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dilekçim bende yerinde olsam aynısını yapardım bencede izninden versinler bari bayramı geçir öyle başla.. aslında şirketin söylediği saçma ama işte yapacak bişiy yokişede ihtiyaç var bari en iyisi söylediğin şekilde arayı bulman canım.... :1hug:

ya valla aynen bende en çokta iki kez gidiygi tulumlarına üzülüyorum...hatta bikez giydigi bile var tulumlarının...çokta cicilerdi yaaakaydirigubbakcemile2

ya canım benimde manuel pompam var markası ne bilmiyom ama benimkisi pem iyi dwegilmidir nedir toplasan iki gögüsten 20 cc anca çıkıyorr...acaba sütüm azmı...tamam anladık sütüm azda okadarmı az:uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaw kızlar bendede var aynı durum...kaç gündür wc ye gitmekten nefret eder oldum dilekçim seninki gibi bendede kanama oluyodu bu bikaç gündür kanaması kesildi ama feci canım yanıyor wc de:gitme:mafoldumben

senin içinde iyi olur 1 aralıkta başlarsın canımcım...

bu arada ben 1 yıllık ücretsiz izin dilekçemi verdim ( işe gitmemek tek maaşla geçinmek zor olcak ama bebegim için bunu yapmama gerekti..çünkü beebgime bakabilcek kimsem yok gurbetteyiz:gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar bayramda ne yapacaksınız. ay şimdiden kabus oldu bana yaaaa. herkes öpüşcek yok efenim bebişi ellicek. grip var kardeşim salgın salgın diye çığlık çığlığa kovalayasım var herkesi...

gamzem topiğin gülü tekrar hoşgeldin bacımmmm... işin zor annem allah sağlık sabır dirayet versin..
sivaslı canım göğsünü çok iyi dayaman gerekiyor. hava girmicek şekilde. bir de bitti diye bırakma. baktın süt gelmiyor göğsünü geri çek sonra gene pompoaya tak. tekrar geliyor azar azar da olsa.

Evde tek başıma olduğum zamanlarda o kadar zor oluyor ki geçen uyuyor diye girdim bu başladı bağırmaya benim o halde çıkmam mümkün değil bayılacaktım valla wcde. artık geceleri veya evde biri varken giriyorum. çıkıncada en az yarım saat kendime gelemiyorum. Sıcak suyu deneyeyim bari bende.

ehehe o stres bizdede var.... ama napıcaamı buldummm.. biz zaten izmire gitmicez ama bizede kimse gelmesin diye ben kimle telefonda konuşursam konuşayım hapşurup grip oldum dicem başka yolu yok. bari ben gitmedi değil millet gelmedi olur :)))) çünkü insanar aptallar ve hemen mıncıklamak peşindeler bebekleri öldüresim geliyo böyle.. geçen gün eşimin babası öpecem artık dayanamıyorum dedi... yanına kadar gitti.. öyle bişiy yaparsan bidaha yaza kadar sadece resimlerini görürsün dedim küstü evine gitti malak adam.. öküz gibi öksürüyo ve hala bebeği öpmeye çalışıyo.. alıcan bi balta ahh vericen beynine beynine ne torunu hatırlıcak ne benide ahh işte kocamın hatrı var :))

canım benimm hoşbulduk :))
amin canım valla Allah kimde varsa şifa versin..
bu arada kızlar kanama bendede var günlerdir ince ince ama sıcak su biraz rahatlatıyo sanki krem filan sürüyorumda kanamasındanda vazgeçtim acımasın yeter dayanılcak gibi değil.. operasyondan sonrasıda kötü diyolar ben anlamadım napmak laızm of yaa kafam karıştı yaaavvv :1shok:

ahh arkadaşım aynen yaa o bugun uyandı açlıktan bağırdı ağladı dışlarda ben içerde hem acıdan hem ona üzüntümden ağladım dizlerim titredi çok fena oldum... yavrum kıyamam çıktım ama artık sesi kısılmıştı ağlamaktan okadar yorulmuşki inan ememedi bile.... hemen uyudu kaldı göğsümde kuzum yaa onu gördüm daha çok ağladım...

gamzecim sana yeni ticker yapalım bunu beğenmediysen.
,evet canım yaa iğrenç bu ben beğenmedim bunu yaa öfff amele gibi yaa :))))
adres ne canım yine ticker dan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…