özgecim sormuşsun biraz geç oldu cevabım ama eve gittim geldim:) 2 saatte bir gitmeye çalışıyorum ama zor oluyor haliyle. onun yerine lansinoh manuel pompa aldım bugün sağmaya başladım. stok yapamam çünkü sürekli emziriyorum. ama mesela az önce gittim sağ göğsümü emdi sıpam. doydu kalanını sağdım solu sağdım 60-70 cc çıktı. 4,30 gibi gitcem eve o zamana kadar acıkırsa babanem vercek o sütü.
Off kızlar ya canım çok sıkıldı firma 19 kasımda işe başlayacaksın dedi o şekilde hesaplamıştık. Ama SSK ya gittiğimde oradaki ilgili bayan 24 kasımda başlayacaksın yanlış hesaplanmış dedi. Şimdi firmayı arayıp söyledim personel dept. memur sen 19unda başla biz öyle hesapladık diyor bende arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum biryanda şirket 19 kasım diyor bir yanda hakkım olan 4 gün boşuna gidecek. en iyisi bu 4 günü yıllık iznimden kessinler bende bayramdan sonra başlayayım diyorum.
vııyy özgem pek romantiksin vallehi billehiiiii yağmurlar yaşlar altından selamlar yolladın bize pek hoş oldu :))) duanada amiiiinnnnnn pek güzel söylemişsin hay ağzına sağlıkk.. :) ama varya sabahta burayı sel götürüyodu şimdide denize girsen girilir okadar güneş var ne manyak memleket bu bodrum yaaaaa...
ya bu arada demek bizim kızlar pişti oldu ama çok güzel napim dayanamadım aldım hattaaa beden yoktu 1 yaş aldım çüşş demeyin naapim renk renk görünce dayanamadım çok yakıştırıyorum belize renkli şeyleri :)))
canım o işin ameliyatsız bi çözümü varmış boll boll odunla güzellce ateşi yakıcan oturucan kıçın yanıcek kömür olcek sende bu illettende bidaha tuvalete girme kabusundanda kıçındanda toptan kurtulucan ben az kaldı dökücem benzini kendime haaaaa :))))))
ama inanın doğum sancısı çektim bunun 10.da 1 i canım yanmadı Allah şahidimdir...
medet ya rab(((((
:
kızlar bayramda ne yapacaksınız. ay şimdiden kabus oldu bana yaaaa. herkes öpüşcek yok efenim bebişi ellicek. grip var kardeşim salgın salgın diye çığlık çığlığa kovalayasım var herkesi...
90 cc süper canım emzirdikten sonra çıktıysa. ben de sabaha karşı emzirdim sağ göğsümle.sonra kalanı sağdım 50 cc çıktı. solu sağamadan uyudum :)
ahh arkadaşım aynen yaa o bugun uyandı açlıktan bağırdı ağladı dışlarda ben içerde hem acıdan hem ona üzüntümden ağladım dizlerim titredi çok fena oldum... yavrum kıyamam çıktım ama artık sesi kısılmıştı ağlamaktan okadar yorulmuşki inan ememedi bile.... hemen uyudu kaldı göğsümde kuzum yaa onu gördüm daha çok ağladım...
,evet canım yaa iğrenç bu ben beğenmedim bunu yaa öfff amele gibi yaa :))))
adres ne canım yine ticker dan mı?
gamze iyi yöntem walla. aman ne olursa olsun ben uzak tutcam bebeğimi insanlardan ya. isteyen olursa da kucağa veremiyoruz erken doğdu bağışıklığı düşük dicem artık kırılan kırılsın evladımdan kıymetli değil ya. sen de iyi yapmışsın kayınpederine. ne oluyorsa öyle öpünce falan. bi de sigara içenler var ki of diyorum.ben dayanamıyorum o kokuya küçücük bebek nasıl dayansın.
Heeee iyi o zaman sevindim ama sağ göğsümdeki süt azalmaya başladı. Bunu birkaç gündür farketmiştim ama sağınca daha iyi anladım. İnşallah kesilmez çok üzlürüm ya mafoldumben
Canım Lilypie sitesinden yaptım ben yeni tickerımı. Canım benim yaa hakikaten insanı mahvediyor bu durum allah bir an önce şifa versin hepimize.
Geçen kayınvalideme gittiğimizde komşusu salak kadın geldi bizi öpmedi neymiş domuz gribi varmış ama kayınvalidemin kucağından kızımı aldı kucakladı aa salak kadın bizimle sarılmıcak ama kızımı koklucak sinir oldum eşim daha sonra annesini uyardı bir daha kimseye verme diye. Bu olaydan sonra cmt yine gittik bu kadın koştu hemen yine geldi, zorla aldı kayınvalidemin kucağından bizde direk kalktık gidiyoz biz diye ama bu son oldu artık kayınvalideme de gitmicez sorduğunda da eşim söylücek bu sebeble gelmiyıoruz diye sevmek isteyen bebeğim evde gelsin evde sevsin bundan sonra.
gamzecim sana yeni ticker yapalım bunu beğenmediysen.
gamze iyi yöntem walla. aman ne olursa olsun ben uzak tutcam bebeğimi insanlardan ya. isteyen olursa da kucağa veremiyoruz erken doğdu bağışıklığı düşük dicem artık kırılan kırılsın evladımdan kıymetli değil ya. sen de iyi yapmışsın kayınpederine. ne oluyorsa öyle öpünce falan. bi de sigara içenler var ki of diyorum.ben dayanamıyorum o kokuya küçücük bebek nasıl dayansın.
Çözümün için teşekkür ederim Gamzemmmm kopardın beni burda :roflol: Valla doğum sancısı çekmedim ama bundan daha beter olduğunu bende zannetmiyorum seninde dediğin gibi. Yarebbim kurtar bizi yandım anam valla :bbo:
gecmis olsun ozgecim ,gamzecim neoldu nexyiniz var kizlarrrrrr aman dikkatedin kendinizede bebislerinizede ben dun disari cikardim hemencecik kapti hapsurup tiksirik duruyor kuzummmmmmmmmmafoldumben
Canım Lilypie sitesinden yaptım ben yeni tickerımı. Canım benim yaa hakikaten insanı mahvediyor bu durum allah bir an önce şifa versin hepimize.
Geçen kayınvalideme gittiğimizde komşusu salak kadın geldi bizi öpmedi neymiş domuz gribi varmış ama kayınvalidemin kucağından kızımı aldı kucakladı aa salak kadın bizimle sarılmıcak ama kızımı koklucak sinir oldum eşim daha sonra annesini uyardı bir daha kimseye verme diye. Bu olaydan sonra cmt yine gittik bu kadın koştu hemen yine geldi, zorla aldı kayınvalidemin kucağından bizde direk kalktık gidiyoz biz diye ama bu son oldu artık kayınvalideme de gitmicez sorduğunda da eşim söylücek bu sebeble gelmiyıoruz diye sevmek isteyen bebeğim evde gelsin evde sevsin bundan sonra.
kizlar selam
az once sirkete gidip 3 aylik ucretsiz izin aldim 15 martta baslicam ise
oh beee rahatladim ali 6 aylik olmus olacak kati gidalarada gecmis olcaz o zaman rahat rahat giderim ise
valla ise baslamak zorunda olan arkadaslar allah yardimciniz olsun cok zor ayrilmak ama yapcak bisey yok
6 aylik oldugunda da ayrilmak cok zor gelcek
ozgecim benimde 2 gundur sutum azaldi gibi korkuyorum
daha sik emzirmeye calisiyorum artsin diye
valla akmasin tasmasin ogluma yetecek kadar olsun yaaaa baska bisey istemiyorum
selam fıstıklar,
hasta olanlara acillll şifalar diliyorum. geçmişler olsun.. :Saruboceq:
kilo almak isteyenlere (sanırım sadece tuba) bol kilolar.. :Saruboceq:
benim gibi koca dötlü ve göbekli olanlara da zayıf bir beden diliyorum.. :lepi::Saruboceq:
bayramda sadece annelere gidicez biz, oyle karar verdik. hatta annem 10 kere tembihledi,
senin ufak bebegin var, ortalıkda grip insan dolu. telefon acarsın, hicbir yere gitme dedi.
darılan darılsın artık, telefon açıcam. gidip de "öpmeyin, ellemeyin" demek daha kotu yoksa.
yarın yine kayınvalidemin bitmek tükenmek bilmeyen misafirlerinden bir grup daha geliyor.klava:
allahım bu son olsun inşallah. cumartesi de benim bir arkadaşım gelecek.
ay yoruldum yaa misafir agırlamaktan. 5 dk.kıçımın ustune zor oturur oldum. :gitme:
sabahda annem aradı fırcaladım kadını. nasıl uzgunum ama geri adım da atmak istemiyorum.
utu, camasır, ev isi, yok misafire ikram, sonrasında temizlik, bir yandan bebegimle ilgileniyorum,
kimse yok yanımda dedim. 15 gun zor durdun gittin hemen dedim. o kadar demistim 40 gun kal diye oysa.
hiç yardıma gelmiyorsun dedim. kızdı o da gecmis gitmis ne deşiyorsun dedi.
kızlar, benim kızım genelde tek gögus ile doyuyor. gecen aksam tek gogus emdi, uyudu ve 3,5 saat sonra uyandı. bu arada emmedigi gogsum 5-6 saatte cok sisdi. sagmaya karar verdim ama bu arada mahfoldum. bir ateslendim ki sormayın. basladı burnum falan akmaya. minoset ve vitamin ictim, 2 gogsumu de sagdım. biraz da takviye vitamin aldım. gece de ter ter...sabaha iyiydim cok sukur. duyardım cok dolu gogus ates yapar diye, ilk kez basıma geldi. cok zormus. butun vucudum allah korusun gripmis gibi oldu, cok korktummm..
off ya kocamda bugun seyahatte kardesim gelicek. ama insanın eşi gibi olmuyor kimse(
yarın gelen misafirlere bebegi vermemeyi dusunuyorum ama daha kimseyi kırmadım.
ya insallah sorun olmaz( ne dusuncesizler ya bizi boyle zor durumda bırakıyorlar.
canlar ben oğlumun yanına kaçıyom. allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?