2009 Eylül Anneleri

gamze iyi yöntem walla. aman ne olursa olsun ben uzak tutcam bebeğimi insanlardan ya. isteyen olursa da kucağa veremiyoruz erken doğdu bağışıklığı düşük dicem artık kırılan kırılsın evladımdan kıymetli değil ya. sen de iyi yapmışsın kayınpederine. ne oluyorsa öyle öpünce falan. bi de sigara içenler var ki of diyorum.ben dayanamıyorum o kokuya küçücük bebek nasıl dayansın.

Bende ilk defa az önce sağdım sütümü. Pek kolay olmadı manualle ama idare etcez artık. İyice göğse yapıştırmak lazım aleti yoksa sağmıyo sütü. Ezgiyi emzirdikten sonra 90 cc çıktı 2 göğüs toplamı. iyi bir miktarmı acaba bu?

Hayırlısı olsun canım ya eninde sonunda başlıcaz işte işe napalım. Ama sen yinede görüş tabi belki dediğin gibi yaparlar.

Çözümün için teşekkür ederim Gamzemmmm kopardın beni burda :roflol: Valla doğum sancısı çekmedim ama bundan daha beter olduğunu bende zannetmiyorum seninde dediğin gibi. Yarebbim kurtar bizi yandım anam valla :bbo:

90 cc süper canım emzirdikten sonra çıktıysa. ben de sabaha karşı emzirdim sağ göğsümle.sonra kalanı sağdım 50 cc çıktı. solu sağamadan uyudum :)

offffffffffffffffffffffffffffffff seker ayni dertden bende muzdalibimmmmmmmmmmmmmmmklava:klava:klava:klava:

90 cc süper canım emzirdikten sonra çıktıysa. ben de sabaha karşı emzirdim sağ göğsümle.sonra kalanı sağdım 50 cc çıktı. solu sağamadan uyudum :)

Heeee iyi o zaman sevindim ama sağ göğsümdeki süt azalmaya başladı. Bunu birkaç gündür farketmiştim ama sağınca daha iyi anladım. İnşallah kesilmez çok üzlürüm ya mafoldumben

gecmis olsun ozgecim ,gamzecim neoldu nexyiniz var kizlarrrrrr aman dikkatedin kendinizede bebislerinizede ben dun disari cikardim hemencecik kapti hapsurup tiksirik duruyor kuzummmmmmmmmmafoldumben

Canım Lilypie sitesinden yaptım ben yeni tickerımı. Canım benim yaa hakikaten insanı mahvediyor bu durum allah bir an önce şifa versin hepimize.

Geçen kayınvalideme gittiğimizde komşusu salak kadın geldi bizi öpmedi neymiş domuz gribi varmış ama kayınvalidemin kucağından kızımı aldı kucakladı aa salak kadın bizimle sarılmıcak ama kızımı koklucak sinir oldum eşim daha sonra annesini uyardı bir daha kimseye verme diye. Bu olaydan sonra cmt yine gittik bu kadın koştu hemen yine geldi, zorla aldı kayınvalidemin kucağından bizde direk kalktık gidiyoz biz diye ama bu son oldu artık kayınvalideme de gitmicez sorduğunda da eşim söylücek bu sebeble gelmiyıoruz diye sevmek isteyen bebeğim evde gelsin evde sevsin bundan sonra.

Heeee iyi o zaman sevindim ama sağ göğsümdeki süt azalmaya başladı. Bunu birkaç gündür farketmiştim ama sağınca daha iyi anladım. İnşallah kesilmez çok üzlürüm ya mafoldumben

tatlım kesilmez neden kesilsin durduk yere. hemen endişe etme canım ya. benim de sol göğsüm azaldı gibi. sağdıkça artar gülüm ben öyle umuyorum. :1shok:

ya bu insanlar ne istiyor minnacık bebeklerden anlamıyorum.kardeşim biz onları siz alın mıncıklayın huzurlarını kaçırın hatta hasta edin diye mi doğurduk. allahtan çevremdeki çoğu insan huyumu biliyor benden isteyemiyor bebeği. ben de zaten vercekmiş gibi durmuyorum walla. süprizzzzz

demetcim hoşgeldin tatlım. başka ülkeye kaçtın orda da mı kurtuluş yok anacım şu bayramlaşmalardan. ya orda da var mı domuz gribi alarmı tatlım?

kizlar selam
az once sirkete gidip 3 aylik ucretsiz izin aldim 15 martta baslicam ise
oh beee rahatladim ali 6 aylik olmus olacak kati gidalarada gecmis olcaz o zaman rahat rahat giderim ise
valla ise baslamak zorunda olan arkadaslar allah yardimciniz olsun cok zor ayrilmak ama yapcak bisey yok
6 aylik oldugunda da ayrilmak cok zor gelcek

ozgecim benimde 2 gundur sutum azaldi gibi korkuyorum
daha sik emzirmeye calisiyorum artsin diye
valla akmasin tasmasin ogluma yetecek kadar olsun yaaaa baska bisey istemiyorum

ebrucum gözün aydın canım. ne güzel alişin ilk zamanlarında yanında olacaksın. ben de şükrediyorum walla bu kadar yakın olduğuma. aksi biraz daha zor olacaktı gibi.

gamzecim sana yeni ticker yapalım bunu beğenmediysen.

tatalım yaa denedim olmuyo orda güllü sarmaşık var bide kanatlı melek gibi bi bebek var o ikisini yapabilirmisin r,ica etsem yine başladı format format demeye kırcam atcam pc yi yaaa offf....

ben anlamıyorum ya nedir bu çocukları mıncıklama telaşı valla vurasım geliyo kafasına gözüne öyle yapanların ya... valla kırılan kırılsın hatta kırılmaısn paramparça olsun onları 3 saniyelşik öpücüğünü benim evladım hastalıkla ilaçla acıyla ağrıyla hastaneyle doktorla eziyetle ödeyebilir vede anne babaya olan acısıda cabası.... kimse umrumda değil ben okadar dikkat edicem milet alıp ağzına sokucak çocuğu yok yaa... geberen kendi buyurup gebersin kızımı heba edemem....

şekerim 90 cc iyi hemde manuel pompayla maşallahh yanii :))
canım sıcak su hazırla otur içinde 15 dakka filan... su soğumadan çıkmak lazımmış yani sudan bilgin olsun.. ılık olmucak ama totoşu yaımıcak kadar sıcak olcak ayarla artık dayanabileceğin en fazla sıcaklığa gerçekten rahatlatıyo... leğenin yoksa duş tut o bölgeye oda rahatlatır...

gecmis olsun ozgecim ,gamzecim neoldu nexyiniz var kizlarrrrrr aman dikkatedin kendinizede bebislerinizede ben dun disari cikardim hemencecik kapti hapsurup tiksirik duruyor kuzummmmmmmmmmafoldumben

canım sağol yaa.. neyimiz var biliyomusun totomuz acıyooo hemoroidimiz vaaarr (((
çot acıyoooo kolay çare bulunacak bir olayda değil bööle acıyla yaşıyoruz işte öff (((

canım sana zahmet bana yaparmısın yaa ticker bu arada doğum tarihi 12,09...
ya ben bu insanları anlamıyorum.. el kadar bebeği kucaklayınca noluyo anlamıyorum.. bak işte karşıdan defol git.. çok istiyosan soğur bi tane.. hem neden geliyoki her seferinde siz bi ailesiniz belki özel konuşacaklarınız var ne dangalak düşüncesiz insanlar var yaa.... Allahım şu yazı bi görsek şu manyak insanlara evlatlarımızı bulaştırmadan hasta etmeden daha ne isterim yaa... eşime bi dr. arkadaşı bodrumda çok domuz gribi var ama söylenmiyo haberlere özellikle verdirilmiyo bu durum demiş... Allahım evlatlarımızı korusun.. burda turist çok oluyo olması normal.. büyük şehirlerdede oluyodur illaki kimde ne var nerden bilicez en iyisi uzak durmak.... Allahım koru bebeklerimizi.. :Saruboceq: :Saruboceq:

selam fıstıklar,

hasta olanlara acillll şifalar diliyorum. geçmişler olsun.. :Saruboceq:
kilo almak isteyenlere (sanırım sadece tuba) bol kilolar.. :Saruboceq:
benim gibi koca dötlü ve göbekli olanlara da zayıf bir beden diliyorum.. :lepi::Saruboceq:

bayramda sadece annelere gidicez biz, oyle karar verdik. hatta annem 10 kere tembihledi,
senin ufak bebegin var, ortalıkda grip insan dolu. telefon acarsın, hicbir yere gitme dedi.
darılan darılsın artık, telefon açıcam. gidip de "öpmeyin, ellemeyin" demek daha kotu yoksa.

yarın yine kayınvalidemin bitmek tükenmek bilmeyen misafirlerinden bir grup daha geliyor. klava:
allahım bu son olsun inşallah. cumartesi de benim bir arkadaşım gelecek.
ay yoruldum yaa misafir agırlamaktan. 5 dk.kıçımın ustune zor oturur oldum. :gitme:

sabahda annem aradı fırcaladım kadını. nasıl uzgunum ama geri adım da atmak istemiyorum.
utu, camasır, ev isi, yok misafire ikram, sonrasında temizlik, bir yandan bebegimle ilgileniyorum,
kimse yok yanımda dedim. 15 gun zor durdun gittin hemen dedim. o kadar demistim 40 gun kal diye oysa.
hiç yardıma gelmiyorsun dedim. kızdı o da gecmis gitmis ne deşiyorsun dedi.

kızlar, benim kızım genelde tek gögus ile doyuyor. gecen aksam tek gogus emdi, uyudu ve 3,5 saat sonra uyandı. bu arada emmedigi gogsum 5-6 saatte cok sisdi. sagmaya karar verdim ama bu arada mahfoldum. bir ateslendim ki sormayın. basladı burnum falan akmaya. minoset ve vitamin ictim, 2 gogsumu de sagdım. biraz da takviye vitamin aldım. gece de ter ter...sabaha iyiydim cok sukur. duyardım cok dolu gogus ates yapar diye, ilk kez basıma geldi. cok zormus. butun vucudum allah korusun gripmis gibi oldu, cok korktummm..

off ya kocamda bugun seyahatte kardesim gelicek. ama insanın eşi gibi olmuyor kimse (

aa ebrucum çok sevindim yaaa gözün aydın darısı tüm izin almak isteyenlerin başına işallah... Ama kimse üzmesin kendini işe gidicez bebeklerimiz kalıcak diye....
Allah size yarıdm eder sütünüzde gelir bebeğinizide emin ellerde büyür işallah iyi düşünün iyi olsun arkadaşlar çalışıp üretmekte çok güzel aileye yaptığınız katkı paha biçilemez..
ben gibi evde otursanız nolur... ahanda ben gibi 90 kilo olursunuz :)))) gerçi şuan 84 üm yani kendimede haksızlık etmiyimm :))))

yarın gelen misafirlere bebegi vermemeyi dusunuyorum ama daha kimseyi kırmadım.
ya insallah sorun olmaz ( ne dusuncesizler ya bizi boyle zor durumda bırakıyorlar.

canım hoşgeldin öncelikle amiiiiinnnnn diyorum :)))
ya işte herkesin derdi başka.. sen annen kalsın istemişsin bende gitsin istedim ne düzenim kaldı ne huzur (çok tartışıyoruz çok zıtız) diye.. herkesin durumu farklı işte...
ya kaynanan eve misafir dolduruyosa gelsin yardımda etsin eve bi el sürsün olmadı bi ikram yapsın getirsin... hem bak hastaymışsında... bence varya herkesin üstüne üstüne hapşur yarında fazla oturmasınlar.... yoksa yaylır kalır millet ikram tatlı sohbbet tatlı olursa zor olur ya...
annenle olan durumu takma canım napıcaksın.. annemde burdan kavgalı gitti.. içi gidiyo ama arayıp sormuyo bizi 25 gündür.. tafrası kimeyse... hayatta özeleştiri yapmaz.. problemi çıkarır üste bide mağduru oynar ben deliririm :))) onun için takma sende canım anne bunlar yaani yapacak bişiy yok... işte anne bile olsa herzaman aradığın cevabı bulamayabiliyosun sorunlarına.. belkdie böylesi daha iyi ayaklarımızın üzerinde daha iyi durabiliyoruzdur.... iyi tarafından bakmaya çalışmak laızm belkide tubacım ya....

yarın gelen misafirlere bebegi vermemeyi dusunuyorum ama daha kimseyi kırmadım.
ya insallah sorun olmaz ( ne dusuncesizler ya bizi boyle zor durumda bırakıyorlar.

ah be canım tam hastalık zamanı ne demek kırmamak salla gitsin ya kırılan kırılsın.. onların 1 dakika sürecek sevgi gösterilerini bebeğin haftalarca acıyla hastalıkla hastaneyle iğneyle ilaçla ödeyebilir.. bu arada senin ve eşinin çekeceği stresi üzüntüyü söylemiyorum bile.. boşver kırılan kırılsın.. sanıyomusun ki kendi çocukları torunları olsa kucağ verirler.. boşver sende verme yumuşak yüzlü olma... bunu bebeğin için yap herşeyden evvel boşver millet sana oturmaya gelip gidicekler bidaha arayıp sorcaklarmı seni sanki görüşücenizmi belki ayda yılda bir.. salla gitsin bencil olmak lazım bu konuda bebeklerimiz herşeyden kıymetli... bu domuz gribi dalgasıda var 6 aydan küçük bebekler çok büyük risk altında aman gözünü seveyim verme kimseye bebeciğini.... çok isteyen doğursun yada torunu olsun onu sevsin bence...

canlar ben oğlumun yanına kaçıyom. allaha emanet olun...

sende Allaha emanet ol canım kokla bizim için efeciği öptük sizii :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…